Thomas měl za stavu 2:1 klíčový zákrok proti Purcellovi. O chvíli později Boston zvýšil skore na 3:1. Boston byl dravější, rychlejší a chtěl vyhrát. U nás chtělo jen pár hráčů... někteří hráči vypadali, že ještě hrají pre-season proti Floridě a né regulární zápas na ledě vítěze SC. Přesto nebýt v bráně Thomas, vstřelili bychom minimálně 2 branky.
Garon i přes 4 inkasované branky úspěšnost nad 90% - obrana vážně propouštěla víc střel, než je zdrávo. Myslím, že máme konečně solidní dvojku, schopnou odchytat kolem 30 zápasů s úspěšností zákroků nad 90%. Smith mi chybět fakt nebude.
Pyatt byl strašně nevýrazný, jeho jméno bylo během celého přenosu slyšeno tak 2x. Samozřejmě netřeba dělat závěry po 1 zápase, ale jsem si jist, že Tyrella by bylo cítit na ledě mnohem víc. Příště bude hrát opět Jones imho.
Hedman opět jednoznačně nejlepší obránce teamu. Konečně máme real 1st pairing D (Hedman-Brewer) - sice stále chybí typický elite defenseman, ale situace se zlepšuje. Jen nechápu, proč Hedman nehraje vůbec PP! Shit. Na 1.PP by měl být Hedman a na 2.PP MAB - Kubina/Clark/Brewer. Tohle nechápu...
Gilroy je zralý na BS. Pomalý, nechápe systém, další Kubina. Tohle vypadá jako krok vedle. Yzerman by se měl konečně zaměřit na podpis a draft pořádného PMD. Lepší investovat peníze do jednoho pořádného beka, než přivést 2 průměrné (Gilroy,Gervais)
Taky nechápu, proč měl Connolly, nováček, který si v zápase připsal 4 TM o 4!! minuty větší ice-time než Purcell. Mám takový pocit, že Boucher Purcella příliš nemusí. I loni měl průměrný až podprůměrný ice-time
Kdyby hrál každý zápas 15 minut, ok, nic neřeším. Ale ani 12?