Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jagr uz ale proste nestal za to vyhazovat tolik penez, neni rok 2000, no ale jagr rika ze je rad ze tym nema jasne danou hierarchii? On si snad fakt mysli, že se po trech letech vrátí a bude tam sefovat v kabině? Borci jako Pronger, Timonnen, Brieere si do toho nenechaji kecat
martin83 píše:Jagr uz ale proste nestal za to vyhazovat tolik penez, neni rok 2000, no ale jagr rika ze je rad ze tym nema jasne danou hierarchii? On si snad fakt mysli, že se po trech letech vrátí a bude tam sefovat v kabině? Borci jako Pronger, Timonnen, Brieere si do toho nenechaji kecat
tolik peněz? Koukni se na včerejší kontrakty a pak to posuď ještě jednou. Jágr perfektně stojí za 3 a půl mega, bez debaty. A jen o penězích to nebylo, jak tam řekl, bylo to o přístupu celkově.
Jágr vydělá na sebe tolik peněz, že i kdyby byl v týmu na měsíc jako reklamní figurka, tak bude dokonalým bussinesem...A 3,3 mil hodně???? při dnešních smlouvách??? Phi Jagrem nemůže nic zkazit...
Naš GM, je super GM, on nakonec udelal to co bylo dobré pro klub. Jak tu napsal Getzo, musim mu tedka s odstupem času dat za pravdu :klobuk_dole: Navíc fans přímo ve Phily jsou dost kritičtí, Jágr to nebude mít jednoduché, navic oni ví, kde hrál...
Pokud se chytne, tak se rychle zapomene a znovu říkám za 3,3 mil není co ztratit, když ty samé prachy dostane i Kopecký. Hrál za Pens,WSH a NYR., takže nevím proč by měli zrovna nejvíce čumět po Pens, kde hrál na začátku sezony...
to je proste o tom, ked clovek nevidi do zakulisia, domysla si, ci kyda.....Jagr sa proste rozhodol tak ako to citil, pohoda jahoda
cepi píše:
to je proste o tom, ked clovek nevidi do zakulisia, domysla si, ci kyda.....Jagr sa proste rozhodol tak ako to citil, pohoda jahoda
Přesně tak...ale nechápu proč všichni na něj najednou hází špínu. Ta Česká nátura je opravdu zkažený do hloubky kostí..jsem z toho až zhnusen co píši všichni rádoby znalci na forech a pod články...
ty mozna ctes jen ceské fora a media, ale takto a jeste mnohem hur hovoří aj fans v usa, toto tady je jen slabý odvar
Tak Fans Pens jsou p**e, to je obecně známo, tím nemyslím vás tady na foru...
neis píše:Tak Fans Pens jsou p**e, to je obecně známo, tím nemyslím vás tady na foru...
No tak klidek zas... Vase lokalni pennsylvanska fanouskovska zakladna si s tou nasi muze klidne podat ruce. Tady si my navzajem nemame co vytykat. Ja se hodne tesim letos na tu rivalitu, bude to specialitka.
:lol: :lol: Tak tahle debata mi pobavila. Jeden je totálně zfanatizovaný :D...druhý tady kydá na pana hokejistu, ale při tom absolutně neví jak to vůbec s tím zájmem Pens bylo :hroza:...a pak je tu rozumný neis, kterému dávám :good:

Jinak už se na slavnou 68 neuvěřitelně těším a doufám, že se o ten :cup: pořádně porve :yes:
Když se Jágr cítí i ve 40 na to, aby hrál důležitou roli v týmu, má snad stáhnout ocas a vzít roli neodpovídající jeho možnostem?? Protože je mu 40?? Protože je rok 2011 a ne 2000?? Když cítí, že může tým táhnout (a já tomu věřím) tak proč neskočit po nabídce, která mu to umožní?? Pens zřejmě o něho zas až tak nestáli, jak lze vyčíst i z Jágrových slov!! Měl snad tu nabídku se špatným pocitem vzít, jen proto že kdysi řekl, že ´bude pod Mariem hrát za minimální plat´?? Kvůli tomu si měl zkazit sezónu?? :evil:

Já mu budu fandit, tak jako vždycky!! Jágr v dresu Flyers?? Zajímavé a těžko představitelné!! :yes:
Doufám, že zámoří zase jednou pozná, co je Jaromír Jágr za hráče!! :good:
A Pittsburgh s jejich pálením dresů s 68 , vy ... :fucker2:
Zajici se pocitaj az po honu :ciga:
Na papire jsem favoriti na :cup: kazdej rok
Obrázek
Ak je to, co Jagr vravi pravda, potom to samozrejme situaciu meni. Ale Jarda si musi davat pozor na usta.
mt-svk píše:Ak je to, co Jagr vravi pravda, potom to samozrejme situaciu meni. Ale Jarda si musi davat pozor na usta.
Jágr je přemýšlivý člověk, dávající hodně na pocity...Já tomu co říká, věřím...A docela i věřím tomu, že ho chtěli jako reklamní figurku, než jako hráče od kterého něco čekají
Ti, co tvrdia, ze budu fandit odterazj flyers, to je omyl. Vy budete fandit Jagrovi. Ja proti tomu nic nemam, len si to treba vyjasnit. Myslim, ze po roku to bude jasne.

Som zvedavy, kedy Homer podpise Simmondsa, ak by tak neurobil, pekne by ma nasral. Ale tomu velmi neverim, ja s nim pocitam do tretej lajny ku Schennovi. Len kto bude treti? Nodl?
Philla udělala přestavbu týmu, i když IMO nebyla vubec potřeba :D Hlavní ikony zmizely a nahradili je uplně jiní hráči. Největší šok je ale pro mně Jarda Jágr, jeho srdce je prý v Pittsburghu ale podepíše smlouvu s nenáviděným soupeřem z Pensylvanie. To samý Max Talbot... už se těšim na první zápas Flyers vs. Pens. Fandové Pitt oba dva totálně vypískaj :D Jinak Džegr si prý Flyers vybral proto, protože máte pravoruký centry (Briere, Giroux), což pro něj rozhodlo. Jsem na něj teda dost zvědavej. Jak bude teda váš tým vypadat ?

Jágr - Giroux - Voráček
Hartnell - Briere - van Riemsdyk
Simmonds - Betts - Talbot
Shelley - ??? - Talbot
Sheleyho bych utopil na farme a konecne bych vzal toho Simondse jsem na nej toti hodne zvedavej :) A do treti Line bych zkusil Shenna aby si zvykl na nhl a nebyl na nej tlak ze musi bodovat za kazdou cenu.

Jinak Jagr je spis prave kridlo ne ?

van Riemsdyk - Giroux - Jagr
Hartnell - Briere - Voracek
Simmonds - Nodl(Shenn) - Talbot(Nodl)
Shelley - Betts - Talbot
PainKiller píše:Philla udělala přestavbu týmu, i když IMO nebyla vubec potřeba :D Hlavní ikony zmizely a nahradili je uplně jiní hráči. Největší šok je ale pro mně Jarda Jágr, jeho srdce je prý v Pittsburghu ale podepíše smlouvu s nenáviděným soupeřem z Pensylvanie. To samý Max Talbot... už se těšim na první zápas Flyers vs. Pens. Fandové Pitt oba dva totálně vypískaj :D Jinak Džegr si prý Flyers vybral proto, protože máte pravoruký centry (Briere, Giroux), což pro něj rozhodlo. Jsem na něj teda dost zvědavej. Jak bude teda váš tým vypadat ?

Jágr - Giroux - Voráček
Hartnell - Briere - van Riemsdyk
Simmonds - Betts - Talbot
Shelley - ??? - Talbot
No asi odchod Cartera a Richardsa potrebny bol, pretoze inak si neviem predstavit, ze by sa takyto hraci menili pocas jedneho dna. Nieco zle bolo v locker room a tak sa to proste vyriesilo takto drasticky. Co my s tym uz narobime..?

V tej zostave je pekny chaos :D Jagr a Voracek su RW, takze v jednom utoku asi hrat nebudu. JVR je LW, Betts bude urcite hrat 4C a treti center bude asi Schenn (pokial Couturier neexploduje v preseason. V dobrom). Talbot takisto nebude material na treti utok :hmm:

JVR-Giroux-Jagr
Hartnell-Briere-Voracek
Simmonds-Schenn-Nodl/nejaky novy hrac
Talbot-Betts-Nodl/Sestito/Rinaldo

Shelleyho zabit v Adirondacku!

edit: cize podobna zostava ako ta od Angera :)
Přesně tak pánové..sestavu bych složil naprosto stejně a souhlas kajem, Jody pryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyč!! to je odpad největší
Panove jsem rad ze jsme se schodli :)

Jinak Sheley je to dobrej bojovnik ale skill ma proste na nule bohuzel a za 1.1 mega je to naprosto prehnanej luxus.

Tesim se na toho Talbota co vim tak to byl takovej o neco lepsi Powe.A sice je trochu preplacenej ale je mu 27 vrchol ma pred sebou. a kdyz si udela tech 25-30 bodu bude hrat dobre oslabeni tak jsem naprosto happy :)
Jinak ja myslim, že Talbota oceníme nějak, aplausem ve stoje by se slušelo. Ale "hvězdnou" osmašedesátku vypískáme, vybučíme, že na to nkdy nezapomene a uteče do prvního kasina ještě ten den po zápase
Tak martin, pre Jagra to nebude nic nove, ze ho niekde vybucia. Aj ked viem si predstavit tu intenzitu toho bucania fanusikov pens :D . To bude pre mna taka zabava, ze sa na to uz nesmierne tesim :cool: Ale Jagr uz nie je 19 rocny mladik, ktory by si to isiel po takomto niecom po zapase hodit. Skor si myslim, ze sa "odvdaci" nejakym golom. :fucker:
neis píše:Jágra bych u nás nechtěl. Nedokáži si představit, že by mu to u nás šlapalo a celý ten humbuk kolem něj by mi asi lezl na nervy. Na druhou stranu kdyby přišel za hodně slušný peníz, tak minimálně není co ztratit a vyměnit se dá vždycky. Naštěstí to byla jen fáma, takže klídek.
Tohle jsi psal neisi jeste den pred prichodem Jagra, najednou ale uplne menis nazor.
neis píše: V minulosti kdyby přišel Jágr, tak jsem naprosto nasraný, protože by roz*ebal celý tým, ale poslední roky se podstatně změnil a je rád, když se vše kolem něj netočí. Už se těším na PP s Jágrem!
Zajimave no... Ale OK.

Btw. Talbot bude mit pokud ne standing ovations, tak minimalne pritelske privitani. O bučení nemuze byt v jeho pripade ani rec podle tech reakci co ctu od nasich fans. Neni to s Maxem stejne jak s Jagrem, kdo ten rozdil nevidi, tak... Talbot na konferenci mluvil o Penguins velmi uctive a dekoval jim za vse, vypadal fakt uprimne. Jagr byl jen podrazdeny, ironicky a kriticky, neomlouval se za nic. Navic tak trosku provokativne podekoval Tocchetovi, Recchimu, K.Stevensovi za to, ze mu v PIT pomahali v rozvoji. O Mariovi ani rec... Neco tam mezi nima asi neklaplo, Mario byl zklamany taky. Vic sprtat se mi v tom nechce, je mi jedno co za tim je...
No ale on přišel za slušný peníz, takže fakt není co ztratit a můžeme jen získat... 3,3 za hráče takové kalibru je jako plivanec na zeď... To že není pro nás ideální je snad každému jasné a to jsem psal ihned co jsem se to dozvěděl, že mi k nám nepasuje, ale uvidíme co z něj bude, minimálně ty PP budou s Jágrem mnohem lepší. Jágr šel prostě za tou nejlepší variantou pro něj a určitě není hloupý a vybral si velice pečlivě...
12423 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS