Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ono je mozne a pravdepodobne, ze sa to este po zaciatocnej katastrofe rozbehne ako minuly rocnik, paralela tam moze byt. Ale je hanebne, co sa ta s takou supiskou (ne)predvadzat na lade, zlaty Hunter.
No tak Erskinem to asi úplně nebude... :-(
Už druhý tečovaný gól do vlastní sítě v této sezóně od Carlsona... :cry: :cry:
Jinak pořád stejná bída.... :?
Pokud Oates nepochopí, že musí dát Erata místo Laicha, Laicha místo Fehra a Fehra místo Erata, tak to bude pořád stát za ho*no... :-( :-O :shock: :? :cry: :verysad:
V 2. tretine sa to otočí, treba veriť do poslednej chvílky :-D :-D :-D .
for Zdenko
To je pravda... :good: :good:
Proto jim fandím už 24 let.... :) (od roku 1989)... :good: :clap: :yes:
Celú tretinu ich tlačia a potom dostanú gól z takého zbytočného vylúčenia. :x
celu tretinu sme lepsi, mame plno sanci a nedame gol, potom zle vystriedaju a su na lade siesti a z presilovky dostaneme gol..proti nam nemusi ziadne muzstvo hrat nic extra, my sa porazime sami, fakt zufalost
nasa najlepsia lajna je stvrta..ked po dnesku neurobi Oates v pondelok nejake zmeny, tak ma nasere fakt
Vidia, že sa celá PK Avs sústredí na to, aby pokryli OViho, tak si to tam iba nahrávajú a nič nerobia :thumbsdown: . A potom ten gól :x
.................Fehr góooooooooooooooooool :-D .
....................... :-D :lol: :shock: :eek2: :bitka3: :bitka3: Pekný začiatok tretiny :-D
a hned dostaneme dalsi, fakt, nech idu do pi*i
1:5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :thumbsdown: :verysad:
Slušná ostuda..... :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Teď už bude muset Oates reagovat............. :yes: :yes: :yes:
Jinak tam vážně nemá co dělat...
:? :? :?
Dobrou noc..... :? :? :?
Denník Ottawa Sun priniesol v sobotu informáciu, že podľa dvoch členov z vedenia NHL je generálny manažér tímu Washington Capitals George McPhee v ohrození straty svojho miesta. Neistá je aj pozícia trénera Adama Oatesa...ludia, vykupenie sa blizi, George uz fakt stacilo, prosiiim
Pali_Caps píše:Denník Ottawa Sun priniesol v sobotu informáciu, že podľa dvoch členov z vedenia NHL je generálny manažér tímu Washington Capitals George McPhee v ohrození straty svojho miesta. Neistá je aj pozícia trénera Adama Oatesa...ludia, vykupenie sa blizi, George uz fakt stacilo, prosiiim
Tak v tom pripade si prajem dnes nasu prehru! Kedy sa mame zbavit toho kktka,ked nie teraz ???
Pali_Caps píše:Denník Ottawa Sun priniesol v sobotu informáciu, že podľa dvoch členov z vedenia NHL je generálny manažér tímu Washington Capitals George McPhee v ohrození straty svojho miesta. Neistá je aj pozícia trénera Adama Oatesa...ludia, vykupenie sa blizi, George uz fakt stacilo, prosiiim
Keby po tej dlhej dobe vyhodili McPheeho, tak by asi na druhý deň každý Caps fanúšik oslavoval :-D. Na druhú stranu (pokiaľ to je pravda) by podľa mňa bola vyhodiť Oatesa len kvôli tomu, že sme zle začali sezónu obrovská hlúposť.
Mike Green:
Obrázek
no, celkom pekny vykon, Holtby konecne podrzal, ale musia to vsetci potvrdit aj v dalsich zapasoch, predsa len, Edmonton nie je ziadne meritko no
Dnes veľmi zaujímavý zápas, uvidíme prvý krát Caps proti Rangers s Vigneaultom. Výhra proti Edmontone asi trochu posilnila sebavedomie hráčov a Rangers hrajú zatiaľ na nič, takže výhra by dneska nemusela byť nereálna :-D.
Len dúfam, že to bude zaujímavý match lebo keď Rangers ešte coachoval Tortorella tak tie zápasy sa často nedali pozerať :? .
tak ja neviem, nastanu nejake zmeny, alebo sa len vsetci budeme pozerat, ako s kazdym prehravame...
90-19-8, 10-21-20, 25-84-42, 24-83-43/16 ...takze Oates konecne urobi nejake zmeny...akurat by som nechal Graba v druhej a Laicha v tretej, neviem, co sa da cakat od Graba s Chimerom a Wardom
Pali_Caps píše:90-19-8, 10-21-20, 25-84-42, 24-83-43/16 ...takze Oates konecne urobi nejake zmeny...akurat by som nechal Graba v druhej a Laicha v tretej, neviem, co sa da cakat od Graba s Chimerom a Wardom
Konečne Erat v 2. lajne :) .
IMO pokiaľ to Grabovi sadne s Chimerom a Wardom(a podľa mňa sadne), tak si myslím, že čo sa týka výkonnosti, tak to možno bude aj 3. lajna > 2. lajna.
Schmidt-Green ...............aj keď sa mi táto dvojka až tak nepáči, tak to aj tak to znamená, že Erskine bude až v 3. obrane a Erskine ako 3LD s menej minútami nemusí byť až taký hrozný. :-D
Proti Columbuse a aj v ďaľšich zápasoch treba fandiť Eratovi a Grabovi nech vytlačia Laicha z top 6 :-D .
No, on taky Grabo v poslední době nic moc nepředvádí... :thumbsdown: :thumbsdown:
Za první 2 zápasy získal 3+2 a v dalších 5-ti zápasech 0+1.... :thumbsdown: :thumbsdown:
V posledních 2 zápasech (proti Edmontonu a proti Rangers), dokonce ani nevystřelil na bránu... :cry: :cry:
Snad se ve 3. lajně probere... :yes: :yes:
Práve preto si myslím, že je dobré, že už 2. lajna nebude Laich-Grabo-Brouwer, lebo to podľa mňa túto sezónu je (bola) zatiaľ naša najhoršia ES lajna. Grabo svoje body zbieral iba na presilovke.
J.R.-20 píše:No, on taky Grabo v poslední době nic moc nepředvádí...
Za první 2 zápasy získal 3+2 a v dalších 5-ti zápasech 0+1....
V posledních 2 zápasech (proti Edmontonu a proti Rangers), dokonce ani nevystřelil na bránu...
Snad se ve 3. lajně probere...
V tretej lajne mu bude lepšie ako s tými drevákmi. :jn:
Kto je drevak? Laich sa hodi skor a tretieho centra, ale Brouwer je aky drevak? uz v minulej sezone ukazal, ze s top centrom je schopny davat pravidelne goly, to bohuzial Grabo nie je
No bylo by logičtější, kdyby hráli dva hokejisté z Evropy (Erat+Grabovskij) spolu. A možná to taky tak časem dopadne... :yes: :yes: Ale koho k ním???? Brouwera??? Warda??? Fehra??? MoJa90??? Wilsona???
Erat prvy zapas mimo stvrtej lajny a hned ma 3 body :-D Oates, naco toto bolo dobre od zaciatku sezony?
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA