Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Stamkos 5ty OT winner v sezóne, osamostatnil sa v historickej tabuľke. Doterajším maximom bolo číslo 4.

History will be made. Klaniam sa a sypem si popol na hlavu za počiatočnú nedôveru k nemu. Tento rok naplno ukázal, akým veľkým hráčom je. :poklona:
Tampa - Winnipeg 3:2

Utrpení, bída. Obrana katastrofální jako vždy, ale Caron byl překvapivě solidní. Nedáváme goly. Z Pavelce jsme jako obvykle dělali nejlepšího golmana všech dob. Purcell s Martym netrefili prázdnou bránu...
Lee, Aulie, Hedman OK, ke zbytku obrany se raději vyjadřovat nebudu. Nejlepší hráč na ledě? JT Brown! Wow. Ten byl všude. Vynikající, vynikající bruslař a má smysl pro kombinaci. Přijde mi hokejovější jak Downie. Tohle bude parádní posila :good:
Malone vstřelil snad životní gol a má další 20+ golovou sezonu.
Obrana naozaj slabá a myslím že celkovo. Dneska sme prekvapujúco mali viac striel ako súper a to až 39.
Caron sa predviedol a hlavne v 3 tretine nás podržal. :klobuk_dole:
Stammer sa mi zdal veľmi premotivovaný, snažil sa hrozne dať gól a s Pavelca spravil naozaj hviezdu zápasu tým že ho niekoľko krát trafil a raz vytiahol semafór. Do konca sezóny sú 4zápasy, to znamená že Stammer musí dať ešte 4 góly. Neni to nemožné ale osobne to typujem na 58-59 gólov.

Určite treba pochváliť Browna hral veľmi dobre a na začiatku mal aj šance spolu z Vinnym. Len tak dalej :good:
Wallance tento zápas nemal veľmi čas sa ukázať, čo je škoda.
Malone 2zápasy 5gólov, Ryan ma náramne potešil dúfam ale že mu to vydrží do novej sezóny a bude znova min. 20 gólová sezóna.
D§M : chcel si tipovať. no ofenzíva sa trochu zobudila kedže v posledných zápasoch tie strely boli v rozpätí 20-25. Caron ma celkom potešil, Brown ma potešil a vidím v ňom dobrú náhradu Downieho. Defenzíva... znova! tragédia :bitka3:
Obrana hraje tragicky celou sezonu. Po TDL se to sice uklidnilo a pár zápasů sme bránili dobře, ale už je to zase ve starých kolejích. Brown mě taky mile překvapil, ale je to teprve jeden zápas, tak uvidíme, jak se mu bude dařit v těch dalších :thumbsup: Na Stammerovi jde vidět, že chce dát tu šedesátku za každou cenu. Není to nereálný, ale taky to neni jistý. Pokud by se mu podařilo dát ještě hattrick, pak si myslim, že by jí zvládnout měl. Takhle ale tipuju, že se zastaví na čísle 59 :D Caron docela překvapil. Návrat do NHL se mu tedy vcelku povedl, nicméně u nás odchytá ještě jeden zápas a pak končí :ahoj:

Malone předevčírem hattrick, dneska dva goly a je fakt, že se mu teď v závěru celkově daří. Malone neni ani tak špatný hráč, ale dost ho limitují ta častá zranění. Nyní má 20+27 v 64 zápasech. Kdyby tedy odehrál kompeltní sezonu, měl by náběh na 60 bodů a takhle to má u nás poslední tři sezony, kdy neodehrál ani sedmdesát zápasů.
Malone je dobrý hráč a nikdy jsem proti němu nic neměl, ale bohužel jeho zranění a výše platu z něj dělají nevhodného hráče pro budoucnost mužstva. Jinak na první zápas Brown proti Jets velice slušný výkon. Jen tak dále
Vůbec sem netušil, že je JT Brown hráč tmavší pleti :oops: Přes všechny ty videa a screeny, kdy nosil mřížku jsem to nepoznal :D Nicméně včera i když nebodoval, odehrál solidní debut, tak snad to nebyla náhoda a v těch zbylých 4 zápasech přidá nějaký ten bod a nepoleví. V budoucnu by z nějj mohl být třeba nový Jarome Iginla :sarcasm:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
PainKiller nie každý power forward tmavšej pleti je Iginla :D

Přidávám ještě tu Malonovu parádičku. Tohle se mu vážně povedlo :thumbsup:
JT Borwn povýšil, po Mooreovi dostane dres s č. 19 :good: Snad mu to přinese štěstí a připíše si proti Capitals první body.
Takže s Mooreovým návratom sa už asi neráta... good for him samozrejme. :thumbsup:

I keď by som povedal, že tá zmena prichádza priskoro. U nás len tak zadarmo hráč číslo nedostane, musí kvality preukázať dlhodobo.
S Moorem se snad počítá. Brown nosil na Univerzitě #23, tak jako ho nosil jeho táta. Kdyby bylo volné, vzal by si ho, momentálně ho má u nás ale Commodore, takže si bude muset počkat do offseason :yes: Až Commodore odejde, Brown si na 100% vezme jeho číslo. #19 pak bude zase volný pro Moorea :sarcasm:
:D vidím, že to máš dobre premyslené. Ale pointa platí, ja by som mu ešte číslo nemenil, nech sa chlapec snaží aj naďalej, o dôvod viac.
Moore šel dolů, na trhu budou zajímavější jména.
"Roloson will get the start between the pipes for the Bolts' final home game & enters tonight with a .901 save percentage in his past 5 games"

no som zvedavý :wink2:
Kiež by to bola pravda, u nás je to úplne iný Moore ako v iných teamoch min.sezónu takmer 20 gólov a určite na tých 20 gólov má.
Dúfam že máte pravdu a v lete sa vrátim :roll:
Stammer dva goly! :yahoo: Už má na kontě 58 branek. Zbývají tři zápasy, já vám řikám, že on tu šedesátku dá :wave:
:scare:

Stammer :povzbudzovanie:

Obrázek
Snad tu 60ku pokoří.. Moc mu to přeju
PainKiller píše:Stammer dva goly! :yahoo: Už má na kontě 58 branek. Zbývají tři zápasy, já vám řikám, že on tu šedesátku dá :wave:
A nevadí, že jeden bol EN? Ty si predsa na ne alergický. Alebo to len v podaní Ovechkina? :psst:

"Empty-net goals are for faggots." - Al Iafrate :jn:

Srandujem, ten bol jeden z krajších. Taktiež mu to veľmi prajem. Môj pohľad naň zmenila najmä séria s Bostonom a tento ročník, veľmi som si ho obľúbil aj keď to nie je "môj typ". :thumbsup:
Loloson se rozchytá 14 dní před koncem ZK. Angažmá mu tak či tak už stejně nikdo nenabídne. Stamkos vstřelil teprve svůj letošní druhý empty netter. Kdyby naše PP nebyla tak dementně trapná, mohl mít snad i 70ku.
Aulie + Lee :wub:
Stále mi nějak uniká co někteří pořád vidíte na Auliem a Leeovi???? Aulie je, když to řeknu ještě hodně slušně, hodně průměrný bek s řadou chyb a jediné hezké na něm jsou jeho parametry. A Lee ukazuje občas světlé okamžiky, ale celkově stále průměr. U něj ale aspoň spatřuji potenciál do budoucna. Rozhodně nevěřím, že by alespoň jeden z nich mohl v budoucnu být trvalý top 4 bek blesků.
Moje slová Jimbo akurát som to chcel napísať. Som toho istého názoru.
Aulie je naozaj veľmi dobre stavaný obranca ale jeho výkony sú naozaj slabé alebo občas veľmi priemerné. Ani sa mi nezdá že sa zlepšuje a dnes bol pri oboch inkasovaných goloch :?

Lee má dobrú rozohrávku to áno ale inak ..... Určite potenciál má a mal aj dobré zápasi ale veru musí veľmi makať ak by mal biť TOP 4 bek u BOLTS.
Nejlepší je na nich fakt, že by oba měli příští rok plnit bottom pairing roli - myslím, že budou beky č.5 a č.6. Letos jsme měli pro tuto roli po většinu sezony Gilroye, Gervaise, Mikkelsona a podobné záchvaty, kteří patří spíše do AHL. Už jen z tohoto důvodu mám radost, že Yzerman v podstatě dokázal vyřešit bottom D ještě před začátkem off-season, přičemž v podstatě nic zásadního neobětoval. Za Leeho, jež má stále teprve 25let a evidentně potřeboval změnu, hodil do placu pouze UFA Gilroye. Aulie má stále teprve 22 a zatím v NHL neodehrál jedinou kompletní sezonu. Máme složitý defenzivní systém a aklimatizace jistý čas trvá. Potřebuje čas. Nevím, jaké zázraky jste čekali, ten potenciál tam prostě je. Hlavní důvod, proč jsem s jejich výkony spokojen je prostý: oba umí bruslit a nejsou to žádné soft čučky ala Mikkelson, kterého by přetlačila i Martyho mama. Obrana prostě potřebovala zesílit, což se povedlo. Hrálo se proti nám až příliš snadně. Náš nejlepší hitující bek Ohlund je nejspíš done... Aulie měl dnes 4 HUGE hits, Lee měl v sobotu proti Jets dokonce 6 hitů. Lee je ve všem velmi solidní - dobře bruslí, brání, je důrazný a má velmi dobrou nahrávku, což už v našem dresu několikrát prokázal. Na roli 5.-6.beka stačí úplně v pohodě, případně může zaskočit i výš. Nejlepší léta má stále ještě před sebou. Imho jediná jeho větší slabina je střela, což se ví už od draftu. Myslím, že by mohl pravidelně produkovat cca 20-25 bodů za sezonu. Aulie je klasický stay-at-home D-man, PO warrior, má dobrý charakter a vítěznou mentalitu. Jsou to prostě dobré doplnky, oba dva se ukážou zejména v budoucnu.
Mikkelson snad neobdrží kvalifikační nabídku. Osobně si myslím, že i Oberg udělá minimálně stejný job jak Mikkelson.

D§M: Byl -2 a? :ja_neviem: u prvního golu prohrál Purcell souboj o puk a Mikkelson zakořenil před bránou. Aulieho vliv? Minimální. U druhého golu mohl celou situaci vyřešit Clark, ale puk neodehrál do hajzlu. Aulie si držel svého chlapa a prostor před Rolosonem, Stamkos pouze ''fandil'' a nebránil nikoho. Takže ''-2''.

Obrázek

:lol2: plačem.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO