Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak zajtra zaciname a tu na fore je bez play off temy povestne ticho pred burkou :box:

Paille mal od lekarov zelenu aj na posledny zapas s Red Wings ale este sme ho setrili takze zajtra na 99% nastupi. Kelly stale netrenuje na lade takze jeho start je minimalne v uvode serie vyluceny. Adam McQuaid vcera opat nekorculoval takze myslim ze jeho start v PO je menej pravdepodobny ako start Seidenberga. Vcera chybal na lade aj Marchy tak snad to bolo len nieco minimalne a zajtra bude ready.
Obrázek
:lol2: Asi už to tu bylo, nebo jste to někam dávali, ale já to vidím až dneska poprvý...
Je to stary, bylo to tu a je to fake.
Thomas Drance ‏@ThomasDrance 11m
I like that so many Bruins fans don't realize that the Seguin deal will be widely considered a disaster and regretted for a decade.

Fear The Fin ‏@fearthefin 8m
@ThomasDrance Four of the top 20 scorers in the NHL this season were players Boston traded away.

:hiding:
Getzo5 píše:Thomas Drance ‏@ThomasDrance 11m
I like that so many Bruins fans don't realize that the Seguin deal will be widely considered a disaster and regretted for a decade.

Fear The Fin ‏@fearthefin 8m
@ThomasDrance Four of the top 20 scorers in the NHL this season were players Boston traded away.

:hiding:
Ale tiez je pravda ze vsetci uz hraju golf a Boston este stale ma sancu na Pohar.... ale snad buducu sezonu budeme mat nejakeho zakoncovatela lebo je to bieda.
Lucic uspesne absolvoval operaciu zapastia a Kelly operaciu platniciek s prognozou ze obaja budu fit do zaciatku treningoveho kempu.
It is being rumored that the Boston ‪#‎Bruins‬ are actively shopping Brad Marchand.

Vím, kazdy na nej nadává a ono se neni čemu divit, ale prave pro svoji hru je sice na jednu stranu nenáviděny, na druhou stranu je to pravě tento styl, ktery ho dostal tam kde je, dobry hráč, ikdyz kupi i nejake ty prasarny, pro mě takový Claude Lemiux, uvidíme jak to s nim bude
Ale to co predvadzal tuto sezonu nebol ziaden Marchandovsky hokej...zameriaval sa na totalne hluposti, na lade bol duchom nepritomny....isto smutil za Tylerom
Moj pohlad na Marchanda a jeho pripadnu vymenu je ze je to jediny hrac s vyssim prijmom ktoreho si mozeme dovolit vymenit a team sa tym neoslabi. Sme blizko cap space a to vyrazne limituje nasho GM a vzhladom k liderstvu a vztahu este z Ottawy nepredpoladam ze by sme cap space riesili extremnym tahom cez vykupenie Kellyho... a dovolim si povedat ze s nim v zostave by aj seria s Habs vyzerala trocha inak.

Marchand si vytvoril reputaciu ktora jeho a aj nas tim velmi casto poskodila... ako jasny priklad stacia napr. situacie v rozhodujucom 7. zapase serie s Habs.

Niekde som cital ze Iginlov agent potvrdil rokovanie o novej zmluve takze snad sa reci ako sa mu u nas pacilo aj odzrkadlia na zlave resp. rozhoduti prijat opat len 1-rocny kontrakt s bonusmi ktore prenesieme do dalsej sezony... zostavu si viem celkom predstavit takto

Lucic-Krejci-Iginla
Eriksson-Bergeron-Smith
rychle lave kridlo-Soderberg-Fraser
Paille-Kelly- Khokhlachev- resp. niekto mladsi s rychlostou ale aj fyzickou silou za prijatelnu cenu do 800 tisic

extra: Campbell, plus niekto na :box:
Hmm, tu nikde ani zmienka este?

"Skúsený kanadský hokejista Shawn Thornton nebude pokračovať v kariére v klube NHL Boston Bruins. Generálny manažér tímu Peter Chiarelli už pred necelým mesiacom naznačil, že kontrakt s útočníkom nepredĺži a v pondelok oficiálne potvrdil, že si 37-ročný veterán vyskúša trh s voľnými hráčmi."

Takze zbohom Thorty, dakujem za dobru hru aj pastne vymeny, ale je na case dat sancu novemu energickemu hracovi do stvrtej lajny. Ak nepride Matt Martin, poprosim si Coltona Orra, prostredie Bruins uz pozna z minuleho posobenia.
Zmienka bola v inej teme :)
Shawn, :klobuk:
Co sa tyka noviniek:

Chia je co sa tyka kvalifikacnych zmluv aj inych veci es te tajomny :D ze vsetko sa dozvieme v najblizscich dnoch, a ohladom.

PC on buyouts: "we're not going to make any buyouts at this time... we're happy with the guys who are under contract with us" ^CS

PC not commenting specifically on negotiations but "we'd like to sign Jarome & that's what I can say. He's been a valuable player for us"^CS

Okrem toho sa zacala aj dvojrocna etapa rekonstrukcie TD Garden, investuje sa vyse 70 miliona dolaarov...podla prvych informacii co soms a dozvedela hlavne sa investuje do technologickeho vylepsenia haly...napriklad wifi, velkoplosne obrazovky, obrovsky obchod so suvenirmi atd....
Podpisali sme SVEDBERGA, jednorocny jednocestny kontrakt, za 600 tiis dolarov :)

uvidime ako sa ukaze hore, zrejme ide Johnson out :cool:
Cathy píše:Podpisali sme SVEDBERGA, jednorocny jednocestny kontrakt, za 600 tiis dolarov :)

uvidime ako sa ukaze hore, zrejme ide Johnson out :cool:
Snad to bude jen na rok a pak se dostane na souboj Tuuku s Malcolmem :box:
Dnes vyšel článek na NHL.com, kde byla vyjádření, že Loui Eriksson má nahradit produktivitu Jaromeho Iginly. To mě osobně velmi potěšilo, protože tohoto hráče mám nesmírně rád a pořád si myslím, že má na víc jak u vás předvedl. I když, závěr sezóny zakončil ve velkém stylu a to 22 zápasů a 4+13. No snad se zvedne kluk jeden ušatej. Rád bych viděl lajnu Eriksson-Bergeron-Smith, zkoušelo se to už během poslední sezóny?
Toreyho situacia je poslednej dobe poriadne ututlavana, zrejme preto, ze hoci je obmedzeny volny hrac poskuluje po KHL.

http://slovaknhl.sk/20353-mladeho-kruga ... z-khl.html" onclick="window.open(this.href);return false;

dufam ze chlapec dostane rozum a radsej zostane v USA resp. v Kanade...

Neberte to teraz akoze je to moj oblubeny hrac, ale ide o hracika ktory na svoj vek hrava slusne v NHL, akurat sa musi naucit zvladat stresovejsie situacie, ale to je podla mna len ruka v ruke so skusenostami, ma neskutocne tvrdu strelu, po ktorych padaju jeho goly...a korculiarsky je dobre vybaveny, pre NHL by bola velka skoda keby isiel vonku ale skor si myslim ze psychologicky tlacia na Boston aby mu ponukol lepsi kontrkat, ale tu sa natiska otazka ci moze dojst k trejdu.

Ale na to by mohol odpovedat Kowy, on ma asi blizsie k inym spekulaciam ako ja :oops:
Simon Gagné will be at the Bruins training camp on a try out. #tvasports
GL, Simon :!:
https://www.youtube.com/watch?v=zuIJBvw8z1w" onclick="window.open(this.href);return false;

zvykejte si.. chara je pryc, subban je in.. baj baj ,mimo plaj of...

https://www.youtube.com/watch?v=ybRm55O3TOc" onclick="window.open(this.href);return false;

cekejte dalsich 20 let

To je ale kus d....a :rofl:
:rofl: :rofl: placeeem :rofl:
Podpis Krejciho na 6 rokov za 7.25 mil rocne je skvelý ťah. Otázku top centrov máme na dlhé roky vyriešenu.

Som prekvapený špekulácii o Krugovi smerom do KHL... nič som nepočul a môj osobný názor je že u nás ostane na krátky kontrakt 1,2 roky a potom získa väčší balík (ak bude produktívny ako doteraz).

Fakt je že niekoho musíme vymeniť kvôli salary cap. Spomína sa Boychuck ale jeho výmena by výrazne ohrozila útok na Pohár čo GM určite nebude riskovať... hlavne ak Zdeno je opäť o rok starší a tým aj naše top roky sa skracujú.
Kower píše:Podpis Krejciho na 6 rokov za 7.25 mil rocne je skvelý ťah.
No nevim jestli "skvely". Ja bych rekl, ze je to normalni fair smlouva, ale rozhodne nejde ani o naznak discountu. Jinak, jiste vis o tom ze jeste tak 3-4 mesice dozadu si se ho chtel zbavovat :wink2:
Spis jeho drivejsi platy byli v dnesnim svetle mirne podhodnocene :) a ted dostal neco navic na oplatku , na druhou stranu je to hodne pohodovej hrac a kdyz Quincey mohl dostat 4 mice tak proc by Krejci nemohl mit to co ma :)
Atlantik píše: No nevim jestli "skvely". Ja bych rekl, ze je to normalni fair smlouva, ale rozhodne nejde ani o naznak discountu. Jinak, jiste vis o tom ze jeste tak 3-4 mesice dozadu si se ho chtel zbavovat :wink2:
Tak 'skvele' to je hlavne z pohladu ze nebude ziaden zbytocny stres z rokovani pocas sezony, plus GM ma hned jasnejsie co sa tyka platoveho stropu na 2015/16 ked nam konci Boychuck (ak u nas vobec dokonci sezonu), Hamilton, Soderberg, McQuaid, Bartkowski, Svedberg, Campbell, Paille a mozno po 1.rocnych zmluvach cakaju rokovania aj so Smith-om a Krug-om.

Myslim ze na volnom trhu by Krejci [tiez mnou niekedy oznacovani ako best offensive center ;-)] isto dostal mozno aj 8 mil na 7-8 rokov. Pisal som o jeho moznej vymene za ofenzivne kridlo... uvidime ci sa opat nebudeme strelecky trapit lebo Krejci aj Bergeron k sebe potrebuju zakoncovatelov (ktorych nemame) inak sa budeme celu sezonu trapit...
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS