Za 800 tis. čert to ber. Cole dostane určite prednosť ale to miesto si musí vybojovať. Aj Martin tu spomínal, že pri návšteve zápasov Peorie príliš neoslnil. Stojím za ním a chcem v ho mužstve ale nech si to vybojuje a dokáže, že má na to, aby stabilne nastupoval v NHL. V rámci zdravej konkurencie je tento ťah fajn. A súhlasím aj s Getzom. Čo ak sa stane niečo s obranou, čo ak nebude taká nepriechodná, čo ak sa nám nahromadia zranenia. Redden má ďalšiu šancu a kopec skúseností. Je motivovaný. Ivan myslím si, že to nie je zlý ťah
.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Russel mi teda vôbec nepríde ako D do prvej obrany, tam som čakal nejaké MENO, ale nestalo sa, o.k. Reddenom sme nezískali nič extra podľa mňa, skúsenosti iste, ale... Ak chceme mať tie najvyššie ambície, musíme sa tak aj správať navonok, takýmto "posilnením" to ale asi nepôjde.Bluesfan píše:To máme rôzne. Mne v tej obrane nechýba nič a Redden mi ako doplnok bohate stačí.
Ja sa budem opakovať ale mne meno chýba v útoku. Uvidíme či bude Tarasenko vyčnievať. V opačnom prípade si myslím, že 1:0 alebo 2:1 sa donekonečna vyhrávať nedá.
Sú aj horší ako Russell a predsa hrávajú stabilne. Navyše je tu možnosť, že Cole sa prederie do zostavy práve na úkor Russella
.
Zatiaľ buď v kľude. Naša defenzíva je momentálne najlepšia v lige. Je vyvážená a nerobí chyby. Každý hráč má svoje prednosti a pomocou Hitcha a jeho systému sa to naplno prejavuje. Vie s nimi pracovať.
No a ďalšia vec. Vieme aká je prestupová politika tohto klubu a vieme aj to, že vlastnícku otázku sme vyriešili len nedávno. Nepatríme k tým, čo si môžu dovoliť niečo viac. Stillman aj chalanom povedal, že momentálne sú radi, že si ten klub vôbec mohli dovoliť.
Tí TOP hráči sú pod zmluvami a ak by sme aj chceli priniesť nejaké veľké meno tak by sme aj museli niečo obetovať. A pochybujem, že sa chceme zbaviť Perrona, Oshieho, Pietra, Shattenkirka, Berglunda, Backesa alebo niekoho iného. A za ten zvyšok by sme toho top hráča nezískali.
Dajme tomu čas. Túto skrátenú sezónu beriem na skúšanie rôznych variant a na odokrytie nedostatkov.
Uvidíme ako sa sezóna vyvinie a možno Army niečo porieši v lete
.
Zatiaľ buď v kľude. Naša defenzíva je momentálne najlepšia v lige. Je vyvážená a nerobí chyby. Každý hráč má svoje prednosti a pomocou Hitcha a jeho systému sa to naplno prejavuje. Vie s nimi pracovať.
No a ďalšia vec. Vieme aká je prestupová politika tohto klubu a vieme aj to, že vlastnícku otázku sme vyriešili len nedávno. Nepatríme k tým, čo si môžu dovoliť niečo viac. Stillman aj chalanom povedal, že momentálne sú radi, že si ten klub vôbec mohli dovoliť.
Tí TOP hráči sú pod zmluvami a ak by sme aj chceli priniesť nejaké veľké meno tak by sme aj museli niečo obetovať. A pochybujem, že sa chceme zbaviť Perrona, Oshieho, Pietra, Shattenkirka, Berglunda, Backesa alebo niekoho iného. A za ten zvyšok by sme toho top hráča nezískali.
Dajme tomu čas. Túto skrátenú sezónu beriem na skúšanie rôznych variant a na odokrytie nedostatkov.
Uvidíme ako sa sezóna vyvinie a možno Army niečo porieši v lete
Vražda krídiel v priamom prenose a návrat na ľad ako z učebnice
Neskutočný výkon. Pri sledovaní zápasu som mal pocit, že sezóna je niekde v strede a nie na svojom začiatku. V našej hre bolo všetko. Aktivita, dynamika, snaha, chuť. No proste niečo neskutočné
. Je pravda, že súper nám to svojou pasivitou, neaktivitou, impotenciou, naivitou, neschopnosťou, nemohúcnosťou, bezduchosťou, ťažkopádnosťou trošičku uľahčil
. Detroitské hviezdy na čele s Datsyukom som absolútne nevnímal
. OK. Ale späť k nám. Bol som milo prekvapený ako sme na nich vyleteli. Už od prvých minút mi bolo jasné, že ideme za výhrou. Aj toto je spôsob ako si udobriť fanúšikov.
. Ďalej ma prekvapilo, že sme pôsobili maximálne zohrato aj napriek zapracovaniu trojice nových hráčov do zostavy. Proste mi to pripadalo ako keby žiadny lockout nebol a každý hráč začal tam, kde v minulom ročníku skončil. Počnúc Jarovým shootoutom cez Hitchovu taktiku, poctivú hru obrany, forčekingu Backesa a 4. lajny až po krásne zakončenia útočníkov
. Náš výkon jednoducho nemal chybu a ak si dokážeme udržať podobnú výkonnosť stabilne a čo najdlhšie, môžeme sa smelo pozerať dopredu a mať vyššie ambície.
Tento stĺpik venujem nášmu novému tanku. Tarasenko. Prišiel, videl, zvíťazil
. Bol ho plný ľad. Aktívne sa zapájal do kombinácií, tvoril, pálil, 2X skóroval. Čo viac si priať. Dnes dokázal, že môže byť veľkou posilou a obrovskou vzpruhou pre ofenzívu. Kiežby mal takýchto zápasov čo najviac. Jeho hra bola dnes proste geniálna
.
Vyzdvihujem aj Stewarta. KONEČNE
Neviem čo by som viac napísal. To bolo treba vidieť a je zbytočné o tom hovoriť
. Toto mužstvo robí každým svojim ťahom a zápasom pokroky. Nelietam v oblakoch, nerozplývam sa a nechcem tu teraz hovoriť po jednom vydarenom zápase o Stanley Cupe ale tá hra má hlavu aj pätu a dá sa na to aj pozerať. A je to tak aj vtedy, keď prehráme. Hrajme takto aj naďalej a staneme sa hrozbou pre konkurenciu
.
Výsledok : 6:0 ( 2:0),(2:0),(2:0)
Strelci : 2X Tarasenko, 2 Stewart, Oshie, Berglund
Strely na bránu : 36:14
Vylúčenia : 5:7
Góly v PP : 4:0
Góly v oslabovkách 1:0
Zostava : Perron-Backes-Oshie
McDonald-Steen-Tarasenko
Schwartz-Berglund-Stewart
Sobotka-Nichol-Reaves
Jackman-Pietrangelo
Cole-Shattenkirk
Russell-Polak
Halak
A na úplný záver. V diskusii počas zápasu som tu čítal od jedného fanúšika Detroitu, že mužstvo ako STL kazí hokej svojím betónovaním. Týmto sa ho chcem opýtať ak by náhodou zavítal do nášho topicu, že či tie nezmysly myslel naozaj vážne
Lebo Detva sa nevolá Red Wings a liga v ktorej hráva sa nevolá NHL. Inak si tie dristy neviem vysvetliť. Ak to však myslel ako fór, tak beriem späť. Ak ale nie, tak sa pýtam či videl zopár zápasov Blues v minulej sezóne a či sa vôbec díval na tento zápas. V polovici zápasu mal DET 3 strely na bránu a prehral 6:0. To je teda tuhý betón. Trochu objektivity by nezaškodilo.
Neskutočný výkon. Pri sledovaní zápasu som mal pocit, že sezóna je niekde v strede a nie na svojom začiatku. V našej hre bolo všetko. Aktivita, dynamika, snaha, chuť. No proste niečo neskutočné
Tento stĺpik venujem nášmu novému tanku. Tarasenko. Prišiel, videl, zvíťazil
Vyzdvihujem aj Stewarta. KONEČNE
Neviem čo by som viac napísal. To bolo treba vidieť a je zbytočné o tom hovoriť
Výsledok : 6:0 ( 2:0),(2:0),(2:0)
Strelci : 2X Tarasenko, 2 Stewart, Oshie, Berglund
Strely na bránu : 36:14
Vylúčenia : 5:7
Góly v PP : 4:0
Góly v oslabovkách 1:0
Zostava : Perron-Backes-Oshie
McDonald-Steen-Tarasenko
Schwartz-Berglund-Stewart
Sobotka-Nichol-Reaves
Jackman-Pietrangelo
Cole-Shattenkirk
Russell-Polak
Halak
A na úplný záver. V diskusii počas zápasu som tu čítal od jedného fanúšika Detroitu, že mužstvo ako STL kazí hokej svojím betónovaním. Týmto sa ho chcem opýtať ak by náhodou zavítal do nášho topicu, že či tie nezmysly myslel naozaj vážne
Videl som vás v niekoľkých zápasoch minulý rok a stačilo mi. V Detroite ste viedli 2:0 a potom sa postavili na modrú a bránili a bránili a bránili a len vyhadzovali a kazili hokej. To neznášam.
Ale včerajší výkon
Klobúčik dole
Ale BluesFan povedal si to dobre, súper včera do Scottrade neprišiel.
Ale včerajší výkon
Ale BluesFan povedal si to dobre, súper včera do Scottrade neprišiel.
Pasha to musela byť náhoda. Ak by nás trénoval Murray tak to pochopím. Možno sa nedarilo v tom zápase inak si to neviem vysvetliť. Už keď to mužstvo prezvzal Payne tak sme prestali brániť a začali viac hrať aj dopredu. Za Hitcha to je vyrovnané. Dobre bránime ale sme nebezpeční aj v útoku. Čo si mal možnosť vidieť aj včera. Dobre forčekujeme a súpera sa snažíme rušiť už na červenej. A systém hry je prispôsobený typom hráčov. Akoby Hitch odkryl potenciál týchto hráčov. Osobne si myslím, že sa dá na to pozerať a že ten hokej je fajn. Nie je to ako Minnesota z posledných rokov. A myslím si, že veľa ľudí mi dá za pravdu.
Ale je to tvoj názor a ja ho rešpektujem
.
Ale je to tvoj názor a ja ho rešpektujem
Dufam ze s tymi poznamkami na betonarov to bola len ironia
Vcerajsi zapas nam fantasticky vysiel, aj ked si myslim ze Detroit hral dost "vlazny" zapas, akoby sa iba rozohravali. Na druhej strane, je citit ze na nasej lavicke stoji Hitch, hrali sme naozaj super hokej, ako sam trener povedal "okrem prvych dvoch striedani sme isli po puku cely zapas, boli sme hladni, dobre sme branili."
Samozrejme velka cast otazok sa tykala Tarasenka, ale Hitch opat dokazal ze je pan trener, poznamenal, ze dolezitejsie ako to ze je zakoncovatel a dal dva goly, je fakt ze Tarasenko sa chce ucit, chce byt sucastou tohoto timu (na rusa asi neobvykle ale on nie je typicky rusak
). Hitch dodal ze to iste plati aj o Schwartzovi, a prave to, ze chalani ukazuju ze chcu a su ochotni prijmat rady a ucit sa, je dovodom ze za nich ochotne zahra cely team, aj ked su novacikovia.
Zaverom eln tolko, ze pevne dufam ze na tieto vykony nadviazeme, a potvrdime ze tento pre nas nadherny vysledok nebol nahoda, ale vysledok systematickej prace z minulej sezony, ktora teraz pokracuje. V dalsom zapase nastupi opa Jaro Halak, v Chicagu v utorok nastupi Brian Elliott.
Samozrejme velka cast otazok sa tykala Tarasenka, ale Hitch opat dokazal ze je pan trener, poznamenal, ze dolezitejsie ako to ze je zakoncovatel a dal dva goly, je fakt ze Tarasenko sa chce ucit, chce byt sucastou tohoto timu (na rusa asi neobvykle ale on nie je typicky rusak
Zaverom eln tolko, ze pevne dufam ze na tieto vykony nadviazeme, a potvrdime ze tento pre nas nadherny vysledok nebol nahoda, ale vysledok systematickej prace z minulej sezony, ktora teraz pokracuje. V dalsom zapase nastupi opa Jaro Halak, v Chicagu v utorok nastupi Brian Elliott.
Neviem čo ma štve viac. Pashove poznámky o Blues a betóne alebo tento sprostý stereotyp. Vlastne, akýkoľvek nepravdivý stereotyp, no tento asi najviac.bernie píše:Samozrejme velka cast otazok sa tykala Tarasenka, ale Hitch opat dokazal ze je pan trener, poznamenal, ze dolezitejsie ako to ze je zakoncovatel a dal dva goly, je fakt ze Tarasenko sa chce ucit, chce byt sucastou tohoto timu (na rusa asi neobvykle ale on nie je typicky rusak).
úvodný zápas sezóny ako "remeň" a ja si pripisujem A-čko...
- no nedalo sa, bol som u rodičov na zabíjačke, ktorú som vlastne celú odrobil a tak adekvátne k tomu som aj konzumoval na zahriatie
Kým som bol vonku na mraze bolo fajn, no potom podvečer v teple nastal tzv. "bod zlomu" ...
Takže môžem len skonštatovať, že to dopadlo podľa očakávaní a zostáva veriť, že v tomto trende budeme pokračovať. CHIC vstúpilo do sezóny tak isto parádne a tak môžme očakávať naozaj skvelý zápas - tento si ujsť rozhodne nenechám
Tá poznámka, že úvodný zápas sezóny nič nerieši je samozrejme na mieste, ešte je pred nami dlhá cesta.
- no a k mojej srdcovke Tarasenkovi niet čo dodať, perfektné.
Bol dobre rozbehnutý z KHL a v útoku s ďalším parádne rozohratým Steenom (ktorému sa v MODO darilo výborne) potvrdili, že s touto lajnou budú mať súperi veľké problémy.
- Jarovi 0 na konte pomôže najmä psychicky, zostáva veriť, že nebude posledná.
- no nedalo sa, bol som u rodičov na zabíjačke, ktorú som vlastne celú odrobil a tak adekvátne k tomu som aj konzumoval na zahriatie
Takže môžem len skonštatovať, že to dopadlo podľa očakávaní a zostáva veriť, že v tomto trende budeme pokračovať. CHIC vstúpilo do sezóny tak isto parádne a tak môžme očakávať naozaj skvelý zápas - tento si ujsť rozhodne nenechám
Tá poznámka, že úvodný zápas sezóny nič nerieši je samozrejme na mieste, ešte je pred nami dlhá cesta.
- no a k mojej srdcovke Tarasenkovi niet čo dodať, perfektné.
- Jarovi 0 na konte pomôže najmä psychicky, zostáva veriť, že nebude posledná.
Za nami ďalší úspešný výsledok. Zdolali sme Nashville na jeho pôde výsledkom 3:4 SO
. Súpera sme opäť vysoko prestrielali 24:39 ale už to nebola taká pohodová a suverénna jazda ako proti Detroitu. Avšak s NSH sme to mi nikdy nemali ľahké. Zápas do značnej miery ovplyvnila zmena na poste brankára. Po 3. góloch z toho 2. dosť zvláštnych
sa z brány porúčal Jaro a nahradil ho Ells, ktorý si tak odbil debut. Ells nesklamal a za svoj chrbát nepustil žiaden puk
my sme vyrovnali a v nájazdoch to strhli na svoju stranu
.
Zaspomínali sme si tak na štart minulej sezóny kedy bol Jaro ako ementál a Ells ho dokonale vygumoval. Dúfam, že toto bol len Jarov menší výpadok a že sa opäť vzchopí. V tomto maratóne potrebujeme mať oboch brankárov v špičkovej forme a najmä zdravých.
Dnes nás čaká súper, ktorý je momentálne z kategórie najťažších - Chicago. Sám som zvedavý ako to dopadne, no veľké oči nemám. Spokojný budem aj s bodíkom ale rátam so všetkými možnosťami
. Bude to aj súboj dvoch suverénnych lídrov svojich teamov. Tak kto bude úspešnejší ? Náš tank Tarasenko alebo snajper Hossa? Nech sa darí obom ale Tarasenkovi o čosi viac
.
Zaspomínali sme si tak na štart minulej sezóny kedy bol Jaro ako ementál a Ells ho dokonale vygumoval. Dúfam, že toto bol len Jarov menší výpadok a že sa opäť vzchopí. V tomto maratóne potrebujeme mať oboch brankárov v špičkovej forme a najmä zdravých.
Dnes nás čaká súper, ktorý je momentálne z kategórie najťažších - Chicago. Sám som zvedavý ako to dopadne, no veľké oči nemám. Spokojný budem aj s bodíkom ale rátam so všetkými možnosťami
tak sme prehrali aj s CHIC, pozrel som si iba highlighty a nemám pocit, že obrana bola pri góloch v pohode. Elliott za góly veľmi nemohol. Pri včerajších góloch, ktoré obdržal Jaro, najmä pri treťom niesli svoj podiel viny (darmo že NSH hral presilovku) jednoducho to v obrane ešte škrípe.
Aj preto mi tie ohlasy, že máme najlepšiu obranu v lige prídu úsmevné. Máme iba jedného TOP obráncu a tým je Pietro, ostatní sú priemer. Možno ešte Shatty znesie lepšie parametre. Je potrebné zostať pri zemi a vyčkať, sezóna sa rozbieha a výsledky u všetkých budú ako na hojdačke. Bude to celkovo veľmi zvláštna sezóna.
Cez to všetko máme najmä v útoku veľký potenciál, takže až sa všetko v našej zostave utrasie, bude väčšia zohratosť, prídu výsledky ako očakávame. Prehru v CHIC som tiež očakával, tam sa nám vždy hrá ťažko, aj preto je výsledok 3:2 ešte lichotivý.
Taktiež sa dá očakávať, že v najbližšom zápase nastúpi zasa Jaro a môže tak potvrdiť, že je našou oporou a netreba ho zatracovať. (ako niektorí tiež-fans na stránke stl.today)
Aj preto mi tie ohlasy, že máme najlepšiu obranu v lige prídu úsmevné. Máme iba jedného TOP obráncu a tým je Pietro, ostatní sú priemer. Možno ešte Shatty znesie lepšie parametre. Je potrebné zostať pri zemi a vyčkať, sezóna sa rozbieha a výsledky u všetkých budú ako na hojdačke. Bude to celkovo veľmi zvláštna sezóna.
Cez to všetko máme najmä v útoku veľký potenciál, takže až sa všetko v našej zostave utrasie, bude väčšia zohratosť, prídu výsledky ako očakávame. Prehru v CHIC som tiež očakával, tam sa nám vždy hrá ťažko, aj preto je výsledok 3:2 ešte lichotivý.
Taktiež sa dá očakávať, že v najbližšom zápase nastúpi zasa Jaro a môže tak potvrdiť, že je našou oporou a netreba ho zatracovať. (ako niektorí tiež-fans na stránke stl.today)
No tak ja som pozeral zápas naživo a môžem povedať, že to bol dobrý hokej. Šlapalo sa na plné obrátky. My sme mali prevahu na začiatku zápasu, kedy Elliot vytiahol pár skvelých zákrokov a podržal vás. Potom sa nám však podarilo 3 krát skôrovať. Podľa mňa za góly nemohol. Pri prvom veľká chyba vašej obrany. Tam 5 hráči išli napádať rozohrávku (to som nechápal). Puk prešiel za obranu a naši išli 3 v samostatnom nájazde na Elliota. Bolo síce 3-0, ale hra bola dosť vyrovnaná. Postupne ste zvyšovali tlak, prišli dáke vylúčenia a s tým prišli aj góly do našej siete. V tretej tretine nás podržal Crawford no a na konci zápasu nechýbalo veľa a boli by ste vyrovnali. Osobne sa mi váš výkon páčil. Z tých troh súperov, proti ktorým sme hrali (LAK, PHX, STL) ste boli najlepší.
Suhlas s Marcom....Vcerajsi zapas sme nezacali najlepsie, boli sme trochu ustrachani v prvej tretine, Chicago malo navrch. Prvy gol bol velkou hanbou pre nasu obranu, aby sa na nasu branu rutili traja osamoteni utocnici supera, to sa jednoducho nemoze stavat...vsetkych 5 nasich hracov sa zabudlo na superovej modrej...
Co sa tyka Ellsa, chytal fantasticky, po 3. gole bolo vidiet ze bol nahnevany sam na seba, ale celkovo sme mu vdacny za to ze konecny vysledok bol 3-2. A to sme prehravali uz 3-0. Opat nas brzdili vylucenia, na tie si musime davat ovela vacsi pozor. Druha vec je ze niekedy sa piskali velmi "cudne" fauly, az som mal miestami pocit ze tam pisakju chlapci z KHL...ale na toto sa vyhovarat nemozme, jednoducho si na to treba davat pozor.
Co ocenujem na vcerajsom vykone najviac je to, ze chlapci neprestali bojovat a z 3-0 to bolo 3-2 a Chicago sa ku koncu obavalo o vysledok. V hre bez brankara sme talcili, sice sme uz nevyrovnali, ale charakter teamu a snaha potesili. Aj toto sa v hokeji ceni. Zajtra nas doma cakaju predators, verim ze budeme uspesni. LGB!!!
Co sa tyka Ellsa, chytal fantasticky, po 3. gole bolo vidiet ze bol nahnevany sam na seba, ale celkovo sme mu vdacny za to ze konecny vysledok bol 3-2. A to sme prehravali uz 3-0. Opat nas brzdili vylucenia, na tie si musime davat ovela vacsi pozor. Druha vec je ze niekedy sa piskali velmi "cudne" fauly, az som mal miestami pocit ze tam pisakju chlapci z KHL...ale na toto sa vyhovarat nemozme, jednoducho si na to treba davat pozor.
Co ocenujem na vcerajsom vykone najviac je to, ze chlapci neprestali bojovat a z 3-0 to bolo 3-2 a Chicago sa ku koncu obavalo o vysledok. V hre bez brankara sme talcili, sice sme uz nevyrovnali, ale charakter teamu a snaha potesili. Aj toto sa v hokeji ceni. Zajtra nas doma cakaju predators, verim ze budeme uspesni. LGB!!!
Ja som zápas nevidel ale bohvie ako by to dopadlo ak by sme nemali v nohách Nashville. Každopádne ako som povedal rátal som aj s týmto výsledkom. Chicago odštartovalo sezónu výborne.
K tej obrane. Chyby patria k hokeju a veľké % gólov plynie práve z chýb. Nevyhne sa tomu nikto. Buďme teda radi, že naša obrana až tak veľa kardinálnych chýb nevyrába
.
Ivan nie celkom súhlasím. Naša obrana je podľa mňa TOP. Ak nie je najlepšia tak určite patrí do tej úzkej špičky. Štatistiky neklamú. Takmer žiadne mužstvo nemá obranu z hviezd. Môj názor. My v nej máme hráčov z ktorých každý má tie svoje prednosti, Hitcha na lavičke a systém, ktorý funguje na výbornú ( klop, klop ). Ako som povedal. Kto z tej kopy hráčov si po sezóne môže povedať, že neurobil aspoň jeden kiks bijúci do očí
.
Brankár je najdôležitejší post. Ak dostáva lacné góly, mužstvo prehráva a psychika ide dolu. Ak chytá výborne, dodáva mužstvu a najmä obrane kľud. Tým pádom idú výkony mužstva hore, hráči si viac veria pretože vedia, že za sebou majú týpka, ktorý prípadný problém vyrieši. Potom existuje ešte stred. Priemer. A to sme my s Jarom v bráne. Každý z nás vie, že keď sa tento chlapec trhne tak patrí k tým najlepším v lige. Ale takisto vieme, že neraz sme sa už na neho pozerali cez prsty. O tom či je naša opora sa bojím nahlas hovoriť. Nezatracujem ho po jednom sprostom zápase a začiatku sezóny. A znova. Nikto sa tomu nevyhne. Ale videli sme, že priemerný bol v prvej kompletnej sezóne, katastrofálny bol v prvej polovici tej minulej ale zakončil ju ako absolútna opora a hviezda mužstva. Výsledok? Priemer.
Áno, názory ľudí na stltoday boli na Jara až príliš tvrdé, zvlášť pokiaľ sa jedná o prvé zápasy. Ale tí ľudia vedia o čom bude táto sezóna a aký bude mať priebeh. Postúpi osmička, ktorá svoje výkony udrží stabilné čo najdlhšie a takisto už poznajú Jara a jeho výkony. A tým, že v podstate celý čas čo pôsobí v STL dokazuje, že je priemerný tak na šancu čaká ďalší, ktorý sa v minulej sezóne chybám vyhýbal veľkou obklukou. Na jednej strane je ich hodnotenie nešťastné a prehnané ale na druhej strane ich z časti chápem.
Moja dôvera je 55 % Ells , 45% Jaro... Jarovi ale aj naďalej veľmi fandím a nech sa darí obom brankárom ešte lepšie ako minulú sezónu
.
K tej obrane. Chyby patria k hokeju a veľké % gólov plynie práve z chýb. Nevyhne sa tomu nikto. Buďme teda radi, že naša obrana až tak veľa kardinálnych chýb nevyrába
Ivan nie celkom súhlasím. Naša obrana je podľa mňa TOP. Ak nie je najlepšia tak určite patrí do tej úzkej špičky. Štatistiky neklamú. Takmer žiadne mužstvo nemá obranu z hviezd. Môj názor. My v nej máme hráčov z ktorých každý má tie svoje prednosti, Hitcha na lavičke a systém, ktorý funguje na výbornú ( klop, klop ). Ako som povedal. Kto z tej kopy hráčov si po sezóne môže povedať, že neurobil aspoň jeden kiks bijúci do očí
Brankár je najdôležitejší post. Ak dostáva lacné góly, mužstvo prehráva a psychika ide dolu. Ak chytá výborne, dodáva mužstvu a najmä obrane kľud. Tým pádom idú výkony mužstva hore, hráči si viac veria pretože vedia, že za sebou majú týpka, ktorý prípadný problém vyrieši. Potom existuje ešte stred. Priemer. A to sme my s Jarom v bráne. Každý z nás vie, že keď sa tento chlapec trhne tak patrí k tým najlepším v lige. Ale takisto vieme, že neraz sme sa už na neho pozerali cez prsty. O tom či je naša opora sa bojím nahlas hovoriť. Nezatracujem ho po jednom sprostom zápase a začiatku sezóny. A znova. Nikto sa tomu nevyhne. Ale videli sme, že priemerný bol v prvej kompletnej sezóne, katastrofálny bol v prvej polovici tej minulej ale zakončil ju ako absolútna opora a hviezda mužstva. Výsledok? Priemer.
Áno, názory ľudí na stltoday boli na Jara až príliš tvrdé, zvlášť pokiaľ sa jedná o prvé zápasy. Ale tí ľudia vedia o čom bude táto sezóna a aký bude mať priebeh. Postúpi osmička, ktorá svoje výkony udrží stabilné čo najdlhšie a takisto už poznajú Jara a jeho výkony. A tým, že v podstate celý čas čo pôsobí v STL dokazuje, že je priemerný tak na šancu čaká ďalší, ktorý sa v minulej sezóne chybám vyhýbal veľkou obklukou. Na jednej strane je ich hodnotenie nešťastné a prehnané ale na druhej strane ich z časti chápem.
Moja dôvera je 55 % Ells , 45% Jaro... Jarovi ale aj naďalej veľmi fandím a nech sa darí obom brankárom ešte lepšie ako minulú sezónu
to je v pohode Jožko, diskusia nie je o tom, že nie všetci budeme mať na všetko rovnaký názor...
inak ako som písal v niektorom z predošlých príspevkov, počkajme si, na akékoľvek hodnotenia čo odhady je ešte pomerne skoro... chce to ešte niekoľko zápasov a ukáže sa, kto na čo reálne má a čo môže od sezóny očakávať. Tie naše očakávanie sú samozrejme veľké, no ja osobne veľké oči v tejto sezóne nemám - to až v tej ďalšej.
inak ako som písal v niektorom z predošlých príspevkov, počkajme si, na akékoľvek hodnotenia čo odhady je ešte pomerne skoro... chce to ešte niekoľko zápasov a ukáže sa, kto na čo reálne má a čo môže od sezóny očakávať. Tie naše očakávanie sú samozrejme veľké, no ja osobne veľké oči v tejto sezóne nemám - to až v tej ďalšej.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé