Já si myslím, že Snider do toho nemluví zas tolik ... jistě, v některých věcech řekne svůj názor, ale rozhodnutí je na Homerovi. Proč má práci po "akci Bryz" je ale jasné. To byl prostě čistě Sniderův tah, chtěl nejlepšího golmana z trhu, dostal na něj práva a zaplatil mu co bylo třeba. Pokud by to tak nebylo, jsem si skoro jistej že by Homer skončil ...kajo píše:Je takmer iste, ze Snider do toho keca...a poriadne. Inak si neviem predstavit, ze by mal Holmgren stale pracu po fiasku s nazvom Bryz. Otazne je, nakolko je to spravne, ked ho nenecha robit svoju pracu...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TORONTO MAPLE LEAFS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dnes v noci nastúpime proti Bostonu. Z dvoch vzájomných zápasov máme nepriaznivú bilanciu 3:8, pričom Bruins vyhrali oba zápasy. Po 4 prehrách v rade sme „urvali“ víťazstvo s New Jersey po nájazdoch a narozdiel od ostatných, nehovoril by som o nejakom posune vpred či stúpajúcej forme. Až po dnešnom zápase sa budeme môcť baviť na túto tému...
Toronto má najmenej výhier v riadnom hracom čase, či predĺžení (spolu s Washingtonom), čo náš môže stáť PO, nehovoriac o tom, že je to jedno z kľúčových kritérií pri rovnosti bodov. Za posledných 26 zápasov sme zvládali vyhrať len 2 krát v riadnom hracom čase. Kľúčový hráč JvR nebodoval v 8 posledných zápasov proti Bruins, a Kess sa nepresadil už 7 zápasov proti svojmu bývalému tímu. Rovnako sa nedarí celému tímu proti „medveďom“, z 13 vzájomných zápasov sme podľahli hneď 12 krát. Za posledných 14 zápasov vonku sme rovnako tak prehrali 12 zápasov. Boston má za sebou náročný kalifornský trip, kde si pripísal jediný bod. Soderberg ťahá bodovú šnúru už 4 zápasy a napriek tomu, že hrá za Boston je to pre mňa veľmi sympatický hráč. Bruins s 98 inkasovanými gólmi a 2,13 ga/g majú druhú najlepšiu obranu v lige, hneď za „fanatickými“ Kings.
Keby bolo na mne, poskladal by som to asi takto:
JVR - Bozak - Kessel
Lupul - Holland - Raymond
Kulemin - Kadri - Clarkson
Toronto má najmenej výhier v riadnom hracom čase, či predĺžení (spolu s Washingtonom), čo náš môže stáť PO, nehovoriac o tom, že je to jedno z kľúčových kritérií pri rovnosti bodov. Za posledných 26 zápasov sme zvládali vyhrať len 2 krát v riadnom hracom čase. Kľúčový hráč JvR nebodoval v 8 posledných zápasov proti Bruins, a Kess sa nepresadil už 7 zápasov proti svojmu bývalému tímu. Rovnako sa nedarí celému tímu proti „medveďom“, z 13 vzájomných zápasov sme podľahli hneď 12 krát. Za posledných 14 zápasov vonku sme rovnako tak prehrali 12 zápasov. Boston má za sebou náročný kalifornský trip, kde si pripísal jediný bod. Soderberg ťahá bodovú šnúru už 4 zápasy a napriek tomu, že hrá za Boston je to pre mňa veľmi sympatický hráč. Bruins s 98 inkasovanými gólmi a 2,13 ga/g majú druhú najlepšiu obranu v lige, hneď za „fanatickými“ Kings.
Tak predsa som sa dočkal, teraz ešte aby nehral vo štvrtej formácii s Orrom. Keď sme získali Hollanda z Anaheimu, Carlyle povedal, že bude mať možnosť hrať vedľa našich najlepších hráčov. Keď s nimi hral počas zranení Bozaka, Bollanda a suspendácie Kadriho, vôbec nesklamal. Nebál by som sa ho posunúť do druhej formácie miesto Kadriho, na krídlach s Raymondom a Lupulom. Je veľký, korčuľuje trocha lepšie ako Kadri aj keď nemá taký individuálny skill. Čisto teoreticky, ak Nonis myslel vážne možnosť výmeny Kadriho, potom Holland musí dostať šancu aby ukázal, že na to skutočne má z dlhodobého hľadiska. V 10 zápasoch, kde mal dvojnásobný icetime nazbieral 8 bodov. V poslednom zápase proti Bruins sme prehrali 2:5, Holland mal 1+1 a v +/- mal 2 plusové body a bol 3rd star! V ďalšom zápase s OTT mu už nezmyselne klesol čas pod 4 minúty.Maple Leafs píše:Leafs recall Peter Holland and assign Jerry D'Amigo to the Toronto Marlies. Holland had three goals in two games with the Marlies.
Keby bolo na mne, poskladal by som to asi takto:
JVR - Bozak - Kessel
Lupul - Holland - Raymond
Kulemin - Kadri - Clarkson
Maple Leafs píše:Leafs prospect Connor Brown was named OHL Player of the Week.
Jak zatím hodnotíš Clarkiho? Zatím teda bída (3+5, -5). Celkem ho sleduju aspoň statisticky a když mám čas, tak kouknu i na část zápasu a sám nevím, čím to je. Teď mu poslední dobou klesl TOI, ale předtím hrával i dvacet minut, pokud si dobře pamatuju. Jasně, přechod ze systému Devils k vám asi není nejlehčí, ale to asi fandové Leafs slyšet nechtějí. Možná by měl mnohem víc chodit do brány, tam dával v NJ tuny gólů. Playmaker nebo střelec, jehož wrister bude postrachem golmanů, asi nikdy nebude, byť velikost jeho smlouvy říká opak. Mám Clarkiho rád a v NJ byl můj oblíbený, tak doufám, že se z toho dostane, byť teď oblíká ten nejhroznější dres na světě
Žal mi je, da na vašo spletno stran, vendar sem mislil, da boste uživali to pomoč
Bernier in Reilly
I am sorry for linking to my page but I thought you mike like this assist of Berniera and Reilly
http://fitbamob.com/r/hockey/dubZJtJ/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bernier in Reilly
I am sorry for linking to my page but I thought you mike like this assist of Berniera and Reilly
http://fitbamob.com/r/hockey/dubZJtJ/" onclick="window.open(this.href);return false;
we are Czechs and Slovaks, not Sloveniansfitbamob píše:Žal mi je, da na vašo spletno stran, vendar sem mislil, da boste uživali to pomoč
Bernier in Reilly
fitbamob píše:Žal mi je, da na vašo spletno stran, vendar sem mislil, da boste uživali to pomoč
Bernier in Reilly
gifko
Sorry for that. Stupid google translate! Anyway I hope I am not spamming you guys.arek píše:we are Czechs and Slovaks, not Sloveniansfitbamob píše:Žal mi je, da na vašo spletno stran, vendar sem mislil, da boste uživali to pomoč
Bernier in Reilly
dva či tri roky dozadu sa to podarilo Caroline v BostoneParda » Pia Feb 28, 2014 5:22 pm píše:Tak v jedné přesilovce dostat dva SHG, to jsem už dlouho neviděl!
Dnes budou fans Leafs asi na prasky.. Z toho co jsem videl slo o celkem solidni zarez v extremne dulezitem zapase s Tampou.
Navic (to ted nesouvisi s puvodni vetou) Ranger musel byt odnasen z ledu po hitu Killorna.
A v zaveru tam jeste vlitnul fanda na led
http://instagram.com/p/lvxvJcB0Ko/#" onclick="window.open(this.href);return false;
Navic (to ted nesouvisi s puvodni vetou) Ranger musel byt odnasen z ledu po hitu Killorna.
A v zaveru tam jeste vlitnul fanda na led
http://www.hokejforum.com/detroit-red-w ... ml#p370648" onclick="window.open(this.href);return false;
Otazka je, co kdo povazuje za slusnej rozpis. Jestli kvalitu soupere, jestli cestovani, nebo pauzy mezi zapasy.
TUE, 25 MAR 2014 BLUES MAPLE LEAFS ++
FRI, 28 MAR 2014 MAPLE LEAFS FLYERS ++
SAT, 29 MAR 2014 RED WINGS MAPLE LEAFS +
+ TUE, 1 APR 2014 FLAMES MAPLE LEAFS -
THU, 3 APR 2014 BRUINS MAPLE LEAFS ++
+ SAT, 5 APR 2014 JETS MAPLE LEAFS -
TUE, 8 APR 2014 MAPLE LEAFS LIGHTNING +
THU, 10 APR 2014 MAPLE LEAFS PANTHERS -
+ SAT, 12 APR 2014 MAPLE LEAFS SENATORS -
Co se tyce souperu, tak to teda zadny terno nemaj.
Je dost mozny(pravdepodobny), ze ted prohrajou nasledujici 3 zapasy a pak uz to bude i psychologicka zalezitost.
Mezery mezi zapasy maj celkem slusny, to je ale vykoupeny prave zapasama, co jim budou chybet.
Podle me budou mit problem ziskat jeste 8 bodu a i to by IMHO stacit nemelo.
Otazka je, co kdo povazuje za slusnej rozpis. Jestli kvalitu soupere, jestli cestovani, nebo pauzy mezi zapasy.
TUE, 25 MAR 2014 BLUES MAPLE LEAFS ++
FRI, 28 MAR 2014 MAPLE LEAFS FLYERS ++
SAT, 29 MAR 2014 RED WINGS MAPLE LEAFS +
+ TUE, 1 APR 2014 FLAMES MAPLE LEAFS -
THU, 3 APR 2014 BRUINS MAPLE LEAFS ++
+ SAT, 5 APR 2014 JETS MAPLE LEAFS -
TUE, 8 APR 2014 MAPLE LEAFS LIGHTNING +
THU, 10 APR 2014 MAPLE LEAFS PANTHERS -
+ SAT, 12 APR 2014 MAPLE LEAFS SENATORS -
Co se tyce souperu, tak to teda zadny terno nemaj.
Je dost mozny(pravdepodobny), ze ted prohrajou nasledujici 3 zapasy a pak uz to bude i psychologicka zalezitost.
Mezery mezi zapasy maj celkem slusny, to je ale vykoupeny prave zapasama, co jim budou chybet.
Podle me budou mit problem ziskat jeste 8 bodu a i to by IMHO stacit nemelo.
Slušný rozpis - asi kombinace zmíněného. Psychika, stav týmu.. to by se musel někdo konkrétně vyjádřit, kdo Leafs sleduje, jak na tom můžou asi tak být.
Soupeři nejsou nejlehčí, ale mohlo to být i horší. V kombinaci stále lepší než Capitals (silní soupeři + těžký výjezdový týden).
U Toronta budou rozhodující asi tyhle zápasy, proti nim hraje skutečnost, že mají zápas, resp. dva (Wsh, resp. Wings) navíc.
Soupeři nejsou nejlehčí, ale mohlo to být i horší. V kombinaci stále lepší než Capitals (silní soupeři + těžký výjezdový týden).
U Toronta budou rozhodující asi tyhle zápasy, proti nim hraje skutečnost, že mají zápas, resp. dva (Wsh, resp. Wings) navíc.
Pro presnost, nemam silu rozebrat kazdy tym na hrane a je tedy mozne, ze ostatni maji jeste tezsi konec sezony.
Ale rict o Torontu, ze ma los v poklidu, to bych si netroufl.
Shrnuto, IMHO Leafs PO opet neudelaji (tak jak by ho neudelali, kdyby byla loni sezona delsi).
A Flyers se tak definitivne stali vitezi trejdu JVR-Schenn
Ale rict o Torontu, ze ma los v poklidu, to bych si netroufl.
Shrnuto, IMHO Leafs PO opet neudelaji (tak jak by ho neudelali, kdyby byla loni sezona delsi).
A Flyers se tak definitivne stali vitezi trejdu JVR-Schenn
Presne tak! Toronto ide od ZOH smerom ku dnu. Tento mesiac odohrali 12 zápasov, vyhrali 4 z toho 3x o jediný gól. JVR spravil v posledných 13 zápasoch 9 bodov, z toho 5 bodov v prvých dvoch zápasoch po prestávke. Že nie je práve v hernej pohode dokázal aj nedávno, keď netrafil odkrytú bránku, po čom sa mu Reimer na striedačke posmieval. Obrana má za zápas toľko prienikov ako Lisa Ann za svoju kariéru. 226 inkasovaných gólov je najhoršou bilanciou spomedzi súčasných postupujúcich tímov. A Carlyle sa po zápase posťažuje, že tie malé nešťastné chyby ich stoja cenné body.Atlantik píše:Jinak, ostatni maj ten rozpis jeste horsi, ale Leafs maj narozdil od nich problemy sami se sebou.
JVR is streaky. Still. Still. Still.Sloter píše:JVR spravil v posledných 13 zápasoch 9 bodov, z toho 5 bodov v prvých dvoch zápasoch po prestávke. Že nie je práve v hernej pohode dokázal aj nedávno, keď netrafil odkrytú bránku, po čom sa mu Reimer na striedačke posmieval.
Pořád prostě a už asi navždycky bude takovej.
Každopádně pokud bude streaky ještě pár zápasů, tak beztak naladí formu v play-off, pokud se tam TOR dostane, a kdyby chytli rovnou Pittsburgh...
Nevim co od ty serie furt cekas.. Jsem celkove opatrnej, ale vypadnout s Leafs, tak to snad ne. Lepsiho soupere tam nenajdeme. Samozrejme stat se muze vsechno, ale byl by to skandal skandalu a kdyby se to stalo, je to jen a jen nase chyba, ne dusledek spatneho matchupu.Rono píše: Ale naopak pokud bude streaky ještě pár zápasů, tak beztak naladí formu v play-off, pokud se tam TOR dostane, a kdyby chytli rovnou Pittsburgh...
Toronto mělo vloni skoro na lopatě Boston, lepší Boston než letos pro mě.
Naopak teď Toronto má podle mě lepší kádr. V obraně jim dost pomohl Rielly, kterej fakt časem bude bek do TOP pairingu bez debaty. Bernier daleko lepší jak Reimer. A Clarkson se už taky musí někde projevit, a play-off může být čas pro něj.
Jinak samozřejmě byste byli favoriti a čekal bych váš postup, ale myslím si, že byste s něma mohli mít větší problémy jak s Montrealem/Tampou/Washingtonem.
Snad jen Detroit nebo Columbus by mohli být ještě těžší.
Ale jako je zbytečný takhle diskutovat, jenom uvažuji.
Naopak teď Toronto má podle mě lepší kádr. V obraně jim dost pomohl Rielly, kterej fakt časem bude bek do TOP pairingu bez debaty. Bernier daleko lepší jak Reimer. A Clarkson se už taky musí někde projevit, a play-off může být čas pro něj.
Jinak samozřejmě byste byli favoriti a čekal bych váš postup, ale myslím si, že byste s něma mohli mít větší problémy jak s Montrealem/Tampou/Washingtonem.
Ale jako je zbytečný takhle diskutovat, jenom uvažuji.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé