Moc hezky to mají Caps pro příští rok poskládané, jestli naplno neprorazí tahle parta kolem Alexe teď, tak již asi opravdu nikdy. Jestli je Ward přeplacený či nikoliv se ukáže, to jakým způsobem se dostali ke gólmanovi Vokounových kvalit, to je dost k pousmání. Docela mě překvapil podpis Hamrlíka, bek je to pořád velmi dobrý (o jeho lidských vlastnostech mám ovšem velké pochybnosti), ale osobně netuším proč McP nechtěl podepsat Hannana, mě se zdálo že mu to ve Was po přestupu docela šlo, holt vedení Caps mělo jiný názor. To jak tu někdo psal o Ovečkin-Semin, to docela dává smysl, sám jsem zvědav jakým způsobem si Caps udělají místo pod stropem. Každopádně tento tým pasuji následující ročník na východě na Nr. 1 !!!!
Takze cierny peter zostal v rukach Fehra. Prijatelna strata, ktora odlahci nas cap space. Zvlast v ostatnej sezone, ked som si od neho vela sluboval, ked konecne absolvoval kompletnu pripravu, tak velmi sklamal, obcas mu v zapasoch zostavala pozicia zdraveho nahradnika, a to uz mala byt pozicia v time predsa len o nieco dolezitejsia. Vyzera to, ze zdravotne problemy ho neobchadzaju ani v tychto mesiacoch ,ale snad nastartuje nanovo svoju karieru v Kanade, jeho strela zapastim stoji zato. Teraz podpisat Aznera, hodit Potiho na LTIR a hor sa na novu sezonu.
A aby som nezabudol, dakujeme za WC, snad jediny zapas v sezone, ktory mu vysiel.