Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak play offs jsou v kapse, teď akorát z jakýho místa do prvního kola. Vypadá to nejpravděpodobnějš na 4.-6. místo. Kdybych si měl vybrat, tak jenom vím, že nechci abysme skončili 5.

Protože: 4. místo= domácí led, ale imho těžší soupeř (uvažuju jen Detroit a Nashville jako soupeře, možná je tam nějaká další varianta - to jsem nepočítal)

5. místo= těžší soupeř navíc bez výhody domácího ledu
6. místo= snad jednodušší soupeř (nebo aspoň slabší v základní části), ale zase bez prvních 2 zápasů doma

Váš názor?
Ja by som chcel domaci lad,lenze tu tahame za kratky koniec,NSH aj DET maju zapas k dobru,doporucoval by som zvolnit tempo,zrelaxovat sa na prve kolo zo 6 pozicie :D

Posledne zapasy Detroit: STL Blues,NJ Devils a Hawks
Posledne zapasy Nashville:Minnesota,Dallas a Colorado

Nashville 4
Detroit 5
Blackhawks 6
Neviem o tom, že by vám to s LA tak šlo... :jn:
A vyberies si? :D

Ci to bude Detroit,alebo Nashville ci Kings.

No v tejto sezone mame s nimi zlu bilanciu 1-3 :hmm:

Rinne,Howard,Quick :scare:
Ešte to môže byť hocikto z Pacifiku, ak teda hovoríš o 6. mieste. :wink2:

Howard ešte po zranení stále nie je fit, len tak medzi rečou.
Tak kdybych si měl vybrat soupeře z Pacifiku, tak rozhodně nechci hrát proti Phoenixu, ten mi přijde hodně nevyzpytatelnej a hlavně si myslim, že ani ten hokej by se mi nelíbil.

San Jose: To by asi byly pěkný bitvy, akorát nevím, jestli bysme přes ně přešli. Podle mě nejsou špatný v PO, tak jak se o tom píše. ( Bejt v posledních 2 letech mezi 4 nejlepšíma týmama. No při vší úctě to nikdo kromě nich nemá.)

LA: Ti by se mi líbili asi nejvíc. V PO to nikdy nějak moc daleko nedotáhli, ale co jsem měl možnost sledovat jejich zápasy v play off loni a předloni, tak mi Kings nepřišli nějak špatný. Sice by to byl asi víc beton než hokej, ale tak play off je play off. Navíc mají v týmu pár slušnejch jmen, a ty by se mohli prosadit (Snad stejně jako naše hvězdy :) ).

Dallas: Dafuq? Fakt nevím no. Kdyby nějak dokázali vyhrát divizi, tak by je to asi nakoplo, ale to je tak všechno. Těžko říct, co od takový série čekat, ale viděl bych to na náš postup.

:wub: Sice starší, ale narazil jsem na to až dnes.. musím říct, ty kočky z Chicaga nejsou špatné, hlavně ta černovláska (ví někdo jméno? :oops: ) .. Nedávno byl článek o Ice Girls v časopisu Pro Hockey, musím říct, ono to vypadá jako snadná práce ale, zkuste si to jít dělat např. při špatné náladě, to ten úsměv nahazujete veru zle.
Reeper.89 píše:...musím říct, ono to vypadá jako snadná práce ale, zkuste si to jít dělat např. při špatné náladě, to ten úsměv nahazujete veru zle.
Jasne, v porovnaní s hokejistami majú setsakra namáhavú prácu. Hodiny driny od raňajšieho veku, aby sa dokázali usmievať takmer neustále, riziko zranenia taktiež veľké. A ten honorár za vystúpenie majú len o málinko väčší ako hokejisti, čo je teda priam neospravedlniteľné :D
Já neporovnával tuhle práci s tou hokejovou. Jen jsem řekl, že lidé prý občas tvrdí, že tahle práce je lehká ale po psychické stránce to lehké mnohdy není. Jako, osobní zkušenosti s tím nemám :lol2: ale, četl jsem rozhovory s Ice Girls a koukl na to, co msí vše umět/dělat a už jen udělat konkurz je něco.
Ray Emery s vámi dnes podepsal novou jednoletou smlouvu za 1.15 mega. Salák má tedy smůlu :jn:
Sakra v Chicagu je draho, dát za pytel puků mega a kousek to je haluz. :sarcasm: Nic proti němu, ale toho Saláka jsme fakt zkusit mohli, navíc v létě by se dal gólman najít.

Jinak jsem rád, že to Detroit dneska srovnal, Preds jsem si vskutku do 1.kola nepřál, no splnilo se. Na druhou stranu za současný situace jdeme na Phoenix, z čehož taky nemám dobrej pocit, ale na západě si holt člověk nevybere.
:) ..

Olesz a jeho senzace v AHL.
Dnesny trening:

Kane-Toews-Hossa
Kruger-Sharp-Stalberg
Bickell-Bolland-Shaw
Mayers-Bollig-Brunette

Hayes-Frolik- Morrisson v bielych dresoch...

:pray: Johnny....

PS: Dnes som pocul,ze Salak je mental pripad,so dokaze zosypat,ako Luongo..takze preto podpis Emeryho?

So this def looks like Toews is back obviously. Wouldn't move Kane to left side unless for sure. Who knows how long these lines last though.. :cry: dufam,ze je to pravda..
Obrázek

Shaw na Bolligovi :jn:
Čaute fanúšikovia Hawks. Môj brat je veľký fanúšik Blackhawks a v spolupráci s Ronom ide vytvoriť fan stránku. Kto by mal záujem mu pomôcť s prispievaním? Ak máte záujem napíšte mi správu :wink: Bude to vyzerať ako http://www.sharks.mzf.cz" onclick="window.open(this.href);return false; ; flyers.mzf.cz ; coyotes.mzf.cz
Sami Lepisto po zblokovanej strele :shock: auu
Obrázek
Pasha píše:Sami Lepisto po zblokovanej strele :shock: auu
Obrázek
Obrázek

Toto sa proste nedá... :rofl:
Getzo5 píše:Toto sa proste nedá... :rofl:
Doughty bude kvůli netu jednou známější než Gretzky. :D
:arrow: http://deadspin.com/5909246/reconstruct ... in-madison

Obrázek

Tak a tu je kompletný recap Patrickovho výletu do Wisconsinu. :lol2:
Tak co říkáte na Blackhawks a MS?

Sharp, Keith, Frolík, Hjalmarsson, Stalberg, Krüger (snad jsem nikoho nezapomněl) - to je docela účast. Snad se nikdo nějak vážnejc nezraní. :pray:

Co jsem tak zpozoroval tak Hjalmarsson si vede docela dobře - líp než u nás bych řekl. Krüger taky, tomu asi sedí víc širší hřiště, těžko říct. Stalberg docela v pohodě, ale letos ani u nás nehrál vůbec špatně. Frolík se mi z našeho týmu (repre ČR) líbí skoro nejvíc, ale hrajeme strašnou tužku místama :slap: , no on je jeden z mála, co nevypadává z tempa. Asi si přinesl s sebou fajn fazónu z play off. Sharp a Keith si podle bodování taky vedou obstojně, ale herně nevím, neviděl jsem zápasy Kanady s někým silnějším.

Celkově jsem s výkony hráčů Hawks spokojen, tak si snad solidní formu přenesou i do další sezóny. :hmm:
Blackhawks zařadili gólmana Saláka na listinu volných hráčů
http://www.nhl.cz/CZ/29274/blackhawks_z ... hracu.html

Tak se s ním u nás už nepočítá, sezóna mu moc nevyšla - stejně jako všem dalším našim brankářům ostatně... Podle mě mohl letos dostat šanci zachytat si v NHL, protože naši brankáři byli fakt hrůza a kdyby toho moc nepochytal, nic by se nedělo - žádná změna. Co o něm vím, tak je mužem velkých zápasů, takže jsem převědčenej, že by zachytal minimálně stejně jak dřevo Emery.
Teuvo Teravainen... je to prcek,ale zevraj sikovny..no uvidime ..
Obrázek
Hawks fans, možno ste videli, možno nie, no pridám to sem.
Duncan Keith a Patrick Sharp so svojimi miláčikmi.
Popradcan píše:Teuvo Teravainen... je to prcek,ale zevraj sikovny..no uvidime ..
Obrázek
No, co jsem četl, tak se letos enormně zlepšil, tak snad to takhle bude dělat každej rok :D Jinak je to podle mě docela risk - draftovat ďiblíka, kterej navíc značně předčil letošní očekávání, snad nevyhasne.
2417 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA