Veľmi sa hanbím za to, čo sa teraz opýtam ale nedá mi. Hráme doma s Chicagom a my si dovolíme postaviť len brankára, 6 obrancov a 3. útočníkov (Cracknella, Reavesa a Sobotku)

Fandím síce Blues ale nejak mi uniklo info, že prečo nehrajú Tarasenko, Berglund, Steen, Perron, McDonald a Stewart. Sú nebodaj zranení

A kedy vlastne naposledy nastúpili na zápas

Backesa som dnes tiež videl len vtedy keď ako nejaký šialenec poľoval na Toewsa.
S hrou, ktorú predvádzame v ofenzíve môžme ísť do jemne povedané do prdele. Ak by som stál dnes v bráne Hawks ja tak tiež vychytám nulu a ešte by som si so sebou zobral aj krabičku cigariet aby som sa aspoň nejak zamestnal.
Absolútne nevieme zosúladiť rady. Ak raz dáme 5 gólov Anaheimu dostaneme 6. Ak zapracujeme na obrane a dostaneme 1-3 góly tak dáme buď 1 alebo najnovšie ani 1. To čo má znamenať. Aby jedno mužstvo v NHL dalo v 5. zápasoch 5 gólov je naozaj na zamyslenie. Bože veď aj Slovan by dal aspoň 6. Dnes som videl maximálne lajdáctvo, nedôraz a pasivitu útoku. Nasadenie? Ani náhodou. Až príliš sa spoliehame na to, že Elliott všetko pochytá a obrana všetko zastaví. Ale tak to nejde a ani nikdy nepôjde. V období TDL sme vyriešili obranu a skoncentrovali sa najmä na jej zlepšenie. Či už posilami alebo systémom. Dokonca aj Elliott sa chytil. Asi tu panuje veľká spokojnosť, že neinkasujeme veľa gólov ale príde aj to. Útočníci tou svojou kvázi hrou dostávajú obranu pod tlak a pri takej situácií je vždy len otázka času kedy dostaneme gól. Tu sa zabudlo pracovať s útočníkmi. Alebo sa vážne spoliehame na to, že 1 náhodný gól nám vyhrá zápas, playoff, Stanley Cup

Aspoň tak mi to pripadá. Je naivné myslieť si, že s takýmto nesmelým výkonom smerom dopredu môžme niečo dokázať. Snáď to je len momentálne obdobie a nie trend. Ak sa to bude opakovať nonstop tak snáď dám aj martinovi83 (či ako sa to vlastne volá) aj za pravdu

. Už tie výhry 1:0 som bral ako varovný prst pre ofenzívu. Radosť z výhier to síce zakryla ale tušil som, že je niečo zle. A nie a nie sa poučiť. Ešte pre nás nakoniec môžu mať cenu zlata ale pokračujme v takýchto výkonoch a veľmi rýchlo skončíme
Nie som nasratý kvôli tomuto zápasu. Čert to ber. Ale my prestávame hrať. Budem sa opakovať Xtý krát. Len dobrá obrana a brankár nám to nevyhrajú. Treba začať strieľať góly. A to prosím pekne pred kľúčovou časťou sezóny. Pár príspevkov dozadu som útok chválil a dnes? Obrovská bieda. A argumenty typu : Hralo sa na obed, zle som sa vyspal, hrali sme proti mužstvu, ktoré ide na President´s trophy, mali sme smolu a pod. neberiem. Sú to milionári a podmienky má každé mužstvo rovnaké.
Ešte ich nezatracujem. Viem, že majú na viac. Uznám aj prehru. Ale po boji. Chcem vidieť, že sa snažia byť lepší v každom zápase, že sú pozorní vzadu a nebezpeční vpredu. Ak by sa prehrávalo aj po takýchto výkonoch nepoviem ani slovo. Ale tento týždeň? Ťažká katastrofa vyšperkovaná odovzdanými bodmi Chicagu. A to sme 2 zápasy aj tak vyhrali.