Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Chia podpísal Adama McQuaida na tri roky s celkovým zárobkom 4.7 mil. Postupne si príde na svoje v podobe 1.4, 1.5 a napokon v treťej sezóne 1.8 mil. Myslím, dobrý podpis... Adam výkonnostne rastie a aj ked občas spraví hlúpe chyby, jeho progres v posledných sezónach je enormný... v tej dalšej by mal byť ešte lepší, stále ide o mladého hráča.
Neviete, kedy a o kolkej bude SC v Trencine? Vidim tam len 22. -23.7 a nic viac. Uvazujem, ze si spravime vylet, Julku pofotim so Zdenom a SC.
Bruins majú údajne záujem o Chrisa Campoliho.... :)
mt-svk píše:Neviete, kedy a o kolkej bude SC v Trencine? Vidim tam len 22. -23.7 a nic viac. Uvazujem, ze si spravime vylet, Julku pofotim so Zdenom a SC.
teraz som pocul v radiu, ze od 16:30 na namesti
arek píše:
mt-svk píše:Neviete, kedy a o kolkej bude SC v Trencine? Vidim tam len 22. -23.7 a nic viac. Uvazujem, ze si spravime vylet, Julku pofotim so Zdenom a SC.
v sobotu?
mt-svk píše:
arek píše:
v sobotu?
23. jula sobotu, 16.30 na mierovom namesti :)
snad sa nestrati (nebude meskat) ako v pripade nathana hortona :giggle:
Diky arek, hned idem robit plan na dotycny den. :)
Jede někdo z Bruins fans do Štenberka se podívat na SC ?? Já tam s bandou jedu. Začíná to udajně ve 3 na náměstí
Tie spoje z Nitry idú tak blbo :ja_neviem: Niečo musím vymyslieť, ten SC musím vidieť :evil: Leda že by som spal v parku alebo na stanici :D
Martin #27 píše:Jede někdo z Bruins fans do Štenberka se podívat na SC ?? Já tam s bandou jedu. Začíná to udajně ve 3 na náměstí
Jedu. Ikdyž nejsem Bruins fan :D
leo píše:
Martin #27 píše:Jede někdo z Bruins fans do Štenberka se podívat na SC ?? Já tam s bandou jedu. Začíná to udajně ve 3 na náměstí
Jedu. Ikdyž nejsem Bruins fan :D
Se mnou jede i jeden fanda Habs takže to je celkem jedno :D Chci se vyfotit s Kabelkou a SC... nevíš něco o programu?? je pravda že Krejčí a Kabelka mají přijet v 17:00 ???
leo píše:Jedu. Ikdyž nejsem Bruins fan :D
Ty nielenže nie si Bs fan, ty si Nucks fan a ideš tam? :lol: Hádam si len nemyslíš, že :cup: v Čechách sa už nedožiješ. Nechápem. :ja_neviem:

EDIT: Habs fan, lol. Ale tak jeho ospravedlňuje Kaberle, čo nepredpokladám, že je leov prípad. :panika: :D
Martin #27 píše:Se mnou jede i jeden fanda Habs takže to je celkem jedno :D Chci se vyfotit s Kabelkou a SC... nevíš něco o programu?? je pravda že Krejčí a Kabelka mají přijet v 17:00 ???
Tam bude i Kabelka? To jsem nevěděl :)
Getzo5 píše:
leo píše:Jedu. Ikdyž nejsem Bruins fan :D
Ty nielenže nie si Bs fan, ty si Nucks fan a ideš tam? :lol: Hádam si len nemyslíš, že :cup: v Čechách sa už nedožiješ. Nechápem. :ja_neviem:
Mám to 10 minut autem, párkrát jsem tam byl na hokeji a kámoši tam hrají za juniorku. Ještě něco co se ti nezdá? :ja_neviem:
Nič, len fakt, že fanúšik Canucks ide na oslavu SC Bruins.

Však to je všetko pekné, ale ani keby to bolo v roku 2001 Hejduk u susedov, tak nejdem. :ee:
Getzo5 píše:Nič, len fakt, že fanúšik Canucks ide na oslavu SC Bruins.

Však to je všetko pekné, ale ani keby to bolo v roku 2001 Hejduk u susedov, tak nejdem. :ee:
Já, ale proti Bruins nic nemám. Naopak jim fandím na východě. Nejsem až tak zaslepenej fanda jak si ty myslíš :wink2:
Getzo: no a že Habs fan?? On ani já tam nejedem kvůli Bruins ale kvůli SC a Kabelky kterého uznáváme jako dlouholetého poctivého reprezentanta a třeba mi je Kabelka sympatický svým vystupováním a chováním. a že leo je Canucks fan ? No a ? co je špatného na tom se podívat na SC ještě když to má za rohem?? Skandovat tam Lets Go Bruins asi ale nebude no :D
Martin #27 píše:Skandovat tam Lets Go Bruins asi ale nebude no :D
To teda fakt nebudu :wink2: Ale přemýšlím jestli si vzít mikinu Canucks :roll: Trošku poškádlit ostatní :D Ale to smrdí držkovou :lol:
leo píše:Já, ale proti Bruins nic nemám. Naopak jim fandím na východě. Nejsem až tak zaslepenej fanda jak si ty myslíš :wink2:
:D to je vtipné, lebo ani nič také netvrdím. Ale nejaká tá súdnosť nie je zaslepenosť. Ale ok, berieš to na ľahkú váhu, je to tvoja vec. Ja len, že je to trochu smiešne, veď tých príležitostí ešte bude, toto je trochu bizarné.
Martin #27 píše:Getzo: no a že Habs fan?? On ani já tam nejedem kvůli Bruins ale kvůli SC a Kabelky kterého uznáváme jako dlouholetého poctivého reprezentanta a třeba mi je Kabelka sympatický svým vystupováním a chováním. a že leo je Canucks fan ? No a ? co je špatného na tom se podívat na SC ještě když to má za rohem?? Skandovat tam Lets Go Bruins asi ale nebude no :D
Veď hovorím, že tam je na to iný dôvod, navyše Habs nehrali vo finále. Ja myslím, že čo mi na tom smrdí je hádam jasné. Chápem, že je to pre vás blízko atď. ale nerobiť to kvôli hráčovi keď som fanúšik porazeného finalistu, tak tam fakt nejdem.

EDIT: ak to leo berie ako trolljob, tak :cool: som za.
Getzo5 píše:Ja len, že je to trochu smiešne, veď tých príležitostí ešte bude, toto je trochu bizarné.
Říkám ti, že tam kámoši hrají za juniorku, takže tam budou a pokecáme. Znám se tam se všema.
leo píše:Říkám ti, že tam kámoši hrají za juniorku, takže tam budou a pokecáme. Znám se tam se všema.
A já ti říkám (už v prvom príspevku) že tie dôvody beriem, ale bizarné to aj tak je. That`s all.
OndroNR píše:Tie spoje z Nitry idú tak blbo :ja_neviem: Niečo musím vymyslieť, ten SC musím vidieť :evil: Leda že by som spal v parku alebo na stanici :D
My ked sme sli z RFP na pohodu tak sme spali v altanku co je v parku hned pri stanici. Rano prisli policajti ze mame schovat palenku, lebo ludia zacinaju chodit so psami na prechadzku.
leo píše:
To teda fakt nebudu :wink2: Ale přemýšlím jestli si vzít mikinu Canucks :roll: Trošku poškádlit ostatní :D Ale to smrdí držkovou :lol:
Urcite ber :) Tam ti nic nehrozi
Janci_83 píše:
OndroNR píše:Tie spoje z Nitry idú tak blbo :ja_neviem: Niečo musím vymyslieť, ten SC musím vidieť :evil: Leda že by som spal v parku alebo na stanici :D
My ked sme sli z RFP na pohodu tak sme spali v altanku co je v parku hned pri stanici. Rano prisli policajti ze mame schovat palenku, lebo ludia zacinaju chodit so psami na prechadzku.
leo píše:
Urcite ber :) Tam ti nic nehrozi
Já vím, že ne :wink: Ale možná bych měl větší pozornost než Krejčí se Stanley Cupem :lol: Každopádně bude na mikinu teplo...
Obrázek

A jeden parádny aj pre Broons. :cool:
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE