Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

vďaka, súhlasím...

btw...prospect mini-camp invitees :

Kód: Vybrat vše

http://islanders.nhl.com/club/news.htm?id=568693
pár zaujímavostí...

Max Capuano = synovec Jacka...
Cody Rosen sa od draftovej sezóny, keď odchytal 1 zápas niekoľkonásobne zlepšil a v uplynulej odchytal zápasy 3...
pozvaný je aj obranca Mei Ushu kapitán Japonskej "dvadsiatky" hrajúci na Waseda University v Japonsku...

inak to pokladám za slušnú skupinu prospektov, akurát som trošku prekvapený, že sa ešte zúčastní aj Travis Hamonic, ktorý sa už v NHL usadil a zaujíma ma krídelník Anton Zlobin, nedraftovaná 1993jka, hrajúca za Shawinigan Cataractes (59 z 45 b, nováčikovská sezóna v QMJHL)

štart 16. júla...
Nie som fanusik Kabanova, skor naopak, ale udajne dostal rozum. Svedci o tom aj cena, myslim, ze za charitu, teraz mam na mysli jeho charakter.
mt-svk píše:Nie som fanusik Kabanova, skor naopak, ale udajne dostal rozum. Svedci o tom aj cena, myslim, ze za charitu, teraz mam na mysli jeho charakter.

tu je jeho nedávne interview :

http://thehockeywriters.com/kirill-kabanov-roller-coaster-ride-to-the-nhl/
úprimne, tvrdenia o tom ako mentálne vyspel beriem s rezervou a podľa mňa tomu nepridávajú ani jeho odpovede, základnú časť nemal dobrú play-offs už oveľa lepšie, dalšiu sezónu odohrá v zrejme opäť v QMJHL v Montreale (už v treťom tíme (výmena z Monctonu, zánik Lewistonu))...je to divoká karta, chalan sa zdá byť odhodlaný tak som zvedavý, ale moje očakávania nie sú veľmi vysoko...

:ee: unfair :thumbsdown: :D

My také nikdy mať nebudeme :cry: :D Pekné pre fans.
Getzo5 píše:

:ee: unfair :thumbsdown: :D

My také nikdy mať nebudeme :cry: :D Pekné pre fans.
Moc pěkné! Vždycky jsem měl slabost na hkejové nájezdy :slintac:
Reeper.89 píše:Moc pěkné! Vždycky jsem měl slabost na hkejové nájezdy :slintac:

Co tento? :)
pekný event...asi jediný merateľný výsledok - Matt Donovan najtvrdšia strela = 95 MPH...okolo 152 km/h

Strome a Nino vyzerali počas scrimmage trošku bez záujmu...najlepší hráči - Lee, Nelson, DeHaan, Pedan + AHL lajna Dibenedetto-Ullstrom-Rakhshani suverénna...

and Happy Birthday Kirill Kabanov...

quote of the night - "I ate my mom´s pancakes a little bit" - KK... :rofl:
leo píše:
Reeper.89 píše:Moc pěkné! Vždycky jsem měl slabost na hkejové nájezdy :slintac:

Co tento? :)
Není špatný ale přecijen, ten od Ryana Stromeho se mi líbil víc. Tohle jsem už v nájezdech NHL viděl :) .
Jinak, co se týká Kabanova, vypadal, že má dobrou náladu. Dokonce, i ta angličtina mu šla si myslím. Nakonec jeho draftování pro Islanders může být větší výhra, než se předpokládalo. :)
Kabanov hovoril plynule anglicky uz davno, v Rusku dokonca studoval na Univerzite, on to hlupak nie je. Mna u neho podrazdili tie jeho vyroky o reprezentacii. Ale je to prvokolovy hrac, je sikovnejsi ako Hall, jehoi blokovala ta jeho nestastna povaha. Ak sa zmeni, Isles vyhrali.
taaaakže Rolston in Hunter out...o 3 mil bližšie ku flooru...borci od NJD, má Rolston ešte čo ponúknuť? nebol náhodou pred pol rokom na re-entry waivers?

takže čo? Comeau out? Nino => Portland?

pre info, Hunter je stále slušný checking winger do 4. lajny, bohužial časté a vážne zranenia ho pripravili o všetkú rýchlosť...btw nejaké info o tom conditional picku?
Má. S dobrým centrom 20+ dá, na PK je dobrý, na PP použiteľný i keď tam si vystačíte aj bez neho. Deal má obojstranné pozitíva, u nás asi viac ale to pramení z vnútornej situácie v klube, nie z trejdu samotného.

O Hunterovi viem. Na počet ľudí v bottom6 je možné, že bude burried, takže tak. Ale na to my kašleme, toto je spása. Ďakujeme Snow :good:

EDIT: Žiaden pick, I`m sorry. :hehe: :D
thx...ja nemôžem byť nespokojný s týmto trejdom, totiž nemám prečo...mrnčal som po veteran presence a dostal som ju v podobe Reasonera a Rolstona, ktorý mi prišiel ako obľúbený borec off ice...

jop žiadny pick...

teraz som zvedavý na pondelok a potom na štvrtého, keď má Comeau arbitráž...
Ešte si počkaj, Yashin je ideal veteran presence :sarcasm:
Getzo5 píše:Ešte si počkaj, Yashin je ideal veteran presence :sarcasm:
+ Nabokov...oh god... :hroza:

a čo je najsmutnejšie, tak ten sarcasm smajlík je tam možno zbytočne :lol2:
Lamoriello: Vote Yes for new Coliseum
Friday, 07.29.2011 / 4:47 PM / News
New Jersey Devils
Newark, NJ – Devils' President/CEO/GM Lou Lamoriello today issued the following statement regarding the vote for a new Nassau Coliseum:

"The New York Islanders are a proud organization with a championship history. Monday’s referendum vote on a new Nassau Coliseum is vital to ensuring that tradition lives on.

Since opening Prudential Center in 2007, we have seen first-hand the tremendous impact that a new facility can have for our fans and the surrounding community. A world-class facility is fundamental to success in the modern sports landscape, and a necessity for both the fans and the players.

Owner Charles Wang and General Manager Garth Snow have assembled a core of talented young players whose future depends on a new home on Long Island. We look forward to continuing our Atlantic Division rivalry for years to come.

The Devils support the Islanders in their quest for a new arena, and urge Nassau County residents to vote yes this Monday."
:serus: :thumbsup: Musíme si pomáhať.
Getzo5 píše:
Lamoriello: Vote Yes for new Coliseum
Friday, 07.29.2011 / 4:47 PM / News
New Jersey Devils
Newark, NJ – Devils' President/CEO/GM Lou Lamoriello today issued the following statement regarding the vote for a new Nassau Coliseum:

"The New York Islanders are a proud organization with a championship history. Monday’s referendum vote on a new Nassau Coliseum is vital to ensuring that tradition lives on.

Since opening Prudential Center in 2007, we have seen first-hand the tremendous impact that a new facility can have for our fans and the surrounding community. A world-class facility is fundamental to success in the modern sports landscape, and a necessity for both the fans and the players.

Owner Charles Wang and General Manager Garth Snow have assembled a core of talented young players whose future depends on a new home on Long Island. We look forward to continuing our Atlantic Division rivalry for years to come.

The Devils support the Islanders in their quest for a new arena, and urge Nassau County residents to vote yes this Monday."
:serus: :thumbsup: Musíme si pomáhať.

much appreciated...dnes sa hlasuje, som mimoriadne nervózny :scare:
http://thehockeywriters.com/kirill-kaba ... o-the-nhl/" onclick="window.open(this.href);return false;

tento rozhovor a zaroven clanok o kabanovovi ta kuwo potesi a ja som ho nim zobrala na milost, kedze sa za svoje minulorocne vyjadrenia ospravedlnil.
:hmm: hodne nevyspitatelny tim..
ocekavam ale boje o PO
Pandolfo invited to training camp...how nice

http://islanders.nhl.com/club/news.htm?id=587694
Nooo... :D Tak ja mu držím palce i keď by som ho späť po buyoute narozdiel od Whitea rád nevidel. Ani si nemyslím, že ešte na to má. Ale tak good luck Pando.
no je tu sucho...takže aspoň skromné info, začal sa nám rookie camp, formácie boli nasledovné :

Rakhshani-Ullstrom-DiBenedetto
Niederreiter-Strome-McNeely
Kabanov-Cizikas-Persson
Gallant (PTO)-Romano-Theoret

Katic-de Haan
Donovan-Ness
Pedan-Bidlevskii (ATO)
Kichton-Olson (PTO)
KatieStrangESPN Katie Strang
by Real_ESPNLeBrun
Paperwork has yet to be completed but Tavares has agreed to terms on a six-year extension with AAV of 5.5 M #Isles
15 minutes ago

:cool: skvelá správa pre fanúšikov Isles. Ja som vždy veril, že ostane.
NY Islanders znovu na neurčitou dobu přišli o brankáře Ricka DiPietra. Třicetiletý gólman inkasoval při středečním tréninku ránu pukem do masky po střele Briana Rolstona a utrpěl otřes mozku.
Jak jsem říkal... Rolstonův " pověstný " golfák už úřaduje :D :D
Headhunter. :frajer2:
843 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: mitch
2024 FLORIDA PANTHERS