Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

teraz sledujte iginlu ked si odbil ten obvykly pomaly uvod, gol na zapas november a december.
powerforward píše:Z minima sme dokazali vytazit vitazstvo.

Zdeno sa pokusil strhnut muzstvo hned po prvom inkasovanom gole, ale Maroon mal nalozene v gatiach.
Tez by si mel nalozene v gatach kdybych na te houknul :giggle:
Práve naopak, celeho by som ho spapinkal :slintac:

Obrázek
:ban:
:scare: :scare: hrozny zapas...mi to pripadalo ako keby nchceli vyhrat, ziadna snaha naviac, srdce, bojovnost, neskutocne mi chybala agresivita, alebo nejake prudsie hitovanie aby sa nabudili...neviem co sa snami deje, ale vobec sa mi to nepaci. Minimalna pomoc brankarovi, laxne a lacne bbranenie...proste mi to prislo ako jazda z povinnosti. V obrane robime velmi vela chyb, vcera sme mali problem si nahrat a doviezt puk do utocneho pasma, furt sme stracali lacne a jasne puky, prechod bol hrozne tarbavy, nemotorny, pomaly a rozharkany...
Njaviac ma stve totalne neviditelny Marchand, pripada mi ako keby sa nevedel zmierit s odchodom Tylera...u Lucica je takyto start do sezony standartny, aj minule sa ten vlacik menom Looch rozbiehal hrozne pomaly ale v play off bol tahunom. Inac chyba mi Pevs :( ta jeho bojovnost...nuz aspon mlady Smith sa velmi pekne chytil...u neho vidno to nadsenie, tak nechs a inspiruju aj ostatni.
Po gole co sme dali sme sa zabudli a uz sme inkasovali dalsi a to bol klincek pre vcerajsi zapas, nevedeli sme sa uz spamtat z toho, hlavne ako keby na korculiach mali zavazie, chybala mi taka lahkost korciulovania, radost z hokeja...nuz citim najblizsie tazsie obdobie, pokialsa vyrazne nechytime.....

DO BOJA!!!! :flyer:
Vsak Lucic ma bod na zapas, to keby sa mal este rozbehnut, tak prekona hadam aj 100 bodov :giggle:
z mojej strany pocas zakladnej casti vela prispevkov neocakavajte :oops:
asi som uz prilis namaskrteny, ale vsetku energiu davam v podstate do PO, pocas zakladnej casti pridu prehry, vykyvy, ale to PO dame lavou zadnou a pre mna to zacne mat tie spravne grady az v PO
vynimkou pocas zakl. casti budu akurat suboje proti Pens, Leafs, mooozno Flyers a samozrejme s Habs, tam je to uz geneticky dane :D

v kratkosti, 1.lajna done, neviem akeho Lucica mala Cathy na mysli :jn:
no 2.lajna :nono: Loui je sice mimo, ale tradicne kombo Bergy-March v podstate neexistuje, March sa v 2.lajne ocitol v podstate len "vdaka" Louiovej absencii, aj ked Smithy uz tiez straca, no u mna asi najväcsie :minus: Marchandova bodova mizeria (hlavne ze som ho pre tie body vzal do yahoo) - 13 zapasov - 4 body.....taky Yeti 7 zapasov a rovnaky pocet bodov
btw, nasim 4 najproduktivnejsim hracom je obranca Krug, aj ked pri jeho ofenzivnych a najmä presilovkovych vypadoch ziadne prekvapko

ked pozeram na "vykony" nasich moznych konkurentov v boji o PO, som uplne na pokoju :wine:
Loocheech hra od zaciatku sezony dobre, zbiera body, ale posledne tri zapasy je to bieda, chyta Marchandovu formu :evil:

Zapas s Isles spolocne so zapasmi proti Sharks a Ducks nase najhorsie v tejto sezone zatial. Sme momentalne z formy, co dokumentuju aj Charove strely permanentne mimo brany.

Naopak sa mi zacal pacit Soderberg, ale ten nas z biedy nevytrhne. Do PO este casu :ejha:
Dnes som zvedava na ovacie publika ked vstupi na lad Seguin :petrik:

A joo zabudla som, vracia sa LOUI :!:
Cathy píše:Dnes som zvedava na ovacie publika ked vstupi na lad Seguin :petrik:

A joo zabudla som, vracia sa LOUI :!:
Obrázek
Dnes som to nevidel ale zo sledovania na twitteri a trocha v radiu to bol zase schizofrenicky vykon... Julien musi byt riadne nastvany ze nehrame plnych 60 minut s nasadenim... ale je to aj na nom... Eriksonje fit tak Marchand patri na tribunu...
Co sa to len s vami deje nejako nezvladate konce zapasov :-( Dufam ze sa to zlepsi ( lebo Boston je moj Druhy najoblubenejsí team ) a Julien da chalanom riadne kvapky aby sa prebrali :)
Iggymu chybal uz len gol

triumf nad listami sa pocita :serus:
zajtra o 19:00sec proti rozbehnutym bleskom
Uz nemam cas a energiu sledovat nocne zapasy, preto som rad, ze v pondelok budu hrat v rozumnom case.

Igy uz 3 fighty a to je len zaciatok sezony, navyse v pondelok nastupi proti Gudasovi :bitka3:
Videla som polku prvej tretiny, nasa hra sa mi clekom pacila, az na nejake drobnosti...ale ma zaujima co je s McQuaidom....vyzeralo to dost bolestivo, asi hral s nejakym sramom, ktory sa mu po blbom pohybe nahle zhorsil...nevie niekto blizsie podrobnosti?

Inac zajtrajsi zapas v priaznivom case vitam s plnou narucou :hop:
Cathy píše:ale ma zaujima co je s McQuaidom
strained right hip/groin
Obrázek
Kto to spieval dnes hymnu? stala sa nejaka zmena? .... Aha tak dnes to bolo specialne. Uz som sa zlakol.
Obrázek

Rozkosni su obaja :wub:

Na druhej strane dokaz, ze Julien nie je soft trener

Obrázek
Eriksson zatím bída, čekal jsem od něj mnohem víc. Celkově mi přijde, že si s Bergeronem nějak nesednul, no zatím toho tolik neodehrál, ale snad se zvedne.. :|
CatsFan » stř lis 13, 2013 1:53 pm píše:Eriksson zatím bída, čekal jsem od něj mnohem víc. Celkově mi přijde, že si s Bergeronem nějak nesednul, no zatím toho tolik neodehrál, ale snad se zvedne.. :|
V posledných zápasoch je to lepšie...netreba zabúdať ze zmenil ľavé krídlo za pravé a tiez ze Marchand mal otrasný úvod do sezóny ale posledné dva zápasy sa začal zlepšovať a aj celkovo tento útok pôsobil zohratejsie... Čo mne vadí je ze tak ako Bergy aj Loui často namiesto strely čaká komu nahrať do lepšej pozície.... sezóna je dlhá a myslím že po tripe na západ v decembri bude tento útok šliapať na plno.
Verím, že sa ešte zdvihne (ešte prirátaj incident so Scottom). Problém vidím skôr v tom, že je typologicky podobný hráč ako Bergy (to mi nevadí, skôr naopak :wub:)a prejavuje sa to presne tak, ako si opísal. Logika udáva, že dvaja kandidáti na Selke v jednej lajne dobrotu robiť nebudú, pokiaľ ich dopredu nepoženie dynamo. A Marchand mal ten úvod sezóny fakt ospalý. By som aj stavil pekný balík na to, že s Krejčím by to Louimu padalo jedna radosť. Akurát je problém hore, kde odchod Hortona v ich očiach zaplátal podobný Iginla a tú lajnu tak skoro rozdelenú asi neuvidím. Mám pravdu? Nuž uvidíme.
Seguin v Dallase zda sa pekne pookrial, dnes 4 goly a bodovo mu to celkovo sype tiez dost slusne. :evil:

Looch dnes rozhodol :clap: Mohol by si to strelecke a bodove tempo udrzat do konca sezony.
zrejme zafukal severak
:lol2: :lol2: to bol riadny odfuk :lol2: nemozm z toho..

Inac to co sa snami dialo v noci? vyhravat 2:0 a prehrat 2:4 :slap: ...chcem vecer mrknut zaznam...
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2008 DETROIT RED WINGS