Chia podpísal Adama McQuaida na tri roky s celkovým zárobkom 4.7 mil. Postupne si príde na svoje v podobe 1.4, 1.5 a napokon v treťej sezóne 1.8 mil. Myslím, dobrý podpis... Adam výkonnostne rastie a aj ked občas spraví hlúpe chyby, jeho progres v posledných sezónach je enormný... v tej dalšej by mal byť ešte lepší, stále ide o mladého hráča.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Se mnou jede i jeden fanda Habs takže to je celkem jednoleo píše:Jedu. Ikdyž nejsem Bruins fanMartin #27 píše:Jede někdo z Bruins fans do Štenberka se podívat na SC ?? Já tam s bandou jedu. Začíná to udajně ve 3 na náměstí
Mám to 10 minut autem, párkrát jsem tam byl na hokeji a kámoši tam hrají za juniorku. Ještě něco co se ti nezdá? :ja_neviem:Getzo5 píše:Ty nielenže nie si Bs fan, ty si Nucks fan a ideš tam?leo píše:Jedu. Ikdyž nejsem Bruins fanHádam si len nemyslíš, že
v Čechách sa už nedožiješ. Nechápem. :ja_neviem:
Getzo: no a že Habs fan?? On ani já tam nejedem kvůli Bruins ale kvůli SC a Kabelky kterého uznáváme jako dlouholetého poctivého reprezentanta a třeba mi je Kabelka sympatický svým vystupováním a chováním. a že leo je Canucks fan ? No a ? co je špatného na tom se podívat na SC ještě když to má za rohem?? Skandovat tam Lets Go Bruins asi ale nebude no
leo píše:Já, ale proti Bruins nic nemám. Naopak jim fandím na východě. Nejsem až tak zaslepenej fanda jak si ty myslíš
Veď hovorím, že tam je na to iný dôvod, navyše Habs nehrali vo finále. Ja myslím, že čo mi na tom smrdí je hádam jasné. Chápem, že je to pre vás blízko atď. ale nerobiť to kvôli hráčovi keď som fanúšik porazeného finalistu, tak tam fakt nejdem.Martin #27 píše:Getzo: no a že Habs fan?? On ani já tam nejedem kvůli Bruins ale kvůli SC a Kabelky kterého uznáváme jako dlouholetého poctivého reprezentanta a třeba mi je Kabelka sympatický svým vystupováním a chováním. a že leo je Canucks fan ? No a ? co je špatného na tom se podívat na SC ještě když to má za rohem?? Skandovat tam Lets Go Bruins asi ale nebude no
EDIT: ak to leo berie ako trolljob, tak
My ked sme sli z RFP na pohodu tak sme spali v altanku co je v parku hned pri stanici. Rano prisli policajti ze mame schovat palenku, lebo ludia zacinaju chodit so psami na prechadzku.OndroNR píše:Tie spoje z Nitry idú tak blbo :ja_neviem: Niečo musím vymyslieť, ten SC musím vidieťLeda že by som spal v parku alebo na stanici
Urcite berleo píše:To teda fakt nebuduMartin #27 píše:Skandovat tam Lets Go Bruins asi ale nebude noAle přemýšlím jestli si vzít mikinu Canucks
Trošku poškádlit ostatní
Ale to smrdí držkovou
Já vím, že neJanci_83 píše:My ked sme sli z RFP na pohodu tak sme spali v altanku co je v parku hned pri stanici. Rano prisli policajti ze mame schovat palenku, lebo ludia zacinaju chodit so psami na prechadzku.OndroNR píše:Tie spoje z Nitry idú tak blbo :ja_neviem: Niečo musím vymyslieť, ten SC musím vidieťLeda že by som spal v parku alebo na stanici
Urcite berleo píše:To teda fakt nebuduMartin #27 píše:Skandovat tam Lets Go Bruins asi ale nebude noAle přemýšlím jestli si vzít mikinu Canucks
Trošku poškádlit ostatní
Ale to smrdí držkovou
Tam ti nic nehrozi
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé