Dubnyk pustil lacny gol, ale ktoremu brankarovi sa to este nestalo. Staci necakany odraz puku. Co ma ale stve je to, ze uz po niekolkykrat K. postavil Dubnyka do oboch zapasov, ked sme hrali b2b. Na brankara, ktory nema tolko skusenosti a stale sa vyvija, imo blbost. Danis nie je az take poleno aby sa nedokazal postavit do brany od zaciatku zapasu. Dubey pustil lacny gol aj v DET, je videt, ze je uz pretazeny. Snad sa
0:6 je tragedia, ale bol to b2b, uz 7. zapas na tripe, to cestovanie musi byt unavne. Este 2 zapasy a trip konecne skonci. Zraneny Fistric chyba, Schultzovci su deravi, K by ich uz mohol rozdelit.
Co sa tyka RNH, oznacovat ho za bust si strcte. Chalan ma 19 rokov a este sa ma co ucit. Sam si dal za ciel do tejto sezony zlepsit FO, co sa mu aj dari. Z 37 perc. sa dostal na 42. Taktiez nabera na vahe. Neospravedlnuje to jeho golove suchoty, ale to sa moze zmenit po streleni 2-3 golov. Hrat 1. centra timu nezvladne v takom veku kazdy, ale to este z neho nerobi busta, chyba je skor vo vedeni timu, ze sa spoliehaju len na mladikov.
Atlantik ma v niecom pravdu, ze to nase hospodarenie s prospects je neefektivne. PIT mal Crosbyho a Malkina a okolo nich stavali. My ale mame RNH, Ebsa, Halla, Gagnera, Yaka, Paajarvi atd. Je ich vela, vsetkym chceme dat priestor a prakticky tvoria nase prve dve lajny. S tym sa daleko neda zajst, ten tim musi byt vyvazeny aj skusenymi borcami. My sme nahadzali mladych na najdolezitejsie pozicie v time a bottom 6 tvoria ti skusenejsi, pricom by to malo byt naopak. Navyse su vsetci fyzicky podobni, mali a vychrtli. Ak by sme sa s tym aj niekedy do PO dostali, ustrazil by si ich hocijaky priemerny tim. Neviem naco sme v lete brali Yaka, ten draft sme mohli vymenit za kvalitneho obrancu.
Nas depth stoji za staru backoru. Harti a Maggie potrebuju dozriet, Belly je vyuzitelny len na FO, v utoku s pukom nevymysli nic, ocakava ze gol padne nejako len tak spontanne, Petrell len na oslabenia, Smyth za zenitom a zrejme aj demotivovany kvoli jeho role v time, a Jones s Eagrom vedia puk nahodit na mantinel a v lepsom pripade ho aj dokorculovat.
Hockeygirl: tiez by som nebol proti vyhodeniu K, ale ci by to pomohlo je otazne. Za posledne sezony sme trenerov vymenili uz ajajaj, MacT, Quinn, Renney...nepomohlo. Nieco je zhnite v time edmontonskom, ale na pozicii trenera to nemusi zakonite byt. Ja by som zalovil vyssie...