Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kower píše:Lucic dostal pokutu $5000 za primitivne gesto divakom po jeho vyluceni... kazdy hrac by si mal uvedomit ze sa moze zivit hokejom len a len vdaka platiacim divakom!

Pokial Lucic a Marchand konecne nedostanu rozum a nezacnu koncentrovat svoje emocie a energiu len a len na hru na lade tak mozme na nejaky uspech zabudnut. Zaujimalo by ma co si o tychto ich tahoch myslia hraci ako Bergeron, Krejci, Soderberg, Eriksson, Kelly ci Chara...a celkovo aka je teraz atmosfera v kabine.
Nebral by som to tak tragicky, aj to je sucast show a ti divaci to radi vidia, ked to s nimi nieco robi. Prispieva to aj k rivalite. Je skvele, ze NHL ma stale takych hracov ( v minulosti Avery napr.). Na Slovensku to bol Lukas Riha, Marcel Hanzal, Miro Lazo, atd. Hokej ma byt o emociach, aj ked sa to niekedy prezenie, to je to korenie.
powerforward píše: Nebral by som to tak tragicky, aj to je sucast show a ti divaci to radi vidia, ked to s nimi nieco robi. Prispieva to aj k rivalite. Je skvele, ze NHL ma stale takych hracov ( v minulosti Avery napr.). Na Slovensku to bol Lukas Riha, Marcel Hanzal, Miro Lazo, atd. Hokej ma byt o emociach, aj ked sa to niekedy prezenie, to je to korenie.
Nemyslim si, ze by to melo vadit nekomu jinemu, krom vas. Lucic je v zapasech s Habs uplne mimo, nedokaze se soustredit na hokej. Jak on, tak i Rask maj z Habs komplex. Lucic, pokud se nemylim, ma z poslednich 8 nebo 9 zapasu proti Habs jeden jedinej emptynetter, zato minimalne 3 excesy s gestama..
@powerforward Neviem či si videl jeho celé 'gesto'... zdvihnutie imaginárneho Stanley Cupu sa dá ešte považovať za show ale to čo spravil pred tým do NHL určite nepatrí... Tu hokej sledujú celé rodiny aj s deťmi.

Nejdem tu hodnotiť či vôbec bol jeho zákrok faulom (rusak to zahral Oskarovo; Damien Cox opísal vylúčenie ako "2 minutes for being an opposing player in Montreal") ale v posledných minútach keď prehravame o gól nie je najvhodnejší čas na hit na hranici pravidiel hlavne na ľade súpera a už vôbec nie v Montreale.
Nie nevidel, preto je mi divne, ze fasol za to taky trest a este aj pokutu. Media ponukaju, aspon tie ktore som cital, video kde dviha ruky smerom k fanusikom Habs, nic viac.

Nie nie je to vhodne, ale Emelin posobi na Loocha ako cervene sukno na byka. po*ral to, mohol si to nechat naozaj na inokedy.
takze dnes Gagne v 1.lajne po boku klidasa Davida a horkokrvneho Loocha
v brane Svedberg
ak uz nedame tych maselnikov tak uz neviem
cepi píše:takze dnes Gagne v 1.lajne po boku klidasa Davida a horkokrvneho Loocha
v brane Svedberg
ak uz nedame tych maselnikov tak uz neviem
A to este maju v nohach vcerajsi zapas s Floridou takze za optimalnych okolnosti by sme ich mali prevalcovat hned v uvodnej tretine... vsetko menej ako vyhra aspon o 2 goly bude pre mna sklamanie.
Pastrňák s Khoklachevem si to v Privednce docela strkají hm? Asi by nebylo marný v průběhu sezony jednoho z nich zkusit v top 6 :)
David naplna prognozy a je prvym cakatelom na listine smerom hore (teda ak D bude fungovat)
tazko povedat, ci to bude rovno top6, ale vedel by som si ho predstavit aj po boku Bergyho a Marcha
je vsak fajn, ze na farme sa stale najdu zivotaschopne medvede

vitazstvo nad tragedmi povazujme za povinne, az narocnejsi super ukaze ci sme sa pohli
Svedberg :thumbsup: Tuukka ma viac ako solidneho partaka a bez obav môze Nklas dostavat daleko väcsi priestor ako to bolo v pripade Chada
cepi píše:Svedberg :thumbsup: Tuukka ma viac ako solidneho partaka a bez obav môze Nklas dostavat daleko väcsi priestor ako to bolo v pripade Chada
A to přitom Johnson loni chytal skvěle, když dostal šanci ...
Dikybohu, ze ten Seguin je zasitej v Dallasu :scare: Nehratelnej..
Atlantik píše:Dikybohu, ze ten Seguin je zasitej v Dallasu :scare: Nehratelnej..
Sypanie soli do rany....typicky Atlantik :giggle:

To ale musi byt hroza pre fanusikov bruins teraz sledovat Seguina dominovat v Dallase a spolu s Bennom si robit srandu z kazdeho supera, proti ktoremu hraju...Niekto by povedal, ze ja nemam co vraviet kvoli vymene JVR-Schenn, ale uprimne Seguin je oproti JVR uplne iny level.
Takze, nebopar dni doma,a le dianie v klube sledujem :)

Potesila trosku zvysena golova uspesnost, v dvoch zapasodch za seboz dat osem golov...jupi, dufam, ze pomailcky z nas spadne uvodna deka, ale sutaz sa len rozbiehat, niet dovodu na paniku. Zajtra nas caka velmi tazky zapas so zralokmi, Zapasy so zralokmi v minulej sezone boli chudobnen a goly, ale prinisieli vitazstvo medvedikov. Uvidime, snad sa karavana pohne dalej.
Nula Svedberga vlemi potesila, potrebuje nabrat odvahu a sebavedomie, a toto mu muselo jednozance pomoct, takisto potesil HS Bartkowskeho, hned vidno ze nehra D: :-D
Miller bude mimo na dobu neurcitu s vyklbenym ramenom... v idealnom pripade sa bavime o mesiacoch v tom najhorsom sa pre neho sezona mozno uz skoncila. Po odchode JB55 sme mali uz len 3 pravych bekov, teraz mame len 2, konkretne Hamilton a McQuaid co vo mne vyvolava brutalne obavy hlavne ked Seidenberg po zraneni potrebuje ziskat sebadoveru co pri hre na opacnej strane nebude idealne... a druhym riesenim je obojstranny Krug. Dnes sme trenovali takto

Zdeno - Hamilton
Seidenberg - Krug
Bartkowski - McQuaid

Ked sa povznesiem nad (otrasnymi) vykonmi Bartkowskeho tak sme jedno zranenie od nasadenia Warsofskeho ci Trotmana...
:hroza:
Novinky z medvedieho tabora:

Do branky dnes pravzdepodobne Rask....
Griffith bol povolany naspat do Bostonu, a mal by hrat s Krejcim a Lucicom voci San Jose.

Bude to tazky zapas, zraloky svojimi zubami idu jak pily...tak snad ich otupime. Okolo MIllera je prognoza este neajsna, uz je na IR liste....takze uz len cakat na dobu liecenia.

Dnesny trening:

Lucic-Krejci-Griffith
Marchand-Bergeron-Smith
Kelly-Soderberg-Eriksson
Paille-Campbell-Gagne with Fraser rotating in

budeme hrat so 6 oibrancami....

Chara-Hamilton Seidenberg-Krug Bartkowski-McQuaid (no extra defenseman on the ice, with Miller sidelined by his dislocated shoulder)

Bude to tazke, ale zaujimave, len skoda ze nestiham pozerat :(
Dnes som postrehol zaujimavu info ktora len potvrdzuje moj predpoklad ze Lucicov navrat do 100% formy bude trvat dlhsi cas... kvoli zranenemu zapastiu musel v tejto sezone zmenit hokejku, konktretne jej 'tvrdost' ci 'flexibilitu' az o 15 bodov... neviem aky znacny to je rozdiel ale ked si spominam na jeho niektore dotyky puku ci prihravky kde vyzera akoby mal drevene ruky tak asi to bude znacny rozdiel a cim skor si na tu hokejku zvykne tak tym lepsie pre neho aj cely team lebo jeho goly nam velmi chybaju.
Krasne dobre ranko, my sme vyhralii :hop: :hop: :hop:
pozeram ze Lucic a Krug snad pri troch goloch, Griffith prvy gol v NHL :)

parada :wave:
Tak pred sezónou sme mali problém s príliš veľkým počtom obrancov a necelé 3 týždne od jej začiatku stojíme pred dilemou či zavoláme Trotmana alebo Warsofskeho či dokonca angažujeme Hala Gilla aby sme mali aspoň 6 zdravých...

Zdeno je mimo minimálne 4-6 týždňov so zraneným ľavým kolenom a po cca mesiaci sa uvidí či bude potrebovať operáciu alebo nie... mám z toho veľmi zlý pocit a začínam mať obavu či jeho zranenie nebude impulzom 'vypustiť' sezónu teda upustiť od ambície na Pohár a či nezačať s obnovou kádra...
Štatistika nepustí...Since joining the Bruins in 2006, the team is 341-204-66 with Chara in the lineup and 8-7-5 without him... a to sme ešte bez Boychucka a Millera a Seidenberg nie je úplne fit...
tiez som po operacii na par mesiacov mimo tak pozeram ze som aj celkom zapadol do nasej D hospital mozaiky bolo len otazkou casu kedy sa zacne nasa D rozpadavat ale ze to zacne kuva kapitanom :doh: Z ma uz nejake vrasky na cele ale stale je to nas klucovy hrac a po odchode JBho de facto nenahraditelny ocakavam este vyoutovanie McQ al. Seida a :serus: sezona to môzeme rovno povolat
kompletne D lajny z Providence...a to este riesime utocny impotentnejsi
problem..ako sme prognozovali tato sezona bude z nasho pohladu zaujimava taka na pretriezvenie (dufam Cathy ze si uz vytriezvela;) a asi by nebolo veru od veci popremyslat nad editovanim kadra smerom k nadejnejsej buducnosti
Ted se ukaze jak silni opravdu jste. Myslim, ze na PO furt kvalitu mate, ale zadna brnkacka to nebude a z pohodove zč jizdy bude celkem cirkus. Jak rikam, ten trejd Boychuka si presne o tohle koledoval, rikalo se to vsude az se to privolalo. Jsou tu furt teamy ktere maji surplus beku (jako napr. my), ale nikdo vam to pri znalosti vasi situace neda levne.. leda ze by jste chteli veterana Scudse, ten je k mani za Bergeronovy osrany trenky.
cepi píše:.ako sme prognozovali tato sezona bude z nasho pohladu zaujimava taka na pretriezvenie (dufam Cathy ze si uz vytriezvela;) a asi by nebolo veru od veci popremyslat nad editovanim kadra smerom k nadejnejsej buducnosti
Ake vytriezvela?

Svoj post som pisala este v case ked Kevin aj Zdeno boli v poriadku, takze najprv si daj so suvisu chronologicku naslednost jednotlivych skutocnosti. A vlastne co je na tom vytriezvsieho? Ved je uvod sezony, ako mozem davat do vreca celu sezonu po par zapasoch? Preboha, ved nemam vestecku gulu, aby som vedela ze v ten ktory zapas sa nam zrani hrac a teraz budem menit svoj nazor. SSezona je este lenv zaciatku, nic nie je stratene, a vlastne, kto hovori ze to bude cele zle? Ja si plne uvedomujem v akej sme strastiplnej situacii s nasou obranou a impotentnym utokom. Trejd Boychuka sa nam vratil ako bumerang, a my musime riesit obranu. Zacinam mat pocit, ze vo vzduchu visi zaujimavy trejd, ked budeme musiert obetovat nejakeho hraca (Loui? Marchy?) jednak aby sme ziskali priestor pod stropom a rovnako tak aj posilnili obranu. Som zvedava akodopadne nas najblizsi zapas, chcem pozerat minimalne prvu tretinu, tak snad mi to vyjde. Utok je sice impotentny ale posledne zapasy davame aspon dva goly, takze ja pevne verim ze masina Bergy, Lucic alebo Marchy sa preberie, takisto aj Loui - je ten vobec viditelnyv zapascoh? To sa pytam hlane Kowyho, lebo ja tie zapasy nie ze nestiham, ale nemam cas ani zaznam hladat...Pevne verim, ze Zdenovo zranenie nie je take vazne, ze by musel ist pod noz....
Cathy> To ze sme len jeden zapas pod 50% je zasluha HLAVNE utoku Kelly-Soderberg-Eriksson. To ze Griffith a Smith su 'papierovo' vo vyssich utokoch je len z obavy ze rozdelenim tohto "svedskeho" utoku by sme zbytocne stratili jediny utok ktory hra konzistentne.

Ak mam prejst k dalsim jednotlivcom: Smith je zatial daleko za minulou sezonou; Bergy ma najhorsi zaciatok sezony resp. posledne 3 tyzdne hra najhorsi hokej ako si ho pamatam; Marchand je vraj v lepsej fyzickej kondicii ako minuly rok no zatial to v jeho vykonoch na lade vobec nevidno... su sumarum Bergyho utok je stale pokope len preto ze sme v situacii kde ani nemame koho povolat aby sa taky Smith, Marchand ci Lucic mohli preventivne pozriet na par zapasov z tribuny.

Cathy: nikto tu nevzdava sezonu v oktobri ale pohlad na capgeek.com a nase zranenia coraz viac otvaraju otazku co je lepsie ci vytazit co najviac z hracov ktorych si nebudeme moct po sezone udrzat (dlhy list konciacich kontraktov nebudem opakovat) ich vymenou alebo opat zariskovat a ist do tejto sezony s brutalnym rizikom opat naplno na ukor buducnosti...

P.S.: Dnes sme povolali Trotmana a Morrowa. Dufam ze Kessel dnes bude do noci oslavovat ze ho v sobotu necaka Zdeno lebo inak to z jeho strany moze byt oneskorena "pomsta".
No Chara, No Boychuk and now maybe no Dougie Hamilton? Hamilton took puck of hand today, no word yet how bad injury is.
Atlantik píše:leda ze by jste chteli veterana Scudse, ten je k mani za Bergeronovy osrany trenky.
K mání je třeba Douglas Murray a to dokonce zadarmo :jn:
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS