Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Guddy.44 píše:
Getzo5 píše:Ribeirove nohy už odpadávajú, Guddy.
Tak při pohledu na Boedkera mi ty nohy odpadávají taky.. :giggle:
Pro mě asi nejrychlejší bruslař v NHL (spolu s Coglianem).
Hagelin a Grabner (a taký "tajný" je Carter)... ale pravdu máš v tom, že v tej rýchlosti to s pukom vie najlepšie. Nie nadarmo bol jeho vzorom vždy Gáborík. :thumbsup:
Obrázek
Od zítřejšího draftu. :yes:
Rono píše:Obrázek
Od zítřejšího draftu. :yes:
Je to divný,nemůžu si pomoct :neviem:
Sedlo40 píše:Je to divný,nemůžu si pomoct
většina změn bývá ze začátku divná... to už je holt charakteristika jakékoliv změny.. ale rozhodně je to krok správným směrem, už jenom z toho hlediska, že Stanley Cup se nám pod názvem Phoenix Coyotes vyhrát nepovedlo a ani jsme se mu (vyjma parádní jízdy z před dvou let) nijak nepřiblížili... Nový majitelé prostě přinesli do klubu novou kulturu a to si žádá nové jméno, nejlíp i nové dresy (které, co jsem to pochopil, budou rok co rok trochu upravované, takže uvidíme jak ten dres bude vypadat za dva tři roky) ...

however, pokřik se nemění: Let's go Coyotes!!
Wanic píše:
Sedlo40 píše:Je to divný,nemůžu si pomoct
většina změn bývá ze začátku divná... to už je holt charakteristika jakékoliv změny.. ale rozhodně je to krok správným směrem, už jenom z toho hlediska, že Stanley Cup se nám pod názvem Phoenix Coyotes vyhrát nepovedlo a ani jsme se mu (vyjma parádní jízdy z před dvou let) nijak nepřiblížili... Nový majitelé prostě přinesli do klubu novou kulturu a to si žádá nové jméno, nejlíp i nové dresy (které, co jsem to pochopil, budou rok co rok trochu upravované, takže uvidíme jak ten dres bude vypadat za dva tři roky) ...

however, pokřik se nemění: Let's go Coyotes!!
Jj,to mas pravdu,vase dresy a logo se mi hodne libi,ale zmenu by to chtelo. Co jsem slysel tak se nic menit nebude,nebo se pletu? :-O
pro letos jenom změna ramenného loga .... ale LeBlanc se vyjádřil ve smyslu, že drobné změny budou následovat rok co rok...
:dup: stačí se kouknout na předmět tohodle příspěvku :bitka3:
:frajer2:
@strombone1 (Luongo)
059.jpg
:lol2:
Mno, z příchodu Ribeira jsem byl minulej rok daleko víc nadšenej... :neviem: ale pořádný hodnocení si schovam, až bude zřetelnější, kterak by měla naše TOP6 vypadat, což se asi dozvíme až za pár (spíš víc, jak znam Maloneyho) dní...

Já nevim no.. fanoušek Edmontonu (tím myslim jenom čistě po hokejové stránce, proti klubu jako takovýmu nic nemam) sem moc nebyl.. a tradeovat s nima byla jedna z možností, kterou jsem si moc nepřál... na druhou stranu už ani nepamatuju, kdy mi nějaká predpověď vyšla... :hmm: takže... :arrow: :cup: :?:
Tak s gagnerom nemate co stratit, kedze ste ho ziskali zadarmo. A myslim, ze to bude podobne obrodenie ako Turris v Ottawe.
gagner ma dost nevyrovnane vykony. Jeden-dva zapasy zaboduje a dalsie tri nic. Na zaciatku kariery prekvapil, no potom, namiesto zlepsovania sa, zacal stagnovat a v poslednej sezone az degradovat (dajme tomu, ze Eakins tiez urobil svoje, ale -29 je zalostnych). V skratenej sezone pod Kruegerom hral dobre, velku cast sezony odohrali v utoku s Hemskym a Yakupovom a rozumeli si. Tym chcem naznacit, ze pod dobrym trenerom (rozumej Tipettom) tam vidim svetielko nadeje.
tak zatim to vypadá asi takhle: Jedno místo v top 6 asi zabere jeden z dvojice mladíků (Domi, Lessio)... no rozhodně to chce ještě křídlo a kdyby byla dvě, nikdo by se nezlobil

xxx (Domi, Lessio) - Gagner - xxx
Boedker - Vermette - Doan
Korpikoski - Hanzal - Erat
Klinkhammer - Vitale - Chipchura
(Crombeen - McMillian)

Ekman-Larsson - Michálek
Yandle - Schlemko
Stone - Summers
(Murphy - Gormley)

Smith
Dubnyk
(Visentin)
Myslite, ze Vrbata z Arizony odejde? Prece jen se mu jinde tolik nedarilo...
Myslite, ze Vrbata z Arizony odejde? Prece jen se mu jinde tolik nedarilo...
Mno, asi nastal ten pravý čas... :hmm: ale imho to bude spíš otázka peněz. V jiných klubech ho přeplatěj (nebo mu minimálně daj to, co požaduje). Maloney chce do týmu novou krev, takže kdyby se rozhodl jít do boje zase s Vrbičem, bylo by to asi za míň, než si pan Vrbata představuje. Pokud ho dlouho nebude nikdo chtít, tak u nás nakonec asi kývne i za míň, ale on ho někdo bude chtít :) .... a jak že se mu v případnym budoucím angažmá povede? Nu, to už není otázka pro dnešek... :klobuk:
Tak pokud by vyšla ta spekulace ohledně NJD, bylo by to hodne zajimavý. 5 Čechů v jednom týmu už dlouho nebylo.
BigPete píše:5 Čechů v jednom týmu už dlouho nebylo.
:hmm: zajímavá informace na zajímavým místě :hehe: (i když pravda, Průchu bych taky jako čecha moc nepočítal) :bitka3:
Tak od té doby, co Průcha hraval v PHO (Arizoně) už uplynulo hodne casu.
Mno, do pouště ta česká enkláva Stanley Cup nepřinesla, a ačkoliv nechci bejt špatnej prorok, něco mi říká, že v Jersey to nebude jiný :neviem:
To si myslím, že je vcelku jasné. Kdyby NJD vyhrálo SC - to by byl hodně velký úspěch, byť Havlát se podle mého názoru může chytit a být to za 1,5 mega skvělý hráč, ale taky nemusí, navíc NJD ted na to nebude mít ani brankáře, ani obranu.
to myslite vazne mat Gagnera ako centra 1. utoku? Ja by som to teda nerobil, ale uvidime..nove prostredie, trener a motivacia mozu urobit vela.
Tak z toho, co tam momentálně na centra mají se to jeví asi jako nejlepší volba. Gagner je z těch všech asi nejofenzivnější. Taky doufám, že s Gagnerem se zkusí na křídle Boedker. Chtělo by to ještě jednoho TOP křídelníka, jak říká Wanic. Každopádně, z Phoenixu (já vím, Arizona..) mám teď lepší pocit jak před rokem.
to arek: nevim, proč bysme jinak podepisovali (trejdovali) skilled centra, aníž bysme měli v zájmu ho zařadit do TOP6... první řadu možná bude hrát Vermettova linka, možná bude první centr Hanzal a Gagner se posune do třetí... jak znam Tippetta tak ta sestava určitě bude dost rotovat, ale celkově, pokud Sam nebude center number 1. tak se zase trochu bojim o naší identitu, o role, který budou zase pomýchaný.. to by bylo špatně.. my potřebujeme, aby si všichni hráli role, který maj zastávat a centr třetí řady prostě musí bejt jeden z defenzivních Vermette / Hanzal :neviem:

btw. je taky možný, že se jeden z dvojice Erat / Korpikoski posune v tý hierarchii nahoru.. zase to ale bude na úkor kvality :thumbsdown:

to Guddy.44: já z nás zatim moc velkou radost nemam... podle mě se nedějou ty správný tahy, abysme mohli zaútočit na Stanley Cup už v příštím roce.... spíš to vypadá na dlouhodobější koncepci, a to neni nic, co bych vítal...

celkově: já bych ještě jednou připomněl, že náš nejlepší hokej jsme hráli, když jsme měli regulérní první řadu (Whitney - Hanzal - Vrbata) ... nic podobnýho se nám od odchodu Wizarda vytvořit nepovedlo a náš tým tím trpí...

Mnohem ratši bych byl, kdyby Ribeiro zůstal a přivedlo se k němu TOP křídlo (podle mě Riberio > Gagner :/) :evil:
novým asistentem GM bude Darcy Regier (wow, 17 let jako GM Buffala; 4x ve finále konference, jednou ve finále Stanley Cupu... to je hodně slušnej životopis) ... dobrej podpis :clap:
na tom hfboards jsou srandisti... takovej hate kvůli podepsání Mosse.... kdo tam občas zabrousíte.. tak se jim s klidnym svědomím vysmějte... supr podpis... role player jako víno :cool:
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS