Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Caps se dobře činili (nejenom tím Vokounem), příští rok jsou jasný contender, což se samozřejmě nám ostatním v divizi moc nelíbí....
Washington posilil jako prase nejvic ze vsech tymu a jeste na vrch proverenou jednicku uz dlouhy rok kazdy rok patri k uzke spicce.

V pristim roce velmi velmi silni mozna nejvetsi favorit pro me.Mozna bych zbavil Semina ten mi nesedi prilis.A Brouwera bych podepsal velky silny hrac vam se bude hodit.

Jinak Vokoun vazne respekt takhle to vypada kdyz jde hrac s cenou dolu za uspech a ne kdyz jen placaj a pak podepisou za 8 Mega za sezonu.
Ak sa nič zvláštneho nestane, tak pre mňa budú Caps najžhavejším favoritom z východnej konferencie :yes:
„Neměl jsem zrovna moc nabídek. 1. červenec pro mě byl dnem zklamání.“ Nouze dostrkala Tomáše Vokouna do stavu, kdy se Washingtonu sám nabídl, zda by pro něj za rozumné peníze neměli práci.
Doprcic :) ja bych ho ve file bral misto Bryzgalova na tri roky hned.
o vokouna nebol zaujem? Ti GMs su asi na hlavu :12: :hroza:
PainKiller píše:„Neměl jsem zrovna moc nabídek. 1. červenec pro mě byl dnem zklamání.“ Nouze dostrkala Tomáše Vokouna do stavu, kdy se Washingtonu sám nabídl, zda by pro něj za rozumné peníze neměli práci.
Jeho agent mu to po*ral. To je zcela evidentní.
By si měl pořídit agenta co má Stamkos....
No, podle toho co Vokoun řekl, tak asi vážně moc nabídek neměl, včetně tu od nás :( Snad jen Florida mu prej nabídla 10.5 mega na 3 roky. Tim pádem se SFY o něj asi ani nepokusil... chjo. No nic, tak snad příští rok o něj Yzerman zabojuje a získá ho.
Nadávajte na agenta a GMs, ale všetky lepšie kluby stabilné jedničky mali a Florida mu ponuku prirodzene dala. On chcel k jasnému favoritovi, možno je to len rečnícka figúra - z contenderov bol voľný len WSH a dokonale ho zahnal do kúta. Props to McPhee...
Dnes ve Sportu píše, že by klidně na Floridě zůstal, ale protože věřil v lepší nabídky, tak to odmítl. Což teda nechápu, protože tam se úspěchu nedočká. Z rozhovoru je poznat, že je z toho pátku docela zklamaný. Docela hodně se tam spekuluje (sám Vokoun o tom nemluví), že to jeho agent podcenil.
No, když jsem to poprvé viděl, nechtěl jsem tomu ani věřit. brankář Vokounových kvalit a bere 1,5 milionu dolarů??? Ale co mohl dělat? Lepší než KHL :) Doufám, že uspěje s Caps v play off :D
sem rád že je Voky ve Washingtonu :) ..doufám že se mu ten Stanley Cup podaří vyhrát! :roll: toto je aspoň hráč- de vidět že de více po úspěchu než po prachách.. :)
.:Mike:. píše:sem rád že je Voky ve Washingtonu :) ..doufám že se mu ten Stanley Cup podaří vyhrát! :roll: toto je aspoň hráč- de vidět že de více po úspěchu než po prachách.. :)

Voky s Neuvirthem jedna z nejlepších a hlavně nejlevnějších brankářských dvojic v NHL
hEmmEr83 píše:Voky s Neuvirthem jedna z nejlepších a hlavně nejlevnějších brankářských dvojic v NHL

přesně tak :)
a dá se na ně spolehnout :) .....prostě dobrá dvojka :)
Nechce sa mi veriť, že o takého brankára, akým je Tomáš, nebol záujem :shock:
OndroNR píše:Nechce sa mi veriť, že o takého brankára, akým je Tomáš, nebol záujem :shock:
nechci to svádět na MS,,,,,,ale možná kdyby hrál na Slovensku tak by se určitě těch nabídek našlo víc..
http://www.nhlpro.cz/clanek/19763-kdo-p ... ym-stropem

veľmi dobrý článok o aktuálnej situácií u Capitals. Potvrdené moje slová o preplatenosti Warda a aj Hamrlika na pomery Caps.. No som zvedavý ako to ďalej dopadne, no Semin mi chýbať nebude..
FB: "Committed Indians: Troy Brouwer signs 2-year, $2.35M per contract w/ Washington."
Wednesday, 07.06.2011 / 10:18 AM
ARLINGTON, Va. – The Washington Capitals have signed right wing Troy Brouwer to a two-year contract, vice president and general manager George McPhee announced today. :yes: :yes:

Tak už ho podepsali... :yes: Akorát nevím za kolik.. :shock: :shock:
Uvidíme, kdo teď vypadne.. Tipl bych si na Erica Fehra... :yes: :yes:
Bral bych radši Semina, ale mám takovej pocit, že do toho bude kecat Ovečkin a Semina si pohlídá.. :yes: :shock:
Z bývalé ruské kolonie(Ovečkin, Semin, Fjodorov, Kozlov, Varlamov), která za Caps hrála ještě před dvěma lety, by zůstal sám.. :yes: :yes:
Ještě podepsat Alznera. Ale pořád si myslím, že po podpisu Hamrlíka, bude vyměněný Jeff Schultz.. :cry: :-( :-O :shock: :?

Tak se necháme překvapit... :) :)
5:37 pm
MaJes píše:FB: "Committed Indians: Troy Brouwer signs 2-year, $2.35M per contract w/ Washington."
5:41 pm
J.R.-20 píše:Tak už ho podepsali... :yes: Akorát nevím za kolik.. :shock: :shock:
Stačilo přečíst poslední příspěvek :D
for PainKiller
No asi takhle, pokud bych tam nechal jen to, co jsem skopíroval a nepsal tam ty další věty, asi by tam ten můj příspěvek byl dřív... :good: :good:
Ale hleděl jsem ještě u toho na Tour+ jeden telefonní hovor, tak to bylo později.......

Hlavně že už to víme... :roll: :roll:
Tak jsem celkem zvědavej, kde nakonec skončí Semin :) Zájem o něj má dost týmů. Canadiens, Predators, Maple Leafs, Flyers, Penguins a Sharks
Flyers ? do píííp my mame zajem snad o kazdyho a Semina fakt ani nahodou radsi at Talbot hraje v prvni lajne nez Semin ani zadarmo ho nechci.
Ved vies, ze mame nezvykle velky cap space, tak sa musime ocitat v kazdej takejto spekulacii :sarcasm:
Inak Semin, dakujem :ee:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2012 LOS ANGELES KINGS