Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pensburgh píše:Obrázek
Obrázek
Obrázek
Že mu ten úsměv ale sundal :-D
Leo píše:Že mu ten úsměv ale sundal
To je druhá vec. Mne sa len ten "úsmev psychopata" vybavil pri slovách Andyho ako fanúšika Flyers. :-D
penguins.nhl.com píše:The Pittsburgh Penguins have recalled forward Beau Bennett from Wilkes-Barre/Scranton of the American Hockey League, it was announced today by executive vice president and general manager Jim Rutherford.
:good:

Pred zápasom s Rangers:
Obrázek

Chris Kunitz - Sidney Crosby - Patric Hornqvist
Pascal Dupuis - Evgeni Malkin - Blake Comeau
Nick Spaling - Brandon Sutter - Steve Downie
Zach Sill - Marcel Goc - Craig Adams

Paul Martin - Kris Letang
Christian Ehrhoff - Robert Bortuzzo
Rob Scuderi - Simon Despres

Marc-Andre Fleury
Thomas Greiss

Scratched: Beau Bennett
Injured Olli Maatta (neck)
Taky bych si nechal teda radši Martina, než Ehrhoffa, když už bych si jednoho měl vybrat. :)

Beau zpátky samozřejmě, nevim co jste se nervovali. :-P Otázka je, jestli se nezraní při cestě, nebo když třeba půjde v pressboxu po schodech...
Vader píše:Taky bych si nechal teda radši Martina, než Ehrhoffa, když už bych si jednoho měl vybrat. :)

Beau zpátky samozřejmě, nevim co jste se nervovali. :-P Otázka je, jestli se nezraní při cestě, nebo když třeba půjde v pressboxu po schodech...
To nesmí, vsadil jsem na něj ve fantě, po tahu s Hornqvistem by to mohl být další bargain! :) ty zápasy v AHL mě přesvědčily, doufám že hned naskočí ... musím z tý vaší fazony aspoň něco někde vytřískat :|
Vader píše:Taky bych si nechal teda radši Martina, než Ehrhoffa, když už bych si jednoho měl vybrat. :)
Problém môže byť v tom, že Ehrhoff má NMC v zmluve a to je pravdepodobne dôvod, prečo podpísal za 4 milióny. Na prvú PP unit nie je, Määttä hrá od začiatku ako náš top bek, k tomu ďalšia sezóna bude už jeho tretia. Od draftu sa ukazuje v skvelom svetle Pouliot, ten pretlak začína byť jednoducho "drtivý". Ehrhoff bol zatiaľ len pri 3 even-strength goals against. Scuderi a Despres pri 4, Martin pri 5. Letang pri 12. Celkom detektívka z tej obrany. :giggle:
Logan píše:To nesmí, vsadil jsem na něj ve fantě, po tahu s Hornqvistem by to mohl být další bargain! ty zápasy v AHL mě přesvědčily, doufám že hned naskočí ... musím z tý vaší fazony aspoň něco někde vytřískat
Jj, taky jsem ho hned bral, ale obětoval jsem jen Monahana, tak tim snad moc neztratim, až na buly.
Pensburgh píše:Problém môže byť v tom, že Ehrhoff má NMC v zmluve a to je pravdepodobne dôvod, prečo podpísal za 4 milióny. Na prvú PP unit nie je, Määttä hrá od začiatku ako náš top bek, k tomu ďalšia sezóna bude už jeho tretia. Od draftu sa ukazuje v skvelom svetle Pouliot, ten pretlak začína byť jednoducho "drtivý". Ehrhoff bol zatiaľ len pri 3 even-strength goals against. Scuderi a Despres pri 4, Martin pri 5. Letang pri 12. Celkom detektívka z tej obrany.
No ale celkem příjemná detektivka, kéž by něco aspoň něco trochu podobnýho nastávalo i v útoku, spíš teda v top6... A teda vlastně to rovnou můžem zúžit na 2. lajnu teda. :-D

Jinak ještě co se Martina/Ehrhoffa týče, Martin se mi zdá vhodnější a ověřenější pro PO, i když Ehrhoff má taky hodně odehráno a je jen o rok mladší. Když už by měl Martin během letoška jít, s čímž sem teda počítal, tak bych ho rád viděl třeba v Coloradu. Ty někoho takovýho potřebujou jako sůl. Nejsem si ale jistej, koho do top6 by se za něj vzdali, aby to bylo atraktivní i pro nás... Max. tak Tanguaye, kterej teď poslední dobou hraje tušim ve trojce. :-D Navíc těžko říct, jestli by zrovna u nich dostal nějakou pálku, po který asi pokukuje...
Vader píše:No ale celkem příjemná detektivka, kéž by něco aspoň něco trochu podobnýho nastávalo i v útoku, spíš teda v top6... A teda vlastně to rovnou můžem zúžit na 2. lajnu teda. :-D
Double B bude dúfam tým elementom, ktorý pomôže 2nd line v 5v5.
Vader píše:Jinak ještě co se Martina/Ehrhoffa týče, Martin se mi zdá vhodnější a ověřenější pro PO, i když Ehrhoff má taky hodně odehráno a je jen o rok mladší. Když už by měl Martin během letoška jít, s čímž sem teda počítal, tak bych ho rád viděl třeba v Coloradu. Ty někoho takovýho potřebujou jako sůl. Nejsem si ale jistej, koho do top6 by se za něj vzdali, aby to bylo atraktivní i pro nás... Max. tak Tanguaye, kterej teď poslední dobou hraje tušim ve trojce. Navíc těžko říct, jestli by zrovna u nich dostal nějakou pálku, po který asi pokukuje...
Ehrhoff využívaný v shutdown role a fakt, že bol z 13 GP len pri 3 inkasovaných góloch je super ale od určitej sumy pre nás nadbytočný. Na prvú PP unit nie je o čom svedčí aj jediný PP point. Čo sa týka trejdových "fantasmagórií" vysnený by bol Ryan O'Reilly. :slintac: :jn:
Pensburgh píše:Čo sa týka trejdových "fantasmagórií" vysnený by bol Ryan O'Reilly.
Když už takhle sníme, tak z Colorada bych měl teda hned dva útočníky před nim. :oops:
Vader píše:Když už takhle sníme, tak z Colorada bych měl teda hned dva útočníky před nim. :oops:
Ako sa to vezme. Teraz všeobecne k jeho výmene, po tých excesoch v Magnitogorsku a podpísania offeru od Calgary ako RFA by to nemuselo byť také nereálne. Neviem ako sa na neho pozerajú v Colorade, možno niekto z tábora Avs dá postrehy, ale predpokladám, že sa s ním budú chcieť dohodnúť čím skôr aby neriskovali podobné útrapy alebo ak to nepôjde tak ho vymenia. Na rok bude UFA a po skúsenostiach so Stastnym...
Dikybohu ze jsem to z "urcitych" duvodu nevidel.. Ale dovedu si predstavit co se tam delo, takze nemam zajem ani o zaznam. Jen podotknu jednu vaznejsi zalezitost nez je tahle prohra.. Totiz, 5 proher v rade proti Flyers, 4 prohry v rade proti Rangers, yeah, tesime se na PO, ktere se hraje diviznim zpusobem :lol2:

Nechci prehanet a zatim na to v sirsim kontextu sezony neni nejmensi duvod (navic se dalo cekat ze Rangers po 2 strasnych prohrach budou doma namotivovani, kdezto my jsme meli za sebou "produktivni pripravu" proti Sabres a nulovou urgenci), ale pokud i v sobotu doma proti Rangers opet budeme ztrapneni, tak konci legrace. Co se tyce tohodle teamu, jsou jisty veci, ktere se tezko chapou.
Konečně vás někdo zase stáhl zpátky na zem viď A :wink2:
Leo píše:Konečně vás někdo zase stáhl zpátky na zem viď A :wink2:
Coz zas nemusi byt tak uplne na skodu, i ten zpusob jakym to probehlo.. Skoda ale ze to byli prave Rangers, protoze po Flyers je to souper na kterem by nam melo nejvic zalezet, ale my tenhle aspekt jaksi nepochopitelne nevnimame :neviem: Kazdopadne, sobotni domaci odveta bude z tohodle pohledu pro me hodne dulezita.
Přeházený lajny, já mám teda asi radost, Genovi to přeju, zaslouží si to. A Dupper s Kunitzem, ač nehrajou kdovíjak, vedle Sida ty body dělat budou, chemistry maj slušnou. :) Na jednu stranu je škoda trhat Hornqvista od Sida, ale aspoň se ty síly trochu rozložej.
“I’m excited,” Malkin said. “(Hornqvist) is a great shooter, good linemates. We’ll work together. Tomorrow is a new game, new lineup. I’m excited.”
Kunitz-Crosby-Dupuis
Spaling-Malkin-Hornqvist
Bennett-Sutter-Downie
Comeau/Sill-Goc-Adams

Martin-Letang
Ehrhoff-Bortuzzo
Maatta-Scuderi-Despres

Jo a ještě k Ollimu, kterej podle svých slov chce hrát už zejtra. :-D
“If he reacts positive to the skate today and the doctors take a look at him over the next day or so,” Johnston said after practice, “he could be back in the next 5-6 days.”
Ohledem Olliho, nevim jak to chapat, nekde jsem cetl, ze to nemusi byt mysleno nutne jakoze "za 5-6 dni" ale i jako "kdykoliv behem intervalu 5-6 dni". A to puvodne mel byt o tomhle case jeste 3 tydny mimo!

B2B dostavat rozhodne nebude, ale nebyl bych uplne prekvapenej kdyby tenhle robot (ktery mimochodem skutecne mel rakovinu!) nabehnul v sobotu na dulezity zapas s Rangers.

Co se tyce tech formaci.. Ja nevim, meh. Spaling v TOP6 dejme tomu fajn, je spolehlivej a lepsi jako Comeau, vic udrzi puk, takze asi zaslouzene. Rekl bych ze nejmensi zlo. Je jasne ze Dupuis s Malkinem hrat dale nemohl, to je jako sypat Malkinovi sul do rany, absolutne tam stylove nesedi.

Nicmene ja jsem doufal, ze lajnu Kunitz-Crosby-Dupuis uz nikdy v zivote nebudu muset sledovat a ted je to tu zas.. Takze Malkin suckoval a ted to budeme presouvat na Crosbyho v nadeji, ze se tomu Crosby nejakym zazrakem vyhne.. Neze by jsme meli prilis na vyber, ale Dupuis proste v TOP6 nema co delat a ma to i nulovej potencial do budoucna a na PO, protoze tam tohle fungovat nebude ZARUCENE. Kdyz uz, tak to melo byt Kunitz-Crosby-Bennett a Spaling-Malkin-Hornqvist. A to nemluvim o tom, ze bych Hornqvista od Crosbyho netrhal, ale tak Malkin uz byl asi fakt znechucenej. Mame 15ty zapas sezony, cili tohle jsem narozdil od toho protezovani Dupuise schopen pochopit. Achboze, uz at tu je ten winger..
Atlantik píše:Achboze, uz at tu je ten winger..
Do roku 2019 nebude..
Atlantik píše:Achboze, uz at tu je ten winger..
Dneska jsem zahlídl někoho spekulovat o Tlustym. :-D
Vader píše:Dneska jsem zahlídl někoho spekulovat o Tlustym. :-D
To nevim, ale asi neco na ten zpusob. Nic vic se cekat a asi ani zrealizovat neda.. Furt lepsi nez Dupuis, i kdyz vlastne pokud Bennett zustane opravdu v 3rd, tak to bude jen nahrada za Spalinga a Dupuis je tam vlastne furt. No jo, aspon ten depth budeme mit, ale jedny cerny diry v TOP6 se zbavit nepujde.

Jakkoliv se Ehrhoff jevil jako steal, tak zatim to predevsim ofenzivne prilis nenaplnuje (a mel i par spatnych zapasu jako napr. ted s NYR). Lepsi asi bylo investovat do seriozniho wingera. Ja vim, ja vim, ted se mi keca.. Ehrhoffa by tehdy za ty prachy podepsal kazdej.. jeste bych mu dal cas, precijen vylecit si tu depresi a navyky z Buffala nemusi byt lehky. Ale dlouhodobej smysl z neho nevidim, pokud ho nechceme vyuzivat na 1.presilovce (jakoze tam je ted Letang a pak potencialne Pouliot, takze nechceme). Takze po sezone pravdepodobne goodbye, pro me zatim asi nejvetsi zklamani nasi sezony.
Atlantik, ked tak čítam tvoje úvahy o Forsbergovi v našom týme, príde to človeku až ľúto, že sme ho mohli mať. Ako získať poriadneho wingera do top 6 mi vychádza len jedno - trejd Letanga, ale zrejme až po sezóne. Nahradiť by ho mal Pouliot, takže by odchod Letanga nemal byť až tak cítiť. Spekuluje sa aj o podpise Martina, takže ak by bola buducu sezonu presilovka pre Pouliota ešte priveľkým sústom, mohol by v nej byt Martin. Inak tá diera v top 6 - to už je zufalstvo. Velmi by ma zaujimal názor Malkina, ked uz dlhé roky mu nevedia zohnat poriadne krídlo
slavo píše:Atlantik, ked tak čítam tvoje úvahy o Forsbergovi v našom týme, príde to človeku až ľúto, že sme ho mohli mať. Ako získať poriadneho wingera do top 6 mi vychádza len jedno - trejd Letanga, ale zrejme až po sezóne. Nahradiť by ho mal Pouliot, takže by odchod Letanga nemal byť až tak cítiť. Spekuluje sa aj o podpise Martina, takže ak by bola buducu sezonu presilovka pre Pouliota ešte priveľkým sústom, mohol by v nej byt Martin. Inak tá diera v top 6 - to už je zufalstvo. Velmi by ma zaujimal názor Malkina, ked uz dlhé roky mu nevedia zohnat poriadne krídlo
Malkin vypada byt spokojenej, mel Neala a ted Hornqvist jde opet k nemu. Malkin k tomu dodal jen jedno.. ze se na to tesi a ze byl v tom, ze takhle se to planovalo od zacatku sezony.. Doplati na to Crosby.

Co se tyce Pouliota.. nemyslim ze by to bylo o tom ze by presilovka byla privelkym soustem. Prave naopak, myslim ze je to herni cinnost kde by UZ TED byl nas nejlepsi bek, nebo alespon na urovni Tangse. Problemem zrejme zustava i nadale defenziva, k tomu mu pobyt ve WBS prospeje, jeho development bereme opatrne a spravne, zatim jde vsechno podle planu.

K Forsbergovi skoda mluvit, ale promachla nad nim i Tampa (Koekkoek, ktery navic na Pouliota myslim nema a ani mit nebude) a pak Caps, kteri o nej prisli zadarmo. My mame z toho draftu Pouliota a Olliho, to neni katastrofa, ale samozrejme... Co dodat..

Jinak dnes spravne Greiss.

Craig Adams za nas odehraje 303rd zapas v rade, cimz se dostava pred J.Staala na druhe misto historickych tabulek Pens. jeste 10 zapasu a je rekorderem :slap: Dost zahanbujici u hrace co by jinde ani nehral a tu prisel z waivru..
Atlantik píše:pred J.Staala
:bitka3: :bitka3: :bitka3:
Je to jen čtvrtá lajna, ale stejně: Sill hraje a Comeau HS? :neviem:
Wow, skvělej týmovej výkon, skvělej Greiss. :thumbsup: :thumbsup:

Neříkám že nějak hodně pravidelně, ale Dupper prostě ty body vedle Sida dělat bude, jak jsem říkal(jo, vim, že při prvním gólu tam s tou lajnou vůbec nebyl).

Leafs nebyli špatný, často nás slušně zavřeli, proto si cenim toho, jak jsme to vzádu odehráli. Třešničkou na dortu byla pro mě Genovo bezprostřední reakce na Phaneufův hit.(Jj, za toho stavu a situace to asi pro někoho byla pí*ovina od něj, ale já si tohohle cenim i kvůli tomu, že něco podobnýho mi u nás za poslední roky dost chybělo. Koneckonců mi je i jedno, jestli takhle bude reagovat Geno nebo Downie třeba...)

Ještě zpátky k Ehrhoff x Martin: Ehrhoff měl dneska taky pár slušnejch věcí směrem dozádu, ale Martin je prostě Martin, dneska byl nejen při těch PK naprosto excelentní. Přesně tohle mi bude strašně chybět, hlavně teda v PO... V tomhle na něj prostě Ehrhoff nemá, i když to směrem dozádu žádnej šmatlák není.

A ještě jednou teda :klobuk: pro Greisse.
Kunitz-Crosby-Dupuis dnes opravdu nejlepsi lajna :hmm: No nebudu delat zavery, je to jeden zapas.. Ale Malkin proste musi byt efektivnejsi, ted ma Hornqvista, tak at uz sakra 5 na 5 neco produkuje. Crosby napr. jen v prvni tretine udelal tri golovky pro Dupuise a Kunitze, ale predevsim Kunitzovi ten puk skace jak horkej brambor. Vykon byl jinak velmi solidni, team effort, vynikajici PK a vyhra i pres celkem hnusnou tlacenku Leafs od sudich (konec-koncu nic prekvapiveho).

Zajimavej koment od Carlyleho, ktery rekl, ze mimojine prohrali i proto, ze se nas bali a ze to negativne ovlivnilo jejich vykon :giggle: Nehrali spatne, ale je fakt ze ten drive z predchozich zapasu, kdy jsem se nad Leafs nestacil divit tam dnes nebyl. Martin a Ehrhoff nejlepsi zapasy v sezone, takhle nejak by to melo vypadat.

Jinak kdyz jsem rikal, ze Fleuryho kontrakt dava smysl, protoze na trhu pristi leto nikdo neni.. tak mozna prave Greiss :neviem: Greiss je celkem zahada, nekolik let ma nejlepsi cisla ze vsech backupu, ale nikdo mu jaksi nechce dat roli jednicky, tezko rict proc :hmm: Nerikam, ze by to zvladal, ale vyloucit se to taky neda. Mam z neho vybornej pocit, zatim ve vsech trech zapasech. Nema nejakou extra techniku, ale je velkej a klidnej a to mu staci. Mozna ulitnuta myslenka, ale prave on muze byt v lete nejlepsi artikl na trhu golmanu a nemusi byt lehke ho udrzet, protoze nekdo mu muze slibit vetsi roli nez my. A tohle muze byt duvod proc se mozna mohlo s Fleuryho podpisem pockat, Greiss se mel otestovat u nas a zjistit jestli nahodou nema na to byt ekvivalentni k FLeurymu a v takovem pripade by se prodlouzil a my by jsme usetrili 2-3 mega.. To jen takova hypoteza, mozna predcasna, ale Greiss rozhodne zahada je.
http://www.csfd.cz/film/253033-na-tuhle-nemam/" onclick="window.open(this.href);return false;
Včera byla v televizi tahle píkačovina, ale odehrává se to v Pittsburghu a hlavní postavy filmu jdou v jedné scéně na zápas Pens-Isles :giggle: znáte to?
Tak tyhle nájezdy vstoupí do dějin :rofl:
A to už Suckers šli "po zápase" tunelem jako vítězové :hehe:
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS