HOME Opener! nám vyšla, čakal som že Panthers budú nepriemny a budú hrať podobne ako min.ročník no nestalo sa. Vybehli sme na nich od začiatku a s tempa sme neulavili! Tento fakt ma teší najviac, či po góle na 1:2 alebo v 3 tretine keď sme mali výhru jasne v rukách. Prvá tretina bola v našej réžii ovládli sme derby a vstrelili dva góly. Jeden dokonca v oslabení, šance boli 1 k 6 keby to ešte trafil Stamkos minútu pred koncom tretiny bolo by to 3:0 hneď, no nestalo sa a práve naopak hneď na začiatku 2tretiny Boyes znížil. Gudas nedokázal odohrať puk a Bishop ostal zaskočený, dosť zbytočný gól. Do konca tretiny sme ešte ale zabrali a dokázali odskočiť na 3góly čo nám dodalo pokoj na hokejky a rozhodlo zápas. po II.tretine šance 2 k 11 pre nás. Tempo sa neubralo ani v tretej tretine a Huberdeau znížil pekným brejkom, no Val so seba spravil za 38sekúnd hviezdu zápasu
Nastrielali sme 7gólov, to sa len tak nevidí. Veľké
V obrane som spokojný s celou hrou. Chybička sa vloudila aj Gudasovi ale inak niet čo vytknúť. Sustr pôsobil trochu neistejšie ako minule, a padol mu ice-time ale stále pekne
Marty&Stamkos
PP nám vyšli parádne vyskúšali sme dva signáli oba fungovali. Carle, Salo hore
Skvelý impulz do ďalších zápasov! Cez výkend nás preveria Pens