Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Poviem to veľmi jednoducho. Nech vyzneli Andyho a Atlantikove posty akokoľvek krajne, správaš sa cepi ako baba.

Ku kowerovmu nemám výhrady, ten post je presný. Ako ale potom môžeš ty tie svoje akoby prirovnávať k jeho, to je záhada. Toto nie je my vs. svet, trošku ukľudníme emócie, lebo potom schádzame z cesty a píšeme kraviny. A to predsa nechceme, však nie...
cepi píše:ono tazko bojovat proti veternym mlynom :D v niektorych pripadoch, ci z niektorych prispevkoch, je tu voci BOS citit doslova nevrazivost
To mas pravdu, ved tiez som to uz v minulosti pisal ze osobne preferujem ked sa Boston-u dari a je "nenavideny" inymi timami a ich fanusikmi ako keby nas mali lutovat.

Ja nemam cas sledovat ine zapasy ako Bruins tak sa ani k nim nevyjadrujem, no zato tu kadekto pise "neutralne" nazory len na zaklade toho co dakde precitali pripadne videli par ukazok na nete.

P.S.: Pri hodnoteni zapasu som pozabudol napisat ze sme aj Ottawskym "bitkarom" poriadne nalozili Thornton vs. Neil (ten sa neskor v zapase uz radsej od Lucica len vzdialil ked ho chcel vyzvat na bitku) a McQuaid vs. Konopka
[li]Hortyho navrat kvoli otrasu mozgu zo zapasu proti Flyers, je v najblizisch dnoch, ci tyzdnoch vyluceny:( jeden neprijemny stret uz za sebou ma (finale SC) tak hadam nepôjde o nic vazneho[/li]
[li]do stretnutia nezasiahne ani Adam McQuaid, ktory proti senatorom utrpel zranenie dolnej casti tela (nemalo by sa vsak jednat o nic vazneho)[/li]
[li]po 3 zapasovej STOPke, sa do zostavy vracia Andrew Ference[/li]
cepi píše:[li]Hortyho navrat kvoli otrasu mozgu zo zapasu proti Flyers, je v najblizisch dnoch, ci tyzdnoch vyluceny:( jeden neprijemny stret uz za sebou ma (finale SC) tak hadam nepôjde o nic vazneho[/li]
[li]do stretnutia nezasiahne ani Adam McQuaid, ktory proti senatorom utrpel zranenie dolnej casti tela (nemalo by sa vsak jednat o nic vazneho)[/li]
[li]po 3 zapasovej STOPke, sa do zostavy vracia Andrew Ference[/li]
Adam uz trenoval a na zapas by mal byt k dispozicii... horsie je s Nathanom ktory ma stale priznaky (bolesti hlavy) a este vobec nemal ziadnu fyzicku aktivitu ani mimo ladu.
cepi píše:najblizsi domaci zapas s jemnym vankom, kde by bolo hadam aj povinnostou, bodovat naplno a dostat sa na celo Vychodnej konferencie
:nono: Cepi Cepi, nabudúce nepodceňovať, Canes hoci sú poslední, posledné obdobie nehrali zle, mne sa to už stalo, že som bol po 7.výhrach v rade nafúknutý a musel som padnúť na hubu :wink2:
Pasha píše:
cepi píše:najblizsi domaci zapas s jemnym vankom, kde by bolo hadam aj povinnostou, bodovat naplno a dostat sa na celo Vychodnej konferencie
:nono: Cepi Cepi, nabudúce nepodceňovať, Canes hoci sú poslední, posledné obdobie nehrali zle, mne sa to už stalo, že som bol po 7.výhrach v rade nafúknutý a musel som padnúť na hubu :wink2:
Jemný vánok ich sfúkol v tejto sezone už 4x a nezískali s nimi ani bod :lol: .
Ohlund píše:
Pasha píše:
Jemný vánok ich sfúkol v tejto sezone už 4x a nezískali s nimi ani bod :lol: .
:oops: :hiding: :D co sa da robit no, jemny vanok nas bodovo odfukol, treba fukat dalej :D

Cam Ward 0/47....v 1.tretine sme na Warda vyslali 22 macikov, nase sance zostali nevyuzite, naopak Canes svoje dokonale zurocili, dostali sa do 1 goloveho vedenia, co im hralo do karat, vyrazali do rychlych brejkov a bolo vymalovane....Hortyho absenciu v 1.lajne je citit, uvidime, ako to s nim bude vyzerat, ci sa Chia neodhodla k nejakemu trejdu uz v predstihu....najblizsie 2 zapasy nas dokonale preveria - dom Pens, vonku Caps, 2 dni po sebe v zaujimavom eu case
Despite the high number of shots(47), the Bruins, (just 4-4-1) in their last nine games after winning 25 of the previous 30, had only few quality scoring chances. They were booed by the home crowd.

No, aby posledni Carolina vyprasila Boston v sezonni serii na nulu, to je az neuveritelne :klobuk_dole: Jen dalsi dukaz o tom, ze ani Boston neni dokonaly a posledni dobou hodne hodne nejisty. Vychod se nam zamotava...

Muze se ovsem stat a predpokladam ze se to i stane, ze se ted BOS zdrave nastve po tom co byl doma vypiskan a proti nam v sobotu poda uplne jinej vykon. Navic nam tyhle casy prilis nevyhovuji, ale urcite to bude zajimave(jen nakonec nevim jestli zapas stihnu)...
Atlantik píše:Despite the high number of shots(47), the Bruins, (just 4-4-1) in their last nine games after winning 25 of the previous 30, had only few quality scoring chances. They were booed by the home crowd.
To je vsetko vec pohladu, v 1. tretine sme mali 22 striel a z nich minimalne 3-4 boli jasne sance na gol cize nebyt Ward-a mohlo byt davno po zapase... to vsak neospravedlnuje nas absolutny herny vypadok v 2. tretine a ked sme ako tak mali sancu zapas zdramatizovat hlupy faul Marchand-a nas pripravil o presilovku.

Julien to vyjadril po zapase celkom spravne: Nase vykony z poslednych zapasov su na urovni timu ktory by patri na spodne priecky v tabulke.

Robime vela chyb v defenzive, prisne vzate nasi TOP 4 obrancovia by sa dali matematicky vyjadrit ako TOP 4 - 2 lebo Corvo a ani Boychuck tam svojimi poslednymi vykonmi nepatri.
Uz som to velakrat pisal nas utok je uz pri 1 absencii akoby paralyzovany. Lucic-Krejci-Peverley sice maju dost sanci ale chyba im ten killer instinct... Marchand-Bergy-Seguin ako nas top utok je vzdy velmi dobre braneny takze tiez sa tazsie presadzuju a osobne lutujem Kelly-ho lebo ten uz asi ani napamata na zapas ked mal v utoku 2 schopne kridla... darmo Poillot-Kelly makaju ked na ich pravom kridle je Hammill ktory vcera nevyuzil 2 ciste golove sance (ten chalan zrejme neda gol ani do uplne prazdnej brany z 3 metrov) a hlavne ktory je fyzicky slaby cize prehrava 90% osobnych subojov o puk. Iba Paille-Campbell-Thorton hraju svoj typicky hokej ale nikto nemoze cakat od 4.utoku ze bude produkovat a tahat tim ked je zname ze Paille tiez potrebuje x-cistych sanci aby skoroval.

Ak sa nerozbehnu vymeny uz v blizkej dobe tak nasledujuce 3 tyzdne a par dni do deadline mozu byt riadnou skuskou nervov pre GM, trenera aj nas fanusikov Bruins.
Rumors:

Pre defenzivu sa spominaju mena Montreal’s Hal Gill, Carolina’s Bryan Allen, Tampa Bay’s Brett Clark, and the Islanders’ Mike Mottau.

Takisto ako minuly rok sa GM vraj pokusi spravit trade skor ako v den deadline, idealne by to bolo pred nasim 6-zapasovym tripom von, ktory zacina 15.februara.

Paille letel ako špinavá handra :dance2:
[li]Horty to dnes po 1x skusal na lade...samozrejme, bez akehokolvek kontaktu....jeho navrat do zostavy je vo hviezdach[/li]
Hamill bol umiestneny na waiver. Ak ho nikto nezoberie tak pojde na farmu.
Dnes na treningu absentuje Zdeno... snad to nie je nic vazne... je to dost netradicna absencia kedze vcera sme timovy trening nemali takze zjavne nejde len o "maintenance day"

UPDATE: Oficialna verzia je ze Julien dal dnes Zdenovi volno, vraj za tym nie je ziadne zranenie.
Kower píše:Dnes na treningu absentuje Zdeno... snad to nie je nic vazne... je to dost netradicna absencia kedze vcera sme timovy trening nemali takze zjavne nejde len o "maintenance day"
Marchand - Bergeron- Seguin
Lucic - Kelly - Peverley
Pouliot - Krejci - Caron
Paille - Campbell - Thornton

Kampfer - Boychuk
Seidenberg - Corvo
Ference - McQuaid

btw: nase fanusikovske rady by mohol coskoro rozsirit dalsi macko :fan:
Zatím se tady na fóru rozkoukávám. Bruins fandím, už od dob Bourquea, Neelyho, Oatese, Růži a dalších. Zrovna si z nudy projíždím témata ve fóru co se týkají Bostonu, tak vidím že ty a Kower jste zapálenými fanoušky Bruins :good:
Ahoj, zdravím všechny fandy Bruins, přišel jsem rozšířit jejich řady :)
btw: koukám, že David se nějak propadá sestavou :-(
Chiqi píše:Ahoj, zdravím všechny fandy Bruins, přišel jsem rozšířit jejich řady :)
btw: koukám, že David se nějak propadá sestavou :-(
Vitaj medzi nami!

David v poslednych zapasoch nepodaval dostatocne vykony takze preto ta vymena s Kellym... a zrejme dolezity faktor bol ze Kelly-Peverley si spolu na lade dobre rozumeju.
RUMOR:

Pred deadline sa spomina mozna vymena Visnovskeho a Bruins su tiez potencialna destinacia. Lubo ma 5,6 mil cap hit aj pre buducu sezonu a musel by s vymenou suhlasit. Pri Zdenovom vplyve a lobbingu by Lubo asi neodmietol.

Moj nazor je ze by GM by mal byt agresivny smerom k jeho ziskani a ze by to aj celkom sedelo smerom do buducej sezony v ktorej uz nepocitam s Corvom a myslim ze v pripade prehnanych platovych narokov ani Boychuck-om. Na farme mame vhodne tipy na 6-7 obrancu Bartkowski, Alexandrov, Kampfer pripadne juniora Hamiltona.

Myslim ze obrana Visnovsky-Chara; Seidenberg-McQuaid; Ference-Bartkowski/Hamilton v buducej sezone by bola este lepsia ako nasa obrana minuly ci tento rok.

Co vy na to?

EDIT:

Trocha som sa pohral na capgeek.com, u Rask-a a Kellyho som nadhodil sumu podla mojho odhadu a trojica Paille-Campbell-Thorton si podla mna zasluzi kontrakty maximalne v sucasnej vyske kontraktu..... Za tychto okolnosti by to celkom sedelo do aj stropu na buducu sezonu:

CAPGEEK.COM CAP CALCULATOR

FORWARDS
Milan Lucic ($4.083m) / David Krejci ($5.250m) / Nathan Horton ($4.000m)
Brad Marchand ($2.500m) / Patrice Bergeron ($5.000m) / Tyler Seguin ($3.550m)
Rich Peverley ($3.250m) / Chris Kelly ($2.525m) / Jordan Caron ($1.100m)
Daniel Paille ($1.075m) / Greg Campbell ($1.100m) / Shawn Thornton ($0.812m)

DEFENSEMEN
Zdeno Chara ($6.916m) / Lubomir Visnovsky ($5.600m)
Adam McQuaid ($1.566m) / Dennis Seidenberg ($3.250m)
Steven Kampfer ($0.850m) / Andrew Ference ($2.250m)
Matt Bartkowski ($0.850m)

GOALTENDERS
Tim Thomas ($5.000m) / Tuukka Rask ($3.250m)

BUYOUTS: Patrick Eaves ($0.258m)

CAPGEEK.COM TOTALS (follow @capgeek on Twitter)
(these totals are compiled without the bonus cushion)
SALARY CAP: $64,300,000; CAP PAYROLL: $64,037,500; BONUSES: $2,992,500
CAP SPACE (21-man roster): $262,500
ohladom Luba som sa vyjadril v spekulativnom topicu :)

ta prva a najpodstatnejsia vec, na ucte mame na ukor Savvyho absencie (bohuzial) paradny rezervny balik na ziskanie zaujimavej posily, nielen co sa tyka tohto rocnika.....konkretnu zostavu pre buduci rocnik si netrufam presne odhadnut, neocakavam sice nejake drasticke zmeny, presuny, ale mudrejsi budeme po skonceni TDL, resp. v priebehu letnej uhorkovej sezony....priorita numero uno bude podpisat Raska a ja osobne by som chcel mat v time pre buducu sezonu mimo nasej 4 lajny, aj Johnyho B. :yes:
Tak dneska pěknej kanár od Šavlí :-( Zápas jsem neviděl, ale z highlights mi přijde že Buffalu tam spadlo takřka všechno :evil:
No aspoň v :box: jsme vydřeli nějaké body :D
ako pises, resp. ako spomenul aj Rev, dnes im ta padlo proste vsetko a my sme sa uz potom dost frustrovani sustredili skôr na :box:

v tomto exceloval Shawn, ktory to uz pomaly skusal zo striedacky :D

chudak Kaleta, este ho tam cestou na striedacku podzravil aj Looch :giggle: ale tak Kaleta nas pozdravil golom, takze urcite maximalna spokojnost z jeho strany

"Uz je to nejaky cas, co sme takto prehrali. Mozno je to tak najlepsie. Mozno je to budicek, aby sme hrali ovela lepsie a nebrali uúpera na lahku vahu, nech uz je nim ktokolvek," Milan Lucic.

ten neuznany gol na 1:1 :roll: to bolo teda dost uzkostlive upisknutie, ale mf, uz to neriesim, pocas PO zapasu by to vsak nepreslo len tak :nono: vsetko zle je na nieco dobre, takato facka nas môze len a len nakopnut :hfman:
Ten neuznaný gól jsem taky moc nepobral :-O
No nic, v sobotu to holt odnesou Predátoři :D Hraje se navíc v dobrým čase :cool: , takže si nenechám ujít přímý přenos.
Tazko hodnotit takyto zapas, kde okrem bitiek, doslova nakladaciek :box: nam akoby mavnutim ruky po fatalnej chybe rozhodcu ked nam neuznal regularny gol vsetko ostatne zlyhalo.

Tazko menovat jednotlivcov po takom zapase ale zhodujem sa s nazorom ze vcerajsok by mal byt poslednou kvapkou trpezlivosti a uznanim ze "experiment" s Corvom nevysiel a treba ho vymenit resp. zohnat solidneho top 4 obrancu cim skor.
Krejci pokracuje v slabych vykonoch: posledne 4 zapasy je jeho statistika 0-0-0, vcera vyhral len 2 z 10 vhadzovani a mal 1 strelu na branu, aj to niekedy v 3. tretine ked uz bolo fakticky po zapase.
Boychuck mal takisto podpriemerny zapas a Rask do jeho vymeny nemal ani jeden narocnejsi zakrok- zneskodnil lahke sance a pustil vsetko ostatne...

Skoda ze GM nie je jasnovidec lebo teraz by sa nam hrac ako Clark zisiel ako sol... Caron a Hamill v podstate ofenzivne "neutralizuju" utok v ktorom hraju a nebyt nasho dobreho postavenia v tabulke a v podstate takmer isteho vitazstva divizie by som okamzite volal po ziskani utocnika resp. Julien by mal radsej rotovat Marchanda, Bergyho a Seguina na pravom kridle pri Lucicovi a Krejcim.

P.S.: Kaleta je dobry saso, ked po nakladacke od Lucica dvihal ruky hore... len skoda ze sa mu pred McQuaidom podarilo skryt do korytnacky inak by bol zrely na stol chirurgom.
njn, od Corva sme cakali nieco ineho, Johnyho nezatracujem, patri medzi mojich oblubenych zadakov, ani jemu to sice niekedy nejde, ale dokazem mu odpustit :)
vyckajme par dni a nejake to kvalitne D sa k nam urcite dokotula :yes:
co sa tyka Davida, osobne by som nebol vôbec prekvapeny, ak by sa pred TDL objavoval v moznych prestupovych spekulaciach....a nahrada by mohla byt viac ako zajimava...

Kaleta :hehe: odplata od Z chutila :cookies:

Cely tento mesiac som bol vypnuty a sledoval som iba higlighty no niekedy som nemal chut pozriet ani tie ked som videl vysledok. Dnesok to zaklincoval, ale podla mna je to takto dobre :) Aspon vidime slabiny a mame cas vylepsit ich pred PO.... Zajtra si uz snad pozriem poriadny hokej :)
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS