Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ANAHEIM DUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak aj napriek absencii 15&10 to Ducks uhrali do predlzenia. Prva tretina katastrofalna, z toho normalne boleli oci. Vyzerali akoby hrali spolu prvykrat. Vpredu jalovi vzadu horeli... Zlom prisiel az v druhej tretine s vylucenim Hickeyho a golom Beleskyho. Od tej chvile (teda neviem ako tretiu tretinu, tu som nevidel) sa na lade objavil minulorocny Anaheim! NYI boli v podstate kazde striedanie zamknuti v pasme.
V predlzeni vylucenie Vatanena a rozhnodnutie Tavaresa.
No a Etem musi ist hore
V predlzeni vylucenie Vatanena a rozhnodnutie Tavaresa.
No a Etem musi ist hore
Tohle je prostě shit, totální mrdka zápas tohleto. Fakt jsem nasranej, jak v téhle sezoně ještě ne. Tohle byl jasný must-win game po tom, co jsme doma ztratili s Islanders. Ach jo, rozložený tým úplně bez formy se Smithem, který už pěkně dlouho nezachytal pořádný zápas a my to projedem. Kdyby aspoň něco hráli nebo my hráli úplný prd, ale ne, prostě luck jako prase, nic víc, nic míň.
Pohodová první třetina, kdy to mohlo být i více než 2:0, pak na začátku druhé šance na 3:0 a nebylo jich málo, 2-3 během těch 3 minut určitě. Hlavně, když Getzlaf střílel do prázdné po chybě Smithe a trefil DSP. Pak jeden gól z ničeho a hned na to nedorozumění Keslera se Stonerem, kdo přebere Doana a ten potvrdil, že je nejlepším střelcem proti Ducks v historii. Naprostý šok, po pohodovém průběhu vyrovnaný zápas. Šance byly pořád, Smith nezachytal nic světoborného, padalo to z něho až nesktuečně, ale obránci před ním dělali dobrou práci a dokázali zneškodnit pár pokusů o dorážku.
Třetí třetina byl chvilku docela blázinec, šance měly oba týmy, ale tu největší měl Cogliano, když stačilo jen zvednout nad beton, bohužel však mířil mimo. Následovaly další šance a nic. Aby toho nebylo málo, tak se zranil Fowler a do zápasu se už nevrátil, takže další supr čupr pozitivum tohoto zápasu. O prodloužení ani nemluvím, zas šancí, že jsme měli rozhnodnout snad 3x a nic z toho.
Nájezdů jsem se bál, Coyotes mají šikovné hráče, hlavně Gagnera, který to ukázal. My jsme se snažili jít chytře na Smithovu lapačku, loni mu tam dali z nájezdů gól Perry, Silf i Selanne. Jediný Silf se prosadil. Docela úlet ale bylo nasazení DSP. Něco jiného je únik v zápase, kdy se štěstím překonal Darlinga a něco jiného jsou nájezdy. Bez naznačení, z dálky zkouší mezi nohy. Nevím, jestli si Getzlaf sám říká o to, aby nejezdil, když loni nedal nic, nebo je BB takový diletant. Před loňskou sezonou měl hodně dobrou bilanci a teď radši pošlem na nájezd DSP
Freddy dneska taky nebyl bůh ví jak jistý, u nájezdů docela pomalý, hlavně u toho Boedkera. Vyzvednout zaslouží Silfverberg, skvělý zápas od něj. Bez jakýchkoliv pochyb jeho nejlepší v sezoně. Jenže mu jaksi zase chyběl gól. Byl všude, napadal, přihrával, střílel, ale ne, mu prostě letos není přáno. Jako když už dal gól i Etem (mimochodem dneska zase nebezpečný) s jeho 10 minutama na zápas, tak je na řada na Silfovi. A pořád nic, má obrovskou smůlu. Až to protrhne, půjde to nahoru, věřím tomu.
No nic, tři body z těchhle zápasů bych bral, když vezmu v potaz, že minule jsme hráli bez Perryho s Getzlafem. Dva jsou ale zoufalé málo, hlavně dneska je jeden bod krádež od Phoenixu, lepší pojmenování pro to nemám. A to teď máme doma rozjetý Vancouver a pak Kings. Čekal jsem, že spíše ztratíme tam, než v těchhle dvou zápasech. Budeme muset zabrat, ale forma a jistě i trocha toho štěstí z úvodu nás opouští docela. Je třeba se na Canucks hecnout a konečně vyhrát. Snad bude už i Perry, dneska chyběl, Getzlaf měl po svém boku dva tvrďáky, ale nikoho hokejovějšího, což ovlivnilo i jeho výkon. Navíc po chřipce měl i nižší ice time než obvykle.
Nedá se nic dělat, i takové zápasy prostě přijdou. Snad jich bude ale co nejméně.
EDIT:
Prosím, ať to není vážnějšího. Už tak je mimo Lovejoy. A vidět zase na ledě spolu Stonera s Allenem fakt nechci, to byl zážitek.
Pohodová první třetina, kdy to mohlo být i více než 2:0, pak na začátku druhé šance na 3:0 a nebylo jich málo, 2-3 během těch 3 minut určitě. Hlavně, když Getzlaf střílel do prázdné po chybě Smithe a trefil DSP. Pak jeden gól z ničeho a hned na to nedorozumění Keslera se Stonerem, kdo přebere Doana a ten potvrdil, že je nejlepším střelcem proti Ducks v historii. Naprostý šok, po pohodovém průběhu vyrovnaný zápas. Šance byly pořád, Smith nezachytal nic světoborného, padalo to z něho až nesktuečně, ale obránci před ním dělali dobrou práci a dokázali zneškodnit pár pokusů o dorážku.
Třetí třetina byl chvilku docela blázinec, šance měly oba týmy, ale tu největší měl Cogliano, když stačilo jen zvednout nad beton, bohužel však mířil mimo. Následovaly další šance a nic. Aby toho nebylo málo, tak se zranil Fowler a do zápasu se už nevrátil, takže další supr čupr pozitivum tohoto zápasu. O prodloužení ani nemluvím, zas šancí, že jsme měli rozhnodnout snad 3x a nic z toho.
Nájezdů jsem se bál, Coyotes mají šikovné hráče, hlavně Gagnera, který to ukázal. My jsme se snažili jít chytře na Smithovu lapačku, loni mu tam dali z nájezdů gól Perry, Silf i Selanne. Jediný Silf se prosadil. Docela úlet ale bylo nasazení DSP. Něco jiného je únik v zápase, kdy se štěstím překonal Darlinga a něco jiného jsou nájezdy. Bez naznačení, z dálky zkouší mezi nohy. Nevím, jestli si Getzlaf sám říká o to, aby nejezdil, když loni nedal nic, nebo je BB takový diletant. Před loňskou sezonou měl hodně dobrou bilanci a teď radši pošlem na nájezd DSP
Freddy dneska taky nebyl bůh ví jak jistý, u nájezdů docela pomalý, hlavně u toho Boedkera. Vyzvednout zaslouží Silfverberg, skvělý zápas od něj. Bez jakýchkoliv pochyb jeho nejlepší v sezoně. Jenže mu jaksi zase chyběl gól. Byl všude, napadal, přihrával, střílel, ale ne, mu prostě letos není přáno. Jako když už dal gól i Etem (mimochodem dneska zase nebezpečný) s jeho 10 minutama na zápas, tak je na řada na Silfovi. A pořád nic, má obrovskou smůlu. Až to protrhne, půjde to nahoru, věřím tomu.
No nic, tři body z těchhle zápasů bych bral, když vezmu v potaz, že minule jsme hráli bez Perryho s Getzlafem. Dva jsou ale zoufalé málo, hlavně dneska je jeden bod krádež od Phoenixu, lepší pojmenování pro to nemám. A to teď máme doma rozjetý Vancouver a pak Kings. Čekal jsem, že spíše ztratíme tam, než v těchhle dvou zápasech. Budeme muset zabrat, ale forma a jistě i trocha toho štěstí z úvodu nás opouští docela. Je třeba se na Canucks hecnout a konečně vyhrát. Snad bude už i Perry, dneska chyběl, Getzlaf měl po svém boku dva tvrďáky, ale nikoho hokejovějšího, což ovlivnilo i jeho výkon. Navíc po chřipce měl i nižší ice time než obvykle.
Nedá se nic dělat, i takové zápasy prostě přijdou. Snad jich bude ale co nejméně.
EDIT:
BB says Cam Fowler (lower body) is day to day. No update until evaluated again tomorrow.
in 5 on 5 play alone the Ducks missed the net completely 15 times.
Ouch, Fowler zraneny?
Zapas som pozeral len prve dve tretiny. A Ducks si to pokaslali vlastnou pasivitou. Od 2:0 akoby prestali hrat. Aj ked je pravda, ze Arizona nijake tutovky nemala a Anaheim tie svoje zahodil. No skoda, ale ocakavam hecnutie proti silnejsim timom, ta hra bude (musi byt) lepsia.
Inak treba vyzdvihnut prechod Arizony cez stredne pasmo. Velmi dobre to maju nacvicene a pekne sa na to pozera
Zapas som pozeral len prve dve tretiny. A Ducks si to pokaslali vlastnou pasivitou. Od 2:0 akoby prestali hrat. Aj ked je pravda, ze Arizona nijake tutovky nemala a Anaheim tie svoje zahodil. No skoda, ale ocakavam hecnutie proti silnejsim timom, ta hra bude (musi byt) lepsia.
Inak treba vyzdvihnut prechod Arizony cez stredne pasmo. Velmi dobre to maju nacvicene a pekne sa na to pozera
Hohohóóó! Unbelievable, prostě comeback kids struck again! Tohle bylo prostě wow, wow a zase wow. Pro mě osobně bez debat nejlepší zápas sezony. S jistotou nejlepší zápas s účastí Ducks. Tohle bylo něco neskutečného, nevídaného. Takový obrat, už jen to dát Kings 5 gólů, navíc konečně zlomit nájezdy. Zápas, který si budou aktéři pamatovat hodně, hodně dlouho. Pro nás snad klíčový zápas v tom, jak otočit tu nepříznivou sérii, jestli nás tohle nenakopne, tak už asi nic.
Naprosto vynikající výkon v ofenzivě, krom prvních dvou střádání a chvilky ve třetí třetině jsme Kings prostě válcovali, neskutečná dominance, po zákl. části celkem 70 střel v 5 na 5, celkově 88(!!!!), na bránu 49. Tlak do brány, skvělý puck moving v pásmu, výborně odehrané od obránců, kteří podporovali útok, ale ne tak bezhlavě. Jen ty chyby v defenzivě, Kings z každé pořádné šance gól, gólmani nás potopili, Freddy i LaBarbera pustili sofťáky, Freddyho to stálo místo v brance, neskutečná chyba. LaBarbera menší chybičky, ale oba góly mohl mít teda, u druhého tu střelu vyrazil pak blbě, přitom byla v poho. Četl jsem, že zvažujeme podpis zkušeného UFA gólmana, asi bych po dnešku nebyl proti, nevím no. Bryz ani Brodeur ne, nejvíc se mluvilo o Vokounovi.
Ale dost už kritiky, protože tohle si zaslouží jenom chválu. Šlo vidět, jak moc máme v hlavách ten 7. zápas z PO. Ale využili jsme ho pozitivně, touha po výhře byla největší, co jsem u nás dlouho viděl. Tempo fakt šílené, pomohlo tomu samozřejmě to, že jsme stále ztráceli. Když přišla menší krize a gól na 3:5, tak jsem už moc nevěřil. Ale ne, to odhodlání bylo neskutečné, nezvdali jsme to a jako mnohokrát jsme dokázali otočit.
Pomohl Keslerův gól a pak neskutečná teč kapitána, který odehrál fantastický zápas, akorát Smtih-Pelly, Etem a Maroon (hrál pár střídání s ním, abyste si neřekli, že neumím počítat) nedokázali jeho přihrávky využít. Etem ale dostal prostor v 1. lajně a ukázal, čeho je schopen, skvělý pohyb, 7 střel, vybojovaný faul, jen ten gól chyběl.
KESLER
Klidně bych těch kloubouků smeknul ještě dalších 100, protože tohle je ten důvod, proč jsme Keslera chtěli. Velké zápasy, těžké matchupy s Carterem a Kopitarem a on si z toho pomalu udělal one man show. Vynikající výkon ve všech směrech, navíc GW nájezd. Jednoznačný MOTM, tohle by prostě Bones nedokázal, i když čich pro heroické góly měl taky, ale Kesler dneska ukázal úplně jiný level. Kombinace Ryan+Ryan dneska platila víc než kdy jindy. 70's line a taky Kopitarova lajna byly prostě pod tlakem, takhle dominantní výkon od dvou centrů jsem u nás neviděl snad od SC 2007.
Společně s Keslerem obrovské absolutorium i pro Silfverberga, konečně se chytil a hlavně dal gól!
Prolomení přišlo v pravou chvíli, poslední zápasy s Keslerem hraje skvěle, vypadá to, že Kesler našel vhodného parťáka a půjdou nahoru i jeho výkony. Celá tahle lajna s Beleskeym šlape jako hodinky a začíná to být vidět na bodové produkci Keslera i Silfverberga. Jakob začíná naplňovat potenciál a konečně hraje tak, jak každý očekával, že bude hrát. Roste do top 6 playera.
Vynikající byla i třetí lajna dneska, Karlsson nejsilnější zápas na puku vůbec, Rakell nejlepší výkon v A-týmu a Cogliano tradičně. Jako, Heatley si asi může rovnou zabalit kufry po tomhle. Vrátí se Perry, Palmieri a on i tak sedí, asi nikdo nečekal takový vývoj. Když ho přehrávají i Rakell s Karlssonem, nemůže si stěžovat.
Ohlasy:
V sobotu odveta ve Staples Center, takže šance na B2B výhry v derby. Proč ne?
Naprosto vynikající výkon v ofenzivě, krom prvních dvou střádání a chvilky ve třetí třetině jsme Kings prostě válcovali, neskutečná dominance, po zákl. části celkem 70 střel v 5 na 5, celkově 88(!!!!), na bránu 49. Tlak do brány, skvělý puck moving v pásmu, výborně odehrané od obránců, kteří podporovali útok, ale ne tak bezhlavě. Jen ty chyby v defenzivě, Kings z každé pořádné šance gól, gólmani nás potopili, Freddy i LaBarbera pustili sofťáky, Freddyho to stálo místo v brance, neskutečná chyba. LaBarbera menší chybičky, ale oba góly mohl mít teda, u druhého tu střelu vyrazil pak blbě, přitom byla v poho. Četl jsem, že zvažujeme podpis zkušeného UFA gólmana, asi bych po dnešku nebyl proti, nevím no. Bryz ani Brodeur ne, nejvíc se mluvilo o Vokounovi.
Ale dost už kritiky, protože tohle si zaslouží jenom chválu. Šlo vidět, jak moc máme v hlavách ten 7. zápas z PO. Ale využili jsme ho pozitivně, touha po výhře byla největší, co jsem u nás dlouho viděl. Tempo fakt šílené, pomohlo tomu samozřejmě to, že jsme stále ztráceli. Když přišla menší krize a gól na 3:5, tak jsem už moc nevěřil. Ale ne, to odhodlání bylo neskutečné, nezvdali jsme to a jako mnohokrát jsme dokázali otočit.
Pomohl Keslerův gól a pak neskutečná teč kapitána, který odehrál fantastický zápas, akorát Smtih-Pelly, Etem a Maroon (hrál pár střídání s ním, abyste si neřekli, že neumím počítat) nedokázali jeho přihrávky využít. Etem ale dostal prostor v 1. lajně a ukázal, čeho je schopen, skvělý pohyb, 7 střel, vybojovaný faul, jen ten gól chyběl.
KESLER
Společně s Keslerem obrovské absolutorium i pro Silfverberga, konečně se chytil a hlavně dal gól!
Vynikající byla i třetí lajna dneska, Karlsson nejsilnější zápas na puku vůbec, Rakell nejlepší výkon v A-týmu a Cogliano tradičně. Jako, Heatley si asi může rovnou zabalit kufry po tomhle. Vrátí se Perry, Palmieri a on i tak sedí, asi nikdo nečekal takový vývoj. Když ho přehrávají i Rakell s Karlssonem, nemůže si stěžovat.
Ohlasy:
Getzlaf: "I'm proud of our guys. We had our ups and downs, but I felt like we played a great game tonight."
Kes: "It was a good game from us. Definitely a wild one. We could have given up, but the team stayed positive."
Sutter said Pearson/Toffoli weren't cutting it against a big, physical team like the Ducks.
WOOOWDarryl: "If it wasn't for Jonathan, it wasn't even close. They're a much better team than we are. They proved it last year."
V sobotu odveta ve Staples Center, takže šance na B2B výhry v derby. Proč ne?
Tohle byl proste paradni zapas i pro neutralniho fanouska, dival jsem se ze zaznamu a uz znal vysledek a itak jsem si to paradne uzil, akorat by si takovyto zapas zaslouzil rozhodnuti ze hry a ne z najezdu. Dal se nema cenu vyjadrovat, tomasinho to shrnul perfektne
Snad jen k te otazce brankaru... Ja doufam ze nikoho podpisovat nebudeme, Freddy az do dneska chytal fantasticky a snad ho jeden spatny zapas neposadi na lavicku. Pokud by suckoval delsi dobu tak neni co resit, ale ja bych byl zatim v klidu a dal mu duveru.
Snad jen k te otazce brankaru... Ja doufam ze nikoho podpisovat nebudeme, Freddy az do dneska chytal fantasticky a snad ho jeden spatny zapas neposadi na lavicku. Pokud by suckoval delsi dobu tak neni co resit, ale ja bych byl zatim v klidu a dal mu duveru.
Jenže on není nikterak jistý už tak 3. zápas v řadě teda. Ta forma z úvodu sezony ho opustila. A nejde ani tak o Freddyho, ale o to, že ho nemáme s kým prostřídat. Měli bychom zkusit Bobkova, LaBarbera sice chytře zneutralizoval Kopitara při nájezdu, ale na obou gólech měl svůj podíl. Otázkou je, za jak dlouho bude ready Gibson.Selly8 píše:Snad jen k te otazce brankaru... Ja doufam ze nikoho podpisovat nebudeme, Freddy az do dneska chytal fantasticky a snad ho jeden spatny zapas neposadi na lavicku. Pokud by suckoval delsi dobu tak neni co resit, ale ja bych byl zatim v klidu a dal mu duveru.
Ale Gáborík to v sebe stále má ty vole, tú rýchlosť myslím. Z Vatanena, či kto to tam bol - áno bol to Vatanen, o 9 rokov mladší Vatanen
urobil štatistu
No nie nadarmo, minulú sezónu vyhral anketu, v ktorej hlasovali samotný hráči NHL o najlepšieho korčuliara s drvivými 45% všetkých hlasujúcich. Pripomeniem len, že druhý Crosby 9% :frajer2:
Toto je velmi kratkozrake tvrdenie...to by si musel vidiet vsetky zapasy sezony, co si dovolim tvrdit, si nevidel. A aj tak je to velmi subjektivna zalezitost. Kazdopadne ale ste ma navnadili si tento zapas pozrietAtlantik píše:Opravdu fantasticky zapas, spolu s Jets-Pens (no joke here) zatim nejlepsi v sezone.
Samozrejme nevidel.. Ale videl jsem toho hodne. A kdyz jsem o nekterem zapase cetl, ze byl vynikajici, snazil jsem se najit si cas na zaznam (neco mi furt mohlo uniknout, pokud mas tip tak sem s nim). Na blowouty, na holomajzny a na Buffala, Edmontony, Caroliny, Floridy, Colorada a spol. se samozrejme divat nemusis a vis ze z tohodle pohledu neriskujes ze bys o neco absolutniho prisel..kajo píše:Toto je velmi kratkozrake tvrdenie...to by si musel vidiet vsetky zapasy sezony, co si dovolim tvrdit, si nevidel. A aj tak je to velmi subjektivna zalezitost. Kazdopadne ale ste ma navnadili si tento zapas pozrietAtlantik píše:Opravdu fantasticky zapas, spolu s Jets-Pens (no joke here) zatim nejlepsi v sezone.
Z toho co jsem videl, byly tyhle dva zapasy nejlepsi a hodne porovnatelny (uz jen highlight z Jets-Pens te presvedci ze nekydam, i kdyz ti to priblizi asi tak na 5%). Z pohledu Jets-Pens davam na tom majoritni zasluhu Winnipegu (neskutecna atmosfera, nasazeni, rvacky, hokej nahoru-dolu, vsichni od nich mluvili o nejlepsim zapasu v jejich novodobe historii, po zapase prisel za nimi osobne GM do satny a poklonil se jim), takze nemusis se bat ze bych si chtel neco privlastnovat. Tak jako dnes mel na tom majoritni zasluhu Anaheim, i kdyz samozrejme na tanec potrebujes dva. Jedina vec co tomuhle zapasu chybela byl Perry, ktery by to pripadne osvezil i o nejakou tu provokaci..
EDIT: Vas vykon proti nam a vas zapas s LA radim taky pomerne vysoko, ale v prvnim pripade jsme my nebyli dostatecnym "partnerem" a ve druhem pripade bylo LA bez Gaborika, Kopitara, Voynova, Lewise a nevim jeste koho..
Super no. Jak jsem mohl jenom chválit po středě, tak teď je to fakt jak studená sprcha. Dvě třetiny jsme byli lepším týmem, měli jsme více šancí. První docela výrazně, ve druhé to Kings trochu vyrovnali. Gól ale museli dát po naší stupidní chybě v přesilovce. Konkrétně Getzlafa. Já fakt nevím, kolik důkazů ještě Boudreau chce, aby nenechával hrát na modré Vatanena s Getzlafem, kteří tam hrajou úplný prd, moc riskantně. Přitom proti Blues doma tam hrál Fowler místo jednoho útočníka a byl to kolotoč.
BB musí ale dál ukazovat, jak je z Vatanena s Lindholmem udělaný, dávat jim největší ice time, chválit na každém rohu, přitom Lindholmovo dementní vyloučení nás stálo zápas. Kopitar míří směrem do rohu, do pozice, ze které není přímou hrozbou a on si počíná jak žák a takhle ho zahákuje.
Nechci raději ani polemizovat o tom vyloučení před vyrovnávacím gólem, protože bych se mohl naštvat ještě víc. Ano, Getzlaf sundal Quicka poměrně jasně, ale z pozice, kdy se mu po souboji s Cliffordem mohl jenom těžko vyhnout. Taky to pak pěknou řádku sekund reklamoval - marně.
Nechápu ale to, s čím jsme nastoupili do 3. třetiny. Jestli jim tohle naordinoval BB, tak to je hrubý prokauč. Takhle zalézt do ulity a nechat nás Kings točit. My jsme proti nim úspěšní, když jsme aktivní, napadáme a ne tohle. I bez toho vyloučení jsme si o vyrovnání říkali. Nechápu to, protože dvě třetiny jsme to měli fakt poměrně pod kontrolou, jestli se to o zápase, ve kterém vedete o gól, říct.
Místo B2B výhry s rivalem těžká porážka. Před zápasem bych bod bral, protože jsem čekal těžší zápas, ale překvapilo mě, jak dobře jsme hráli ty dvě třetiny. Kings ukázali, že trestají všechno a jsou schopni puk dotlačit do branky i koulema, ten jejich tlak do brány je fakt skvělý. Každopádně minisérie ukázala dva výborné zápasy, dneska i přes menší drama a méně gólů jak posledně výborný zápas. Nic bych si nepřál jiného, než je dostat v PO a oplatit jim tu poslední sérii.
Zítra hned máme doma Floridu, to prostě musí konenčě být výhra v základní hrací době, posledních 5 zápasů jsme hráli prodloužení a 4 z 5 jsme projeli.
Co se týče hráčů, vyzdvihl bych Mansona, který si zvykl na tempo NHL a působí zápas od zápasu lépe, líbil se mi. Určitě Freddy, který se vrátil na svou klasickou vlnu a byl výborný, stejně jako Quick, oba pochytali dost jasných příležitostí. A hlavně Etem, jedině Kaliforňák ukázal v těchhle dvou zápasech, jakým dokáže být hráčem. A potěšil nejenom mě jakožto velkého fanouška jeho hry. Obával jsem se, že demence BB ho zbrzdila natrvalo a buď bude paběrkovat, nebo se bude pakovat pryč. Tyhle dva zápasy ale ukázal, co v něm je. Neuvěřitelná rychlost, akcelerace, schopnost vynutit si soupeřovu ztrátu a hlavně skvělý výběr místa, za který byl po zásluze odměněn gólem. Snad se mu bude takhle dařit nadále.
BB musí ale dál ukazovat, jak je z Vatanena s Lindholmem udělaný, dávat jim největší ice time, chválit na každém rohu, přitom Lindholmovo dementní vyloučení nás stálo zápas. Kopitar míří směrem do rohu, do pozice, ze které není přímou hrozbou a on si počíná jak žák a takhle ho zahákuje.
Nechci raději ani polemizovat o tom vyloučení před vyrovnávacím gólem, protože bych se mohl naštvat ještě víc. Ano, Getzlaf sundal Quicka poměrně jasně, ale z pozice, kdy se mu po souboji s Cliffordem mohl jenom těžko vyhnout. Taky to pak pěknou řádku sekund reklamoval - marně.
Nechápu ale to, s čím jsme nastoupili do 3. třetiny. Jestli jim tohle naordinoval BB, tak to je hrubý prokauč. Takhle zalézt do ulity a nechat nás Kings točit. My jsme proti nim úspěšní, když jsme aktivní, napadáme a ne tohle. I bez toho vyloučení jsme si o vyrovnání říkali. Nechápu to, protože dvě třetiny jsme to měli fakt poměrně pod kontrolou, jestli se to o zápase, ve kterém vedete o gól, říct.
Místo B2B výhry s rivalem těžká porážka. Před zápasem bych bod bral, protože jsem čekal těžší zápas, ale překvapilo mě, jak dobře jsme hráli ty dvě třetiny. Kings ukázali, že trestají všechno a jsou schopni puk dotlačit do branky i koulema, ten jejich tlak do brány je fakt skvělý. Každopádně minisérie ukázala dva výborné zápasy, dneska i přes menší drama a méně gólů jak posledně výborný zápas. Nic bych si nepřál jiného, než je dostat v PO a oplatit jim tu poslední sérii.
Zítra hned máme doma Floridu, to prostě musí konenčě být výhra v základní hrací době, posledních 5 zápasů jsme hráli prodloužení a 4 z 5 jsme projeli.
Co se týče hráčů, vyzdvihl bych Mansona, který si zvykl na tempo NHL a působí zápas od zápasu lépe, líbil se mi. Určitě Freddy, který se vrátil na svou klasickou vlnu a byl výborný, stejně jako Quick, oba pochytali dost jasných příležitostí. A hlavně Etem, jedině Kaliforňák ukázal v těchhle dvou zápasech, jakým dokáže být hráčem. A potěšil nejenom mě jakožto velkého fanouška jeho hry. Obával jsem se, že demence BB ho zbrzdila natrvalo a buď bude paběrkovat, nebo se bude pakovat pryč. Tyhle dva zápasy ale ukázal, co v něm je. Neuvěřitelná rychlost, akcelerace, schopnost vynutit si soupeřovu ztrátu a hlavně skvělý výběr místa, za který byl po zásluze odměněn gólem. Snad se mu bude takhle dařit nadále.
Etem has been playing with Getzlaf on the top line with Perry out. Boudreau wanted Etem in more of an offensive role.
"I thought he was our best forward today," Boudreau said. "There was signs, to me, as a coach, that the way he was skating [was similar to] two years ago in the playoffs … I think his confidence is growing too. One equates with the other."
Tak pana Allena jste se zbavili, ale prichazi Rene Bourque ktery to ma dokonce na 2 roky a nedavno prosel waiverem a hral v AHL.. Kazdopadne, v PO se mu nejakym zpusobem darilo hecnout. Neco jako Briere-lite, popravde ale nevim jestli je to dobry
A to dobre vim co je Allen zac, ale mel to precijen jen do konce sezony.
Nerozumím tomu, cap space nic, ale Murray řekl, že není spokojen s hrou útočníků prej. Ale zrovna Bourque. Jako LW je nejlépe nebo alespoň nejpočetněji obsazený post - Marron, Beleskey, Cogliano, Etem, Heatley, hrajou tam i DSP, Silf a Palmieri, i když ti poslední tři jsou RW spíše. + LW hraje i prospect Nick Ritchie, totéž Kerdiles /ten i C). Divné, zbavili jsme se vředa, ale přišel hráč se skoro stejným cap hitem, ale o rok delším, kterého m MTL nechtěli.Atlantik píše:Tak pana Allena jste se zbavili, ale prichazi Rene Bourque ktery to ma dokonce na 2 roky a nedavno prosel waiverem a hral v AHL.. Kazdopadne, v PO se mu nejakym zpusobem darilo hecnout. Neco jako Briere-lite, popravde ale nevim jestli je to dobryA to dobre vim co je Allen zac, ale mel to precijen jen do konce sezony.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé