Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Brad skončil v Rangers - na 9 let, 58.5M (tj. 6.5M cap hit). To je imo velice dobrá smlouva a tím pádem mě to trochu mrzí - to jsme fakt nemohli s tímhle soupeřit? Kdyby podepsal 8M+, tak bych to chápal, ale s čím tam potom SFY šel, to nabízel 4M na 3 roky? Tam je jediný problém těch 9let, ale to bude stejně hodně front loaded a poslední 2 roky bude hrát za drobné....tohle mě zklamalo teda, vážně jsem byl přesvědčený o tom, že kdyby měl na stole nabídku od nás, která by byla aspoň trochu podobná ostatním, tak si vybere nás. Bohužel zdá se nebyla, a přitom už těch 6.5M je dost friendly :-(
Vaše modla Yzerman má u mě obrovské černé mínus, ta smlouva Richardsovi není žádná hrůza vzhledem k jeho kvalitám... I GM mají syndrom druhé sezóny? :lol:

Tak další obránce - Gilroy... Asi budeme hrát na 10 útočníků a 8 obránců :-D
Heh, tak Gagne taky pláchnul. Na dva roky podepsal v LA na 7 mega, cap hit 3.5 kterej bych mu klidně dal a kterej sme očekávali :roll: Takže oproti lonsku výrazný oslabení. Bergieho asi nahradí Ashton a Gagneho Connolly, jinak to nevidim :D
PainKiller píše:Heh, tak Gagne taky pláchnul. Na dva roky podepsal v LA na 7 mega, cap hit 3.5 kterej bych mu klidně dal a kterej sme očekávali :roll: Takže oproti lonsku výrazný oslabení. Bergieho asi nahradí Ashton a Gagneho Connolly, jinak to nevidim :D
Connoly už je v Torontu ;)
neis píše:Connoly už je v Torontu ;)
Ale nie ten, ktorého myslí Pain :D Brett Connolly, high draft pick 2010. Tampa Bay.
Do Tampy se vrací Petiot... Yzermane, v hokeji hrají i útočníci!
Megis píše:Do Tampy se vrací Petiot... Yzermane, v hokeji hrají i útočníci!
Two-way opět posila na farmu. Jinak podpis Gilroye se mi líbí, to je typ beka jako Lundin, takže obrana je vyřešená, tam neni o čem :thumbsup: A neřekl bych, že sme jí oslabili, ale Gervais asi bude hrát na farmě, nebo snad Boucher zkusí hrát křídlo? :hmm: Brankoviště i obrana v pohodě - vyřešeno, ale útok je špatnej...

Purcell - Lecavalier - ???
Downie - ?Stamkos? - St. Louis
Malone - Moore - ???
Hall - Thompson - Tyrell

Stále nejasný re-sign Stammera. SFY mu údajně nabízí max 7.5 mil. za rok, Stamkos ale požaduje 8.5 :hroza: Jestli ještě odejde Stamkos, tak PO v další sezoně nevidim moc reálně. Purcell by měl podepsat, spekuluje se o cca 3 milionech na rok. De facto nám chybí top6 forward a kvalitní křídlo do třetí lajny. Ta třetí lajna se nějak vyřešit dá, ale nevim jak s první dvě na tom budou.
Ježiši - ten Petiot, ze kterého (+Lawtona) sme si tu před nějakým časem dělali srandu? To už chybí jenom Malík :D
Connolly příští rok v prvním týmu skoro určitě nebude a Ashton se neví - dost možná začne v Norfolku a kdyby náhodou ne, tak do top6 to určitě není. To místo (minimálně jedno, záleží jak Purcell a Stamkos) by měl SFY nějak řešit, akorát jsem velice zvědavý jak, protože ve FA už myslím žádný kvalitní top6 útočník není (Gagne byl poslední). By moh vyměnit nějakého beka...
EDIT: jn, ta obrana budiž, Gillroy/Gervais by se mohli pod Boucherm nějak pěkně vybarvit, teďka už toho Lundina fakt nepotřebujem. Branka jestli bude Roloson ten samý Roloson jako letos bude taky jakžtakž, ale ten útok se mi (zatím) taky vůbec nelíbí :-/
Projel jsem FA útočníky a přece jenom by se něco našlo :) Nejsou to sice žádný esa, ale pořád by mohli zastát role Bergieho a Gagneho. Vybral jsem tři vyvolený: Cory Stillman (u nás měl nej sezonu), Antti Miettinen a jason Arnott. Hlavně at SFY jedná, protože sme ačkoliv se to nezdá, Simon a Sean jsou znatelný ztráty.
Vokoun (WSH) - 1y/1.5M
Roloson - 1y/3.5M
.... :hroza: :bitka3: :evil:
Nemám slov... my tu sníme o Vokym za 4 mega na rok a Capitals ho podepíšou za 1.5 mega... o 200k dražší než naše dvojka Garon :rofl: SFY začíná celkem prosírat svoje jméno. Na druhou stranu... příští rok je opět FA, takže snad ho získáme my :) I když Voky u Caps může bejt smrtelná kombinace.
No ještěže Lazy Yzzy aspoň licituje s tím rozmazlencem o menší peníze, jinak by mě toto léto asi šlahlo :cry: Nakonec bude ten Ouellet třeba fakt hrát ve třetí lajně... Ale Richardse škoda :cry: Vokouna škoda :cry: Purcell nepodepsaný :cry: Stamkose bych se pomalu nejradši zbavil, kdyby byl čím nahradit :cry:

Ale ten Stillman by se mi líbil, jen co je pravda :cool: A Miettinen taky není nejhorší, Arnotta nevím, kde bychom nacpali...
Purcell podepíše, tam je to jasný. SFY krom toho kopance v bráně nic nepokazil, ale tady je to fakt FAIL s tim Rolosonem a Vokounem :hroza: Miettinen bral 2.3 mil. tušim, u nás by dostal max 3 mil., sice by byl dražší jak Bergenheim, ale dokáže zaskočit i v druhé lajně. Stillman by zase mohl být levnější, veterán (37?) produktivita klesá... klidně těch 1.5 by vzít mohl.
neberte to tak Vokoun chce Stanley cup a myslim ze od vas by ziadnu ponuku neprijal
Kdyby byla 3y/10.5M (třeba 4.0M-3.5M-3.0M), tak myslím že jo.
No, tak zatím žádný pokrok. Kromě sem tam nějakého podpisu na farmu. Akorát Purcell půjde k arbitráži, pokud se s ním nedohodnem. Což by se měl teda SFY snažit, protože arbitráž je schopna ho ocenit na dost peněz. Koukal jsem jak to bylo loni:
Clarke MacArthur (81GP, 16+19, -16): 2.4M
Blake Wheeler (58GP, 11+16, +8): 2.2M
a náš Teddy Purcell (81GP, 17+34, +5)....tomu by ta arbitráž hodila tak okolo 3.5M, plus PO, takže snad i 4M. A to je strašně moc....
Jak teďka vidím Stamkose, tak zlatý Downie - loni měl konečně povedenou sezonu (22+24), taky mu doběhla smlouva, taky RFA, ale krásně se SFY dohodli, že to ještě musí dokázat, že se mu nebudou hned platit 3M+ a podepsal krásných 3.7M/2y. A to není jen zásluha GM, ale taky toho hráče, že se k tomu takto postaví.
S Purcellem je to letos úplně stejná situace, tak doufám, že to s tou smlouvou dopadne taky podobně - krátkodobá, ~2M/y, protože nejsem fanda podepisování velkých kontraktů po jedné jediné povedené sezoně.
Purcella očekávám okolo 2.5 mega za rok, ale erlendsson sarkasticky poznamenal, že může mít smlouvu i za 5 mil., když podobnou dostal Leino :D Jinak Stammer je prý už velmi blízko podpisu s námi, takže snad to klapne a bude to hlavně za rozumnou cenu. Poslední nabídka SFYho byla snad 37 mega na pět let, tedy cap hit 7.4 mil... Radši bych teda menší cap hit, no :roll:

EDIT: Tak MacArthur podepsal s Torontem na 2 roky za 6.5 mega, tedy cap hit 3.25 mil. Ve slabym Torontu nasbíral 62 bodů, takže Purcell by mohl jít za těch cca 2.5 :)
Tak co Stamkosek? Pořád zlobí? :bitka3:
Antti Miettinen odchází do KHL... další možná náhrada za Bergieho nebo Simona je pryč.
Tady už nic jiného než trade nejde. Ať/jestli podepíšem kohokoliv z UFA, tak to nebude lepší....snad SFY vykoumá něco podobného jako loni s Gagnem.
Kluci nejak se vam to rozpada to je nepekne.Ted jeste si podepisete Stamkoska za 9 micu a v kempu se zrani St.Louis a vidim stamkoska na 60 bodu a 20 golu.
Zranit se Marty, tak můžem rozpustit led...
Asi tak nějak :D Z FA se podepsat nic pořádnýho nedá... možná tak Vencu Prospala za minimum do třetí řady. Pak jedině měnit beka + prospect za nějakýho útočníka do top6. Nejlepší kadidát na trade je Ohlund, i když zrovna on musí mít NTC :hroza: Kurnik, SFY si to ranec zavařil, dvě velký díry v útoku... snad je nebude lepit někdo z farmy :?
PainKiller píše:Asi tak nějak :D Z FA se podepsat nic pořádnýho nedá... možná tak Vencu Prospala za minimum do třetí řady. Pak jedině měnit beka + prospect za nějakýho útočníka do top6. Nejlepší kadidát na trade je Ohlund, i když zrovna on musí mít NTC :hroza: Kurnik, SFY si to ranec zavařil, dvě velký díry v útoku... snad je nebude lepit někdo z farmy :?
Connolly a Pánik :rocker: :D Inak mountain má pravdu. Bez Martyho...

Jsem říkal, že Lazy Yzzy přivedl Ouelleta místo Bergenheima :lol2:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING