Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

LOS ANGELES KINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:good:
sidney77 píše:Maximum je 9 let...
Nevim, jak jsem na to prisel..
Lombardi si může trochu oddechnout, NHL a NHLPA souhlasili s možností odepsání Vojnovova platu, Kings se tak sníží o 4,17 miliónů dopad na platový strop. Jde o stejnou situaci, jakoby byl Vojnov zapsán na listinu dlouhodobě zranených.

Z toho lze soudit, že se všeobecně očekává delší suspendace.
Vojnovova situace se nijak nelepší. Ani se nesnažím pochopit kalifornské/americké právní postupy, nicméně Vojnov prohlásil, že se cítí nevinen a předběžné slyšení proběhne 15. prosince. Obžaloba mezitím podala návrh na ochranné opatření spočívající v zákazu styku Vojnova se svou manželkou. Ta následně podala prohlášení, že ani ona, ani její dcera (Vojnovova nevlastní) se necítí být Slavou nijak ohrožovány a žádají, aby toto ochranné opatření nebylo vůbec nařízeno.

Nedávno jsem si stěžoval, že Kings dávají málo gólů, nicméně momentálně jsou na 13. místě celé NHL s 2,67 gólu na zápas a především v posledních 10 zápasech jen 2x nevstřelili alespoň 3 góly. Vzledem k tomu, že jsou s 2,25 gólu na zápas na 5. místě v obdržených brankách, není to zas tak hrozné (jen připomínám, že Kings jsou dlouhodobě bez Vojnova a nyní 7 zápasů i bez Martineze, zato s nepříliš zkušenou dvojicí McNabb a McBain). Ale něco je pořád špatně. Výkony průměrné až nezajímavé, dobré zápasy se pravidelně střídají s nepovedenými, pozice v tabulce tomu odpovídá. Především venku se příliš nedaří, Kings zatím v 10 zápasech vyhráli jen 2x.

Tristní je ovšem pohled na ofenzivní statistiky leadrů týmu, tady asi leží jádro veškerých problémů a průměrnosti Kings. Jestliže už loni mnoho hráčů zaznamenalo své bodově nejhorší roky ve své kariéře, v této sezóně to vypadá na ještě mnohem horší výsledek. Kopitar má v 21 zápasech pouhých 10 bodů (5+5), po plném počtu 24 zápasů má Brown 7 bodů (4+3), Stoll také 7 bodů (2+5), Wiliams 11 bodů (5+6), Richards 10 bodů (4+6). Po přepočtu tato čísla znemanají, že po základní sezóně budou mít trojice Kopitar, Williams a Richards na svém kontě kolem 35 - 40 bodů, Stoll s Brownem zůstanou pod hranicí 30 bodů, což už si ovšem oba zažili i loni.

Doughty může skončit sezónu se 7 góly a 40 body, což je bodově jeho průměrný a gólově podprůměrný výsledek. Ale na Norrise může s takovými čísly zapomenout. Naopak Muzzin je na cestě k 46 bodům, což by byl dvojnásobek jeho loňské produktivity. Carter by mohl po sezóně dosáhnout na svých solidních 62 bodů a 24 gólů.

Vynechal jsem Gáboríka (15 zápasů, 4+4), protože ten už se stačil potřetí od začátku tréninkového campu zranit. I vzhledem k tomu to ani u něj zatím žádná hitparáda není. Až na několik zápasů se mu nepodařilo navázat na úspěšné jaro ve dvojici s Kopitarem a před svým zraněním byla i tato dvojice roztržena.

Na co si Kings nemohou ovšem rozhodně stěžovat, jsou oba brankáři, jak Quick, tak i Jones se překonávají. Jones dostal v minulém týdnu šanci zachytat si oba venkovní B2B zápasy a v tom druhém vychytal dokonce nulu.
cepi píše:
Poněkud mi uniká smysl a význam celé "akce". Suspendace se týká i naprostého zákazu trénovat s týmem, Vojnov dosud mohl na led jen před nebo po normálním tréninku, ať už sám jen s koučem Stevensem, případně spolu s individuálně se připravujícími zraněnými hráči. Včera se najednou objevil na celém tréninku týmu, což někdo z realizačního týmu komentoval jako že to nebyl oficiální trénink, ale dobrovolný trénink, kterého se zrovna jako na potvoru náhodou účastnili všichni :slap:

Měl to být nějaký signál vůči NHL ze strany Lombardiho? Nebo nějaká forma podpory Slavovi? :neviem:
6 x 4 = Martinez :) Jsem zvědavej na Toffoliho :jn:
Ahojte som nová na tomto fóre a rada by som sa zapojila do diskusie o LA keďže je to môj najoblúbenejší tím z NHL a Gáborík je môj idol :-D :) :good:
mirka10 píše:Ahojte som nová na tomto fóre a rada by som sa zapojila do diskusie o LA keďže je to môj najoblúbenejší tím z NHL a Gáborík je môj idol :-D :) :good:
Na uvod jedna nevinna otazka.. Jak dlouho fandis Kings? Je to dyl nez od posledniho TDL? Pokud ano, tak vitej!
a pokud ne, tak co s tebou.. no jo, stejne vitej
Atlantik píše:.. Jak dlouho fandis Kings? Je to dyl nez od posledniho TDL? Pokud ano, tak vitej!
All Lakers fans are bandwagoners, ALL OF THEM, except maybe Jack Nicholson
Obrázek
AndyF píše:...
Kings majú v tíme aj Andyho Andyefa (Andreoff) , takže aj ty by si im mal fandiť :lol2:
mirka10 píše:Ahojte som nová na tomto fóre a rada by som sa zapojila do diskusie o LA keďže je to môj najoblúbenejší tím z NHL a Gáborík je môj idol :-D :) :good:
Vítej, vítej! :wave:
Atlantik píše:Na uvod jedna nevinna otazka.. Jak dlouho fandis Kings? Je to dyl nez od posledniho TDL? Pokud ano, tak vitej!
a pokud ne, tak co s tebou.. no jo, stejne vitej
Co na tom? Nějak se přeci začít musí. Důležité je, aby to vydrželo. Já taky začal fandit Kings kdysi dávno jen kvůli Gretzkymu, následoval jsem ho do Blues, ale pak jsem zjistil, že to nějak není ono, vrátil jsem se natrvalo ke Kings a Wayne už mě nezajímal.

Co se týká Gáboríka, ten sice už bruslí s týmem, ale je nepravděpodobné, že by dnes proti Flyers nastoupil. Ale aspoň skončil movember, obzvlášť v jeho případě to bylo dost hrozný!
Obrázek
Dobre prenho, ak nebude hrat. Naposledy ked ho Rinaldo zlozil, premarodil tyzdne. To este ako hrac jackets samozrejme.

Dnesny zapas bude :nervozny:
sidney77 píše:Co na tom? Nějak se přeci začít musí. Důležité je, aby to vydrželo. Já taky začal fandit Kings kdysi dávno jen kvůli Gretzkymu, následoval jsem ho do Blues, ale pak jsem zjistil, že to nějak není ono, vrátil jsem se natrvalo ke Kings a Wayne už mě nezajímal.
Už som spomínal, ako som sa k nim dostal ja? Určite áno, ale aspoň sem po 100 rokoch zase niečo napíšem (nejako som v tomto zlenivel). Bol som prvák alebo druhák na základke a u bratranca som 1x videl hokejové kartičky, samozrejme som chcel tiež, tak som od neho nejaké vyžobral. Také čo on nechcel, boli 3 a na nich hráči Kings. Jeff Chychrun, Frank Breault a na tretieho si teraz nespomeniem a nechce sa mi to hľadať - ešte ich mám. Potom som ich začal zbierať aj ja a keď už som mal taký skvelý základ, zbieral som hlavne Kings (trochu aj Hartford Whalers :-D ).
Ešte si pamätám, že v prvom balíčku čo som si kúpil (O'pee chee, bývala tam aj taká tvrdá žuvačka :lol: ) bol ďalší hráč Kings, konkrétne Gretzky. To bolo okolo roku 1995 alebo 96.

Inak pekne som jinxol Pearsona, odkedy som spomenul Caldera, už mu to tam veľmi nepadá. Budem sa musieť poobzerať po nejakej ďalšej obeti do budúcna, predtým mi to už nevyšlo s Purcellom a Toffolim. :jn:
No dovol!!..fandím im dlho..už asi 4 roky odkedy som sa zamilovala do Los Angeles a povedala som si že tam raz budem bývať
mirka10 píše:No dovol!!..fandím im dlho..už asi 4 roky odkedy som sa zamilovala do Los Angeles a povedala som si že tam raz budem bývať
:-D už som si dávno nepodpichol... že ty nevieš, aké tam bývajú raňajšie a poobedňajšie zápchy? :fucker2:
Ještě že je to jen na jeden jediný bezvýznamný vyhypovaný zápas...

Obrázek
Nie je dôležité, kedy a z akého dôvodu začneš fandiť, podstatné je to, či ostaneš pri tíme aj v najhorších časoch. Ak nie, tak si len obyčajný gloryhunter. :)
Co je horšího než prohrát 0-1 se Sabres? Na ten zápas se dívat! :x :slap:

Pokud byl předcházející domácí zápas s Flyers frustrujícím zážitkem, tohle byla bohapustá oboustranná nuda.

Gáborík již nastoupil po zranění, v prvním útoku nastupoval s Kopitarem a Williamsem, došlo k opětovnému oživení That 70´s line, místo Willamse hrál na pravém křídle se Stollem a Brownem Lewis, Richards nastoupil s Kingem a Nolanem (Clifford měl teplotu). Výsledkem je nula na kontě vstřelených gólů, dohromady 2 vstřelené góly v posleních dvou zápasech.
Co tak ctu, tak u Voynovu to musela bejt ultraparty... :eek2:
AndyF píše:Co tak ctu, tak u Voynovu to musela bejt ultraparty... :eek2:
Nejake detaily ktere by si vypichol ? :)
Kdyz byl u nich doma policajt, v loznici byla vsude krev.
AndyF píše:Kdyz byl u nich doma policajt, v loznici byla vsude krev.
Ty ses nikdy neriznul pri porcovani kurete nebo co ? :)
Ani sem se pri tom neriznul nad okem na 8 stehu.
Anger píše:
AndyF píše:Co tak ctu, tak u Voynovu to musela bejt ultraparty... :eek2:
Nejake detaily ktere by si vypichol ? :)
http://www.thehockeynews.com/blog/polic ... -to-trial/
2981 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES