Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

To im odklepli lebo sa už zdekoval. Nemalo cenu to navyšovať. Tu však nešlo o drobné, ale o princíp. :neutral:
Ano. Dejte mi 3 miliony a budu vědět, že si mě vážíte...nedáte nevážíte si mě. Sám řekl, že jde o posranejch 300 tisíc ze kterejch je ve finále 150. To je podle mě směšný a za šašky jsou jak Blues tak Sobotka. Kdyby šlo aspoň o nějaký prachy :hroza:
Podepsal s náma P.Mueller. Myslím, že zajímavý hráč, na rok, může jen překvapit. V opačném případě ho pošleme o dům dál.
Jérôme Bérubé ‏@Jerome_Berube 2h
WOW Baranek just destroyed Fabbri in the open ice. Same Baranek who injured Ekblad earlier in the week.

Obrázek
The #stlblues will unveil new-look jerseys & introduce Paul Stastny on Monday, Aug. 25 at 6 p.m.
Jak se předpokládalo. Na nové dresy se fakt těším. :yes: S největší pravděpodobností to vypadá, že se Blues vrátí k poupravené verzi dresů z let 1998-2006.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

prosím nech sú skutočné! prosím nech sú skutočné! :pray:

s týmito som vyrastal, tie súčasné sa mi hnusili.
Sú skutočné, už je to potvrdené :)
Obrázek

Úžasné. :slintac:
honziss píše:Obrázek

Úžasné. :slintac:
Závidím vám takové dresy a doufám, že se to i u nás pohne a vrátíme se k těm ve kterých jsme začali.
biele su pecka, tie tmave ma az tak neberu...
Ryan Reaves ‏@rreaves75
Somebody's f*!?in' up

Obrázek

:rofl:
The Blues have invited Paul Bissonnette to a tryout at training camp.
Aspoň máte o zábavu postarané :lol2: :lol2:
Pár novinek z kempu Blues...

- Schwartz podepsanej na dva roky s hodně solidním bridgem za AAV 2.35M. Tohle se povedlo.

- Soupiska byla seškrtnuta na 33 hráčů. Největšími překvapeními je setrvání Fabbriho a Lindbohma. Fabbri se ukazuje fakt výborně. Ta pravděpodobnost, že by proniknul do opening night roster je sice malá, ale do budoucna mu těchhle pár dnů navíc s prvním týmem určitě pomůže. Z toho kluka roste hvězda.
To Lindbohm je příjemný zjevení. Nikdo od něj nic nečekal a kluk si přijede na kemp a dostane se mezi top jedenáctku beků Blues. Stejně jako u Fabbriho platí, že zahajovat sezónu bude jen těžko. Ale rozhodně je to nečekaná "posila" prospect poolu.

- Útoky trénovaly ve složení...

Patrik Berglund-David Backes-T.J. Oshie
Alexander Steen-Paul Stastny-Joakim Lindstrom
Robby Fabbri-Jori Lehtera-Vladimir Tarasenko
Steve Ott-Jaden Schwartz-Maxim Lapierre
Peter Mueller-Dmitrij Jaskin-Magnus Paajarvi
Chris Porter-Colin Fraser-Ryan Reaves/Paul Bissonnette

... z čehož vyplývá, že...

Berglund bude opět zkoušenej na levym křídle (logicky, na centru je plno).
Lajna Schwartz-Lehtera-Tarasenko vypadá jako lock pro začátek sezóny. Až se do toho Schwartz trochu dostane, tak půjde na místo Fabbriho, kterej půjde zpátky k juniorům.
Letos máme nejlepší depth za poslední roky.

- Obranné páry měly složení...

Jay Bouwmeester-Kevin Shattenkirk
Petteri Lindbohm-Alex Pietrangelo
Barret Jackman-Ian Cole
Chris Butler-Jordan Leopold
Nate Prosser-Ryan Whitney
Carl Gunnarsson

...z čehož vyplývá, že...

Čím dál reálněji vypadá záměr spojit Bouwmeestera s Shattenkirkem a Gunnarssona s Pietrangelem.
Cole má jistou pozici v třetim obrannym páru a klub od něj očekává, že trpělivost a pozvolný development u něj přinese kýžene výsledky.

Co se týče brankářů, tak s Elliottem a Allenem zůstal v prvnim týmu i Matt Climie (kterej ani nemá kontrakt s Blues), zatímco Binnington s Lundstromem byli odesláni do Chicaga, kde by měli dostat oba dost prostoru v kempu a Binnington by měl pro následujících pár sezón dělat v Chicagu jedničku.

Jo a nový dresy jsou fakt boží... :yes:

EDIT:

Jedna čerstvá aktualita.
Forwards: David Backes, Patrik Berglund, Maxim Lapierre, Jori Lehtera, Joakim Lindstrom, T.J. Oshie, Steve Ott, Magnus Paajarvi, Chris Porter, Ryan Reaves, Jaden Schwartz, Paul Stastny, Alexander Steen, Vladimir Tarasenko

Defense: Jay Bouwmeester, Ian Cole, Carl Gunnarsson (injured), Barret Jackman, Jordan Leopold, Alex Pietrangelo, Kevin Shattenkirk

Goalies: Jake Allen, Brian Elliott
Opening roster nakonec bez překvapení. Fabbri odeslán k juniorům do Guelphu, Butler s Lindbohmem do Chicaga. To značí pravděpodobnost, že Gunnarsson by mohl být brzy v pořádku a jeho absence se neprotáhne.

V prvním zápase čekám toto složení řad...

Elliott

Cole - Pietrangelo
Bouwmeester - Shattenkirk
Jackman - Leopold

Berglund - Backes - Oshie
Steen - Stastny - Tarasenko
Schwartz - Lehterä - Lindström
Ott - Lapierre - Reaves

Co se týká nějakých predikcí pro letošní sezónu, tak musim říct, že nám letos nějak moc nevěřím. V základní části budeme sice zase patřit k těm lepším týmům, ale myslím, že nakonec z toho nebude ani první místo v divizi. Všechno se ale teď soustředí na úspěch v play-off a pokud neuděláme aspoň finále konference, Hitchcock podle mě skončí. Už je fakt nutné, aby tahle sestava dokázala, že umí vyhrát sérii v play-off, a ne pouze dominovat v regular season.

Kdybych měl hodnotit letošní offseason, tak asi nejvhodnější slovo bude rozpačitost. Začalo to dle mého názoru nadmíru povedeným draftem, kdy jsme velmi kvalitně (i kvantitně) doplnili prospect pool. Od Fabbriho i Barbaševa čekám velké věci.
Počínáním v FA už tak nadšený nejsem. Je sice fajn, že jsme zvítězili v racu o Stastneho, ale museli jsme ho hodně přepálit a těch 7 mega je fakt šílených. Bude muset udělat kolem 70 bodů, aby mou nedůvěru v tento obchod zmačkal a zahodil do koše.

Když jsem ale zmínil těch 70 bodů, tak musim říct, že pokud bude skutečně hrát s Tarasenkem, pak to není úplně nereálné. Právě od Tarase totiž čekám největší breakout. On už loni v play-off ukázal, jak nebezpečný umí být s tím jeho shotgunem v hokejce. V tom samém pokračoval i v preseason a jsem přesvědčenej, že letos půjde na 30+ gólů s tím, že bych se nedivil, kdyby se rozhodl atakovat i 40+. Schopnosti a spoluhráče na to rozhodně má.

20+ gólové hranice kromě nej podle mě letos určitě dosáhnou i Backes, Steen, Stastny a Schwartz. Pietrangelo si udělá svých 50+ bodů. Tuhle hranici bude atakovat i Shattenkirk. Bouwmeester půjde taky přes 40+. Naopak moc už toho nečekám od Berglunda a předpokládám jeho trejd. Žádný očekávání nemám ani od Lindströma. Velká neznámá je pro mě Lehterä.

Brankáři si starty rozdělí cca 50 ku 30 ve prospěch Elliotta, který pro letošek bude jedničkou, ale Allen ho dřív nebo později (spíš dříve) z té pozice vystrnadí.
Docela mě zaráží, že Berglund je v 1. lajně na úkor Schwartze.. To stejné pak u Cole, kterého máš prohozeného s Bouwmaeesterem..
Berglund bude celkem jistě v jedničce začínat, ale je klidně možné, že se tam místo něj Schwartz brzo dostane. Cole vedle Pietra je jen záskok, standardně by tam měl být Gunnarsson a Cole ve trojce. Celou přípravu hrál Bouwmeester s Shattym, takže je pravděpodobné, že ten původní záměr trenérského štábu spojit je platí a budou tak sezónu i začínat.
Pozeral niekto v noci? Ja som mal na GCL zapnute score tak som rano videl vysledok a uz sa mi do toho nechcelo

:sok:

Viděl jsem koně blít, viděl jsem stíhačku couvat, viděl jsem žábu bušit pěstí do skály...

...ale bijícího se Oshieho jsem jaktěživ neviděl.

:clap:
První zápas sezony jsem bohužel nestihl, honziss jak to vypadalo? Z highlightu mi to přišlo celkem jako chaos, ale tak byl to první match. Vítězný gól byl teda zajímavý, respektive situace, která mu předcházela :-D
nas prvy gol :slintac:
Inak ale najprv bol taky slabsi rozjazd trocha aj ked CGY moc nebezpecne nebolo ale jak dostali dalsie kusy tak sa zlomili. Toto bol ale easy super, uvidime jak to bude dalej

Kde je inak walt a bluesfan? Nezaregistrovali ze uz zacala sezona? :neviem:
Pohodové dva body, ale je pravda že Calgary nás nijak neprověřilo, celej zápas byli neškodní. Škoda toho gólu na konci, Ells to moh udělat s shutoutem, ale pal to čert.

Stastny 1+3 v prvních dvou zápasech, no, tak doufejme že v tomhle trendu bude pokračovat. Souhra se Steenem vypadá, že bude fungovat. Ten první gól, to bylo fakt žůžo. :poklona2:

Shatty byl v prvních dvou zápasech náš nejlepší bek.

A ještě poznámka k Ottovi - v první lajně vedle Backese a Oshieho sice nebude hrát pravidelně, ale včera tam předvedl celkem solidní výkon. Měl 78% úspěšnost na buly (7 ku 2) a 3 hity - nejvíc v týmu. #SobotkaWho :bee:
W. O. W. !

Na zápas s Coyotes se nedá říct nic jiného. Z naší strany de facto bezchybný výkon. Allen v bráně jistý, obrana perfektní, útok tam nasypal šest branek... Když naši hráči zapojí veškerý svůj skill, tak na to prostě slabší týmy nemají jak reagovat. Tenhle vybroušenej puck-moving je fakt radost sledovat.

Schwartz a Tarasenko jinak začínají naplňovat to, co od nich nejen já čekám - becomes a superstars. :wink2:

A navrch Lehterä první gól v NHL a dvě áčka k tomu. Hodně povedený večer celé třetí lajny.
Obrázek
Ten Schwartzův release! :slintac:
Stastny dlhsiu dobu out :hroza:

Inak tie vykony...... strasne nevyrovnane, jeden zapas powerhouse z minulej sezony, dalsi nejaky zaspaty. Aj ked, bol to B2B s tazsim superom ale tak jak sme my tlakovali Arizonu, tak nas ducks k nicomu nepustali. Aspon sme nedostali latu jak Arizona.

Pri LA sa ale zase zblaznil quick no.....
5282 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES