Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Karlsson zacal v NHL, jeho vykony neboli oslnive, potom bol poslany do AHL a od dalsieho call-upu sa chytil...
Murray by sa Kubu aj chcel zbavit, ale zatial ho nikto nechce, budeme ho musiet pretrpiet asi az do Trade Deadline, potom odide za daky 7th conditional pick v roku 2100
Na buducu sezonu si chcem pozriet vsetky zapasy Ottawy (a samozrejme Columbusu), tak snad sa zadari preplatit espn player.

K Ottaw, ako vidis Greeninga, na ktory ma utok? Udajne Michalek nema extra chemistry so Spezzom, kym Butler ano, je to pravda?
Greening sa ukazal v dobrom svetle, so Spezzom a Butlerom mu to slo, rychly powerforward... v tych zapasoch ale o nic neslo, takze by som ho neprecenoval, Top 6 asi nebude, aj ked ju mame jednu z najhorsich v lige, na 4. utok je prilis dobry, a vsetky ostatne utoky su viacmenej "nenasadene", takze urcite aj v 1. bude hrat daku chvilu... no Michalek sam o sebe zatial (okrem golov) neukazal toho vela (chemistry so Spezzom nema), v novej sezone by mohol hrat s Folignom a Reginom v 2. utoku
Butler si so Spezzom sadol vyborne, TU su jeho vsetky goly
Co njacastejsie vidim u vasich fans, utoky vyzeraju nasledovne:

Filatov--Spezza--Buttler
Michalek--Regin--Alfredsson
Foligno--Smith--Condra
Greening--Konopka--ONeil

pripadne je Regin nahradeny Zibanejadom.

vyjadrit sa, vynimkou Filatova, k vasim mladikom nemozem. Aj tak ale vsetko zavisi na MacLeanovi (ci ako sa vola).
Na TSN je rozhovor s trenerom Ottawy. Na otazku, z ktorych hracov je najviac nadseny v buducej sezone, odpovedal ze zo Spezzu, Filatova a Zbanejada. Z toho mi vyplyva, ze Zibanejad bude hra v zakladnej zostave a Filatov v TOP 6, pravdepodobne so Spezzom. Pravdepodobne sa Regin posunie but na kridlo, alebo na post tretieho centra. Kde ale potom bude hrat Smith neviem...
Tej teorii so Zibanejadom neverim pokial nebude oficialna sprava ze ostava v Ottawe, okrem toho ho netreba este tlacit do NHL, v SEL hral 3. centra (26 zapasov), a v NHL ma byt akoze 2.? no neviem... ten problem s Reginom sa da velmi jednoducho vyriesit tym ze sa posunie na kridlo a Filatova zatial nebudem komentovat :sarcasm:
Nightwolf píše:Tej teorii so Zibanejadom neverim pokial nebude oficialna sprava ze ostava v Ottawe, okrem toho ho netreba este tlacit do NHL, v SEL hral 3. centra (26 zapasov), a v NHL ma byt akoze 2.? no neviem... ten problem s Reginom sa da velmi jednoducho vyriesit tym ze sa posunie na kridlo a Filatova zatial nebudem komentovat :sarcasm:
To nie su moje teorie, ale Stacheho. A o Filatova sa bat nemusis, nebudete robit podobne chyby ako u nas. Vsak uvidis v buducej sezone... . Uz to ale nejdem rozoberat.
Nightwolf píše:Tej teorii so Zibanejadom neverim pokial nebude oficialna sprava ze ostava v Ottawe, okrem toho ho netreba este tlacit do NHL, v SEL hral 3. centra (26 zapasov), a v NHL ma byt akoze 2.? no neviem... ten problem s Reginom sa da velmi jednoducho vyriesit tym ze sa posunie na kridlo a Filatova zatial nebudem komentovat :sarcasm:
Podle mě bude taky hrát už letos NHL podle toho co jsem zpozoroval :yes:
Ono bude zalezat ako sa ukaze v kempe, ak sa chyti, je sanca, ze bude hrat v druhom utoku pravdepodobne s Alfredssonom a jednym z dvojice Michalek/Foligno.
Posielam staršie Inside Hockey HNIC, každému do príslušného topicu.

mt-svk píše:Co njacastejsie vidim u vasich fans, utoky vyzeraju nasledovne:

Filatov--Spezza--Buttler
Foligno--Smith--Condra
Greening--Konopka--ONeil

vyjadrit sa, vynimkou Filatova, k vasim mladikom nemozem. Aj tak ale vsetko zavisi na MacLeanovi (ci ako sa vola).
Není to zlé ale pokud si pamatuji, se Spezzem se dobře sehrál i Regin (během PO minulého roku), tak bych to zkusil Regin-Spezza-Buttler.. Alfredsson asi začátek sezóny nestihne, tak by druhá lajna potom mohla být Michálek- ? - Filatov.. Díky rychlosti Filatova a Michálka by to mohla být nebezpečná řada. Jen ten 2. centr schází. Škoda, že už Fishera nemáte.
Reeper.89 píše:

Filatov--Spezza--Buttler
Foligno--Smith--Condra
Greening--Konopka--ONeil

Není to zlé ale pokud si pamatuji, se Spezzem se dobře sehrál i Regin (během PO minulého roku), tak bych to zkusil Regin-Spezza-Buttler.. Alfredsson asi začátek sezóny nestihne, tak by druhá lajna potom mohla být Michálek- ? - Filatov.. Díky rychlosti Filatova a Michálka by to mohla být nebezpečná řada. Jen ten 2. centr schází. Škoda, že už Fishera nemáte.
Ak by sa Zibanejad nepresadil do prveho timu a Regin isiel na kridlo, centra moze hrat aj Filatov. V repre ho hraval a vyborne, zda sa mi,ze niekedy aj v juniorke CSKA.

Regin---Spezza--Buttler
Michalek--Filatov--Alfredsson

No a predsa, MacLean je z Detroitu, kde hraval Sergej Fjodorov, ku ktoreho stylu ma Nikitov dost blizko. Skoda, ze sme ho neskusili na centri, velka skoda... .
mt-svk píše:
Reeper.89 píše:

Filatov--Spezza--Buttler
Foligno--Smith--Condra
Greening--Konopka--ONeil

Ak by sa Zibanejad nepresadil do prveho timu a Regin isiel na kridlo, centra moze hrat aj Filatov. V repre ho hraval a vyborne, zda sa mi,ze niekedy aj v juniorke CSKA.

Regin---Spezza--Buttler
Michalek--Filatov--Alfredsson

No a predsa, MacLean je z Detroitu, kde hraval Sergej Fjodorov, ku ktoreho stylu ma Nikitov dost blizko. Skoda, ze sme ho neskusili na centri, velka skoda... .
Tak tak. Má to jen jeden háček. Regin (i když ho mám rád) dle mne na top lajnu nemá. A Filatov by taky hned od začátku na centru neexceloval. Každopádně. Zkusit se to může žj.
K Reginovi sa vyjadrit nemozem, ale Filatov by na centri zly byt nemusel, skor naopak. Videla som ho tam a hral velmi dobre. Mimochodom, zabudla som na Da Costu, ale toho nepoznam vobec, to by musel zhodnotit Nightwolf, podobne ako Regina.
Senators maju hodne mlady a perspektivny tim. Na PO to ale stacit zrejme nebude.
HockeyFuture zase perlil, dat Filatovovi 7,5 (podla mna vyssie, proti D nemam nic, to by som pochopila) Lehnerovi 7,5 (znovu prilis nizke), Rundbladovi 8,0 (taktiez po jeho vykonoch vo Svedsku male)... to je hodnotenie a la 6,0 na Pekku Rinneho.

No skratka boduju.... . A to tychto hracov poznam. Ono aj pri Columbuse su niektore hodnotenia divne.
Podľa mňa primerané hodnotenia berúc do úvahy ich: doterajšie presadenie sa; nestálosť výkonov v dlhodobejšom horizonte (na tom posledná excelentná sezóna ešte veľa zmeniť nemusí, gólmani nie sú takmer nikdy záruka); skôr jednosmerný než viacsmerný potenciál.
Getzo5 píše:Podľa mňa primerané hodnotenia berúc do úvahy ich: doterajšie presadenie sa; nestálosť výkonov v dlhodobejšom horizonte (na tom posledná excelentná sezóna ešte veľa zmeniť nemusí, gólmani nie sú takmer nikdy záruka); skôr jednosmerný než viacsmerný potenciál.
Nie je to primerane. Filatov zaudol korculovat, prihravat atd? Nezaudol. Preco nezorali do uvahy zranenie, s ktorym hral prakticky celu sezonu? No a nestalost sa hodnoti D a podobne, nie cislicou. To plati aj u inych. Ak ma Ekman-Larsson 8,5, akym zarakom ma Rundlad 8,0? V Europe dali vasmu Larssonovi 9,0, Rundbladovi o stupen nizsie.

Skratka nesuhlasim. Podhodnotenie, som zvedava, ci im ho zvysia v priebehu tejto sezony.
mt-svk píše:Nie je to primerane. Filatov zaudol korculovat, prihravat atd? Nezaudol. Preco nezorali do uvahy zranenie, s ktorym hral prakticky celu sezonu? No a nestalost sa hodnoti D a podobne, nie cislicou. To plati aj u inych. Ak ma Ekman-Larsson 8,5, akym zarakom ma Rundlad 8,0? V Europe dali vasmu Larssonovi 9,0, Rundbladovi o stupen nizsie.

Skratka nesuhlasim. Podhodnotenie, som zvedava, ci im ho zvysia v priebehu tejto sezony.
To hodnocení vůbec neřeš. Ani pořádně nevíme jaké pravidla pro to hodnocení vůbec mají. Já nejsem sice odborník, ale těm hodnocením se někdy směju. Jenže já posuzuju jen kvalitu hráčů, takže nemůžu tvrdit, že jejich hodnocení jsou chybné.
leo píše:
mt-svk píše:Nie je to primerane. Filatov zaudol korculovat, prihravat atd? Nezaudol. Preco nezorali do uvahy zranenie, s ktorym hral prakticky celu sezonu? No a nestalost sa hodnoti D a podobne, nie cislicou. To plati aj u inych. Ak ma Ekman-Larsson 8,5, akym zarakom ma Rundlad 8,0? V Europe dali vasmu Larssonovi 9,0, Rundbladovi o stupen nizsie.

To hodnocení vůbec neřeš. Ani pořádně nevíme jaké pravidla pro to hodnocení vůbec mají. Já nejsem sice odborník, ale těm hodnocením se někdy směju. Jenže já posuzuju jen kvalitu hráčů, takže nemůžu tvrdit, že jejich hodnocení jsou chybné.
Napisane, potencial-cislica, uplatnenie potencialu-pismeno. Nemyslim sa, ze sa potencial niekoho zmensil.

Ale mas pravdu, uz dlhsie sa mi zda, ze ich hodnotenie je niekedy divne, tento rok mi to naplno potvrdili. Tak napriklad, Tarasenko ma 8,5, fajn, preco ma ale Burmistrov 8,0 podobne ako Landeskog? Pritiom od neho horsi nie su? Podla mna su niektori hraci, najma Europania podceneni.
mt-svk píše:Napisane, potencial-cislica, uplatnenie potencialu-pismeno. Nemyslim sa, ze sa potencial niekoho zmensil.

Ale mas pravdu, uz dlhsie sa mi zda, ze ich hodnotenie je niekedy divne, tento rok mi to naplno potvrdili.
Jenže určitě berou v úvahu věk a další jiné blbosti. Přibývajícím věkem a promaroděnejma sezonama se potenciál určitě snižuje...
Leo má samozrejme pravdu. Ja už len dodám, že zatiaľ Rundblad predčil očakávania. Počuješ echo? Ako to znie.

A dodám aj, že každý tím hodnotí iný hlavný amateur scout a jeho tím, takže rozdielnosť výsledkov (a sorry, ale pol bod hore dole pri tom kvante je proste matematicky logický) je na mieste. Čudujem sa, že to nechápeš.
Getzo5 píše:Leo má samozrejme pravdu. Ja už len dodám, že zatiaľ Rundblad predčil očakávania. Počuješ echo? Ako to znie.

A dodám aj, že každý tím hodnotí iný hlavný amateur scout a jeho tím, takže rozdielnosť výsledkov (a sorry, ale pol bod hore dole pri tom kvante je proste matematicky logický) je na mieste. Čudujem sa, že to nechápeš.
Ono to nie je vzdy len pol boda plus vykony sa mali prejavit v hodnoteni, co sa u Rundblada nestalo (ak odhliadnem od toho, ze uz pri drafte ho davali v buducnosti na vyssiu poziciu ako Hedmana). No co, nech si tam pisu co chcu..., na lade sa ukaze uplne nieco ine.

P.S. ine timy nekomentujem, pretoze okrem Columbusu a ciastocne Ottawy prospekty nepoznam.
Zostava na zapas s bostonom:

Filatov-Zibanejad-Butler
Foligno-Regin-Condra
Prince-Da Costa-O'Brien
Daugavins-Locke-Parrish

Cowen-Gonchar
Phillips-Lee
Borowiecki-Rundblad

Anderson-Auld

Bostonu sa roznia...
Filatov ma vybornu chemiu s Reginom, Da costa s michalkom, preco neskusit lajny:

Greening--Spezza--Zibanejad
Filatov--Regin--Alfredsson
Foligno--Da Costa--Michalek
Smith--Konopka--Neil
Buttler

(ak by bol Regin zraneny, tak na jeho miesto Zibannejada a na prave Buttlera.)

v obrane:

Lee, Karlsson
Cowen, Gonchar
Phillips, Rundblad

v brane niet co riesit
963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA