Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
takto puknut s Ottawou
Raskovi sa necudujem, ze opät rozmlatil hokejku, aj ked ten Ryan ma ku*evsky sikovne ruky (inak Rask podrzal; ale clovek sa tu docita "že Rask žádná užší špička není (je to totiž jen lehce nadprůměrný brankář"
na vylozene (nepremenene) sance a 2 nastrelene tycky (Paille, za stavu 2:1, Cunningham 2:2 ) ci neodpiskany slashing na Bergerona pred koncom zapasu sa vyhovarat nebudeme, ch*ja nam to pomôze
Chara je momentalne dost mimo, vcera nam svojimi vyluceniami prehral zapas
motkame sa sice na PO hrane, ale to PO dame, o tom vôbec nepochybujem, ten kader na PO v pohode ma, ale momentalne mu nieco chyba
caka sa na Krejciho a samozrejme ofenzivnu posilu do utoku, ktora nas hadam nakopne
citujem "Vedenie klubu ma v hladaciku viacero znamych mien. Najviac sa spomina mlada hviezda Edmontonu Jordan Eberle, vitaz SC s Chicagom Dustin Byfuglien, ktory dokaze hrat v obrane ci na kridle a T.J.Oshie zo St.Louis."
Looch opät v akcii
https://twitter.com/PeteBlackburn/statu ... 1609160704" onclick="window.open(this.href);return false;
a za toto mala ist boruvka von
na vylozene (nepremenene) sance a 2 nastrelene tycky (Paille, za stavu 2:1, Cunningham 2:2 ) ci neodpiskany slashing na Bergerona pred koncom zapasu sa vyhovarat nebudeme, ch*ja nam to pomôze
Chara je momentalne dost mimo, vcera nam svojimi vyluceniami prehral zapas
motkame sa sice na PO hrane, ale to PO dame, o tom vôbec nepochybujem, ten kader na PO v pohode ma, ale momentalne mu nieco chyba
caka sa na Krejciho a samozrejme ofenzivnu posilu do utoku, ktora nas hadam nakopne
citujem "Vedenie klubu ma v hladaciku viacero znamych mien. Najviac sa spomina mlada hviezda Edmontonu Jordan Eberle, vitaz SC s Chicagom Dustin Byfuglien, ktory dokaze hrat v obrane ci na kridle a T.J.Oshie zo St.Louis."
Looch opät v akcii
https://twitter.com/PeteBlackburn/statu ... 1609160704" onclick="window.open(this.href);return false;
a za toto mala ist boruvka von
THIS. Stejny vykon predvedl i proti Hawks. Asi neni nic prekvapiveho, ze po zraneni kolena a v jeho veku je jeste pomalejsi nez predtim a stava se z toho slabina. Ale zatim je brzo na predcasny zavery, navraty po zraneni nebyvaj lehky. Ja bych byl ale rad pokud by to takhle zustalo.cepi píše: Chara je momentalne dost mimo, vcera nam svojimi vyluceniami prehral zapas
A jinak, co se tyce toho PO, tak tam to bude jeste zajimavy. Vic jak wildcard se z toho bude uhravat dost tezko, to by predevsim ta hra musela vypadat trochu jinak..
to neviete kuva pochopit, ze sme ich odchodu nemohli zabranit?! ci to si mam nahodit do podpisu?
Kessel - nechcel u nas pokracovat, vybavene.
Seguin - bol odpisany kvôli zivotosprave a istym veciam v kabine, absolutne logicky krok, tiez vybavene.
este k tomu treba nieco dodavat?
a na margo Kessela, nech si tam trha svoje bodove maxima a ked zavita do TD Garden, môze hodit svojim listovym ockom hore pod strop......
ak kvôli podobnym pikacovinam preco Seguin, preco Kessel, tak to mi je naozaj uAtlantik píše:Jednoducha otazka.. Tak proc je Chiarelli pod palbou kritiky?
samozrejme, ze nie je 100%ny, ale to co spravil s timom za tie odjebabrane roky, respekt
a pevne verim, ze najblizsie trejd kroky, budu tim spravnym smerom, hlavne smerom do buducnosti....
reagoval som na kkciny na margo Seguin,Kessel,teraz sme uz niekde inde a to som postol po zapase so SensAtlantik píše:Prijde mi ze tu na Marsu zije nekdo jinej. Vysledky na ho*no, hra jeste horsi, identita se ztraci, team upada... Ale tu spokojenost a klidecek Bruinu
jasne, ze momentalne hrame o kkte, ale nejaka panika?? vrati sa Krejci, Z sa pozviecha, dokotulaju sa nejake zaujimave mena a ide sa do PO, jasne ze klidek:D ved ti hraci nie su drevaci
skôr sa treba pozerat na isty rebuilding timu, to bude daleko podstatnejsie
Co se tyce Chiarelliho. Samozrejme ze to neni jen kritika za Seguina, ale ten deal tomu nepomaha a tak nejak to v podvedomi fans odstartoval. Pak prislo vyhazovani draft picku na prisery jako Mesziaros. Trejd Boychuka kvuli capspace, ktery jste btw teoreticky meli, nebo prinejhorsim se stacilo zbavit Kellyho.. Nenahrazeni Iggyho. Momentalni pasivita (coz bych ale nekritizoval, proste momentalne asi nejsou realny moznosti na trejdy). A kdovi co jeste, zas tak pozorne to nesleduju..
To vím, že Carter šel přes Columbus. Záleží, kdo co bere jako klíčového hráče, ale v roce 2012 se dá říct, že byli klíčoví oba, letos mniimálně Carter. A vzhledem k tomu, v jaké roli se prezentoval Richards a kolik minut hrál, tak byl v sérii s Ducks nejlepším útočníkem Kings teda. Neměl vyloženě slabší zápas narozdíl Kopitara třeba.Logan píše:Carter možná, ale Richards určitě ne, a Carter do LA nešel od nás ....![]()
Sem tu relativně novej, takže poprvý a naposled děkuju za náležitě nervní vysvětlenícepi píše:krotim sa, aby som nebol vulgarny, po xy krat vysvetlovat jedno a to iste
to neviete kuva pochopit, ze sme ich odchodu nemohli zabranit?! ci to si mam nahodit do podpisu?
Kessel - nechcel u nas pokracovat, vybavene.
Seguin - bol odpisany kvôli zivotosprave a istym veciam v kabine, absolutne logicky krok, tiez vybavene.
este k tomu treba nieco dodavat?![]()
a na margo Kessela, nech si tam trha svoje bodove maxima a ked zavita do TD Garden, môze hodit svojim listovym ockom hore pod strop......![]()
Ad. Carter + Richards: 2012 byli rozhodně důležití oba, to by jim upíral jen trouba. A loni svym způsobem taky - třeba proti nám do značný míry rozhodlo, že se Kings po dramatický rotaci mohli opřít o 4 vyvážený lajny schopný do jistý míry dominovat. A Richards samozřejmě vedl jednu z nich.
Ono by bylo opravdu moc moc jednoduchý vzít si k ruce tabulku s body a jít rozkřikovat, že ten to táhl a tamten ne. Opravdu příliš jednoduchý.
Človek je v tejto diskusii normálne prekvapený, že na tejto verejnej Bruins-bukkake párty ešte nikto nevytiahol Thorntona, Wheelera či Raymonda Bourquea.
Ak myslíš, že dnes si prvýkrát zavítal do topicu Bruins, tak áno. Ale inak sa to tu rieši pomerne často v posledných týždňoch. Kower s Cepim k tomu napísali viac než dosť, stačí "zalistovať".fantomas píše:Sem tu relativně novej,
Vyjadrim sa len k sucasnej situacii (ak by sa dalo tak si nastavim nezobrazovat prispevky v teme Bruins kde sa objavi slovo "Seguin" alebo "Kessel")... sme v krize a ked sa tak na nas pozeram tak zacinam pochybovat ci navrat Krejciho a pripadne ziskane prave kridlo prinesu az tak zasadny obrat...
1) ad Krejci- rad by som sa mylil ale zacinam pochybovat v jeho skory navrat do plnej formy resp. v to ze vydrzi zdravotne byt fit aspon v 80% zapasoch ktore nam ostavaju do konca sezony
2) ad RW- uz som sa vyjadril k menam co sa spominaju a ani jedno mi nedava velky optimizmus ze ten hrac co i len na 80% bude takym prinosom ako bol minuly rok Iginla
Inak absencia Krejciho v plnej nahote ukazuje ze Bergy a jeho kridla nemaju na to aby sustavne hrali proti top defenzivam supera a takisto ze Soderberg nema konstantny vykon aby mohol byt stale nasadzovany ako top 2 center (slovo center treba brat s rezervou lebo vzdy ked sa da tak na obranne vhadzovania ide za Carla niekto iny).
Ak by som sa vyssie mylil a David sa konecne vrati do zostavy a vydrzi fit do konca sezony tak sa mozme bavit o play off a zhanani posil ktore nas budu stat na ukor buducnosti... v opacnom pripade (ako som to uz spominal pred mesiacom ci viac) budeme viac menej nuteny zacat aktivnejsi rebuilding... resp. pokracovat v rebuildingu ktory vlastne uz zacal odchodom Thortona (Shawna) a JB55.
Co mi snad najviac vadi je ze okrem toho ze nedosahuje pozadovane vysledky tak sme pomaly tak makky team ako nasi 'milovani' hobiti... ak sa jedno ci druhe (najlepsie oboje) cim skor nezmeni tak casy vypredanej TD Garden sa mozu coskoro skoncit.
P.S: Verim ze GM nas nakoniec niecim prijemne prekvapi ale zazraky od 1 ci 2 tradov netreba cakat... a hlavne pokial Chara aj Seidenberg neziskaju formu aku mali pred zraneniami kolena a pokial Hamilton bude stale v kazdom 3 zapase robit hlupe chyby a nezacne byt vacsim ofenzivnym nebezpecim pre superov tak nas caka tazka zima a velmi kratka hokejova jar.... to ze sa viac ofenzivne caka od Bergyho, Erikssona, Lucica ci Marchanda ani pisat nemusim... a mohli by sme pokacovat spomenutim neviditelnych bytosti ako Fraser, Campbell, atd.
1) ad Krejci- rad by som sa mylil ale zacinam pochybovat v jeho skory navrat do plnej formy resp. v to ze vydrzi zdravotne byt fit aspon v 80% zapasoch ktore nam ostavaju do konca sezony
2) ad RW- uz som sa vyjadril k menam co sa spominaju a ani jedno mi nedava velky optimizmus ze ten hrac co i len na 80% bude takym prinosom ako bol minuly rok Iginla
Inak absencia Krejciho v plnej nahote ukazuje ze Bergy a jeho kridla nemaju na to aby sustavne hrali proti top defenzivam supera a takisto ze Soderberg nema konstantny vykon aby mohol byt stale nasadzovany ako top 2 center (slovo center treba brat s rezervou lebo vzdy ked sa da tak na obranne vhadzovania ide za Carla niekto iny).
Ak by som sa vyssie mylil a David sa konecne vrati do zostavy a vydrzi fit do konca sezony tak sa mozme bavit o play off a zhanani posil ktore nas budu stat na ukor buducnosti... v opacnom pripade (ako som to uz spominal pred mesiacom ci viac) budeme viac menej nuteny zacat aktivnejsi rebuilding... resp. pokracovat v rebuildingu ktory vlastne uz zacal odchodom Thortona (Shawna) a JB55.
Co mi snad najviac vadi je ze okrem toho ze nedosahuje pozadovane vysledky tak sme pomaly tak makky team ako nasi 'milovani' hobiti... ak sa jedno ci druhe (najlepsie oboje) cim skor nezmeni tak casy vypredanej TD Garden sa mozu coskoro skoncit.
P.S: Verim ze GM nas nakoniec niecim prijemne prekvapi ale zazraky od 1 ci 2 tradov netreba cakat... a hlavne pokial Chara aj Seidenberg neziskaju formu aku mali pred zraneniami kolena a pokial Hamilton bude stale v kazdom 3 zapase robit hlupe chyby a nezacne byt vacsim ofenzivnym nebezpecim pre superov tak nas caka tazka zima a velmi kratka hokejova jar.... to ze sa viac ofenzivne caka od Bergyho, Erikssona, Lucica ci Marchanda ani pisat nemusim... a mohli by sme pokacovat spomenutim neviditelnych bytosti ako Fraser, Campbell, atd.
tento mi inak chyba asi najviac.....Captain Crunch píše:Wheelera
podobne ako Iginla, v COL je to s nim take nijake, u nas mu to naozaj slo, uz len pre spôsob nasej hry, ktory mu vyhovoval, bez neho je to o poznanie mäkkysske ako podotkol Kower a nebyt Loocha, sme ako macko PU
osobne som taktiez opatrny aj co sa tyka zdrav.stavu Krejciho, aj co sa tyka Charu....preto netreba mat velke oci, aj ked to PO dame
Chia robi co môze, nejakeho zaujimaveho trejdu sa urcite dockame, ci nas to vyraznejsie nakopne tazko povedat, ale stojim si za tym, ze ten tim ma rozhodne naviac a budme radi ze mame farmu aku mame, takze tu buducnost nevidim cierno cierne
po skonceni sezony
UFA
Campbell
Paille
Sodeberg
Gagne
McQauid
Bartkowski
RFA
Smith
Fraser
Cunningham
Warsofsky
Hamilton
Krug
a v tej dalsej bude UFA Lucic, Kelly, Eriksson (aj ked ten najneskôr pocas tdl zmeni kabat)
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé