Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

May Ray napodruhé doma :clap:
Gaudreau-Bennet v prvom utoku dnes proti mastnym hlavam
mitch píše:Gaudreau-Bennet v prvom utoku dnes proti mastnym hlavam
Poběží to online? (jestli má smysl vstávat)
Na flames stranke to ma byt no ja rozhodne vstavat nebudem.

:nono2:
Bennet vypadal v prvom zapase velmi dobre, asi najlepsi hrac.
Uz na drafte som vravel, ze Bennett bude najlepsi hrac z toho draftu. A ja mu fandim.

Johnny boy :frajer2:
Johnny len tri bodiky dneska...
2 MacDavid body vo vacku :lol2:
dnes a celu tuto sezonu to nebude Battle of Alberta ale Battle of MacDavid? :dudo:
Sam Bennett out 4-6 months.
:-/
Obrázek
mitch píše:...
a co, ziadny nestastny "2 MacDavid body v prdeli" koment nebude?
:giggle:
Ahojte :klobuk: Dneska to stálo opět za pendrek, holt kluby jako STL jsou momentálně úplně někde jinde jako Calgary, co k tomu říct? Jednoduše na to se měřit s takovými celky momentálně nemáme.
arek píše:dnes a celu tuto sezonu to nebude Battle of Alberta ale Battle of MacDavid? :dudo:
Jako fanoušek doufám, že tak špatně nedopadnem, ale reálné to asi je. A když už by to tak teda mělo dopadnout, tak doufám, že to teda urvem :lol2: Edmonton už se jedničkama draftů nasytil dost, je čas předat štafetu někomu jinému :) Bojím se ale že nám to vyfoukne Buffalo, potažmo Carolina :-D
Nebojsa poznam nas tim a zas budu draftovat stvrty alebo tak nejak a hrdit sa ze nevypustili sezonu. Inak realne budeme pred edmontonom a coloradom a este nejake cucky z vychodu budu horsie.
mitch píše:Inak realne budeme pred edmontonom a coloradom
Určite budete pred Coloradom :lol2:
Myslim ze vyhra v chicagu nie je ziadna nahoda a vecsina odbornikov ju cakala. Nase elitne obranne duo Giordano - Brodie je skutocne elitne a Mark tento rok pojde na Norris trophy. Zatial sa dobre ukazuje aj brankarske duo Ramo - Hiller.
mitch píše:Myslim ze vyhra v chicagu nie je ziadna nahoda a vecsina odbornikov ju cakala. Nase elitne obranne duo Giordano - Brodie je skutocne elitne a Mark tento rok pojde na Norris trophy. Zatial sa dobre ukazuje aj brankarske duo Ramo - Hiller.
A co Johny? Bodově zatím bída, ale jakej je ve hře? Musím si někdy najít čas se na něj podívat, doufám že za rok jede na Richarda .. :)
Opet sa potvrdilo ze outsider z winnipegu na nas kvalitny tim nema. zatial sa bijeme s LA, SJ o druhu postupovu poziciu. je to tvrdy suboj.
JOHNNY !!! HOCKEY !!! Já toho kluka miluju, snad mu ty první body pomůžou a teď už bude létat :) :good:
Logan píše:JOHNNY !!! HOCKEY !!! Já toho kluka miluju, snad mu ty první body pomůžou a teď už bude létat :) :good:
Jednou poletí směr mantinel :giggle:
S prstom v nose shutout s tymito slabuckymi timami. Len ma trosku stve ze sme v suboji o celo pacifiku stratili bod s pofidernou tampou.
Vzdy ked napisem nejaku kravinu typu ze dnes vyhrame tak nasleduje seria troch prehranych zapasov. Takze radsej k dnesnemu zapasu nepisem nic.

Gaudreau sa na uvod otukaval a nebol moc efektivny, predsa len ta mala postava musi sa naucit ako sa efektivne pohybovat, nedostat na drzku a byt efektivny aj v defenzive. St.Louisovi takisto trvalo nejaku dobu nez sa presadil kvoli tej malej postave. Ale myslim ze sa to hybe vpred 6b/11z, +6 z coho tie body padali hlavne v poslednycb zapasoch. Myslim ze pol boda na zapasu by mal urcite dat za sezonu a osobne cielim na 0.8 bodu za zapas co je 65 bodov.
Solidny vykon aj ked mohlo to byt lepsie.

Gaudreau vedie celu ligu v takeaways.
2270 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS