Washington posilil jako prase nejvic ze vsech tymu a jeste na vrch proverenou jednicku uz dlouhy rok kazdy rok patri k uzke spicce.
V pristim roce velmi velmi silni mozna nejvetsi favorit pro me.Mozna bych zbavil Semina ten mi nesedi prilis.A Brouwera bych podepsal velky silny hrac vam se bude hodit.
Jinak Vokoun vazne respekt takhle to vypada kdyz jde hrac s cenou dolu za uspech a ne kdyz jen placaj a pak podepisou za 8 Mega za sezonu.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dnes ve Sportu píše, že by klidně na Floridě zůstal, ale protože věřil v lepší nabídky, tak to odmítl. Což teda nechápu, protože tam se úspěchu nedočká. Z rozhovoru je poznat, že je z toho pátku docela zklamaný. Docela hodně se tam spekuluje (sám Vokoun o tom nemluví), že to jeho agent podcenil.
http://www.nhlpro.cz/clanek/19763-kdo-p ... ym-stropem
veľmi dobrý článok o aktuálnej situácií u Capitals. Potvrdené moje slová o preplatenosti Warda a aj Hamrlika na pomery Caps.. No som zvedavý ako to ďalej dopadne, no Semin mi chýbať nebude..
veľmi dobrý článok o aktuálnej situácií u Capitals. Potvrdené moje slová o preplatenosti Warda a aj Hamrlika na pomery Caps.. No som zvedavý ako to ďalej dopadne, no Semin mi chýbať nebude..
Wednesday, 07.06.2011 / 10:18 AM
ARLINGTON, Va. – The Washington Capitals have signed right wing Troy Brouwer to a two-year contract, vice president and general manager George McPhee announced today.
Tak už ho podepsali...
Akorát nevím za kolik..
Uvidíme, kdo teď vypadne.. Tipl bych si na Erica Fehra...
Bral bych radši Semina, ale mám takovej pocit, že do toho bude kecat Ovečkin a Semina si pohlídá..
Z bývalé ruské kolonie(Ovečkin, Semin, Fjodorov, Kozlov, Varlamov), která za Caps hrála ještě před dvěma lety, by zůstal sám..
Ještě podepsat Alznera. Ale pořád si myslím, že po podpisu Hamrlíka, bude vyměněný Jeff Schultz..
Tak se necháme překvapit...
ARLINGTON, Va. – The Washington Capitals have signed right wing Troy Brouwer to a two-year contract, vice president and general manager George McPhee announced today.
Tak už ho podepsali...
Uvidíme, kdo teď vypadne.. Tipl bych si na Erica Fehra...
Bral bych radši Semina, ale mám takovej pocit, že do toho bude kecat Ovečkin a Semina si pohlídá..
Z bývalé ruské kolonie(Ovečkin, Semin, Fjodorov, Kozlov, Varlamov), která za Caps hrála ještě před dvěma lety, by zůstal sám..
Ještě podepsat Alznera. Ale pořád si myslím, že po podpisu Hamrlíka, bude vyměněný Jeff Schultz..
Tak se necháme překvapit...
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem