Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Canucks sign right wing Steven Pinizzotto

Vancouver, B.C. - Vancouver Canucks President & General Manager Mike Gillis announced today that the Canucks have signed right wing Steven Pinizzotto.

Pinizzotto, 27, spent the 2010.11 season with the Washington Capital’s AHL affiliate, the Hershey Bears. He collected 42 points (17-25-42) and 178 penalty minutes in 68 games. The 6’1”, 195 pound forward also appeared in 6 AHL playoff games, recording four points (2-2-4) and six penalty minutes. He finished the regular season with the team’s best plus/minus at plus-40.

Posila do AHL?? :ja_neviem:

Ale mozno nahrada na post bitkara po odchode Rypiena a Glassa, lebo neviem, kto by sa mohol postavit klasickym bitkarom, Bieksa teda nie..
Linden16 píše:Canucks sign right wing Steven Pinizzotto

Vancouver, B.C. - Vancouver Canucks President & General Manager Mike Gillis announced today that the Canucks have signed right wing Steven Pinizzotto.

Pinizzotto, 27, spent the 2010.11 season with the Washington Capital’s AHL affiliate, the Hershey Bears. He collected 42 points (17-25-42) and 178 penalty minutes in 68 games. The 6’1”, 195 pound forward also appeared in 6 AHL playoff games, recording four points (2-2-4) and six penalty minutes. He finished the regular season with the team’s best plus/minus at plus-40.

Posila do AHL?? :ja_neviem:

Ale mozno nahrada na post bitkara po odchode Rypiena a Glassa, lebo neviem, kto by sa mohol postavit klasickym bitkarom, Bieksa teda nie..
A proč by někdo musel??? Budeme hrát víc hokej...Minulou sezonu to vyšlo tak proč v tom nepokračovat :ja_neviem: Navíc si myslím, že Mancari bude ten kdo se pohrne do pěstních soubojů :yes:
Jeff Tambelini odchádza do Zurrichu :thumbsdown:
OndroNR píše:Jeff Tambelini odchádza do Zurrichu :thumbsdown:
Tak to je škoda.. doufal jsem, že se nastálo letos prosadí (s trochou sebevědomí i do druhé lajny..) ..
Reeper.89 píše:
Tak to je škoda.. doufal jsem, že se nastálo letos prosadí (s trochou sebevědomí i do druhé lajny..) ..
Minulú sezónu hral celkom slušne, mal som možnosť vidieť ho v pár zápasoch, v predvianočnom na ľade Detroitu strelil gól a hral fakt dobre. Nuž, keď si myslí, že mu tam bude lepšie, nech teda ide .... Ale myslím, že na NHL v pohode má, možno to chcelo len viac chcenia a odhodlania a makania :yes:
OndroNR píše:
Reeper.89 píše:
Minulú sezónu hral celkom slušne, mal som možnosť vidieť ho v pár zápasoch, v predvianočnom na ľade Detroitu strelil gól a hral fakt dobre. Nuž, keď si myslí, že mu tam bude lepšie, nech teda ide .... Ale myslím, že na NHL v pohode má, možno to chcelo len viac chcenia a odhodlania a makania :yes:
Chce zarobit peníze, co mu v NHL nedají :) .
Informace: Podle posledních zpráv se Canucks snaží získat jednoho z dvojice Boulton a Janssen (oba NJ Devils).
Reeper.89 píše:Informace: Podle posledních zpráv se Canucks snaží získat jednoho z dvojice Boulton a Janssen (oba NJ Devils).
:hroza: chceli oboch. CHCELI. Čo to máš za zdroj? Inak by to ale bolo zaujímavé, keby sme hneď jedného vymenili po tom, čo obaja prehlásili, lol.
Getzo5 píše:
Reeper.89 píše:Informace: Podle posledních zpráv se Canucks snaží získat jednoho z dvojice Boulton a Janssen (oba NJ Devils).
:hroza: chceli oboch. CHCELI. Čo to máš za zdroj? Inak by to ale bolo zaujímavé, keby sme hneď jedného vymenili po tom, čo obaja prehlásili, lol.
Zbytečné. Sestava už je podle mě daná...

D.Sedin-H.Sedin-Burrows
Sturm-Kesler-Hodgson
Higgins-Malhotra-Hansen
Ebbett-Lapierre-Mancari
Oreskovich

Edler-Salo
Hamhuis-Bieksa
Ballard-Alberts
Rome,Sulzer

Luongo
Schneider

Po návratu Raymonda se Samuelssonem :arrow:

D.Sedin-H.Sedin-Burrows
Raymond-Kesler-Samuelsson
Higgins-Malhotra-Hansen
Ebbett-Lapierre-Mancari
Sturm

Edler-Salo
Hamhuis-Bieksa
Ballard-Alberts
Rome,Sulzer

Luongo
Schneider
Krásne si posadil Sturma :D Fakt myslíš, že bude pokračovať v chabých výkonoch z posledného obdobia ? Možno prekvapí, neodpisuj ho :wink2:
OndroNR píše:Krásne si posadil Sturma :D Fakt myslíš, že bude pokračovať v chabých výkonoch z posledného obdobia ? Možno prekvapí, neodpisuj ho :wink2:
Neodepisuju, ale nemyslím si, že Raymond nebo Samuelsson budou horší. Je tam hodně možností a bude to celkem prča :-) Třeba se chytne Cody a bude sedět Samuelsson :D Uvidíme je to otevřené :yes:
leo píše:
OndroNR píše:Krásne si posadil Sturma :D Fakt myslíš, že bude pokračovať v chabých výkonoch z posledného obdobia ? Možno prekvapí, neodpisuj ho :wink2:
Neodepisuju, ale nemyslím si, že Raymond nebo Samuelsson budou horší. Je tam hodně možností a bude to celkem prča :-) Třeba se chytne Cody a bude sedět Samuelsson :D Uvidíme je to otevřené :yes:
Raymond má čo dokazovať, že tá minulá sezóna, kde strelecky explodoval, nebola náhodná. V tejto sezóne sa nejak zasekol, teraz musí potvrdiť, že ten plat si zaslúži :yes: Samuelsson mi strašne chýba v Detroite, ihneď by som ho bral ... za Hudlera :D ...Hodgson nemôže donekonečna čakať, čakám, že sa nastálo usadí v prvom tíme a možno aj vyštve Samuelssona preč z Vancouveru :cool:
OndroNR píše:Raymond má čo dokazovať, že tá minulá sezóna, kde strelecky explodoval, nebola náhodná. V tejto sezóne sa nejak zasekol, teraz musí potvrdiť, že ten plat si zaslúži :yes: Samuelsson mi strašne chýba v Detroite, ihneď by som ho bral ... za Hudlera :D ...Hodgson nemôže donekonečna čakať, čakám, že sa nastálo usadí v prvom tíme a možno aj vyštve Samuelssona preč z Vancouveru :cool:
No Raymond to bude dělat hlavně pro sebe. Neuspěje půjde pryč, protože mu končí smlouva. Samuelssonovi taky končí takže jeho dny ve Vancouveru se pomalu sčítají. Sturm se taky nezdrží a Cody...Buď se ukáže, že na to má nebo ne. Jak říkáš nemůže se na něj čekat věčně a já věřím, že se už letos usadí :yes:
Getzo5 píše:
Možná chtěli oboouch.. sem to jen přejel očima. Pointa zůstává stejná. Zdroj tady http://bleacherreport.com/articles/7698 ... n-enforcer" onclick="window.open(this.href);return false; :wink:
Reeper.89 píše:
Getzo5 píše:
Možná chtěli oboouch.. sem to jen přejel očima. Pointa zůstává stejná. Zdroj tady http://bleacherreport.com/articles/7698 ... n-enforcer" onclick="window.open(this.href);return false; :wink:
Pointa je iná, lebo podľa posledných správ podpísali obaja v Devils, ten záujem bol, keď boli obaja FA :hroza:
Joe S. píše:Pointa je iná, lebo podľa posledných správ podpísali obaja v Devils, ten záujem bol, keď boli obaja FA :hroza:
Tak to bylo i myšleno. Proto jsem dodal skrze nepřesné informace ten odkaz. Stačí?
OndroNR píše:
leo píše:
Raymond má čo dokazovať, že tá minulá sezóna, kde strelecky explodoval, nebola náhodná. V tejto sezóne sa nejak zasekol, teraz musí potvrdiť, že ten plat si zaslúži :yes: Samuelsson mi strašne chýba v Detroite, ihneď by som ho bral ... za Hudlera :D ...Hodgson nemôže donekonečna čakať, čakám, že sa nastálo usadí v prvom tíme a možno aj vyštve Samuelssona preč z Vancouveru :cool:
Ja Sturmovi verím, toho hráča mám celkom rád, posledné sezony boli chabé ale hlavne kvôli zraneniam, dostal 1 ročnú zmluvu ktorá zrejme rozhodne o jeho osude v NHL, takže aj on bude hrať ako o život aby sa v NHL zachránil, ked mu vydrží zdravie a sadne si s Keslerom môže to byť zaujímavé, ale to je tá optimistická predstava... Myslím že keby sa Raymond nezraní pred koncom sezony tak v tomto čase by bol už asi vymenený. A s tým Hodgsonom je to už smutné ako dlho nanho čakáme popri tom aká budúcnosť sa mu predpovedala, u nás mladíci šancu nedostávajú a pri takom tíme aký máme ani nemajú miesto, najslabší sme na krídlach ale naši top prospekti sú len centri a obrancovia... Ale leo Ebbett má u teba isté miesto v oboch tímoch čo si zostavil, podla mna on bude hrať hlavne u Wolves... Problem je že na tú pozíciu LW v 4. útoku asi nikoho vhodnejšieho zatial nemáme :? . Ebbett sa tam nehodí.
Ohlund píše:Ale leo Ebbett má u teba isté miesto v oboch tímoch čo si zostavil, podla mna on bude hrať hlavne u Wolves... Problem je že na tú pozíciu LW v 4. útoku asi nikoho vhodnejšieho zatial nemáme :? . Ebbett sa tam nehodí.
Jak říkáš: nemáme...Sturma tam dávat nebudu to je blbost, ale já myslím, že to sním nebude tak hrozné. Může hrát i centra i levé křídlo. Každopádně jsem čekal nějakou posilu :thumbsdown: Trejd Ballarda nebo něco takového. Za podpis Higginse a Sturma jsme mohli mít třeba Gagného nebo Leina. Je to škoda, protože Kes potřebuje kvalitní křídla...Ale já pořád věřím ve skvělou formaci v podobě Raymond - Kesler - Hodgson :wave:
craig mactavish bude trenerom farmy vancouvru. Tak to som zvedavy :)
Čo by ste mali vedieť o Danielovi a Henrikovi Sedinovi
Obrázek
:arrow: http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/344 ... i-sedinovi
arek píše:craig mactavish bude trenerom farmy vancouvru. Tak to som zvedavy :)
Nemá být koučem Don Lever? :hmm:
Canucks podpísali Byrona Bitza, o jeho podpise u nás sa už dlho špekulovalo takže som to aj čakal, v lete sme tú spodnú 6ku celkom posilnili a dosť aj pritvrdili, jediné čo ma trápi že všetci získaní hráči sú čiste RW.
Som teda zvedavý ako bude vyzerať ten 3. a 4. útok...
Pinizzotto, Mancari, Bitz, Duco aj Oreskovich všetci kandidáti na miesto RW v 4. útoku.
Jannik Hansen podpísal na 3 roky za 4,1M , paráda cap len 1,35. Tak teraz nechápem prečo to tolko trvalo, Jannik má len 25r prežil svoju najlepšiu sezonu a pritom ten jeho plat postupne klesá 1,6 - 1,35 - 1,1 :eek2: . Ja som sa už bál že ten cap bude okolo 1,8+ ale vidieť že sa mu tu páči tak podpísal za menej a Gillis má stále pár milionov aby priniesol neakého poriadneho hráča ku Keslerovi. :thumbsup:
Nemam rada, ked si 18 rocni takto vyberaju.... presne preto som nemala rada Lindrsoa, preto sa mi Sedinovci zhnusili.
mt-svk píše:Nemam rada, ked si 18 rocni takto vyberaju.... presne preto som nemala rada Lindrsoa, preto sa mi Sedinovci zhnusili.
:rofl: :clap:
Prepac,ale ty o com melies?? :yahoo:

..mam pocit,ze si sa nam trochen stratila v debate.. :bitka3: ..
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS