Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Yann Danis u nás podepsal na jeden rok.. dobré dobré :)
Zdravím pánové, sháním redaktory na můj web http://oilers.deg.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; . zájamci pište na e.oilers@seznam.cz

http://oilers.deg.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
hEmmEr83 píše:Zdravím pánové, sháním redaktory na můj web http://oilers.deg.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; . zájamci pište na e.oilers@seznam.cz

ja sa hlasim :clap:
mitch píše:
hEmmEr83 píše:Zdravím pánové, sháním redaktory na můj web http://oilers.deg.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; . zájamci pište na e.oilers@seznam.cz

Jo a já jsem Děda mráz :D
mitch píše:

to by som si chcel prečítať tvoje články o brojleroch :-D
Reeper.89 píše:
arek píše:theo peckham rocna zmluva za 1.075, v pohode.
Škoda že jen na rok :) .. každopádně, Peckham pomůže nejen na ledě, ale i v kabině, dobrej Showman.
Bude to jeho klicova sezona, jestli zahraje dobre dostane delsi kontrakt. Doufam, ze se mu povede...
Jeden z dvojice Gilbert Brule - Andrew Cogliano by mohl být vyměněn. Zvláště prvně jmenovaný se nejvíce zmiňuje v možném odchodu z Oilers.
Zajímavou zprávu nesu. Mluví se dost o tom, že Omark v áčku letos nedostane prostor, pokud se někdo nezrananí. Důvod? Jeho hra v defenzívě.. Ano, Omark je dost dobrý technik, ale nedává tolik gólů a jeho hra v defenzívě je tragická! Tambellini zatím uvádí, že trenér T. Renney vyzkouší křídla následovně.. --> Hall-Eberle, Smyth-Hemsky, Hartikainen-Paajarvi, Eager-Jones ..

Hartikainen dostane před Omarkem přednost z důvodů, že i přes slabší bruslení hraje dobře do těla, má lepší parametry jakožto hráč nHL a lépe a častěji střílí. Nwm no, Omarka mám rád, ale je fakt, že krom nájezdů toho moc nepředvedl. 5 gólů je SAKRA málo! Hartikainena sem moc nemusel, pač jsem zastánce kliček, ale je fakt, že od dob, co hrál v áčku jsme začli o něco více vyhrávat. Uvidíme.. Jestli Omark odejde, tak doufám, že jej aspoň vyměníme. Kdyby zapracoval na defenzívě, mohl by být dobrý. Talent má. :)
bleacherreport a pár otázek ohledně Oilers -->

Dá Taylor Hall 30 branek?

Bude mít Cam Barker dobrou sezónu?

Probojuje se Ryan Nugent-Hopkins do A-teamu?

Bude Aleš Hemský vyměněn?

Bude Ben Eager suspendován?

Zhostí se Darcy Hordichuk ukázkového vůdce?

Budou Oilers "nejtvrdším" týmem na severozápadě?

Bude Sam Gagner vyměněn?

Udělá Ryan Jones 40 bodů?

Udělají 2 hráči v týmu více jak 50 bodů za sezónu?

Tak sem sám zvědav, jak to dopadne :frajer2:
A nakonec, JF Jacques uzavřel smlouvu s Ducks. Škoda, měl jsem jej rád. :verysad: Ben Eager ale uhraje nejspíše více. :)
Reeper.89 píše:bleacherreport a pár otázek ohledně Oilers -->

Bude mít Cam Barker dobrou sezónu ?
Bude Sam Gagner vyměněn?
1. Hall dá minimálne 20, max. 35
2. Ak v sebe prebudí talent, tak áno
3. Áno, bude hrať 1-2.centra
4. Ak budú Oilers mimo hry o PO pred TDL, ak bude Aleš zdravý, tak ho Oilers vymenia
5. Eager dostane 1 dištanc počas základnej časti
6. Hordichuk riadne pritvrdí hru Oilers, ale či bude vodcom...
7. Pri hráčoch ako Eager či Hordichuk by to aj šlo
8. Počas sezóny bude vymenený do Východnej konferencie
9. Ryan dá 15 gólov a bude mať skoro rovnaký počet asistencií, okolo 30 bodov urobí
10. 50+ : Taylor Hall, Jordan Eberle...Obranca Ryan Whitney bude blízko 50
V Apríli 2012 sa pozriem, ako som natom s predpoveďami :D
Reeper.89 píše:bleacherreport a pár otázek ohledně Oilers -->

Bude mít Cam Barker dobrou sezónu?

Bude Sam Gagner vyměněn?

1. Hall dá 30+ si myslím.
2. Já mu věřím, takže doufám, že ANO. Potenciál na to rozhodně má.
3. Určitě ano. Lajna Hall Hopkins Eberle už aby to bylo :)
4. Doufám, že ne je to tvář Edmontonu, když je zdravej, tak předvádí neskutečný věci. Doufám, že v Edmontonu zůstane.
5. NE
6. NE
7. Myslim si, že ne. I když Peckham, Eager, Hordichuk. No Uvidíme.
8. Doufám, že ne. I když se Hopkins prosadí, tak ho pořád vidim jako druhého dobrého centra. Je urřitě lepší jak Horcoff.
9. Bude se pohybovat okola 25 - 30 bodů. Takže řikám NE.
10. Hemský 70+ (pokuď zdravý bude sloužit), pak si myslim Smyth, Hall a možná Eberle.
Reeper.89 píše:Zajímavou zprávu nesu. Mluví se dost o tom, že Omark v áčku letos nedostane prostor, pokud se někdo nezrananí. Důvod? Jeho hra v defenzívě.. Ano, Omark je dost dobrý technik, ale nedává tolik gólů a jeho hra v defenzívě je tragická! Tambellini zatím uvádí, že trenér T. Renney vyzkouší křídla následovně.. --> Hall-Eberle, Smyth-Hemsky, Hartikainen-Paajarvi, Eager-Jones ..

Hartikainen dostane před Omarkem přednost z důvodů, že i přes slabší bruslení hraje dobře do těla, má lepší parametry jakožto hráč nHL a lépe a častěji střílí. Nwm no, Omarka mám rád, ale je fakt, že krom nájezdů toho moc nepředvedl. 5 gólů je SAKRA málo! Hartikainena sem moc nemusel, pač jsem zastánce kliček, ale je fakt, že od dob, co hrál v áčku jsme začli o něco více vyhrávat. Uvidíme.. Jestli Omark odejde, tak doufám, že jej aspoň vyměníme. Kdyby zapracoval na defenzívě, mohl by být dobrý. Talent má. :)
To se nám to rychle mění. včera si mi psal, ze Omark dostane šanci i v druhé přesilovkové formaci xD
hEmmEr83 píše:
Reeper.89 píše:Zajímavou zprávu nesu. Mluví se dost o tom, že Omark v áčku letos nedostane prostor, pokud se někdo nezrananí. Důvod? Jeho hra v defenzívě.. Ano, Omark je dost dobrý technik, ale nedává tolik gólů a jeho hra v defenzívě je tragická! Tambellini zatím uvádí, že trenér T. Renney vyzkouší křídla následovně.. --> Hall-Eberle, Smyth-Hemsky, Hartikainen-Paajarvi, Eager-Jones ..

To se nám to rychle mění. včera si mi psal, ze Omark dostane šanci i v druhé přesilovkové formaci xD
To ku*va, ovšem, to byl můj osobní pohled kdežto tohle se psalo na Oilershockey.com. :)
Ja si myslim, ze omark bude na farme.maximalne pri vetsi absenci dostane sanci....jinak c rikate, ze LA nejspis budou oilers zalovat..za to ze fraser bud mimo hru az ctyri mesice, kdyz tvrdili, ze by mel byt fit do dvou tydnu... :-O
Souray on Edmonton: “It guess it’s just not a place that’s attractive to go…”

No tak chlapče, tvůj přístup atraktivní taky není.. :wink: . Docela si troufá na hráče "vyhaslého" kalibru.. Ani v AHL neměl výsledky, díky kterým by na veřejnost mohl vystupovat s takovými výroky..
a to som mu prial vela stastia v novom posobisku. No nech sa po... :bitka:

cogliano to anaheim for 2nd 2013 :clap:
arek píše:a to som mu prial vela stastia v novom posobisku. No nech sa po... :bitka:

Cogliano fakt pryč? .. Sakra.. a to z něj začal být docela dobrý Two-way forward.. 3. lajna v pohodě v jeho podání. :)
arek píše:a to som mu prial vela stastia v novom posobisku. No nech sa po... :bitka:

Obojstranne výhodný deal. On sa chytí a vy ste dostali slušnú náhradu. Kto zaň? RNH a preskupenie radov alebo Lander? :good:
Reeper.89 píše:

Cogliano fakt pryč? .. Sakra.. a to z něj začal být docela dobrý Two-way forward.. 3. lajna v pohodě v jeho podání. :)
:ja_neviem: ja ti neviem no, podla mna sa RNH presadi a to by cogs bol odsunuty niekam mimo, kde by sa len trapil. Ako pise getzo, crta sa aj Lander, takze casom by musel odist tak ci tak.
Prajem mu vela stastia v ducks :good:
arek píše:
Reeper.89 píše:

:ja_neviem: ja ti neviem no, podla mna sa RNH presadi a to by cogs bol odsunuty niekam mimo, kde by sa len trapil. Ako pise getzo, crta sa aj Lander, takze casom by musel odist tak ci tak.
Prajem mu vela stastia v ducks :good:
To je fakt ale, někdo musí bránit. A Lander poslední sezónu sice slušně bodoval ale, dozadu do bylo fakt zlé (-14). Gagner taky nehraje vůbec spolehlivě dozadu. Leda Belanger.. do 3. lajny kam ho taky hážu, nebo tam hodit Horcoffa za 5,5 mega cap Hit.. což je ale škoda, s tím počítám po bok Hemského a Smytha. No uvidíme. Ale jedno je jasné. Někdo musel z kola ven, padlo to na COgsa, i já mu přeji vela šťastia :)
Tak cogliano dostal cerneho petra....cekal jsem to...taky si myslim, z to nebyl posledni trade.. :)
Našiel by sa podľa vás niekto, kto by mal záujem o služby Horcoffa ? Kluby, čo sú pod platovou hranicou, by o neho teoreticky mohli mať záujem :wink2:
OndroNR píše:Našiel by sa podľa vás niekto, kto by mal záujem o služby Horcoffa ? Kluby, čo sú pod platovou hranicou, by o neho teoreticky mohli mať záujem :wink2:
Pod hranicou sú a koho nemajú podpísaných:

Winnipeg Jets » $46,419,166 (Wheeler a Bogosian)
Phoenix Coyotes » $45,518,750 (Turris, Boedker, Korpikoski)
Colorado Avalanche » $45,458,334 (Koci, Cumiskey, David ale asi podpisany nebude)
Nashville Predators » $41,208,333 (Weber)
New York Islanders » $37,849,166 (Bailey, Joensuu, Comeau, Haley, Wishart, Reese, Hillen, mozno daju Stromemu zmluvu a do zakladu zaradia Niederrateira)

takze desperátmi by mohli byt jedine Isles, ostatni by sa do stropu mali zmestit. Nashville bude mat v buducej sezone co podpisovat - Suter, Wilson, Blum, Rinne a Lindback, ti vsetci budu ziadat navysenie.
mt-svk píše:
OndroNR píše:Našiel by sa podľa vás niekto, kto by mal záujem o služby Horcoffa ? Kluby, čo sú pod platovou hranicou, by o neho teoreticky mohli mať záujem :wink2:
Pod hranicou sú a koho nemajú podpísaných:

Winnipeg Jets » $46,419,166 (Wheeler a Bogosian)
Phoenix Coyotes » $45,518,750 (Turris, Boedker, Korpikoski)
Colorado Avalanche » $45,458,334 (Koci, Cumiskey, David ale asi podpisany nebude)
Nashville Predators » $41,208,333 (Weber)
New York Islanders » $37,849,166 (Bailey, Joensuu, Comeau, Haley, Wishart, Reese, Hillen, mozno daju Stromemu zmluvu a do zakladu zaradia Niederrateira)

takze desperátmi by mohli byt jedine Isles, ostatni by sa do stropu mali zmestit. Nashville bude mat v buducej sezone co podpisovat - Suter, Wilson, Blum, Rinne a Lindback, ti vsetci budu ziadat navysenie.
Tak tak.. bohužel to vypadá veru zle. :hroza:
3192 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: mitch
2024 FLORIDA PANTHERS