:klobuk_dole:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DALLAS STARS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
sob 31. bře 2012 12:35
V Colorade su traja dobry centri: Stastny, Duchene, O'Reilly.Reeper.89 píše:Stars letos o5 asi bez PO.. Poslední zápas prosrali a prohráli se SJ. CHtělo by to nutně druhého centra.. ale to by zase chtělo prachy. Nezávidím jim tu krizi
V Dallase je zasa LW kridlo ktore by sa zislo Avalanche: Jamie Benn.
Prvního centra bude nejspíš dělat Jamie Benn. Každopádně tak či tak nemají 2nd line centra. Dalo by se říct, že mají nejhorší situaci s centry. Krom Benna tam neni ani pořádnej 3rd line center a FA trh není zrovna ideální. Řekl bych nejhorší FA trh za posledních pár let. Z centrů by se jim mohl hodit snad jen Jokinen, Morrison nebo Arnott. Poslední dva jmenovaní ale asi na centra č.2 nemají. Léto u nich bude hodně zajímavý, nebudu se divit, když udělají nějaký větší trade... každopádně ztráta Ribeira skoro zadarmo mi nepřišlo jako dobrý tah.
Prave, Ott dobrej jako treti centr ale druhej? Skoro si myslim, ze tam muselo bejt neco vic mezi Ribeirem a Dallasem, pac proste centr tam ted chybi.Getzo5 píše:Benn-Ott (pokiaľ zostane)/Roy(pokiaľ zaň trejdnu)-Fiddler-Wandell. Kde je problém?Ideál to asi nie je, ale riešiteľné áno.
Navic kroky Joa N. ve me nevzbuzuji vubec duveru v jeho kvality. Niskanen s Nealem, podpis Pardyho a ted tohle. Docela by me zajimalo jakou ma predstavu o budocnosti tymu. Ja tam zadnej koncept nevidim
Smith, Campbell, Oleksiak, Faksa slušné drafty.megaton píše:Prave, Ott dobrej jako treti centr ale druhej? Skoro si myslim, ze tam muselo bejt neco vic mezi Ribeirem a Dallasem, pac proste centr tam ted chybi.
Navic kroky Joa N. ve me nevzbuzuji vubec duveru v jeho kvality. Niskanen s Nealem, podpis Pardyho a ted tohle. Docela by me zajimalo jakou ma predstavu o budocnosti tymu. Ja tam zadnej koncept nevidim
Ott je na buly veľmi dobrý a pokiaľ by pri sebe mal kreatívnejšie krídla, prečo nie. Je pravda, že teraz je tam diera, to sa nedá poprieť, ale majiteľ chce zainvestovať a to je podstatné.
Pardy v limitovanej roli zvládal hru s prehľadom, katastrofálny zápas som ho videl mať snáď jediný, o iných neviem.
Uvidíme čo bude v nedeľu.
Nevím no. Moc Joea teda taky nechápu, mě to skoro přijde jako minipřestavba (nebo pokračování přestavby? pokračování v šetření? u Stars si nějak moc nejsem jistej, jak jejich stav nazvat). Třeba chtějí v Dallasu počkat ještě aspoň jednu sezónu než do nich majitel vrazí balík. Možná až bude lepší situace na trhu s hráčema? Asi nechtějí skončit jako Sabres, který přeplatili každýho hokejistu, co jim přišel pod ruku.
Po odchodech Neala, Richardse a teď i Ribeira mně připadá útok Stars tak trochu bez talentu a záruk. Teď je to prostě Benn, Eriksson, velká mezera a víceméně řadoví hráči (nechť Morrow a Ott prominou). Ani jeden z tradů resp. odchodů, co jsem zmiňoval, se mi nelíbil, i když musím uznat, že trejd Neala za Goligoskiho minimálně loni Dallasu celkem pomohl a z Eakina by mohl být 2. centr snad taky. Nějak si nemyslím, že když pošlete pryč 2nd line centra, že by se do týmu hrnuli letos velký ryby jako Suter, Sjomin nebo Parise. Jedině, že by si Joe Nieuwendyk dělal místo pro Jokinena. Hráli spolu na Floridě, třeba se v něm zhlédnul.
Po odchodech Neala, Richardse a teď i Ribeira mně připadá útok Stars tak trochu bez talentu a záruk. Teď je to prostě Benn, Eriksson, velká mezera a víceméně řadoví hráči (nechť Morrow a Ott prominou). Ani jeden z tradů resp. odchodů, co jsem zmiňoval, se mi nelíbil, i když musím uznat, že trejd Neala za Goligoskiho minimálně loni Dallasu celkem pomohl a z Eakina by mohl být 2. centr snad taky. Nějak si nemyslím, že když pošlete pryč 2nd line centra, že by se do týmu hrnuli letos velký ryby jako Suter, Sjomin nebo Parise. Jedině, že by si Joe Nieuwendyk dělal místo pro Jokinena. Hráli spolu na Floridě, třeba se v něm zhlédnul.
pokud delal prostot pro Olieho, tak nevim, nevim. Bude mu muset zaplatit podobne a ze by byl lepsi? Navic vsude se mluvi o tom, jak se letos nebude setrit, jedinej strop je platovej a pak pusti to malo skills co jeste maji. Pokud by privedli Jokinena, mohl Benn hrat LW, kde je taky dobrej. Nerikam, ze vse co udelal je spatne (Kari, Rayder) ale je to takove bezkoncepcni na prvni pohled. jen dodam, ze s vymenou Neala jsem se nikdy nesmiril. Goli je fajn, ale zas takovej kauf to neni.brainfck píše:Nevím no. Moc Joea teda taky nechápu, mě to skoro přijde jako minipřestavba (nebo pokračování přestavby? pokračování v šetření? u Stars si nějak moc nejsem jistej, jak jejich stav nazvat). Třeba chtějí v Dallasu počkat ještě aspoň jednu sezónu než do nich majitel vrazí balík. Možná až bude lepší situace na trhu s hráčema? Asi nechtějí skončit jako Sabres, který přeplatili každýho hokejistu, co jim přišel pod ruku.
Stars zatím předvádí perfetkní kroky.
Pokud by se jim ještě povedlo podepsat nebo nějak chytře vyměnit někoho za obránce tak play off je jistý a bůh ví kde by se v něm zastavili. Zatím opravdu velice dobře.
A co se týče s kým bue hrát Jágr. Myslím si že dvě nové akvizice (Jágr, Whitney) se postaví na křídla Bennova útoku. A Derek Roy tím pádem bude mít vedle sebe Erikssona s Ryderem. Takhle bych to složil já. Ale tak na tohle je ještě brzy.
A co se týče s kým bue hrát Jágr. Myslím si že dvě nové akvizice (Jágr, Whitney) se postaví na křídla Bennova útoku. A Derek Roy tím pádem bude mít vedle sebe Erikssona s Ryderem. Takhle bych to složil já. Ale tak na tohle je ještě brzy.
Este by to chcelo poriadneho obrancu a PO iste.Osobne sa mi z volnych hracov pozdava Matt Carle,na Ryan Sutera to nevidim realne.Este dufam,ze bude chodit viac ludi na domace zapasy,lebo v minulej sezone to na take velke mesto a na taky klub bolo pomerne slabe.Snad ani dresy neprejdu nejakou zmenou,tie sucasne sa mi pacia,jednoduche,pekne zladene.
stars mě byli vždycky velice sympatickým týmem....To se ted na jeden rok přeruší. Jejich vedení asi dostalo nějaký zásah bleskem, když vyhodilo z okna 4.5 milionů dolarů na hráče, který nemí absolutně co nabídnout, hráče co jakmile nebude hrát tak jak si on představuje , hnedka bude dělat problémy a knucet do novin,tak jak knucel celou kariéru. I loni knučel, že šel do Flyers a prý proto, aby nebyl unaven z velkeho cestování. A tedka jde do texasu, kde se nacestuje až až, no jo ale když uslyšel cinkot toho balíku, nešlo odolat..Ono mít koníčka hraní v kasinu taky něco stojí. Je mě líto Stars, vyhodili, peníze, nedostanou se do play off, a Jágr sám neudělá ani 40b. A bohužel vydělala i Philadelphia, nebot náš největší sok, bude tedka silnější, je vylečený z rakoviny
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé