Nekteri fans opustili po 2.tretine stadion. Pens byli vybuceni, nepamatuju kdy se to posledne stalo. Pokud tohle neni signal ze se neco urychlene musi delat, tak uz nevim.
Cokoliv. Zkusit trejd, potrebujeme nutne wingera. Extremne. Pokud ani to nepomuze, Bylsma ven. Ztraci kontrolu, toci lajny jak na kolotoci, pripada mi ze sam nevi co od toho chce. Neni schopen namotivovat team na zapasy jako s TOR a NYI, kde jsme od zacatku hrali uplny ho*no, asi v domneni ze nam na tyhle soupere staci jmenovat se Pittsburgh Penguins. Ubohost.
A ted Shero. Come on

Tak se podivejme na to, co pres leto tenhle nekdejsi genius udelal.
- Vytrejdoval Michalka do Phoenixu za uplny ho*no. Ted hraje Lovejoy, ktery po lapsusu v PO uz nikdy nemel oblect dres Pens. Snad to bylo v domneni vytvoreni cap space a hledani posily na jinem postu
- Pustil Staala za solidni return. Vytvoril tim dalsi cap space. Sutter ale hraje ho*no a nahradou ani zdaleka neni. OK, mame prece cap space.
-
Neprodlouzil Sullivana, ktery mel skvelou druhou polovinu sezony a PO. Navic by byl extremne levnej. Tohle mi hlava nebrala. OK, rikal jsem si, asi ma na lanu velkou rybu.. Vysledek? Tocime Jeffrey/Tangradi/Kennedy/ GLASS!! ve 2.formaci s Malkinem
- Montreal ma o 7 mega vetsi cap hit nez my

Enough said.
- OK, cili vytvoril cap space a ted co? Cekalo se jako na spasitele a nikdo neprisel. Jeden podrbanej Glass. K smichu.
- Lovejoy se tam vesele prohani dal..
- Nasi nejlepsi beci byli vcera Strait a Despres, je smutne kdyz to musej tahnout novacci. OOOH WAIT???! Vzdyt Straita jsme pustili do NYI uplne zdarma z waiveru a on ted hral proti nam!! WAIT! On ted hraje ve 1st pairu NYI shutdown roli a dokonce velmi solidne. Vcera dokonce hrave vymaznul z ledu Malkina. Bravo Shero, to byl dalsi masterpiece.
- Crosby po 8 letech cekani ma furt na kridle ho*no. Skvelej job.
Tady konci sranda, ten team na to nema a pokud Shero bude jen prihlizet a trollovat s AHL trejdama typu Trevor Smith, Kolarik, Ferriero, Kostopulos atd atd, tak to muzem rovnou zabalit. Ostuda na vsech frontach. Jdu blejt.
P.S:
Brian Strait to Shelley Anderson in the Post-Gazette:
"Any call-up I had the last couple of years, I was playing sparingly -- 12 minutes, 10 minutes," he said. "I'm getting a good opportunity here. "It's nice when you have a coaching staff that shows trust in you. It was a different situation the last couple of years, only playing for 10 minutes and not knowing if I was going to go back out for another shift after I made a mistake."
Into your ****ing face Shero & Bylsma