Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Chia postupuje rozumne. Situacia je aka je a dnes aj priemerni hraci dostavaju nadpriemerne platy od timov pod salary floor. Udrzat Kaberleho ci Rydera za rozumnu cenu bude asi nemozne.

"I'm a little wary of the market," Chiarelli said. "The cap is high and it's certainly going to come down in some shape or form (in the future). We do have guys we want to re-sign and they're going to command raises. I'm really not in a position to go out and give a guy a big-term contract. I think we can find that help elsewhere and still be in a good position to re-sign our guys as they come up in the next year or two.
:-O opusta nas jeden z defenzivnych pilierov timu, Boris Valabik :neja: :bye2:
cepi píše::-O opusta nas jeden z defenzivnych pilierov timu, Boris Valabik :neja: :bye2:
Fakt si smutný ? :lol2:

ale čo, aspoň bude v obrane pens viac dier :thumbsup:
Joe S. píše:
cepi píše::-O opusta nas jeden z defenzivnych pilierov timu, Boris Valabik :neja: :bye2:
:lol2: :lol2: :lol2:

ale čo, aspoň bude v obrane pens viac dier :thumbsup:
pens budu hrat v AHL? :haha:
ale nie, nerobme si z neho stale len srandu, mozno zamaka a volaco z neho bude :sarcasm:
arek píše:
pens budu hrat v AHL? :haha:
ale nie, nerobme si z neho stale len srandu, mozno zamaka a volaco z neho bude :sarcasm:
a tak ak budú pens tak radi na maródke, je možné, že boris si tých 20 zápasov zahrá :giggle:
cepi píše: :-O opusta nas jeden z defenzivnych pilierov timu, Boris Valabik :neja: :bye2:
my sme mali Valabika? :eek2:
Skorpion píše:
cepi píše: :-O opusta nas jeden z defenzivnych pilierov timu, Boris Valabik :neja: :bye2:
my sme mali Valabika? :eek2:
:ciga: prisiel k vam spolu s peverleym
AHL nesledujem :sarcasm:
Doufám, že se Kaberle nakonec s Bruins přece jen dohodne :!:
hEmmEr83 píše:Doufám, že se Kaberle nakonec s Bruins přece jen dohodne :!:
jedine ak za prijatelnu cenu....pod zmluvou mame 5 D hracov, teda 6, ak ratam aj Kampfera, takze miesto (aj finacne) pre D tu je...ale Kabelka sa bude musiet uskromnit ak bude chciet za nas kopat
cepi píše:
hEmmEr83 píše:Doufám, že se Kaberle nakonec s Bruins přece jen dohodne :!:
jedine ak za prijatelnu cenu....pod zmluvou mame 5 D hracov, teda 6, ak ratam aj Kampfera, takze miesto (aj finacne) pre D tu je...ale Kabelka sa bude musiet uskromnit ak bude chciet za nas kopat
Už nič, podpísal s Carolinou...v podstate za ten istý peniaz na 3 roky. Žeby v tom mal prsty brat? :roll:

A hneď ste si našli zhruba rovnakú náhradu - Corvo traded to Bruins for fourth-round pick in 2012 :!:
Myslim ze tuto offseason sme ani lepsie zvladnut nemohli... Chiarelli to riesi v "low-cost" rezime ale myslim ze kvalitou hracskeho kadra nic neutrpime a z hladiska buducnosti sme v najlepsej pozicii z celej NHL aj vzhladom k pravdepodobnemu znizeniu salary cap od sezony 2012/2013
Kower píše:Myslim ze tuto offseason sme ani lepsie zvladnut nemohli... Chiarelli to riesi v "low-cost" rezime ale myslim ze kvalitou hracskeho kadra nic neutrpime a z hladiska buducnosti sme v najlepsej pozicii z celej NHL aj vzhladom k pravdepodobnemu znizeniu salary cap od sezony 2012/2013
Takisto nezabúdaj, že Marchand je RFA :wink: :wink2:
Chia opät odviedol :good: pracu :klobuk_dole: zopar ohlasov na jeho adresu

Chia continues to make amazing moves.

This guy is a CHAMPIONSHIP GM...bottom line.

The fact that Chia put together this cup winning team gives me faith that he knows what he's doing, and that makes these offseason acquisitions of Pouliot and Corvo a little easier to bare.

His moves are low cost for the bruins while filling some needs.

He keeps on making very intelligent moves.

ziadne nechutne rozhadzovanie s $, sam dobre vie, ze v buducej sezone bude treba podpisat Krejciho + Raska a pri predpokladonom ? salary cup nie je co riesit.....ako spomina Ondro, je este potrebne podpisat Marscha, ale v tom ziaden problem nevidim, tam je to jasne; Savvy bude zrejme out, takze z pohladu platoveho stropu je to v pohode

samozrejme, nie vsetko klapne, ako si clovek predstavuje, Leafs fan´s sa mozno ohladom trejdu s Kabelkou (a jeho nedavnemu presunu ku CAR) uskrnaju a mydlia si ruky co zan ziskali, pohoda jahoda, v tomto smere si môzeme byt kvit, vid Kessel a nadejne BOS 3io....navyse, ak sme za ten trejd s Kabelkou mali byt :uvodzovky: potrestani :uvodzovky: ziskom :cup: parada :cool: takze :ciga:

Chia dobre vedel, ze poistit si Kabelku na dlhsie obdobie, resp. za priblizne rovnaku ciastku aku riesil u nas, neprichadza do uvahy, ak porovname platy a vykony ostanych nasich D Tomas by sa u nas musel znacne uskromnit, takze v danej chvili to bolo najidealnejsie riesenie :yes: a nahrada v podobe skuseneho Corva stoji za to :thumbsup: aj cenovo $2,5 :ciga: aj vykonnostne....dovolim si tvrdit, ze timu bude este napomocnejsi, ako to bolo v pripade Kabelky :yes: aj Tomasovi zmena prospeje, predpokladam, ze v Caroline nebude natolko defenzivne zviazany, resp. nebude pod takym tlakom a na jeho vykonoch to bude poznat, tak Tomi :ahoj: a Corvo :ahoj:

Joe Corvo: "Som nadseny. Prva vec, ktoru si vsimnete, su fanusikovia. Proste to vyzera ako skvele miesto pre hru. Je to perfektne"
cesta :cup:

[li]Nathan Horton - Fort Lauderdale, Florida[/li]
[li]Tomas Kaberle - Kladno[/li]
[li]David Krejci - Sternberk[/li]
[li]Zdeno Chara - Trencin (22-23.7)[/li]
[li]Tuukka Rask - Savonlinne[/li]
[li]Shawn Thornton - Oshawa[/li]
[li]Dan Paille - Welland[/li]
[li]Rich Peverley - Guelph[/li]
[li]Gregory Campbell - Tillsonburg[/li]
[li]Tyler Seguin - Brampton[/li]
[li]Marc Savard - Peterborough[/li]
[li]Chris Kelly - Ottawa[/li]
[li]Patrice Bergeron - Quebec[/li]
[li]Mark Recci - Kamloops[/li]
[li]Michael Ryder - Labrador[/li]
[li]Shane Hnidy - Neepawa[/li]
[li]Adam McQuaid - Prince Edward Island[/li]
[li]Brand Marchand - Nova Scotia[/li]
[li]Tim Thomas - Flint, Michigane[/li]
[li]Johnny Boychuk - Edmonton[/li]
[li]Milan Lucic - Vancouver :lol2: :cool:[/li]
No to som teda zvedavy, kolko ludi sa pride tesit z Lucicovho vitazstva..
Linden16 píše:No to som teda zvedavy, kolko ludi sa pride tesit z Lucicovho vitazstva..
no snad aspon polovica z tych co pozve... :D
nejake spontanne oslavy na namesti sa asi cakat nedaju, skor nejaka uzavreta spolocnost niekde v bare alebo mozno pre istotu iba doma :D
Looch efektná bodka. :cool: :lol2:
Looch nakoniec, pretoze to nemusi pohar prezit :D

Ale co ma serie, ze do Trencina sa nedostanem :bitka3: :bitka3: :bitka3: Je to uplne na :censored: . No inak to nevidim, musi ho Zdeno priniest aj o rok!
petrik píše:nejake spontanne oslavy na namesti sa asi cakat nedaju, skor nejaka uzavreta spolocnost niekde v bare alebo mozno pre istotu iba doma :D
To radši ne :D Myslím, že by radši neměli ohlašovat ani datum Milanova příjezdu do VAN City :giggle: Domácí (tichá) oslavička je tak akorát...
Looch urcite nebude nic riskovat :) nedavno sa podrobil operacii nosnej prepazky (chrupavky) Rask podstupil artroskopiu kolena (meniskus)
Looch :wave: Zabil, pohár bude v najväčšom ohrození na poslednej zastávke
Nebol som tu 10 dni a hned super sprava na privitanie :D Corva som mal velmi rad ked hral v Ottave. No a ten koniec putovania pohara :D:D:D:D
Janci_83 píše:Nebol som tu 10 dni a hned super sprava na privitanie :D Corva som mal velmi rad ked hral v Ottave. No a ten koniec putovania pohara :D:D:D:D
Ja som na tom rovnako, bol som mimo republiky, nemal som žiaľ možnosť byť na nete, takže otvorenie trhu som bohužiaľ nesledoval, ale správa, že Corvo je v Bostone ma potešila, Chia urobil dobré veci... V podstate namiesto Rydera prišiel Pouliot, ktorý má potenciál dávať goly, typologicky je podobný Ryderovi, navyše lacnejší... inak, káder máme stabilizovaný, tam už nie je veru čo riešiť. Akurát podpísať Marchanda, ale to by problém byť nemal, Chia na tom celkom určite pracuje... :yes:
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE