Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

http://i.imgur.com/PaIbEQA.gif" onclick="window.open(this.href);return false; :)
http://www.washingtonpost.com/blogs/cap ... extension/" onclick="window.open(this.href);return false;

@kcarrera: Mikhail Grabovski’s agent Gary Greenstin says he’s just started conversations with the #Caps about keeping the center in Washington.

@ChuckGormleyCSN: #CapitalsTalk Grabovski's agent, Gary Greenstin, says Grabovski doesn't want to jump from team to team. Wife likes DC

Že vraj sa Grabovi páči vo Washingtone a je dosť možné, že po sezóne neodíde. :clap: :clap: :clap:

Teraz už len aby to Mcphee nedovrzal :? .
7M rocne, NMC a je vas :neviem:
AndyF píše:7M rocne, NMC a je vas :neviem:
Toho by som sa nebál, u Mcpheeho je problémom skôr to, že sa mu tie peniaze práveže nechce rozdávať. Aj Ribeiro mohol ostať, len mu ponúkali menej ako chcel. Pokiaľ bude žiadať 6M+ tak si môže ísť kľúdne preč. V tom prípade však budem zvedavý na jeho novú zmlúvu, ceny na UFA trhu budú po sezóne pri narastajúcom strope šialené :-D .

U Graba by som to však nevidel až tak čierne.

- manželke aj jemu sa Washington páči :) , aj v rozhovoroch pred tým hovoril, že je spokojný aj s trénermi a pozíciou v tíme
- bude ešte 7 rokov dostávať 1.8M ročne od Toronta, takže možno bude ochotný podpísať za menej :pray:

Taká moja ideálna predstava je 18M/4 roky. Bude ale asi treba trochu viac :-( .
McPhee je re*ard...na jednej strane sa mu nechce davat peniaze navyse hracom co si to zasluzia, na druhej uplne zbytocne preplaca looserov typu Laich, Green, Brower, Ward (Wardo hra to co ma, ale aj tak je preplateny) takze uplne v pohode moze preplatit aj Graba. Kazdopadne Graba by som chcel podpisat..rad by som ho videl ako 3rd line centra s Chimerom a Wardom, kazdopadne sa ale bojim, ze by sa mu taka pozicia nemusela pacit..je to predsa trochu tazka povaha.

Daco k tymu, tesi ma dobry zapas od Neuvirta, uplne vazne by som poslal Holtbyho na farmu (neviem ci ale nemusi prejst waiverom) Ten chalan potrebuje chytat co najviac a na NHL momentalne nema. Budeme ho ale potrebovat na PO (ak sa tam dostaneme) takze farma by bola idealna. A fakt nechapem Oatsa ze posadi Oleksiho a necha hrat Carrika..co je uz vazne retardovany? :buch:
http://www.youtube.com/watch?v=0gGRVeloamE" onclick="window.open(this.href);return false;

neskutocny fight..ten Brown vyzera byt riadny bijec
Tak Oates asi fetuje, ked este aj proti Pitt da do zostavy Carrika namiesto Oleksyho. :hroza:
Dnes v brane Neuvi
James Mirtle píše:Believe that's Caps GM George McPhee here in the press box. Which Sabres could he be eyeing?
Ryan Miller? :hmm:
Miller? Uz takto mame 3 brankarov v prvom time. Naco by nam bol Miller?
K čemu? :D Miller >> Holtby, Neuvirth, Grubauer
Rono píše:K čemu? :D Miller >> Holtby, Neuvirth, Grubauer

Potreba získať TOP 4 obrancu >>>> potreba získať Millera.
RFA Holtby s Cap hitom 1.85M > UFA Miller s Cap Hitom 6.25M do konca sezóny.

Možno by to dávalo trošku zmysel, keby brankár bol posledný kúsok "skladačky", no tak to teda určite nie je :lol:.

Neviem, či by to dokázali zrealizovať s Cap space a či by boli Blues ochotní dať to, čo by Sabres pýtali. Keby však Miller išiel do St.Louis tak sa pre mňa stávaju najväčší favorit na SC.
Tak dneska je to hrůza a děs!!!!!!!!!!! :-( :-O :shock: :? :cry:
Co to pises za ko*otiny..zapas este neskoncil. Alebo sa ides pchat fanusikom Columbusu do riti? Za takuto zradu by si si zasluzil :bitka:
No a nebyla to hrůza a děs??? Třeba ta přesilovka na konci druhé třetiny??? A taky to tak dopadlo.... :?
Ty ses na to nedíval nebo co???
A já jsem to na rozdíl od tebe psal po druhé třetině, ale tys měl poraženecké řeči, už před začátkem zápasu...
Navíc jsem nikde nepsal, že jim budu "asi fandit".
A tohle :bitka: bych od tebe fakt chtěl vidět... :lol: :lol2: :lol:
Vytřel bych si s tebou pr..del, jak s malým káčetem... :lol2: :lol: :hehe: :rofl:
J.R.-20 píše: A já jsem to na rozdíl od tebe psal po druhé třetině, ale tys měl poraženecké řeči, už před začátkem zápasu...
Navíc jsem nikde nepsal, že jim budu "asi fandit".
A tohle :bitka: bych od tebe fakt chtěl vidět... :lol: :lol2: :lol:
Vytřel bych si s tebou pr..del, jak s malým káčetem... :lol2: :lol: :hehe: :rofl:
:hroza:
Správně se chytáš za hlavu, protože jestli ti tohle:
XruC píše: Takze ja hovorim ze ten zapas vyhrate..budem vam asi aj fandit, kazda prehra nas posunie mimo PO a ak by znamenalo ze jedna sezona bez PO by bola stop pre McPheeho
a tohle:
J.R.-20 píše:Tak dneska je to hrůza a děs!!!!!!!!!!! :-( :-O :shock: :? :cry:
připadá stejný, tak to opravdu stojí za chytnutí za hlavu... :yes:

To jak jsi na mě reagoval dneska ráno, tak to byla reakce mladého, zamindrákovaného chlapce a ne dospělého muže... :yes:

Ty jsi se tady totiž sám pasoval na nějakého "experta" a "znalce" na Washington Capitals a nemáš rád, když ti někdo odporuje... :yes: Tobě vyhovuje, když ti tady někdo přitakává a pochlebuje, jako třeba Pali Caps a nějakou kritiku nesneseš... :yes: :yes:
kuva chlapY co to tu riesite :nono2:
:backtotopic:
Ma ten Oates na to alebo nie? Videl som par nasich zapasov a nemalo to tempo, uroven, nasadenie slabe, bolo to take profesorsky chladne. Zlaty Bruce, s ktorym by sme sice SC nikdy nevyhrali, ale aspon to bola velka zabava a na zapasy v ZC som sa tesil ako male decko na novu hracku.
moj nazor..hra sa momentalne horsi kazdym zapasom, ja sa bojim, ze Oates na to zatial nema, uz rok pocuvam o nejakom systeme, ktory sa bude hrat, ku*va ja v tej hre nevidim ziadny rozdiel od jeho nastupu a hlavne teda v obrane to je stale strasne slabe, amaterske zlozenie formacii a uprednostnovanie hracov ako Erskine, aboslutna neschopnost, alebo aspon snaha vyuzit Erata, aj ked on tiez hraje ho*no..
Johansson-Backstrom-Ovi
Chimera-Grabovski-Brouwer
Erat-Laich-Ward
Volpatti/Fehr-Beagle-Wilson

Neviem, či je rozbitie Chimeru a Warda dobrý nápad, ale tak aj im dvom sa už prestalo dariť.

Inak čo sa týka hry tímu, tak pri koľkých zápasoch v tejto sezóne stle si povedali, že "Teraz hrali fakt dobre!"? Veľa výhier zachránili svojimi výkonmi Holtby/Grubauer (No Holtby pár zápasov na druhú stranu aj dokašľal). Tiež Oviho góly v posledných minútach zápasov zachránili dosť bodov. Obrana je vo väčšina zápasov úplne katastrofálna, bez ohľadu na to, ako sú zložené lajny hrá vždy 1 z útokov úplne na nič.
Erskine-Carrick je snáď najhoršia dvojka zo všetkých, ktoré sme túto sezónu videli. Erskine je pomalý a na Carrickovi musí snáď úplne každý vidieť, že zatiaľ nie je dostatočne fyzicky vyvinutý na to, aby hral NHL.
Ďaľší problém je v tom, že v minulej sezóne mali dvoch strelcov, na ktorých sa dalo spoľahnúť. Ukázalo sa však, že na Brouwera sa až tak spoliehať nedá.
Už aj PK je slabá. Na 80% ich drží iba ten famózny začiatok sezóny.
MP bol vymenený preto (teda aspoň to tak vyzeralo) aby sa urobilo miesto pre Wilsona v zostave. Ten hrá 6-7 minút za zápas.

Každý tu vie, že v súčasnej zostave sú jasné trhliny a na SC to nie je. Tie trhliny by sa však určite dali napraviť* a ani by to nebolo zložité. Trebalo by zohnať poriadneho obrancu, strelcu do top 6, vyriešiť situáciu s brankármi a podpísať Graba. Budúcu sezónu pôjde Cap hore a pri prípadnom tradeu Erata a Neuvritha tu je ďalších 7M na hráčov. Ten strelec možno bude Kuznetsov. Traktor reálne nemusí postúpiť do PO, už chvílu po Sochi by sme mali vedieť, čo s ním bude. Asi mu dávam príliš veľkú dôveru, no ďaľším plusom jeho prípadeného príchodu je to, že vytvorí nadbytok útočníkov, takže niekto bude musieť odísť :-D.

* keby GM Caps nebol McPhee.

To ma vedie k Oatesovi. Caps teraz na tom nie sú dobre, ale myslíte si, že s BB by na tom boli so súčasnou zostavou lepšie? Lebo ja neviem, je to zle poskladané a to je chyba GMGM, nie Oatesa. Ten musí pracovať s tým, čo mu GMGM poskytne. Týmto ho však nechcem obhajovať, niektoré jeho rozhodnutia sú zvláštne.

Tejto sezóne nedávam až takú veľkú dôležitosť, nevidím reálnu šancu vyhrať SC (no, možno tam taká úplne malá štipka nádeje je :oops:), ale s niekym schopným si viem predstaviť v budúcnosti celkom slušný tým a GMGM končí túto sezónu zmlúva :-D .
J.R.-20 píše:Správně se chytáš za hlavu, protože jestli ti tohle:
XruC píše: Takze ja hovorim ze ten zapas vyhrate..budem vam asi aj fandit, kazda prehra nas posunie mimo PO a ak by znamenalo ze jedna sezona bez PO by bola stop pre McPheeho
a tohle:
J.R.-20 píše:Tak dneska je to hrůza a děs!!!!!!!!!!! :-( :-O :shock: :? :cry:
připadá stejný, tak to opravdu stojí za chytnutí za hlavu... :yes:

To jak jsi na mě reagoval dneska ráno, tak to byla reakce mladého, zamindrákovaného chlapce a ne dospělého muže... :yes:

Ty jsi se tady totiž sám pasoval na nějakého "experta" a "znalce" na Washington Capitals a nemáš rád, když ti někdo odporuje... :yes: Tobě vyhovuje, když ti tady někdo přitakává a pochlebuje, jako třeba Pali Caps a nějakou kritiku nesneseš... :yes: :yes:
By si musel najskor pochopit, ze som si tym komentarom robil z teba srandu..dilino
velmi pekne chlapci, aspon to nemusime natahovat a mozem ist spat uz po prvej tretine :bavme:
Obrázek

Berieme ho!

Nechcete Tedenbyho? K vám by pasoval. :jn:
Pokud chce z Washingtonu, mel by tohle zacit delat vlastnim spoluhracum na treninku. :giggle:
Nemozem inak, ale Erat ma na konte u vas jubilejnych 50 zapasov a stale len jeden gol :lol2:

To je stale nepochopeny? :(
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS