Tez by si mel nalozene v gatach kdybych na te houknulpowerforward píše:Z minima sme dokazali vytazit vitazstvo.
Zdeno sa pokusil strhnut muzstvo hned po prvom inkasovanom gole, ale Maroon mal nalozene v gatiach.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Njaviac ma stve totalne neviditelny Marchand, pripada mi ako keby sa nevedel zmierit s odchodom Tylera...u Lucica je takyto start do sezony standartny, aj minule sa ten vlacik menom Looch rozbiehal hrozne pomaly ale v play off bol tahunom. Inac chyba mi Pevs
Po gole co sme dali sme sa zabudli a uz sme inkasovali dalsi a to bol klincek pre vcerajsi zapas, nevedeli sme sa uz spamtat z toho, hlavne ako keby na korculiach mali zavazie, chybala mi taka lahkost korciulovania, radost z hokeja...nuz citim najblizsie tazsie obdobie, pokialsa vyrazne nechytime.....
DO BOJA!!!!
z mojej strany pocas zakladnej casti vela prispevkov neocakavajte
asi som uz prilis namaskrteny, ale vsetku energiu davam v podstate do PO, pocas zakladnej casti pridu prehry, vykyvy, ale to PO dame lavou zadnou a pre mna to zacne mat tie spravne grady az v PO
vynimkou pocas zakl. casti budu akurat suboje proti Pens, Leafs, mooozno Flyers a samozrejme s Habs, tam je to uz geneticky dane
v kratkosti, 1.lajna done, neviem akeho Lucica mala Cathy na mysli
no 2.lajna
Loui je sice mimo, ale tradicne kombo Bergy-March v podstate neexistuje, March sa v 2.lajne ocitol v podstate len "vdaka" Louiovej absencii, aj ked Smithy uz tiez straca, no u mna asi najväcsie
Marchandova bodova mizeria (hlavne ze som ho pre tie body vzal do yahoo) - 13 zapasov - 4 body.....taky Yeti 7 zapasov a rovnaky pocet bodov
btw, nasim 4 najproduktivnejsim hracom je obranca Krug, aj ked pri jeho ofenzivnych a najmä presilovkovych vypadoch ziadne prekvapko
ked pozeram na "vykony" nasich moznych konkurentov v boji o PO, som uplne na pokoju
asi som uz prilis namaskrteny, ale vsetku energiu davam v podstate do PO, pocas zakladnej casti pridu prehry, vykyvy, ale to PO dame lavou zadnou a pre mna to zacne mat tie spravne grady az v PO
vynimkou pocas zakl. casti budu akurat suboje proti Pens, Leafs, mooozno Flyers a samozrejme s Habs, tam je to uz geneticky dane
v kratkosti, 1.lajna done, neviem akeho Lucica mala Cathy na mysli
no 2.lajna
btw, nasim 4 najproduktivnejsim hracom je obranca Krug, aj ked pri jeho ofenzivnych a najmä presilovkovych vypadoch ziadne prekvapko
ked pozeram na "vykony" nasich moznych konkurentov v boji o PO, som uplne na pokoju
Loocheech hra od zaciatku sezony dobre, zbiera body, ale posledne tri zapasy je to bieda, chyta Marchandovu formu
Zapas s Isles spolocne so zapasmi proti Sharks a Ducks nase najhorsie v tejto sezone zatial. Sme momentalne z formy, co dokumentuju aj Charove strely permanentne mimo brany.
Naopak sa mi zacal pacit Soderberg, ale ten nas z biedy nevytrhne. Do PO este casu
Zapas s Isles spolocne so zapasmi proti Sharks a Ducks nase najhorsie v tejto sezone zatial. Sme momentalne z formy, co dokumentuju aj Charove strely permanentne mimo brany.
Naopak sa mi zacal pacit Soderberg, ale ten nas z biedy nevytrhne. Do PO este casu
Videla som polku prvej tretiny, nasa hra sa mi clekom pacila, az na nejake drobnosti...ale ma zaujima co je s McQuaidom....vyzeralo to dost bolestivo, asi hral s nejakym sramom, ktory sa mu po blbom pohybe nahle zhorsil...nevie niekto blizsie podrobnosti?
Inac zajtrajsi zapas v priaznivom case vitam s plnou narucou
Inac zajtrajsi zapas v priaznivom case vitam s plnou narucou
V posledných zápasoch je to lepšie...netreba zabúdať ze zmenil ľavé krídlo za pravé a tiez ze Marchand mal otrasný úvod do sezóny ale posledné dva zápasy sa začal zlepšovať a aj celkovo tento útok pôsobil zohratejsie... Čo mne vadí je ze tak ako Bergy aj Loui často namiesto strely čaká komu nahrať do lepšej pozície.... sezóna je dlhá a myslím že po tripe na západ v decembri bude tento útok šliapať na plno.CatsFan » stř lis 13, 2013 1:53 pm píše:Eriksson zatím bída, čekal jsem od něj mnohem víc. Celkově mi přijde, že si s Bergeronem nějak nesednul, no zatím toho tolik neodehrál, ale snad se zvedne..
Verím, že sa ešte zdvihne (ešte prirátaj incident so Scottom). Problém vidím skôr v tom, že je typologicky podobný hráč ako Bergy (to mi nevadí, skôr naopak
)a prejavuje sa to presne tak, ako si opísal. Logika udáva, že dvaja kandidáti na Selke v jednej lajne dobrotu robiť nebudú, pokiaľ ich dopredu nepoženie dynamo. A Marchand mal ten úvod sezóny fakt ospalý. By som aj stavil pekný balík na to, že s Krejčím by to Louimu padalo jedna radosť. Akurát je problém hore, kde odchod Hortona v ich očiach zaplátal podobný Iginla a tú lajnu tak skoro rozdelenú asi neuvidím. Mám pravdu? Nuž uvidíme.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF