Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kika píše:
Mne sa tie presilovky zdali celkovo dosť slabé, ale je pravda, že Kris tam aj na modrej prepadával. Najviac sa mi asi páčil Engelland, ten sa krásne vracal dozadu :good: A taktiež Paul Martin.
Ukolem Letanga na PP je zavezt puk, uklidnit to a rozehrat. Ja to tam nevidim. Je frustrujici, kdyz Sid s vypetim vsech sil na PP vyhraje bully krasne na Letanga, ktery to nasledne zazdi do 5-ti sekund a uz jsme opet z pasma ven. Pak je celou minutu problemem se tam dostat. V 2nd unitu to jak Niskanen tak Martin zvladaji lip, i kdyz tam zas neni nikdo vepredu, kdo by z toho mohl profitovat... Problemem na presilovce je i pritomnost Kunitze v 1.formaci, proste prohraje kazdy souboj o puk.

Letang ma na mnohem vic, co si budeme rikat. Nastesti to zvlada v obrane a i tech par chyb co se mu stalo stiha napravit diky skvelemu brusleni. Kazdopadne, zatim neni nasim nejlepsim bekem, tak jak by se cekalo. Z Martina a Niskanena jsem nadsenej. Orpik 10 zblokovanych strel a ostrej jak se patri. V utocnem pasmu ale zapomina zaklady hokeje.
no takto se rve o body v nejnáročnější základní části hostorie :!: To je ono :!: Boj až do konce a pak důlležité body vážené zlatem. Fleury ukázal svoji grandioznost a přinesl klid. Takto se bojuje. Říkal jsem si dva body z dvojzápasu s Jets a Sens budou dobré, což se potvrdilo a můžeme směle hledět k ještě lepším zítřkům. Potlesk pomyslně letí i do Tampy, kde místní Blesky předvedli opravdové hromobití a uhasili rozrůstají se oranžovou revoluci. Potlesk patří i obecenstvu v Scotiabank, přihlíželo tu záapsu přes 20 000 fanoušků. Gratuluji
martin83 píše:Potlesk pomyslně letí i do Tampy, kde místní Blesky předvedli opravdové hromobití a uhasili rozrůstají se oranžovou revoluci.
Bolo nám potešením :pivo:
PIT-NYI 1-4

Tohle chce elaborat. Ted ale nemam chut. Jsme zoufalci, trapni, otresni. Tak strasnej zapas nepamatuju, uplne zaslouzena prohra, bez nejmensiho naroku. Vsechno spatne. Tohle bude mit dohru, momentalne ten team proste nema narok byt contenderem a Bylsma ztraci kontrolu.

Nejvetsi lidri neumej nahrat na pul metru (Malkin, Letang - ten totalne). PP na urovni africke ligy. Crosby postrada ten typickej zapal pro hru. Hruza. Shero team oslabil. 8 let je v teamu Crosby a ceho se dockal? Trapneho Kunitze a grindera Dupuise. Po 8-mi letech..

Fleury opet slabota, nekonzistence jako vzdy, strida dobry a spatny zapas. Takhle to k nicemu nevede, furt je jen stridan a ztrapnuje se. Priste Vokoun, ten ve 3.tretine ukazal ze aspon neco se da chytnout.

Jediny plus tak jde pro Desprese. Takhle se hraje o misto v sestave. Parada, hochu :klobuk: Bohuzel byl jedinej, kdo ukazal ze chce hrat. Pak jeste Jeffrey, uslo to :thumbsup:

Jinak to bylo k placi. At jdou do haje...
Nekteri fans opustili po 2.tretine stadion. Pens byli vybuceni, nepamatuju kdy se to posledne stalo. Pokud tohle neni signal ze se neco urychlene musi delat, tak uz nevim.

Cokoliv. Zkusit trejd, potrebujeme nutne wingera. Extremne. Pokud ani to nepomuze, Bylsma ven. Ztraci kontrolu, toci lajny jak na kolotoci, pripada mi ze sam nevi co od toho chce. Neni schopen namotivovat team na zapasy jako s TOR a NYI, kde jsme od zacatku hrali uplny ho*no, asi v domneni ze nam na tyhle soupere staci jmenovat se Pittsburgh Penguins. Ubohost.

A ted Shero. Come on :hroza: Tak se podivejme na to, co pres leto tenhle nekdejsi genius udelal.

- Vytrejdoval Michalka do Phoenixu za uplny ho*no. Ted hraje Lovejoy, ktery po lapsusu v PO uz nikdy nemel oblect dres Pens. Snad to bylo v domneni vytvoreni cap space a hledani posily na jinem postu :eek2:

- Pustil Staala za solidni return. Vytvoril tim dalsi cap space. Sutter ale hraje ho*no a nahradou ani zdaleka neni. OK, mame prece cap space.

- Neprodlouzil Sullivana, ktery mel skvelou druhou polovinu sezony a PO. Navic by byl extremne levnej. Tohle mi hlava nebrala. OK, rikal jsem si, asi ma na lanu velkou rybu.. Vysledek? Tocime Jeffrey/Tangradi/Kennedy/ GLASS!! ve 2.formaci s Malkinem :slap:

- Montreal ma o 7 mega vetsi cap hit nez my :lol2: Enough said.

- OK, cili vytvoril cap space a ted co? Cekalo se jako na spasitele a nikdo neprisel. Jeden podrbanej Glass. K smichu.

- Lovejoy se tam vesele prohani dal..

- Nasi nejlepsi beci byli vcera Strait a Despres, je smutne kdyz to musej tahnout novacci. OOOH WAIT???! Vzdyt Straita jsme pustili do NYI uplne zdarma z waiveru a on ted hral proti nam!! WAIT! On ted hraje ve 1st pairu NYI shutdown roli a dokonce velmi solidne. Vcera dokonce hrave vymaznul z ledu Malkina. Bravo Shero, to byl dalsi masterpiece. :klobuk:

- Crosby po 8 letech cekani ma furt na kridle ho*no. Skvelej job.

Tady konci sranda, ten team na to nema a pokud Shero bude jen prihlizet a trollovat s AHL trejdama typu Trevor Smith, Kolarik, Ferriero, Kostopulos atd atd, tak to muzem rovnou zabalit. Ostuda na vsech frontach. Jdu blejt.

P.S:
Brian Strait to Shelley Anderson in the Post-Gazette:
"Any call-up I had the last couple of years, I was playing sparingly -- 12 minutes, 10 minutes," he said. "I'm getting a good opportunity here. "It's nice when you have a coaching staff that shows trust in you. It was a different situation the last couple of years, only playing for 10 minutes and not knowing if I was going to go back out for another shift after I made a mistake."
Into your ****ing face Shero & Bylsma
fuha :hroza:

ani neviem cim zacat, asi len tym ze s Atlantikom suhlasim asi vo vsetkom co napisal...tvrda kritika je namieste :eek2:
nema to hlavu ani patu, 2 velke hviezdy v time proste nestacia a ked este aj tie hraju nafigu, vyzera to tak ako to vyzera, neustale
zmeny neprospievaju nikomu, akurat co chyba system a hra tym upada...

Fleury :hroza: stale mu chyba ako sa tomu vravi consistency ci ako, proste raz vyborny raz totalny fail, nikdy nebude uznavany ak toto bude robit, boze vysvetlite mu niekto ze takto to nejde :pray:

s tym Sherom a jeho pracou v time suhlasim tiez, trejd Staala zatial nevynasa ale netreba to zahadzovat hoci Sutter sucks :? , Sullivan, Michalek no comment , detto Strait, uplna somarina :bitka3:

dufam ze s tym zacnu nieco robit, Bylsma mi pripada jak :v_hajzli: , treba sa postavit na nohy a zacat to poriadne, jednoducho meno Penguins zapasy nevyhra a ked to bude pokracovat utrpi tym na hodnote...
Tak toto je nehoráznost prvního stupně! Místo hostiny v Consol utrpení a tragédie před vlastními fanoušky. Po Torontu, Winnipegu ted dáváme lehké body dalšímu nefavorizovanému týmy, Islanders :!: Megasračka z naší strany, jedna velká megasračka :!: Jasně, já psal, že Isles budou kousat, aspon ze začátku, ale oni nás zakousli a to doslova. Fleury nechytal špatně, ale doma jako ztrácí jistotu, Vokoun musí začít další domácí zápas od začátku. Další zbytečně odevzdané puky opět vedli ke golum v naší síti. Engellanda bych za to nemilosrdně poslal do Wilkes a do papírů připsal: vrátit v sezoně 13/14. Malkin ten asi stále sní o lehké práciččce v ruské lize, ale tohle je NHL, vzbud se dokud je čas! Jordan, ten nám chybí strašně, ale toto jsme očekával, pokud se ten Sutter nějak nezvedne napalme Shera do zadku!
Jak dlouho ještě budeme muset sledovat Byslmův obličej na střídačce s podtitulem Pittsburgh head coach??? Já doufám, že už snad dlouho ne po tom co tým předvádí a on s tím neumí nic dělat pořádně reagovat, tým nějak připravit na slabší týmy a tlak před vlastním publikem. Bylsmovo kouzlo zjevně vyprchalo. Podlě mě vyprchalo už během game 3 s Flyers. Dost už Bylsmy! Nový kouč dodá i impuls ke změně, který nutně potřebujeme, pokud nechceme tuhle sezonu zpackat. 18 a půl tisíce lidí si za nemalé peníze už dvakrát zašli na hokej a místo show viděli dvě megasračky. Tohle nejsou výsledky jaké bysme chtěli a horší je to o to, že máme tým, který by takovou hru ani předvádět neměl. Snad přijde wake up call co nevidět, jinak škoda myslet....
On NHL Tonight ESPN: Most disappointing team = Pittsburgh Penguins

Myslim, ze i casy kdy jsme byli nejvetsim lakadlem pro narodni TV jsou davno pryc. Ztraceny respekt si musime ziskat zpet. Momentalne na to prostredky nevidim. To by se musel Shero probudit ze sve pasivity.
tak to se pletes,
lakadlem neni pittsburg, ale crosby a malkin..
Nekdejsi velky kanadsky talent Zach Boychuk se pripoji k teamu na sobotni zapas proti NJ. Karieru se pokusi opet nastartovat po boku Neala a Malkina.. Pokud ne tam, spoluprace s dalsim Ex-hurikanem (a kamaradem) Sutterem by nemusela byt marna. A tam by se mi hodil mozna nejvic, Brandon potrebuje k sobe trochu skillu a rychlosti.

Nechci mit prehnana ocekavani, ale jsme v dost bidne situaci. Tenhle kluk by to v sobe mohl jeste najit, v CAR byl na vedlejsi koleji a sanci v podstate nedostal. U nas ma asi idealni sanci, ta konkurence na jeho pozici je opravdu slaba :pray:
NYR-PIT 0-3

Rangers jsou strasni a maj z nas komplex. Je to oficialni. Strasne nam to ulehcili, nemuseli jsme hrat nic extra a big win je doma. Thank you Torts, once again!

:plus:
Vokoun - Bylsma, hled na to! To je nase jednicka pro letosni sezonu. At se klidne stridaj, ale na PO chci Vokyho!
Despres - 1+1, +2... To je potencialu! Opet fantastickej, sebevedomej a zapal z neho primo vyzaruje. Jasne, tezsi casy prijdou, nepujde vsechno tak hladce. Ale prozatim jsem spokojen s tim, ze tenhle kluk je proste NHLer. :klobuk:
P.Martin/Orpik - jsou vedeni jako 1st pair, maji 1st pair minuty a hrajou jako legitimni 1st pair.
Jeffrey - hokejove IQ je proste videt. Skoda ze Malkin nedotahl nektere jeho akce, ale doposud to bylo to nejlepsi co se vedle Malkina letos objevilo (krom Neala, ale o tom ted rec neni).
Nealuv gol na PP byl lahudka, ale jinak PP furt nic extra. Trochu lepsi, ale je na cem pracovat.

:minus:
Kunitz - :grc: Normalne bych ho posadil a nakopal. Neschopnej..
Cooke - Mr. Invisible
Opet jsme nehrali 100% a chybelo vic kreativity. Na odevzdaneho soupere to ale v pohode stacilo. Nicmene prijdou tezsi zapasy, takze to radsi nebudu precenovat.

P.S.
Bortuzzo v premiere solidni, na 6. beka staci. Pres Lovejoye se tam proste prosadit musi.
Fakt výborný zápas v podaní Pens. Voky na hrad :king: neuveriteľný prehľad, absolútna istota, toto som u vás v bráne nevidel už vyše roka :jn: i keď v dvoch prípadoch mal aj šťastie, keď v tretej tretine s nim hrali tyčky, no ako to je? šťastie praje pripraveným?

Despresov gól :poklona: Najprv výborná robota od Dupuisa a následne to zakončenie, Crosby sa môže učiť, ako sa majú premieňať takéto nájazdy, viď jeho zakončenie koncom druhej tretiny :hehe:

Jeffreyho je škoda, že dostáva minimum šancí, po dnešku by si pár zápasov zaslúžil v TOP6

najväčším pozitívom včerajšieho zápasu bola tá bezradnosť Suckers, až na ten tlak v počas presiloviek v tretej tretine totálne bezzubí :hehe:
Včera Sid akosi nemal svoj deň :? ale tak treba skúšať, ono to tam padne.
Súhlasím, že najväčšia hviezda bol včera Voky :wub: a dúfam, že mu to takto vydrží čo najdlhšie. Včera hral podľa mňa fakt dobre aj Dustin Jeffrey, bolo vidieť, že sa chce presadiť a že má veľkú chuť do hokeja. A celkom sa mi včera pozdával aj Dupuis :hmm: Malkin sa už konečne vracia, takže to vyzerá celkom fajn. Dúfajme, že ich tento zápas nakopne a že to bude už len lepšie :wave:
zapas fajn, pochvala pre Vokouna, dufam ze sa Flower zahanbi, teraz ma konkurenciu a bude sa musiet obracat...
Depres :good: , vidim ze sa snazi, ma chut a to je dolezite, Jeffrey detto, aj Malkin si asi uz zacina zvykat :sarcasm: , asi dostali poriadny z*rb a ono hned ide lepsie :giggle:
je vsak jasne ze Rangerom to islo ako v lete na saniach, ta ich hra :hroza: ...
co mi furt vadi je Kunitz a Sutter, ten mi nesedi, nemusim ho :neviem:

stale mi vsak chyba ta herna iskra na aku som zvyknuta, mozno je to len moj pohlad, ale je to tak, verim vsak ze aj ta pride spolu s vitazstvami :good:
hockeygirl píše: je vsak jasne ze Rangerom to islo ako v lete na saniach, ta ich hra :hroza: ...
tak toto mi rozum nebere, však Rangers odohrali svoju klasiku :lol2:
Joe S. píše:
hockeygirl píše: je vsak jasne ze Rangerom to islo ako v lete na saniach, ta ich hra :hroza: ...
tak toto mi rozum nebere, však Rangers odohrali svoju klasiku :lol2:
Tortila se i vyjadril, ze to byl jejich nejhorsi vykon sezony. Ubohost. Vazne jsme nemuseli nic extra ukazat :neviem: Bylo to pohodove, ale rozhodne neprecenovat! Prijdou tezsi zapasy..

Jinak co se tyce kritiky Kunitze, tam je to bez debat, je to traged.

Sutter hraje az prilis defenzivne, pri jeho pobytu na lede jsme 5 na 5 jeste nedostali gol :good: ale ani nedali :eek2: V lajne s Cookem Mr. Invisiblem a useless Kennedym to neni sranda. Nema ten cycling v utocne zone jako mel Staal, je to spise brejkovej hrac a zatim se do toho nedostava casto. Vcera ale zrovna odehral jeden ze svych lepsich zapasu. Ofenzivne jsme cekali vsichni vic, ale co se da delat. Svuj vyznam narozdil od Kunitze ma.
hockeygirl píše: stale mi vsak chyba ta herna iskra na aku som zvyknuta, mozno je to len moj pohlad, ale je to tak, verim vsak ze aj ta pride spolu s vitazstvami :good:
S timhle souhlas. Je ale videt vetsi duraz na defenzivu, cili necekejme ofenzivni orgie.. Nicmene ofenziva neni presvedciva, je tam nekolik hracu, co smerem dopredu hraje pod moznosti (Letang, Sutter, Kunitz, Crosby, Malkin atd). Rozhodne mame na vic, ale pokud je problem jen v ofenzive, je to jeste relativne nejmensi zlo.
Atlantik píše:Pokud ne tam, spoluprace s dalsim Ex-hurikanem (a kamaradem) Sutterem by nemusela byt marna. A tam by se mi hodil mozna nejvic, Brandon potrebuje k sobe trochu skillu a rychlosti.
to sa mi paci, vzhladom k tej Sutterovej suchote by bolo mozno fajn keby hrali spolu :yes:
Tak ted jsem to dokoukal a nezbyva nez valit oči, jak NYR bylo slabé, skoro až sračkovité, dnes by tu možná vyhrál i Washington, ale na to se historie ptát nebude. Ja jsem extrémně štastný za tuto výhru. Vybojovaná především pro psychiku a to mě hřeje. A Vokoun, co dodat fantastický golman, klidny, přemýšlivý, pohodový,zkušený golman. Zkrátka kámoš do pohody kterého jsme potřebovali jako spásu. A on se hned odvděčuje už druhou výhrou na horkém ledě RAngers. S trochu větším klidem tak můžeme jít do víkendových zápasů s Jersey a Caps. A jedna rada: do zápasu s Devils zítra doma nasad Bylsmo Vokouna :!: A v neděli se pak uvidí, jak dál. Ještě k té atraktivitě pro televizi: je to přesně tak, i to jak ted hrajeme k tomu dosti pomáhá, musíme zase začit hrát tak bychom byly lákadlem pro celostátní přenos. Uplně se divím, že NBC bude v neděli vysilat Pens-Caps, vzhledem k rozpoložení týmu jde o vyčichlý šlágr. Isles, Oilers ti ted táhnou víc.
super zapas :good: , konecne vyhra doma :super:

konecne utocna hra, pritom defenzivna praca vyborna a Flowerovi sme ani nedali vela prilezitosti zapotit sa :D
Sid, Kunitz :thumbsup: good job, ten druhy gol, to bola paradicka :giggle: , treba trosku pokritizovat a ono to hned ide, ze Chris? 1+2 to je slusny zapis a ono aj Sidovi to potom ide ovela lepsie...
Malkin neni stale ten Malkin, hra tak tazkopadne co ja viem, vcera to slapalo 1 lajne, Neal takisto nevyrazny...

caka nas zase poobenajsi zapas, tie su zakerne, myslim ale ze s Caps to dame :good:
myslím, že po zápase s caps plačko dohraje :hehe:
Davvy píše:myslím, že po zápase s caps plačko dohraje :hehe:
Vis co, radsi se starej o to jak tragicky jste hrali. Crosby si s vama delal co chtel a celkove jsme vas nepustili temer k nicemu. Ja vim, ze po tom blivajzu ted nemate nejlepsi naladu, ale na takovyhle zpusob ventilace neni nikdo zvedavej :roll:
Mimochodem, za prani zraneni se zvyknou davat i BANy..
Atlantik píše:
Davvy píše:myslím, že po zápase s caps plačko dohraje :hehe:
Vis co, radsi se starej o to jak tragicky jste hrali. Crosby si s vama delal co chtel a celkove jsme vas nepustili temer k nicemu. Ja vim, ze po tom blivajzu ted nemate nejlepsi naladu, ale na takovyhle zpusob ventilace neni nikdo zvedavej :roll:
Mimochodem, za prani zraneni se zvyknou davat i BANy..
no však každý to pochopí po svojom, čo je nedobré na takom malom podpichnutí? :D no a žeby som tu niečo niekomu prial tak o tom neviem to je len výplod tvojej fantázie :slap:
Perfektni weekend. Krom posledni tretiny ve WSH, kde jsme se az prilis zatahli v podstate neni co kritizovat. A i to se da pochopit, vedli jsme 5-2 a hrali back-to-back, 3. zapas ve 4 dnech. Ale nemuselo se to vyplatit, Vokoun musel vytahnout nekolik dulezitych zakroku, jinak jsme si koledovali.

Kritizovanej Kunitz se s Crosbym paradne rozehral a v podstate spolu zarizli jak NJD, tak Caps. To nam zatim hodne chybelo.

Co se mi hodne libi je hra vsech beku. Jak ve vlastnim pasmu, tak i jejich podpora utoku. Letang hraje na Norris urovni 5 na 5, na PP jsou velke rezervy. Ale jeho hra ve vlastnim pasmu je brilantni, oproti predchozim sezonam vynikajici poznatek. Martin s Orpikem luxus. Despres a Bortuzzo vypadaji jako velka perspektiva do budoucna. Sutter se pomalu zacina dostavat do pohody. Klapalo v podstate vsechno, snad s vyjimkou trapeni Kennedyho a castecne Neala.
Malkin má stále nedostatky, všiml jsem si že s emoc nevrací jak přijde o puk. Jinak dneska parádní válec, v podstatě nic moc jsme jim nedovolili. Chtěl jsem z víkendu 3 body, máme 4 takže paráda, ted jen tak dál, ta prohra s NYI nás pěkně nakopla. Kunitz paráda. Vokoun poctivá jistota a stabilita z něj přímo sálá. Ani při tom neštastném golu se mu nemůže prakticky nic vyčítat, náhoda naše smůla, štěstí Caps. Ti jsou ve ještě větších sra*kách než jsme doufali, což dokázali dvojnásobným vyloučením v poslední minutě. ale co je nám po nich. Jedem hoši, jedem
2 formacia je :hroza: Neal bol zo zaciatku super, ale zrazu neviem ci mu vcely uleteli ci co ale vcera ani na branu nevystrelil, Malkin je stale mimo...

Martin s Orpikom sa mi ale pozdavaju, najvyssi ice time, klape im to, Tanger tiez fajn...
inak Niskanen kedy sa vrati?
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG