Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Celkom ten fantíkov komentár nechápem, podľa mňa sa hneď na niekoľkých úrovniach degradoval na úroveň prízemných individuí a to, čo spravil, sa jednoducho nerobí. Ani argument o rodine a deťoch neobstojí, veď už tých rokov mnoho pred sebou zas nemá. U mňa neskutočne klesol a nielen tým, že si vybral práve Rangers. To je absolútne vedľajšie. Poškodil si svoje renomé naveky. Ak mu toto za tú cenu stálo, prosím.

Nehovoriac o tom, že opúšťa mladý tím, ktorý si vedie aj bez jednej zo svojich hlavných hviezd extrémne dobre. Je to proste celé smutné a tváre zúčastnených to len dokumentujú. Ja sa k nim pridávam. I keď musím poznamenať, že načasovanie je prinajmenšom divné a ak je niečo vážne v jeho osobnom živote, čo ho nútilo urobiť tieto rozhodnutia (ktoré aj tak neodhalí), tak sa to dá rešpektovať. Lenže taký pocit z toho celého nesrší.

:arrow: http://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/nhl- ... -st-louis/

Tu je rozhovor so St. Judášom a Stammer, ktorému nebolo do reči no aj tak podal výborné odpovede. :wub:

a ešte Yzermanova (veľký víťaz dnes, prihliadnuc na okolnosti) tlačovka:

:arrow: http://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/nhl- ... e-request/

Reklamy sa bohužiaľ preskočiť nedajú.
No však právě pro ty "divný okolnosti" a veškerou dosavadní prezentaci MSL mi tyhlety rezolutní "jidášoviny" přijdou přinejmenšim nešťastný. Ať už ho k tomu vedlo cokoliv - a nemyslim si, že by se to mělo bejt a priori něco šíleně nemorálního, jak se všude dělá -, Marty požádal o transfer mnohem dřív než o deadlinu, že jo. Moh tak dostat rozlučku a celkově by atmosféra jeho odchodu nebyla takle stísněná. To, že si to Yzerman (zřejmě) nedokázal připustit a snažil se s nim ještě nějakym způsobem najít řeč, je spíš jeho chyba než Mártyho.

Jak píšu.. pokud požádal POUZE o Rangers a dal Yzermanovi takový (výjimečný) ultimátum, je to podle mě jasná známka toho, že v tomhle nesehrála primární roli motivace "zdrhnout od toho zlýho Yzermana, co mě původně nevybral pro OH", natožpak motivace sportovní (protože takle silnym faktorem Richards hádám těžko byl).

A že "ani argument o rodine a deťoch neobstojí, veď už tých rokov mnoho pred sebou zas nemá", to snad né.. když pominu, že se ze svý pozice jen těžko vcejtíš do skoročtyřicátníka, tak už vůbec nemáš právo soudit, jak moc subjektivně dlouhý pro něj mohly bejt případně dva další roky de facto bez rodiny (viz safa).

Takže tak, víc k tomu nemám. K St. Jidášovi mám pořád na hony daleko.
safa píše:Mimchodem nechapu proc si SY nestahl z waiveru prcka Conachera... obzvlast kdyz vedel ze prijde o prcka Martyho. Nebo ma Conacher one-way ?
Nedostalo se na nás, vzalo si ho Buffalo (je tam pořadí podle standings). A stejně - to už by byl velký vztyčený prostředníček pro Ottawu od nás. Stačí, že ten trejd dopadl tak jak dopadl, ne tak si vzít ještě zpátky to, co jsme jim za Bishopa poslali :-D
fantomas píše:No však právě pro ty "divný okolnosti" a veškerou dosavadní prezentaci MSL mi tyhlety rezolutní "jidášoviny" přijdou přinejmenšim nešťastný. Ať už ho k tomu vedlo cokoliv - a nemyslim si, že by se to mělo bejt a priori něco šíleně nemorálního, jak se všude dělá -, Marty požádal o transfer mnohem dřív než o deadlinu, že jo. Moh tak dostat rozlučku a celkově by atmosféra jeho odchodu nebyla takle stísněná. To, že si to Yzerman (zřejmě) nedokázal připustit a snažil se s nim ještě nějakym způsobem najít řeč, je spíš jeho chyba než Mártyho.

Jak píšu.. pokud požádal POUZE o Rangers a dal Yzermanovi takový (výjimečný) ultimátum, je to podle mě jasná známka toho, že v tomhle nesehrála primární roli motivace "zdrhnout od toho zlýho Yzermana, co mě původně nevybral pro OH", natožpak motivace sportovní (protože takle silnym faktorem Richards hádám těžko byl).

A že "ani argument o rodine a deťoch neobstojí, veď už tých rokov mnoho pred sebou zas nemá", to snad né.. když pominu, že se ze svý pozice jen těžko vcejtíš do skoročtyřicátníka, tak už vůbec nemáš právo soudit, jak moc subjektivně dlouhý pro něj mohly bejt případně dva další roky de facto bez rodiny (viz safa).

Takže tak, víc k tomu nemám. K St. Jidášovi mám pořád na hony daleko.
On vraj požiadal o trejd do Rangers už v roku 2008, čím samozrejme akékoľvek faktor Torts, faktor Richards odpadá. Vtedy boli asi dôvodom výsledky + rodina, teraz nemám šajn.

Samozrejme, nevidíme do toho, ten St. Judáš bola len zaujímavá slovná hračka takže som neodolal :giggle:, každopádne mi to stále príde pritiahnuté za vlasy a ľutujem hráčov v kabíne a najmä Stamkosa. Tento pocit u mňa prevažuje nad všetkými ostatnými. Najmä z toho titulu, že Yzerman dostal adekvátnu protihodnotu (špeciálne ak sa Rangers podarí finále konferencie čo bude náročné ale nie nereálne) a klub by sa aj bez neho v dlhodobom horizonte mal zaobísť. Na duo Stamkos-Nervák, pardon, Drouin :jn: sa už nemôžem dočkať. A ak by Tampe pripadol na drafte Ehlers. :scare:
Btw, kto dostane C ?
Stammer musí bejt tutovka teď už. :yes:
mountain píše:
safa píše:Mimchodem nechapu proc si SY nestahl z waiveru prcka Conachera... obzvlast kdyz vedel ze prijde o prcka Martyho. Nebo ma Conacher one-way ?
Nedostalo se na nás, vzalo si ho Buffalo (je tam pořadí podle standings). A stejně - to už by byl velký vztyčený prostředníček pro Ottawu od nás. Stačí, že ten trejd dopadl tak jak dopadl, ne tak si vzít ještě zpátky to, co jsme jim za Bishopa poslali :-D
... aha, rozumim. Mmno je to skoda. Vztycenej prostrednicek na OTT ? Hmm... a? :)

Mimochodem podle ceho se takovej poradnik stanovuje ?
jeste k Martyho odchodu (ze se v tom patlam):

Samozrjme nic neni cerny ani byly. Odchod probehl nestastne a zejmena nacasovani bylo primo tristni, nicmene dalo by se to pochopit pri vaznych rodinnych duvodech, o kterych se samozrejme Marty nebude sirit verejne... napriklad vazna nemoc nekoho z rodiny. I tak si myslim (a soude podle nazoru na fanouskovskych webech nejen ja - viz napr. http://www.rawcharge.com/2014/3/8/54834 ... e-reaction ) ze i v takovem pripade by mohl byt Marty smerem k fanouskum trochu slusnejsi - mimo toho rozhovoru s reporterem ( coz nebylo z jeho iniciativy ) se tenhle "tymovej kapitan", co o sobe stale tvrdi jak je charakterni chlap, proste obratil zady a bezeslova odesel kopat proti svemu do te doby vlastnimu tymu. To je to co mi vadi.
Time heals all wounds and sometime in the near future the details of how he left the organization will be overshadowed by the details of what he did for the organization.

The man literally left his blood, sweat and broken bones on the ice for the team for thirteen seasons. As much as it hurts to have him ask to leave, I can't condemn him for it or ignore all of the joy he has brought me as a fan.
Asi tak. Já si sem třeba i jistej tim, že tohle nebyly Mártyho poslední slova k odchodu, však už jen na tom rozhovoru bylo vidět, že byl víc než improvizovanej, MSL neměl slov, nic připravenýho, cokoliv. Klidně to může víc osvětlit, až bude arénou stoupat dres s číslem 26, a vsadim se, že mu zas celá fanouškovská základna padne k nohám.

Teď mi prostě přijde, že jak ty, tak ostatní fanoušci, co by mu nadávali do pokrytců, jednáte v nehoráznym afektu, aniž byste se jakkoliv snažili toho 38letýho chlapa s rodinou iks kiláků vzdálenou pochopit (kdybyste teda vůbec mohli, že jo).

Souhlasim s nešťastnym načasovánim, jo, jednoznačně, ale opět - 1) o transfer nepožádal až při deadlinu, 2) právě to, že teď ten tým vypadal nejlíp za poslední roky, v mých očích svědčí akorát o tom, že to prostě nebyla SPORTOVNÍ volba. A tudíž by bylo přinejmenšim omezený si to vykládat jako nákou "zradu organizace" či co.
safa píše:Mimochodem podle ceho se takovej poradnik stanovuje ?
Poradi je podle aktualniho umisteni v celkove tabulce. (odspoda)
fantomas píše:
Time heals all wounds and....
Asi tak.
... mmno jestli sis to precet vsechno tak tohle myla JEDINA smirliva reakce ze vsech uvedenejch (a to nepocitam komentare pod clankem).
Já si sem třeba i jistej tim, že tohle nebyly Mártyho poslední slova k odchodu
... tak to bych se skoro vsadil ze byla.
Klidně to může víc osvětlit, až bude arénou stoupat dres s číslem 26, a vsadim se, že mu zas celá fanouškovská základna padne k nohám.
... hochu na tenhle moment jsem se taky tesil jako spousta fandu, ale vypada to, ze sance, ze se tak vubec stane, se diky tomuhle vyzadanymu trejdu rapidne zmensily. Ano, pokud by se ukazalo, ze Heather nedej boze vazne onemocnela a nastalo by velke "AHA", tak mozna. Zatim je to jenom obrovske ublizene "PROC?"

Mimochodem, dozvedeli jsme se do dneska proc zmizel Paur Ranger aby se tentyz rok co TB vyprsela jeho prava znenadani objevil v TOR ? Tyhle veci vnimam jako podraz... ale asi je to tim, ze se porad hokej snazim vnimat vic jako kolektivni tymovou hru nez jako byznis... a on je to vlastne nejspis jenom byznis.
Teď mi prostě přijde, že jak ty, tak ostatní fanoušci, co by mu nadávali do pokrytců, jednáte v nehoráznym afektu, aniž byste se jakkoliv snažili toho 38letýho chlapa s rodinou iks kiláků vzdálenou pochopit
... ale vzdyt tohle by mu nikdo tolik nezazlival kdyby to fanouskum aspon vysvetlil... ale nestalo se ani v naznaku (a IMO se uz nestane). Stejnetak by mu to nikdo nezazlival kdyby odesel po sezone nebo pred ni (navic pokud mel delsi dobu zajem odejit nechapu proc prijal kratce predtim Ccko), stejne jako nikdo odchod nezazliva Vinnymu #4 ani SY (a tahle rana taky bolela). Ale aby kapitan a tak rikajic duse tymu, rekl, ze za svuj tym hrat nechce a pozadal o vymenu tesne pred play-off, to je proste plivnuti organizaci do obliceje. Fanousky to nastvalo tim vic, ze to ucelal clovek, o kterem jsme vsichni byli presvedceni ze ON je Lightning a ze pro tym dycha. Lec... zdani a marketing klame.

Andyf> ... aha, diky
Jj, takže budem radši předpokládat, že si to jak krysa vykalkuloval, aby nadělal svýmu týmu co možná nejvíc potíží. To dává smysl.
:shock:
Ne, nepochopitelný uvažování pro mě, absolutně nepochopitelný. Ono i kdyby ta Heather fakt onemocněla, tak po něm normální člověk - co přesně NAOPAK nepovažuje hokej za pouhej byznys a je schopnej i náký empatie - jednoduše nemůže chtít, aby hned v prvnim rozhovoru vystoupil a začal vytahovat na světlo veškerý svý soukromý záležitosti. I kdyby to byl sebevíc důvod, považuju za skandální to po něm požadovat.

Mě prostě fascinuje, jak se legenda, co spojila svou celou dosavadní kariéru s jednim mančaftem, může během jedný noci proměnit v pokryteckou nulu jen proto (!), že okolnosti jeho přestupu sou nanejvýš podivný. A ne, to vážně neni primárně chyba Mártyho, to je primárně chyba černobílý optiky fanoušků jako seš ty, která pak takový lidi akorát vede ke kolovrátkovýmu tlachání o tom, jak je nákej tým důležitější než prachy (nebo co má znamenat ta narážka na byznys), aniž by si už ti samí fanoušci dovedli přiznat, že existujou i důležitější věci než hokej a tým. (Tim spíš v životě 38letýho chlapa na sklonku kariéry.)

Nicméně timhle je pro mě tenhle topic mrtvej, sorry, dál bych se už akorát zbytečně rozčiloval.
Tak Jagrovi zase palili dresy a to tam xx let tahnul a drzel nad vodou pomalu sam.Takze v tomhle je rada fanousku asi dost podobna.
Obrázek
Jéé, oni si vlastně v Tampě dneska připomínaj desátý výročí SC jízdy... ještěže sem si to naladil hned zezačátku.

Opravdu nádhernej medailonek (i když s maximálně klišovitym Zimmer podkladem), měl sem normálně na krajíčku - pořád je to ostatně první a poslední Stanley Cup, kterej sem jakože opravdu prožíval a oslavoval.. a ještě dneska sem tam spim v tričku nadyzajnovanym speciálně ku příležitosti SC 04, co mi táta chvíli poté přivez z pracovní cesty.
Modin, Andreychuk, Kubina, Danny, Richards, Vinnie, Márty... ahh, taková parta!!

(Btw Neckář pěkně voplácanej už, šílený... :-D naopak Kubina se s rokama nemění)
Andre Roy mel nejake vazne zraneni? :-(
Nikde sem nic nenašel, taky sem koukal, jestli to mělo bejt vtipný nebo smutný... :neviem:
fantomas píše:Jéé, oni si vlastně v Tampě dneska připomínaj desátý výročí SC jízdy... ještěže sem si to naladil hned zezačátku.

Modin, Andreychuk, Kubina, Danny, Richards, Vinnie, Márty... ahh, taková parta!!

(Btw Neckář pěkně voplácanej už, šílený... :-D naopak Kubina se s rokama nemění)
Nespomenúť Cibáka... :noway:
:-D Pokud se nemejlim, tak ho ani na ten ceremoniál nepozvali. :bee:
Sakra, ten Palat by fakt mohl jeste o Caldera zabojovat!
Silene bych mu to pral, ale proti kanadanovi mit sanci nebude :( uz jen z "politickych" duvodu
pitak píše:Silene bych mu to pral, ale proti kanadanovi mit sanci nebude :( uz jen z "politickych" duvodu
At to dopadne jakkoliv je supr ze mame dalsiho hrace z nasi krajiny kterej pomerne necekane se prosadil do elitniho utoku a boduje dost dobre.Snad se mu povede i dal a nedopadne jak Prucha nebo nekdo takovej.
Tak on si to MacKinnon taky (stoprocentně) zaslouží, to zas nedělejme, že ne. Křivda by spíš teprve byla, kdyby se Palát (potažmo TyJo) nedostal na ten tříčlennej shortlist.
MacKinnon bude víťaz a zaslúžený. Pri všetkej úcte k Palátovi, hviezdu v ňom, podobne ako v Henriquem proste nevidím. Veď to ani nevadí, stačí ak bude nadpriemerný, kiež by sme my aj vy mali takých hráčov čo najviac. Palát ale príjemne prekvapil (aj keď teda vyrovnanosťou výkonov bol na tom vždy lepšie ako Pánik, tak prečo nie) a bude "tohtoročným Gallagherom". Už len niekoho nájsť ako "nástupcu" Saada. :hmm: Tam je to ťažké rozhodovanie nakoľko tento rok bol, aj keď nie bodovo tak kvalitou a vyspelosťou určite, nesmierne zaujímavý.

Môj hlas by dostal Ničuškin alebo Maatta, ale objektívne treba priznať, že Johnson si to proste zaslúži.

Nedá mi nespomenúť Lindholma a Troubu, veľká škoda Barkova s Hertlom, ktorý by bol inak favoritom.

Jones nesklamal ale ani nenadchol, Gelinasa úspešne utápame, Monahan sa zviezol, Bjugstada už nerátam a nad večným kandidátom Kreiderom sa už len zasmejem. :hahano:

Obligatórny fakeáš pre padavku Scheifeleho na záver. :fucker2:
V tom výčtu ti, Getzo, chybí ještě Krug minimálně. Osobně to tipuju na MacKa (vítěz), Paláta/Johnsona (oba tam jakožto zástupci jednoho klubu těžko budou) a jednoho z beků (Maatta/Krug/Lindholm/Trouba).
9522 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA