Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

http://www.pointstreak.com/prostats/box ... id=2245670" onclick="window.open(this.href);return false;

z turnaja v Traverse City...
Sezóna sa nám pomaličky blíži a tak je načase niečo pripísať :

- tréningový kemp Blues začína 12.9. v Scottrade Center a tu je súpiska hráčov v kempe a program :
http://blues.nhl.com/club/page.htm?id=91792" onclick="window.open(this.href);return false;
Ryan Whytney z EDM bol pripísaný ako 51. hráč = "The Blues have invited defenseman Ryan Whitney to training camp as a professional tryout."

- možno ste už zaregistrovali, že sa do organizácie Blues vracia Brett HULL :good: , bude plniť úlohy ako viceprezident pre obchodné operácie.
http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=681199" onclick="window.open(this.href);return false;

- každého iste zaujíma, ako je to s podpisom Pietrangela. Podľa vyjadrenia nášho GM rokovania neustále prebiehajú. Očakáva sa 7 - 8 ročná zmluva s výškou kontraktu hodnou tohto hráča. Rokovania zatiaľ vždy stroskotali na detailoch a ako GM uviedol, pri podpise bude musieť každá strana pristúpiť na nejaký kompromis, tak si počkajme ako sa s tým vysporiadajú.
to je super podpis ten pietro :cool:
paráda, čo k tomu dodať, skvelá práca nášho GM aj Pietrovho agenta, som rád, že to máme za sebou...

"In an end game in which both the Blues and Meehan softened their stance, splitting the difference between their two proposals, Pietrangelo agreed to a seven-year, $45.5 million contract extension Friday. The deal, which averages $6.5 million per season, runs through the 2019-20 season." :good: :klobuk:

The breakdown of the contract is as follows:
$5 million in 2013-14,
$5.5 million in '14-15,
$6.5 million in '15-16,
$7 million in '16-17,
$7 million in '17-18,
$7 million in '18-19
$7.5 million in '19-20.
fotky z kempu :

http://www.tsnphotography.com/St-Louis- ... Camp-Day-3" onclick="window.open(this.href);return false;
St. Louis Blues vs. Dallas Stars
The puck drops on the 2013-14 preseason when the Blues face off against the Dallas Stars on Sunday at 6 p.m.

Last season, the Blues went 2-1 against the Stars, most recently on April 19. Chris Stewart and Ryan Reaves scored for the Blues, who got 21 saves from Brian Elliott.

The game will be held at American Airlines Center. Live coverage will be available on KMOX 1120 AM and online at stlouisblues.com. Fans can also follow @StLouisBlues on Twitter for live updates throughout the game.

FORWARDS

Patrik Berglund

Vladimir Tarasenko

Magnus Paajarvi

Chris Porter

Adam Cracknell

Keith Aucoin

Ryan Reaves

Maxim Lapierre

Sergey Andronov

Zachary Pochiro

Ryan Tesink

Sebastian Wannstrom

DEFENSE

Jay Bouwmeester

Kevin Shattenkirk

Ian Cole

Roman Polak

Joel Edmundson

Jani Hakanpaa

GOALIES

Jake Allen

Francois Tremblay
One lineup change for tonight's game: goalie Francois Tremblay replaces Jordan Binnington

Uz sa to blizi , jupi . :)
Zajtra Jaro v brane :) yes

The Blues host the Tampa Bay Lightning on Friday at 7 p.m. at Scottrade Center in the second game of a preseason home-and-home.

The Blues are now 1-0-1 in the preseason.

Jaroslav Halak will be in goal for the Blues on Friday. David Backes, Alexander Steen, T.J. Oshie, and Alex Pietrangelo are among the Blues players making their first appearances of the preseason.

Former Blues Ben Bishop, B.J. Crombeen and Eric Brewer could be in the lineup for the Lightning on Friday.

FORWARDS

Alexander Steen - David Backes - T.J. Oshie

Magnus Paajarvi - Patrik Berglund - Vladimir Tarasenko

Adam Cracknell - Maxim Lapierre - Ryan Reaves

Yannick Veilleux - Corey Locke - Tyler Shattock

DEFENSE

Jay Bouwmeester -Alex Pietrangelo

Barret Jackman - Kevin Shattenkirk

Ryan Whitney - Joel Edmundson

GOALIES

Jaroslav Halak

Brian Elliott

( Jozi , ziadny stupid comment , ok )
Espn.com píše: Free-agent winger Brenden Morrow has signed a one-year deal with the St. Louis Blues. Sources said Morrow received a $1.5 million contract from St. Louis.
Hmm, zaujímavý podpís len či bude mať kde hrať :hmm:
Náš GM asi dlho neváhal a "chňapol" po tak kvalitnom hráčovi, je to predsa len hráč s prehľadom, skúsenosťami a kvalitou, aký sa neodmieta
Čo sa týka zaradenia do zostavy, je celkom možné, že na to doplatí niektorí z mladších chalanov, ktorého dajú hrať na farmu s platom NHL. :wink2:
Ak sa pozriem bližšie na zostavu, je celkom možné že to bude mladý Schwartz... :frajer2: (ale to by bola blbosť)
Verím, že tréner sa s touto situáciou dokáže šikovne pohrať. Záleží od toho, kam s ním počítajú, do 4 útoku asi nie, aj keď... :hmm:
tak diskusie kto dostane "čierneho Petra" do začiatku sezóny sa naplno rozbehli a je to viac ako zaujímavé. Tréner má teraz v kádri 15 útočníkov a vyberať si určite má z čoho. Príchod Morrowa mu situáciu neuľahčil, ale zas na druhej strane je to lepšia situácia, ako pred časom, keď zloženie 4 lajny tvorili hráči, ktorých úroveň bola tak na AHL.
Prvé dva útoky sú zdá sa jasné, v 3. a 4. sa to onedlho tiež vykryštalizuje, ale isté je už teraz, že budeme mať kvalitné všetky útoky a to je skvelý pocit. :good:

Ja svoje dojmy z toho, kto team opustí viac rozoberať nejdem, je to v tejto situácii asi aj jedno. Schwartz to nebude ani náhodou, až mi je divné, že nik nereagoval... :-D
Nech sa s tým vysporiada tréner. Aj tak to bude niekto z doterajšej 4 lajny, takže pohoda. (Cracknell alebo Porter)
Skôr ma zaujíma, kam dajú Morrowa..? Mne by sa viac pozdával v 3 útoku, kde sa ukazovalo že bude Paajarvi s Berglundom a Tarasenkom. Ale počkajme si, sám som zvedavý.
Na farmu boli po poslednom zápase preradení títo hráči :

Allen, Andronov, Jaškin, Rattie, Aucoin, Hakanpaa, Edmundson

Súpiska je k dnešnému dňu teda takáto :

Alexander Steen, David Backes, TJ Oshie, Jaden Schwartz, Derek Roy, Chris Stewart, Brenden Morrow,Magnus Pääjärvi, Patrik Berglund, Vladimir Tarasenko, Vladimír Sobotka, Maxim Lapierre, Ryan Reaves, Chris Porter, Adam Cracknell

Alex Pietrangelo, Jay Bouwmeester,
Barret Jackman, Kevin Shattenkirk
Jordan Leopold, Roman Polák
Ian Cole a Ryan Whitney

G : Jaroslav Halák a Brian Elliott

- v pondelok sa tento zoznam zúži na 23 mien...
Zdraim pani ja by som bol tiez toho nazoru ze to nebude Schwartz ale niekto z dvojice Cracknell, Porter. Je pekne ze sa nam to tam po skonceni McDonalda a Nichola ako tak zaplatalo a teraz som uz len zvedavý ako to bude fungovat. Hlavne tie lajny ktore spolu niesu az tak zohrate. Uz sa tesim :hop: len nech to uz zacne a ja mozem zase v noci stavat na zapasy.
Ryan Whytney bol prepustený z tryout zmluvy a súpiska sa tak zúžila na 24 mien.
Obranu máme teda ucelenú a jasnú. Popravde som s týmto rozhodnutím veľmi spokojný. :yes:

Porter bol zasa umiestnený na waiver s tým, že ak si ho nik nestiahne, tak poputuje na farmu. Až mi ho je trochu ľúto, je to neskutočný bojovník.
Zdar pani,

tak ako vy aj ja sa uz velmi tesim na stvrtok a na otvaraci zapas proti Predatorom. Do stvrtka nam zostavaju dva dni, no predbezna zostava na otvaraci zapas je nasledovna:

UTOCNE FORMACIE:

Alexander Steen - David Backes - T.J. Oshie
Brenden Morrow - Derek Roy - Chris Stewart
Jaden Schwartz - Patrik Berglund - Vladimir Tarasenko
Vladimir Sobotka - Maxim Lapierre - Ryan Reaves

OBRANA:
Jay Bouwmeester - Alex Pietrangelo
Jordan Leopold - Kevin Shattenkirk
Barret Jackman - Roman Polak

BRANKAR:
Jaroslav Halak.

Vyzera to fajn, uvidime ci tak aj skutocne nastupime. Hlavne nech je uz stvrtok :)
takejto zostave sa hovorí "prudko jedlá" :good: :wink2:

jednoducho krása, zrazu je to o niečo lepší a verím že aj silnejší team, s mladíckou dravosťou a drzosťou, prepletenou skúsenými borcami a skvelou obranou.
Už sa neviem dočkať otváracieho zápasu. :fan: :povzbudzovanie: :fan: :bavme:
Opravdu Halak??
ano podľa vsetkeho by mal nastupit Halak (http://www2.dailyfaceoff.com/starting-g ... 2013/10/3/" onclick="window.open(this.href);return false;) molhol by hned vychytat vyhru to by bolo ake pekne a ten tím vyzera nozaj dobre mame tam vsetko co potrebujeme na uspech :-D len nech je uz stvrtok v noci
Hlásim návrat do zostavy :).

Páni tak vám dnes prajem príjemnú pozeračku alebo ak vám okolnosti nedovolia zápas pozerať tak snáď sa vám pri pohľade na teletext bude ľahšie vstávať :).

LGB
Ako zahral v príprave MPS?
Tak krasa lepsi vstup do seony sme si ani nemohli zelat :yahoo: chlapci hrali dobre - zachytal aj Jaro a co sa mi najviac pacilo? že rinne sa poručal z brany už po 6 strelach :) . Backes bol zasluzene prvou hviezdou no co dodat nelutujem ze som staval o pol tretej :-D (a rano do roboty ) :-( . Len nech nam forma vydrzi co najdlhsie
no pekne to začína :good:
veril som v dnešnú výhru, tak samozrejme teší, že chalani potvrdili dobrú formu. :yes:
Ja som zápas prespal, včera som bol darovať krvné doštičky a organizmus potreboval oddych, tak som ani nepokúšal, ale nie je čo ľutovať, sezóna ešte len začala. :wink2:
Nakoniec som si pozrel len 2 tretiny kvôli rannej makačke na záhrade ale myslím si, že som videl všetko podstatné. Hra nebola vyslovene zlá ale je vidieť, že to bol prvý ostrý štart a ešte sa musíme zohrávať.
Nastúpili sme nasledovne :

Steen-Backes-Oshie
Schwartz-Berglund-Tarasenko
Morrow-Roy-Stewart
Sobotka-Lapierre-Reaves

Bouwmeester-Pietrangelo
Leopold-Shattenkirk
Jackman-Polák

Halák

Tento zápas sa mi javil ako veľký paradox. Nashville hral hneď od začiatku veľmi agresívne. Výborné forčekovali, tlačili sa do zakončenia a pálili z každej pozície. My sme sa do útoku dostávali len ťažko a o to prekvapujúcejší je pre mňa fakt, že sme každú chybičku alebo šancu dokázali využiť. Nashville na nás vytiahol naše zbrane ale V 10. minúte zápasu svietil na ukazovateli údaj Scoring chances 13:5 pre Nashville ale skóre zápasu bolo 3:0 pre nás. Áno, už v 10. minúte sme prakticky rozhodli a vyhnali pomerne neistého Rinneho z brány :cool: . K 2. presilovkovým zásahom Backesa a Steen sa pridal aj pekným sólom Sobotka a zápas už bol zlomený. Nashville sa podľa mňa celkom zaslúžene ešte stihol vrátiť do zápasu znížením na 3:2 ale už spomínaný Steenov gól v PP zápas definitívne zlomil :) .

Koho by som vyzdvihol...Myslím si, že Jaro odchytal fajn zápas, mal tam niekoľko naozaj výborných a dôležitých zákrokov. Je vidieť, že niečo cez prípravu zmenil. Javil sa mi omnoho koncentrovanejší a živší. Čo je len a len dobre :). Vyzdvihujem aktivitu Morrowa, Sobotku, Schwartza, Oshieho a Backesa. Ani oni príliš neoslnili ale máme ešte čas :wink: . Obrana pôsobila tak trochu rozhárane. Neskoro pristupovali k hráčom, sem tam sa zabudli a nechali voľného útočníka pred Jarom. Komu zápas podľa mňa príliš nevyšiel bol Polák. Ale svoj štandard nezahral ani Pietrangelo alebo JayBo takže odpúšťam :) . Za to všetko určite môže aj kvalita súpera, ktorý hral naozaj veľmi dobre :).

Máme v tabuľke prvé 2 body po síce nie krásnom ale bojovnom výkone. Najbližšie nás čaká Florida a verím, že úroveň hry a systém budú pomaličky stúpať smerom hore :).
tak 7:0 poteší... :cinka: :good:
Halák s klubovým rekordom, Morrow a jeho 250. gól v NHL (1. v drese Blues), Roy a jeho taktiež prvý zásah v drese Blues, Schwartz 1+2. Výsledok 7:0

Viac k tomu nemám čo dodať... :klobuk:
5281 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE