fantomas píše:Jinak pěkný, nesmírně cenný vítězství, ale minimálně první půlku zápasu sem zase z valný části prokroutil očima. Ten nárůst laciných chyb v rozehrávce (a nejen tam) je v posledních kláních opravdu donebevolající, hlavně Carlea oproti úvodu ročníku nepoznávám. Dneska tam byl zase jeden gól jeho a dost zbytečně; leccos tam smrdělo i Gudasovi, kterýmu se kotouč neustále motal kamsi pod nohy a ještě dál...
Prečo "prokroutil očima"? Myslím že sme hrali celý zápas veľmi dobre, a nevypadávali s tempa (ak ako tomu bývalo inokedy). Prvá tretina bola v pohode aj keď po chybách Radka a Brewera sme si znova koledovali, inak toto sa už taktiež začína pekne s*ať. Proste beci furt tak riskujú na modrej

proti NJ sme jasne doplatili na toto. Nebyť v bráne skvelý Bishop ktorý je v nájazdoch viac ako priemerný mohli sme mať odpísaný zápas už po prvej časti. Inak ale fakt perfektná výhra, v ktorej ma naši hráči veľmi prekvapili takýmto výkonom. A to po tom prvom góle Pietra som mal dosť obavy

ale BISH sa znovu predviedol a dokázal zo seba vydať maximum

. Tento víkend pochytal 59/61
Carle je proste Carle. On sa v kiksoch len ťažko zmení, je síce perfektní vpredu má jednu z najlepších rozohrávok v teame ale ani nechcem vedieť koľko gólov padlo cez neho min.sezónu. Teraz to celkom držal ale znovu to začína

. Gudasom ale nemám žiadny problém, priam naopak. Začal sa viac venovať ofenzíve a skvelo mu to vychádza

+ znovu 5hitov 3bloky. Tomu sa proste nevyrovná žiadny náš bek. Zaujímalo by ma ale čo s Barberiom

Ono sa z neho stáva celkom slušná konkurencia Sustrovi, dneska pridal assist a 3hity.
Killorn znovu perfektný

, škoda tej tyčky pri empty net. Val to znovu okorenil o body aj vďaka Halakovej hokejke

a nebyť Bouwmeestrovho lucku mohol mať on ešte krajšie stats. Malone to bolo znovu o hubu, hral všade. Proste Cooper zase nevedel čo s ním a drbal ho všade, v 3tretine som už čakal že bude hrať v beku. Na konci to vyzeralo fakt najlepšie, Crunch line znovu pokope a Connolly pri Valovi. Ten včera prvý gól a hneď víťazný! Cooper ho tam postavil na koniec jednej presilovky a on to maximálne využil. Len nech proti Oilers nastúpi v dvojke