Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

OK, chybu si priznal ale jen castecne a to mi nestaci :D Takze ano Getzo, precenoval si Steckela a to tak ze sakra naramne... Kdyz uz nedas jinak, tak jedina sance je citovat neco z tvych tehdejsich komentaru, sorry.

Tady jsi myslel ze jde jenom o trejd Arnott za Steckela bez draftu a uz jsi byl spokojeny:

Jason Arnott traded to WSH for David Steckel. Nebudem sa rozpisovať znova, toto je môj komentár z Boards:

Citácia:
Lou, you`re a genius :towel: Crosby killer brings more fear. He`s best in FOs in entire NHL I believe, he`s big, he`s signed for 2 more years and his cap hit is 1.1. Perfect 3rd line center till kids will be ready! THIS IS PURE WIN.

Lou, ty stará líška! Ok deal (pikoška - jeden z dvojice L&L ho trejdnúť vraj nechcel...kto asi? )
Po doplneni o 2nd round: "Ten deal sa mi páčil už pri samotnom Steckelovi, toto je un****ingbelievable."

Ou ou ou, i mistr tesar se utne :ja_neviem: Napsat "pure win" pri domneni ze jde o trejd Steckel vs. Arnott? 2nd + 4th za Arnotta, to uz je o necem jinem, tam muzete byt spokojeni... Ale i tak, vzhledem na to jak se veterani preplaceli na TDL je tahle protihodnota za Arnotta cca. takova normalka.
Tebe to musí robiť strašne dobre hrať sa na TFa a potom ako hypokrat mu presne toto isté správanie vyčítať v chate. :lol3:

Nevadí, každopádne že som sa riadne sekol o Steckelovi, to som si priznal ("čiastočne" to je tiež dobrý vtip), ale porovnanie s Arnottom, ktoré si si vycucal z prsta nikde nie je, takže až sa nabudúce budeš hrať na VB, skús si pri tom nevymýšľať. :fucker2:

Fakt smutné, že ani toto vám nad*žancom nestačí. Ako keby som ja niekedy tvrdil, že som neomylný. No nevadí, evidentne má niekto mindráčik, že ho toto vie tak potešiť, že FF? :giggle: Adieu.
Nic jsem si z prsta nevycucal a nic si nevymyslim, bacha... Vim krome jineho co jsi psal na chatu, teda ze Steckel za Arnotta bude dokonce okamzite HERNÍ posílení mancaftu, nehlede na budouci hodnotu a cap hit. Tohle si pamatuji hodne dobre a tve tehdejsi emotivni nadsene reakce z topicu tomu i tak nejak (ne)primo nasvedcuji...

Nechtel jsem vytahovat citace, puvodne jsem napsal jen myslenku bez nich, to az tva nasledna reakce me k tomu donutila. Takze na TFa se hrat nechci a nevim jak si vubec na tohle prirovnani prisel, ale tohle byla v dane chvili nejjednodussi cesta, protoze by jsi se z toho zas nejak vykroucel. Proste nekdy priznej chybu a bud v klidu, vzdyt o nic nejde. Neni hanba nevedet podrobnosti o kazdem bezpredmetnem drevakovi 4te lajny typu Steckela, rozhodne timhle alespon muj respekt k tobe nicim neoslabil a je porad hodne vysoky... :yes: Jak rikam, tady jsi se proste seknul, je fajn ze jsi to i priznal, ale proc ty podrazdene reakce kolem toho?
Vycucal. Áno, hovoril som, že nám to herne pomôže nakoľko 4tého centra sme vyriešeného nemali, tretieho mohol hrať ktokoľvek a Arnott bol evidentne demotivovaný. To bolo hodnotenie Arnotta a hodnotenie Steckela, nie ich porovnanie. Hovor si čo chceš, ježiši.

Jo tak teba donútila moja reakcia...tá v ktorej som ťa pochválil a sám sa priznal k fatálnej chybe. Super, si nadbiehaš. Ja som sa dokonca z toho vykrúcal... No ty vole, tak to sú mi veci. Darmo, keď raz človek dostane škatuľku, vylezie z nej asi len ťažko, lebo ľudia už vidia aj to čo chcú radšej než to, čo je.

Nevieš ako som na to porovnanie prišiel? Opakovane si sa s TFom v chate (v minulosti) naťahoval ako na teba vyťahuje staré komentáre a snaží sa ťa "dostať" "zosmiešniť" a pod. Teraz si to isté spravil ty mne AJ NAPRIEK tomu, že som si priznal chybu a tebe pravdu uznal. NESKUTOČNÉ.

A prečo podráźdená reakcia? Je snáď toto ^^ nepochopiteľné? :hroza: Navyše, nebol som jediný (v podstate sa nenašiel jediný fanúšik Devils čo bol proti) ale jasné, že diskutovať sa musí len o mne...prečo asi...

A nie, neberiem to ako osobnú tragédiu, to sa neboj. Ale trochu korektnosti by nezaškodilo. Ja som ju smerom k tebe hneď ukázal, ty...to nechám na tvoje posúdenie. No hard feelings, ale...

A zase strana zbytočne o ničom, lebo niekomu "to bolo málo". Achjo.
Späť k normálnym záležitostiam.

Sýkora podpísal 1ročný kontrakt za 650k :good: Veľa šťastia, činčila. No risk involved.
Getzo5 píše:Čože som tvrdil? :lol2: No priznávam, tešil som sa z toho nevediac čo sme to naozaj dostali lebo 4th linerov vo WSH som si okrem Hendricksa a Gordona nikdy nevšímal, ale to je tak všetko. Jedinú súvislosť, ktorú tam nájdeš je, že som hovoril akú tužku vtedy Arnott hral, ale to je tak všetko, tak si prosím nevymýšľaj. Nevedomosť neospravedlňuje, chybu som si priznal. Mal si výhodu, využil si ju a ja ti za uzemnenie (vtedy) ďakujem, ale tým to hasne. Toto veru nie...
OK, tenhle odstavec, to mi prislo jen jako castecne priznani chyby a proto jsem pokracoval... Totiz, kdyz nekdo predpoklada, ze Steckel je oproti Arnottovi okamzite herni posileni mancaftu, tak se to da chapat i tak, ze Steckel uz momentalne herne prevysuje Arnotta. Nebo chces rict, ze jsi vedel ze Steckel je horsi hrac nez Arnott a presto jsi hrde vyhlasoval ze se Steckelem budete silnejsi? Mne to totiz logiku nedava, nebo dava jen castecne a alespon to prispelo k nedorozumeni...

Takze chybu jsi tam priznal jen castecne a jeste si napsal, ze si vymyslim. No a kdyz si napsal ze si vymýšlím, tak me to donutilo hledat dukaz o tom, ze si nevymyslim. Simple as that. Navic ta moje prvotni poznamka na tebe a na Arnotta nebyla nijak dramaticka, stacilo se v tom nestourat a reagovat klidneji a nic by se dal resit nemuselo... Ale sorry, bylo to z me strany mozna zbytecne, i kdyz stejne si myslim ze nekdy trosku iniciativy proti Getzovi nezaskodi.. A vo tom to je :D

Ale uz staci, peace... Sykora šokoval, ted by jeste vice šokoval kdyby zahajil v prvnim teamu i pripadne playoffs.
fajn chalani, pokecali ste si :giggle: :backtotopic: dalsie poznamky mimo hokejoveho diania budu zmazane
Getzo5 píše:Sýkora podpísal 1ročný kontrakt za 650k :good: Veľa šťastia, činčila. No risk involved.
Smlouva v NJ je pro Plzeň to nejlepší řešení. Kdyby po tom kempu smlouvu nedostal, tak se mu v hlavě bude NHL honit další dva roky. Teď ji dostal a může se ukázat. Brzo v NJ procitnou a snad i on Sám. Možná si na tribuně uvědomí, že je za louží konec a vrátí se do Plzně pokornější, než kdyby smlouvu nedostal. Pokud ho Martin opravdu chce, tak nám stačí na play-off a to už si myslím bude doma!!! :D a snad se skloněnou hlavou.
Dawe4 píše:
Getzo5 píše:Sýkora podpísal 1ročný kontrakt za 650k :good: Veľa šťastia, činčila. No risk involved.
Smlouva v NJ je pro Plzeň to nejlepší řešení. Kdyby po tom kempu smlouvu nedostal, tak se mu v hlavě bude NHL honit další dva roky. Teď ji dostal a může se ukázat. Brzo v NJ procitnou a snad i on Sám. Možná si na tribuně uvědomí, že je za louží konec a vrátí se do Plzně pokornější, než kdyby smlouvu nedostal. Pokud ho Martin opravdu chce, tak nám stačí na play-off a to už si myslím bude doma!!! :D a snad se skloněnou hlavou.
Já ho chtěl?? kde jsi na to prosímtě přišel? byl jsem naopak proti jeho podpisu .... co jsem ho viděl v pre season game tak byl pomalý, v osobních soubojích nulový, nevěřím že bude podávat delší dobu lepší výkony
Martin #27 píše:
Dawe4 píše:
Já ho chtěl?? kde jsi na to prosímtě přišel? byl jsem naopak proti jeho podpisu .... co jsem ho viděl v pre season game tak byl pomalý, v osobních soubojích nulový, nevěřím že bude podávat delší dobu lepší výkony
Jaj...chyba v komunikaci...tím Martinem jsem myslel - Dědka (Straku). :)
Atlantik píše:Nic jsem si z prsta nevycucal a nic si nevymyslim, bacha... Vim krome jineho co jsi psal na chatu, teda ze Steckel za Arnotta bude dokonce okamzite HERNÍ posílení mancaftu, nehlede na budouci hodnotu a cap hit. Tohle si pamatuji hodne dobre a tve tehdejsi emotivni nadsene reakce z topicu tomu i tak nejak (ne)primo nasvedcuji...

Nechtel jsem vytahovat citace, puvodne jsem napsal jen myslenku bez nich, to az tva nasledna reakce me k tomu donutila. Takze na TFa se hrat nechci a nevim jak si vubec na tohle prirovnani prisel, ale tohle byla v dane chvili nejjednodussi cesta, protoze by jsi se z toho zas nejak vykroucel. Proste nekdy priznej chybu a bud v klidu, vzdyt o nic nejde. Neni hanba nevedet podrobnosti o kazdem bezpredmetnem drevakovi 4te lajny typu Steckela, rozhodne timhle alespon muj respekt k tobe nicim neoslabil a je porad hodne vysoky... :yes: Jak rikam, tady jsi se proste seknul, je fajn ze jsi to i priznal, ale proc ty podrazdene reakce kolem toho?
Herne posilenie bol... ono to nie vzdy zavisi od kvality hraca, ale od toho, ze
1. odide hrac, ktory mal zle vysledky a svojim vykonmi znizoval vykon celej lajny
2. dostal prlezitost hrac, ktory do toho utoku viac zapadol
3. Steckel vystuzil stvrty utok

z toho dovodu bol Steckel voci Arnotovi posilnenie.
Ja už zmeny v kádri ani nekomentujem. Absolútne neviem, čo mám od budúcej sezóny čakať. V tíme je viac otáznikov ako dier na zemiakovom poli po nájazde tmavších spoluobčanov a veľmi málo sa rieši k mojej spokojnosti.
mt: Ale houby, Steckel nevyztuzil nic... Hral jeste hur nez ve WSH a to je co rict uz, neni nahoda ze ho odpratali pryc. Begbee :thumbsup:
Atlantik píše:mt: Ale houby, Steckel nevyztuzil nic... Hral jeste hur nez ve WSH a to je co rict uz, neni nahoda ze ho odpratali pryc. Begbee :thumbsup:
tu silo najma o odpalkovanie arnotta a z toho pohladu bola vymena vyhodna... no a aspon vyhraval vhadzovania
Neber to zas ako neviem akú kritiku voči tímu, Atlantik. Asi som len ja taký slabý pán na to aby som to zhodnotil.
Rovnako skvelo viem vyargumentovať prečo by to malo vyzerať dobre a rovnako dobre to môže byť katastrofa.
Sú to :?: nie sú to ani :plus: ani :minus: :wink2:
begbeee píše:Neber to zas ako neviem akú kritiku voči tímu, Atlantik. Asi som len ja taký slabý pán na to aby som to zhodnotil.
Rovnako skvelo viem vyargumentovať prečo by to malo vyzerať dobre a rovnako dobre to môže byť katastrofa.
Sú to :?: nie sú to ani :plus: ani :minus: :wink2:
Ja to praveze moc dobre chapu begbee :yes: Jde o to, ze presne to co si napsal ty, si myslim i ja, o tech otaznikuch o Devils jsem uz taky nekolikrat psal a presne tenhle velky pojem "otaznik" jsem pouzil i v rozhovoru s kamosem ktery se me pred tydnem na NJD ptal... Takze proto jsem ti dal " :thumbsup: ".
ke Steckelovi, taky si to dobre pamatuju, a moc dobre si pamatuju ze ja a Martin (ten nas :)) sme po uvodni zprave zrovna happy nebyli, po tom co se ukazalo ze prisel i 2nd jsem se s tim smiril, ale rozhodne jsem do nebe neskakal. To ze je ted pryc je jedine dobre. Byl na nic a docela drahej. Syky podle me vydrzi tak do navratu Zajaca pak konci, mozna i driv. pokud ne budu jedine rad, kdyz se mylim. Rozhodne jsem realista a s takovouto sestavou a s tolika otazniky ocekavam spise tuhy boj o PO nez klidne kraceni k diviznimu titulu.

hlavne aby uz zacala sezona. ja se docela dobre bavil i pri te lonske a horsi to snad nebude.
Obrázek :good:
megaton píše:ke Steckelovi, taky si to dobre pamatuju, a moc dobre si pamatuju ze ja a Martin (ten nas :)) sme po uvodni zprave zrovna happy nebyli, po tom co se ukazalo ze prisel i 2nd jsem se s tim smiril, ale rozhodne jsem do nebe neskakal. To ze je ted pryc je jedine dobre. Byl na nic a docela drahej. Syky podle me vydrzi tak do navratu Zajaca pak konci, mozna i driv. pokud ne budu jedine rad, kdyz se mylim. Rozhodne jsem realista a s takovouto sestavou a s tolika otazniky ocekavam spise tuhy boj o PO nez klidne kraceni k diviznimu titulu.

hlavne aby uz zacala sezona. ja se docela dobre bavil i pri te lonske a horsi to snad nebude.
Tento rok vam verim... PO mate podla mna iste :)
Ty sám v tom vidíš nejaký zmysel Atlantik, tak načo si sa v tom vŕtal? Priznávam, že sa to dalo brať mnohými spôsobmi, ale nie, ich porovnanie to nebolo a Evka to vystihla presne, za čo jej dodatočne ďakujem.
MaJes píše:Obrázek :good:
Čo dodať. :clap: Ja som bol za to, aby to bol on. Bez ohľadu na kontrakt. Ja som z tých, ktorí veria, že sa nikam inam nechystá a keby aj, nepovažujem to za chybný krok. Naopak, dať to Kovalchukovi, tak o dôvod viac na odchod a samotný Ilya na seba nestále vytvára herný tlak aj sám, nepotrebujeme mu ešte pridávať.

Takže. :thumbsup:

EDIT: viem čo dodať, obrázky uploaduj inam! :lol2:
Getzo5 píše:Čo dodať. :clap: Ja som bol za to, aby to bol on. Bez ohľadu na kontrakt. Ja som z tých, ktorí veria, že sa nikam inam nechystá a keby aj, nepovažujem to za chybný krok. Naopak, dať to Kovalchukovi, tak o dôvod viac na odchod a samotný Ilya na seba nestále vytvára herný tlak aj sám, nepotrebujeme mu ešte pridávať.

Takže. :thumbsup:

EDIT: viem čo dodať, obrázky uploaduj inam! :lol2:
K Zachovi - spokojnosť, vystihuje to ten palec horec :) Toho chlapíka mám jednoducho rád..

K uploadu, nepoužívam tieto servery nejako často, tak som len hodil do googlu a uploadol na prvý :)
Larsson dostal #5 :thumbsup: Henrique #14 :thumbsup: Sýkora #15 (to je zlé znamenie) :D Boulton #22 (to si nemohol nechať 36tku?) :eek2: Mills #11 :thumbsup: Fayne #29 :thumbsup: inak všetko po starom.

Obrázek

...ešte tak dobre hrať aj naďalej a tá moja 5ka v nicku dostáva nový rozmer tento rok. :)

Palmieri dostal #12 už pred campom. #18 sa drží pre Zharkova, #20 pre Taorminu. Urbom počas roka dostane call-up number 30+, vlani mal #22ku, podobne ako Corrente, tá je ale teraz už obsadená.
mt-svk píše: Tento rok vam verim... PO mate podla mna iste :)
Při nejhorším se Lemairovi nezavolá na vánoce, ale na Mikuláše a je to v cajku
Getzo prosímtě řekni mi, už jsi chytil svoje forum ? :lol:
neis píše:Getzo prosímtě řekni mi, už jsi chytil svoje forum ? :lol:
:lol2: snažím sa, ale je to sakra náročné.

Pridaná hodnota: Hej chalani, viete že (pokiaľ neuskutočníme nejaký trejd pick zahŕňajúci) budeme mať na silnom drafte 2012 :!: 10 (možno jedenásť, stále sa snažím zistiť či bola podmienka jedného conditional picku splnená) :!: pickov? Z toho 6 v prvých 4 kolách. :cinka: Už len to využiť. Ja dúfam v posun nahor, podľa toho kto bude voľný, uvidíme.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO