Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No tak tip hraca Panika by sme potrebovali, koho by ste za neho chceli? Vynimkou Johansona, Jennera, Mooreho, Savarda a Goloubefa.
mt-svk píše:No tak tip hraca Panika by sme potrebovali, koho by ste za neho chceli? Vynimkou Johansona, Jennera, Mooreho, Savarda a Goloubefa.
Doufám, že o Panika nepřijdeme. Yzerman (snad) nemá ve stylu měnit top prospecty.
mt-svk píše:No tak tip hraca Panika by sme potrebovali, koho by ste za neho chceli? Vynimkou Johansona, Jennera, Mooreho, Savarda a Goloubefa.
Někdy mi přijde, že jsi GM Jackets :D Tohle není NHLko, ale realita :wink2: Navíc Pánik se v OHL hodně hledá. Tem má ještě času a času...
leo píše:Někdy mi přijde, že jsi GM Jackets :D Tohle není NHLko, ale realita :wink2: Navíc Pánik se v OHL hodně hledá. Tem má ještě času a času...
Hodně hledá? Trošku přehnané.
Pánik už má letos začít v Norfolku, ne? Jinak u něj je problém spíš konzistence, pokavad tohle vypiluje, bude mít z velký části vyhráno. Ale 27+29 v 51 zápasech určitě málo není :thumbsup:
Nebo budem dost možná (nějaké zápasy určitě) hrát 7+11, to místo tam nebude a ten 12.útočník bude bývat healthy scratch, což mu moc neprospěje. Ale může přijít zranění, výkonnostní důvody apod. a někdo dostane call-up.
Tampóni, skúste si zapýtať Rickyho Nasha :sarcasm:
kisin píše:
leo píše:Někdy mi přijde, že jsi GM Jackets :D Tohle není NHLko, ale realita :wink2: Navíc Pánik se v OHL hodně hledá. Tem má ještě času a času...
Hodně hledá? Trošku přehnané.
No...vystřídal tam už tři týmy a dva roky po draftu bod na zápas je podle mě trošku pod očekávání :ja_neviem:
leo píše:No...vystřídal tam už tři týmy a dva roky po draftu bod na zápas je podle mě trošku pod očekávání :ja_neviem:
V rámci CHL není střídání klubů nic neobvyklého. A body nejsou všechno. Třeba Burmistrov v Barrie taky zrovna nepořádal bodové hody, přesto se v NHL určitě neztratil. Panik zejména na mezinárodní scéně ukázal, že na to má! Jeho největším problémem je nevyrovnanost, jak píše Pain - čili problém většiny mladých hráčů. Pokud neudělá áčko, sezonu začne v Norfolku.
mountain píše:Nebo budem dost možná (nějaké zápasy určitě) hrát 7+11, to místo tam nebude a ten 12.útočník bude bývat healthy scratch, což mu moc neprospěje. Ale může přijít zranění, výkonnostní důvody apod. a někdo dostane call-up.
Já myslím, že tohle by se 'juniorů' týkat nemělo - 12. (13.) útočník by měl být B.Jones/Ritola, čili někdo, komu pobyt na farmě už v podstatě nic nedá a jejich vysedávání na tribuně nám nemusí rvát srdce. Taková by měla být jejich pozice na startu sezony, postupně můžou stoupat vzhůru.
To jo, pro Ritolu/Jonese je to ok, ale takový Ashton/Connolly kdyby byli 4 z 5 zápasů healthy scratch na tribuně, tak by to nebylo moc dobré. To je pro ně podstatně lepší hrát stabilně slušné minuty v Norfolku. Ale tohle předpokládám Boucher a spol. ví.
To se určitě nestane. Buď si vybojují ice-time minimálně okolo 12+ minut a nebo budou na farmě/juniorce.
V případě Bouchera je blbost používat termíny jako 3. nebo 4.linka, protože i hráč 4.lajny může stejně co Marty :D proto jsem uvedl ty minuty, orientačně.
Uplně přesně co sem řikal... stačí jedno zranění, výpadek formy a v top6 bude díra jak prase. Ryan Malone měl operaci ramene a bude mimo přibližně půl roku! Jeho návrat do sestavy se odhaduje do poloviny prosince. Bože muj, at se ho SFY zbaví za pytel puků. Když je zdravej hraje ho*no, jinak poslední roky furt marodí :hroza: Hráč naprosto k ničemu. Okamžitě bych ho trejdnul za minimální náhradu, třeba 7th round pick a podepsal Prospala se Stillmanem. Každopádně Yzy s tim něco musí udělat, protože takhle bude muset Shannon hrát 1 nebo 2 lajnu a ve třetí nám zbyde akorát Moore :roll:
RealKyper píše:#NHL news. As #Lightning celebrate Stamkos signing, they also deal with the fact Ryan Malone will not be ready to start the 2011-12 season.
RealKyper píše:Word is #Lightning Malone had surgery on his ailing shoulder recently and could be lost up to 4-6 months. A mid Dec #NHL return is projected.
EDIT: Oukej, sem trošku klidnější, ale stejnak... stokilovej borec a každou chvilku zraněnej. At ho SFY vymění, nemá cenu držet jeho plat, když neni schopnej ani odehrát komplet sezonu.
JonJordan píše:Team source confirms recent shoulder surgery for Malone but calls 4-6 month recovery window inaccurate. Instead, "should" be ready for camp.
Zrovna on je z té top6 naštěstí nejmenší ztráta. Ale spíš mě vrtá hlavou, proč na tu operaci nešel okamžitě po skončení sezony, takhle zbytečně (?) promarnil 2 měsíce, divné....
Mnohem vic nez Lawtona, vic nez spatne kroky Jaye Feastera a mnohem vic nez kazdorocni spekulace o odchodu nektereho z hracu do MTL, nesnasim tohle mrtvy obdobi. At to nemusim hledat... reknete mi nekdo kdy zacina juniorsky camp, kdy A-team camp ... at vim kdo kdy se budu hokejove nudit :-) .

Jeee, jeste ze tu mam par zapasu z lonsky sezony nahranejch, jdu si pustit TBL-TOR.
Tak Venca podepsal s CBJ na $1.75M/1rok ... cili Stillman nebo nic. Ale asi podle Y nebude nic. Skoda.

jeste koukam co kloudnejsiho zbylo:

Sergei Samsonov
Rob Niedermayer
Cory Stillman
Chris Drury
Marek Svatos
Nikolai Zherdev
Alex Kovalev
Matt Bradley
Teemu Selanne
Fernando Pisani
Chris Clark
Ethan Moreau
Kris Draper
Mike Modano
Antti Miettinen
Patrick O'Sullivan
J.P. Dumont
Petr Prucha
Kyle Wellwood

Ryan Callahan
Zach Parise
Nedávno jsem prijížděl statistiky minulých let a narazil jsem na vašeho Paula Rangera. Vzal si rok pauzu kvůli osobním problémům ale.. nějak sem o něm dlouho neslyšel. Co se s ním stalo? Něco mi uniklo?
Reeper.89 píše:Nedávno jsem prijížděl statistiky minulých let a narazil jsem na vašeho Paula Rangera. Vzal si rok pauzu kvůli osobním problémům ale.. nějak sem o něm dlouho neslyšel. Co se s ním stalo? Něco mi uniklo?
Paul šel údajně studovat na univerzitu, pravděpodobně má se svojí budoucností jiný záměr, než hrát profesionální hokej :roll: Je ho strašná škoda... měl to být v budoucnu náš ofenzivní pilíř v obraně. Každopádně pár týdnů po jeho "odchodu" se spekulovalo o všem možným, od gemblu až po drogy. Snad se časem Paul k hokeji vrátí, měl dost slibnou budoucnost.
Btw, Ryan Shannon u nás bude nosit na dresu #22. Číslo tím pádem "zdědí" po Danu Boylovi :D
PainKiller píše:
Reeper.89 píše:Nedávno jsem prijížděl statistiky minulých let a narazil jsem na vašeho Paula Rangera. Vzal si rok pauzu kvůli osobním problémům ale.. nějak sem o něm dlouho neslyšel. Co se s ním stalo? Něco mi uniklo?
Paul šel údajně studovat na univerzitu, pravděpodobně má se svojí budoucností jiný záměr, než hrát profesionální hokej :roll: Je ho strašná škoda... měl to být v budoucnu náš ofenzivní pilíř v obraně. Každopádně pár týdnů po jeho "odchodu" se spekulovalo o všem možným, od gemblu až po drogy. Snad se časem Paul k hokeji vrátí, měl dost slibnou budoucnost.
Díky :)
Ok, napadlo mě, kdyby náhodou někdo neudělal Áčko (jako, že asi neudělá), kdo vezme post křídla ve třetí lajně. Přesunout by se tam mohl IMO Dana Tyrell, kterej ve čtvrtý lajně udělal 15 bodů, nebo třeba Adam Hall, jeho místo by pak dostal Tom Pyatt. Další věc, Thompson je psanej na eliteprospects jako LW/C, což takhle ho šoupnout do třetí lajny, bodově se taky celkem prosadil. Tady jsou teda moje návrhy, jak by mohly poslední dvě lajny vypadat:

1.
Tyrell - Moore - Shannon
Hall - Thompson - Pyatt

2.
Hall - Moore - Shannon
Tyrell - Thompson - Pyatt

3.
Thompson - Moore - Shannon
Tyrell - Hall - Pyatt
Pokud šel Ranger studovat, pak vážně nerozumím tomu, proč vůbec začínal sezonu (odehrál tuším 8 zápasů) a až pak odešel. Musel to vědět dopředu. Minimálně mohl před odchodem pronést krátké prohlášení do novin, mlčením akorát dělal fanouškům falešné naděje.

Shannon se mi líbí víc a víc. Systém je pro něj jak dělanej. A vypadá na chytrého borce, viz videa na oficiální stránce.

Malonův přínos pro team se podceňuje. Jasně, 4.5 M si nezaslouží (ideální cap hit by byl tak 3 M) - přesto to je nejlepší doplňující UFA top6 forward za poslední léta. A že se jich zde vystřídalo...namátkově Vrbata, Tanguay, Gagne. Ani jeden nevydržel déle než rok. Malone je u nás již 3 roky a určitě za to nemůže jen vysoký cap hit. Za 7th round pick bych ho určitě neměnil. Takový hráč se vždycky hodí.

Určit složení bottom six (i celého útoku) není jednoduché, Boucher to v zápase stejně neustále točí. Skoro v každém zápase dostane alespon jedno střídání trojka St.Louis - Lecavalier - Stamkos dohromady. Takže bych to viděl nějak takhle:

1.Shannon - Lecavalier - Purcell
1.Malone - Lecavalier - Purcell
1.St.Louis - Lecavalier - Stamkos

2.St.Louis - Stamkos - Downie
2.St.Louis - Moore - Stamkos

3.Tyrell - Moore - Shannon
3.Malone - Moore - Downie
3.Thompson - Lecavalier - Tyrell

4.Ashton - Thompson - Hall

Tyhle kombinace byly nějčastěji k vidění loni. Věřím, že Ashton udělá áčko a Tyrell se posune k Mooreovi. O zbylé 1-2 místa v útoku by se pak měli porvat B.Jones, Ritola a Pyatt. Doufám, že Jones konečně udělá áčko!
Rich Petiot is the only vet d-man for Norfolk next season :giggle: odešel Roy, Mihalík i Milam (Sparta) - konečně bude Barberio bek číslo 1.
Malone je u nás už tři roky jenom proto, protože má NMC :D Yzerman se ho loni snažil vyměnit za Kaberleho, všechno to ale ztroskotalo na tý blbý klauzuli. Je fakt, kdyby bral ty cca 3 mega, tak by s tim nebyl problém, takhle za ty peníze bysme mohli mít o dost lepšího hráče. Snad brzo přijde Ashtonův čas :)

Jinak IMO, to místo ve třetí lajně bude stejně tak nějak "symbolický". Většinu zápasů budem hrát na sedm beků, a toho sedmýho beka by měl dělat nejspíš Matt Gilroy. Takže pokavad Ashton neudělá letos Áčko, do třetí lajny se přesune někdo z lajny čtvrtý a tam zaplní místo Pyatt. Ve finále by to mohlo vypadat asi takhle:

Downie - Stamkos - St. Louis
Malone - Lecavalier - Purcell
Hall/Thompson - Moore - Shannon
Tyrell - Thompson/Hall - Pyatt

Brewer - Ohlund
Hedman - Clark
Kubina - Bergeron
Gilroy

Boucher by pak podle toho jak by potřeboval točil Pyatta s Gilroyem. Gervais IMO začne sezonu na farmě.
PainKiller píše: Yzerman se ho loni snažil vyměnit za Kaberleho, všechno to ale ztroskotalo na tý blbý klauzuli.
Hmm...díky bohu za tu blbou klauzuli :sarcasm: o výměně Malonea do Toronta se spekuluje už nějaký ten pátek, ale nemyslím si, že by byl Malone 'on the block'
http://lightning.nhl.com/club/news.htm? ... rss-herman" onclick="window.open(this.href);return false;

Zajímavé. Zdá se mi to a nebo Thompson trošku přibral? :sarcasm:
9522 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS