Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ouc... treti formace? To se mi nezda jako nejlepsi napad :/ no uvidime jak to nakonec jeste dopadne... otazka taky je jestli se prosadi v acku :p
Jinak jeste nevite, kde koupit dres? Nakou overenou stranku /mimo ofiko shop/

"and I wanna shake his leg" :hufi:
Tak co koho beriete buduci rok ako #1 pick?
mitch píše:Tak co koho beriete buduci rok ako #1 pick?
Nathan MacKinnon ?
utocnik :?:
Obrázek

Obrázek

Keby súdim len podľa tohto, vybrali ste si dobre. :lol2:
:hroza: chudak Yakupov...
Novy kouc oilers Ralph Krueger - dlhorocny kouc svajciarskej reprezentacie. zaujimave.
Zdravím všechny přišel jsem se přidat k dizkuzi o Oilers... zajímalo by mě co si teď, už zpětně myslíte o draftování letošní jedničky a jaká je šance, že bychom ji vyměnili
tak ja si myslim, ze by to bolo dobra volba keby ho vymenili, inak :unsure: neviem no, nevidim mu tam nejake dobre miesto, hoci mozem sa mylit ale vymena za poriadneho obrancu by bodla ovela viac, no zda sa mi, ze vymenit ho zatial nehodlaju... :neviem:
to spis vymeni hemsko/gagnera nez Yaka... Pred draftem jsem byl pro, aby to trejdli, ale tedka uz si tak jistej nejsem...
Co jsem videl videa jak byl yak v posilce, tak to bude skor druhy Ovie nez druhy Bure :)
ja osobne som za vymenu, ale ked nemenili pick pred draftom, tak nevidim velku sancu, ze by ho vymenili teraz. Za Hemmera alebo Gagneho vsak dobry matros neziskame...

kalous vitaj :)
Je skoda, ze nemame co vymenit skoro... (resp to, o co bych ja nechtel prijit).. asi by sme museli nabidnout Musila treba.meli sme yaka vymenit hned (resp pick), ted uz sem si ho stihl oblibit :D
Už aby ten Rus odešel.. :?
EDMONTON

Chris VandeVelde (C) Edmonton Oilers tendered a qualifying offer.

Alex Plante (D) Edmonton Oilers tendered a qualifying offer.

Jeff Petry (D) Edmonton Oilers tendered a qualifying offer.

Theo Peckham (D) Edmonton Oilers tendered a qualifying offer.

Linus Omark (RW/LW) Edmonton Oilers tendered a qualifying offer.

Sam Gagner (C/W) Edmonton Oilers tendered a qualifying offer.

Devan Dubnyk (G) Edmonton Oilers tendered a qualifying offer.
Tak Justin Schultz nakonec u nás. Favorizoval jsem Vancouver ale nakonec je vše jinak. Napsalo se toho o něm za poslední měsíc cekem dost.. no možná z něj bude něco jako Jake Gardiner. Uvidíme..
Draftovať obrancu nedokážete :dudo: tak vám musí Gretzky a Coffey presviedčať neakých volných :slap: .
To jsou dosti ostrá slova.. máme dost zajímavých jmen z našeho draftu. Namátkou Klefbom, Marinčin, Musil, Gernat..
Tak s Barkerem se už nepočítá. Někdejší 3ka draftu se u nás vůbec neprosadila a aby toho nebyo máo, ty jeho "kiksy" , to jsem viděl snad jen u Widemana. Barker si tedy vyzkouší trh.. (díky bohu)

David Musil podepsal vstupní kontrakt s Oilers. Hodně štěstí Davide! :)
Ohlund píše:Draftovať obrancu nedokážete :dudo: tak vám musí Gretzky a Coffey presviedčať neakých volných :slap: .
I kdyby jsme beka nedraftovali, tak co je spatnyho natom, ze podepisem volnyho hrace ?: )
Ryan Smyth tedy nakonec slevil a prodloužil o 2 roky smlouvu za 4.5 millionů. Byl to logický tah a vědělo se to už dlouho. Jediným problémem byly již zmiňované peníze, protože Ryan byl nenažranej a chtěl příliš. No nakonec našli společnou řeč a náš "srdcař" zůstává.

O další rok prodloužil smouvu i náš 1st AHL golman Yann Danis, u kterého však podmínky smlouvy zatím nebyly zveřejněny.

A jedna spekulace. Podle Ryana Rishauga by dnes mohlo dojít i na Aleše Hemského, který díky Yakupovovi získal daší konkurenci na pravém křídle. Tou první je samozřejmě Eberle.
Som naramne zvedavy aky blazon si vezme hemskeho kontrakt.
mitch píše:Som naramne zvedavy aky blazon si vezme hemskeho kontrakt.
Přece vy.. Když už máte toho Widemana :wink:
mitch píše:Som naramne zvedavy aky blazon si vezme hemskeho kontrakt.
No kdyz se to psotavi proti dalsim kontraktum co letos vznikaji, tak tech 5m na 2 roky nevyzni nak moc strasidelne.. :)
3192 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS