Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

neis píše:Atlantik:

Moje reakce je docelá podrážděná, protože mi přišlo, že se vztahy mezi námi ( nesvářené fans strany) docela urovnaly a zrovna od tebe mě to celkem mrzí, protože mi to přišlo celkem osobní, což je ale asi taky chyba.
Podivej, ja jsem se Flyers nekolikrat zastal, dokazu mit na tenhle klub objektivni pohled. Ale zkratka pro me to neni jen o bratrickovani tady na foru, ja to beru z jineho pohledu... Kdyz mi Philla proste vadi, tak mi vadi a ted je to extrem po vcerejsku. Normalni zalezitost, nic proti vam, vy za to nemuzete...

By Thursday night, Shero conceded, "it didn't feel right." Jagr never asked for more money, Shero said.
"He just went somewhere else," he said. Just somewhere? "Uuh, no!" Bylsma said. Jagr in a Flyers uniform pushes the Pens-Flyers rivalry to a new level.
Getzo5 píše: Ak to fandenie beriete len ako "však je to len hokej", tak ste diváci, nie riadni fanúšikovia. A je jedno, či žijete v Českej republike, alebo Pennsylvánii. To je to európske zmýšľanie. :hroza: Toť môj názor na podobné nezmyselné debaty.
By si videl, koľko nadávok a urážok si zato vypočujem v škole. Všetci sa ma pýtajú, prečo som taký ch*j a ko*ot, že vstávam v strede noci, aby som videl zápas tímu, ktorého hráčov som v živote nevidel a vraj ani nikdy neuvidím. :hroza: A nijak im to neviem vysvetliť. Pýtajú sa ma na hráčov, kde kto hrá, keď im to poviem, tak si začnú robiť srandu, že miesto učenia si otvorím Pro Hockey a učím sa hráčov :hroza: No čo by si im na toto povedal ? :scare: :hroza:
Atlantik píše:OK kajo, vim ze ty to beres v poho... :good: Btw. Richards byl extremni priklad, vybral jsem ho proto, ze byl aktualni, ale jde mi v zasade jen o princip. Taky by se to znaselo z vasi strany spatne a to tedy ze hodne spatne. A Jagr i presto, ze v Pens delsi dobu nehral, porad byl povazovan za ikonu a Talbot byl naprostym milackem fans, i pro mne... Takze kdyz ti behem hodiny podepisou u nejvetsiho rivala 2 hraci, na kterych fandum PIT celkem zalezelo, tak to prijemne neni, jak rikam, jeste jsem se krotil...
Plne ťa chápem, vieš si predstaviť, čo by asi so mnou urobilo, keby Draper na poslednú sezónu podpísal s Coloradom ? :giggle:
:backtotopic:

Tvoje fandenie Ondro je pekna vec a zo spoluziakov si nic nerob. Kazdy ma ine zaluby.
Tak s jednodennim časem na zpamatování se z šoku, bych chtěl taky něco napsat. Těším se až 29.prosince poprvé v sezoně přijedou flyers do Pittsburghu, těším se na to jak diváci snad ocení aplausem ve stoje Maxe Talbota a jak hromovým bučením vyprovodí toho podrazáka s číslem 68, že raději uteče do nejbližšího kasina.
Jágra jsem včera definitivně zavrhl a to nejen ve Philem přeju mu neuspěchy kamkoliv jen v souvislosti s hokejem půjde, aj to Kladno at mu treba zkrachuje. POdivejte, kdyby po MS řekl, pujdu do NHL, pak podepsal hnedka ve Flyers, tak mě to ani tak netankuje, ale po takové komedii co spravil, jak se zachoval ke klubu, kde se stal (s mariovou pomocí), světovou hvězdou. Mimochodem, to, jak řekl, že by hrál za Maria i za minimum, řekl, pro CBC i na OH, ale když přišlo na realnou situaci, stačilo zachrastit větším měšcem, a přihodit 1.3 milionu a bylo po loajalitě a pittsburghském srdci, jestli vůbec kdy Jagr nějaké měl. Je jen škoda, že NHL nemá tým v Las Vegas, nebot takhle by to bylo asi lehké rozhodování pro něj....
Na druhou stranu si zase říkám, Jarda to taky není žádná vyhra, navic tahle liga už neni pro stary, sice je tu par vyjimek, ale jistotu nemame. Ale na to odpoví až čas.
Jedno je jisté, rivalita s Flyers dostává nový rozměr, a já přeji Flyers s Jágrem v sestavě jen to nejhorší. Sen by byl porazit je v serii play off a vysmát se české "hvězdě" do obličeje.
TheFourthPeriod David Pagnotta: For what it's worth... Wings offered Jagr a 1yr, $2.5M deal. Habs offered similar. There were other offers on table. Philly's was highest.
No prosim, srdce nebo prachy? Jinak Jagr se vymlouval i v tom smyslu, ze mel obavy, jak by byl schopen zapadnout k dynamickemu stylu Crosbyho nebo Malkina, ze si pry neni jisty jestli by to zvladal... Jsou to jenom kecy, sice je chvalyhodne ze odmitl Rusko, ale kdyz uz volil NHL, tak stejne tady slo predevsim o dolary...
Atlantik píše:
TheFourthPeriod David Pagnotta: For what it's worth... Wings offered Jagr a 1yr, $2.5M deal. Habs offered similar. There were other offers on table. Philly's was highest.
No prosim, srdce nebo prachy? Jinak Jagr se vymlouval i v tom smyslu, ze mel obavy, jak by byl schopen zapadnout k dynamickemu stylu Crosbyho nebo Malkina, ze si pry neni jisty jestli by to zvladal... Jsou to jenom kecy, sice je chvalyhodne ze odmitl Rusko, ale kdyz uz volil NHL, tak stejne tady slo predevsim o dolary...
A kde se tak vymlouval? To je aktuální, nebo starší rozhovor?
No a já jsem třeba Johna Leclaira obdivoval a vždycky budu. :beee:
Obrázek
Jágr asi žije v roce 2000, myslel si, že když ohlasí možnost vrátit se do Pittsburghu, že si celé naše vedení sedne na zadek a začne hrát hru, kdo mu dá víc ten ho získá, jako by šlo o hráče, který určitě bude lize dominovat. Jenže to se spletl, přišel by do kabiny, kde už sedí jiní králové a on by nebyl tím, okolo kterého by se to točilo a kvůli kterému by se hra přizpůsobila.
Ale pochybuju že tomu bude i ve Phille...
Dexter: A kde se tak vymlouval? To je aktuální, nebo starší rozhovor?
Aktualni rozhovor. http://insidepittsburghsports.com/story ... ore/39801/" onclick="window.open(this.href);return false;
Indications are that Jagr has some "minor concerns" of connecting with the Penguins young core
Obavy, ze jak bude fungovat jeho spojeni s mladym jadrem Pittsburghu. Ja myslim, ze mel obavy z neceho jineho, ale tak uz na to kaslu... Period.
taky fatamorgan priklad: Zdeno Chara nas po case opusti, pride si na nejaky ten rok zahrat za rodny Trencin, no po nejakom tom case ho to zacne opät tahat za velku mlaku, aspon na rok to skusit....ponuky su rôzne, no "kazdy" ocakava podpis s Bruins, navrat do starych dobrych cias, spomienky a veci s tym spojene, no on nakoniec podpise s Habs :-O :lol: a za 3,3 na sezonu :panika: :lol:
Jasně dobrý příklad, ale pokud by Zdeno nenakydaval do medií, že pro rodinu Jacobsových např.by si jeste zahrál pár roků i za minimum, aby splatil jistý dluh, a nebude dělat takové kužičky jak "hvězdná" 68 těsně před July 1, asi by Vás (ani mně) tak nerozladilo jako toto Jágrovo divadýlko upečené s poskokem Svobodou...
V tomto musim s fanusikmi Pens suhlasit, Jagr sa zachoval, vzhladom na svoje predchadzajuce vyroky, hlupo. On si doslova naspinil do ust. Ak by tieto vyhlasenia neboli, nic sa nedeje, skratka hra v Phille.
cepi píše:taky fatamorgan priklad: Zdeno Chara nas po case opusti, pride si na nejaky ten rok zahrat za rodny Trencin, no po nejakom tom case ho to zacne opät tahat za velku mlaku, aspon na rok to skusit....ponuky su rôzne, no "kazdy" ocakava podpis s Bruins, navrat do starych dobrych cias, spomienky a veci s tym spojene, no on nakoniec podpise s Habs :-O :lol: a za 3,3 na sezonu :panika: :lol:
Jenomže Jágr v Pens nekončil,fanoušci ho tam pravidelně vypískávali a celkově člověk nevidí do zákulisí, kdyby mu šlo jen o ty prachy, tak jde do KHL nebo STL. Hodně se toho o něm nakecalo a co je pravda už se nikdo nidky nedozví..to ví opravdu jen Jarda... V minulosti kdyby přišel Jágr, tak jsem naprosto nasraný, protože by roz*ebal celý tým, ale poslední roky se podstatně změnil a je rád, když se vše kolem něj netočí. Už se těším na PP s Jágrem ;) Ale tomu nějak nemůžu věřit. Jágr ve Phile :shock:
to som supol len tak na pobavenie :) mne je fuk puk, kde by Jagr hraval, ja som spokojny, ze to bude na Vychode..... ;) a podla mna by to mohlo tesit aj fanusikov Pens, zapasy medzi Pens a Flyers budu opät o nieco vybicovanejsie :wave:
cepi píše:to som supol len tak na pobavenie :) mne je fuk puk, kde by Jagr hraval, ja som spokojny, ze to bude na Vychode..... ;) a podla mna by to mohlo tesit aj fanusikov Pens, zapasy medzi Pens a Flyers budu opät o nieco vybicovanejsie :wave:
O spokojnosti si povieme až Bergy podpíše v Montreale :giggle: :doh:
Když se tak zamýšlím nad naším kádrem, tak bych možná už zkusil vyměnit Timonena a sehnat nějaké mladšího beka za méně peněz a přivést ještě nějakého zkušeného centra... Na druhou stranu nikdo slušný volný není, takže je to asi utopie...
o spokojenosti si povime az Jágr pogratuluje Sidneymu k vyhre ve vzajemne serii v play off.
martin83 píše:o spokojenosti si povime az Jágr pogratuluje Sidneymu k vyhre ve vzajemne serii v play off.
Vždyť se stejně Crosby zraní..
OndroNR píše:
Atlantik píše:OK kajo, vim ze ty to beres v poho... :good: Btw. Richards byl extremni priklad, vybral jsem ho proto, ze byl aktualni, ale jde mi v zasade jen o princip. Taky by se to znaselo z vasi strany spatne a to tedy ze hodne spatne. A Jagr i presto, ze v Pens delsi dobu nehral, porad byl povazovan za ikonu a Talbot byl naprostym milackem fans, i pro mne... Takze kdyz ti behem hodiny podepisou u nejvetsiho rivala 2 hraci, na kterych fandum PIT celkem zalezelo, tak to prijemne neni, jak rikam, jeste jsem se krotil...
Plne ťa chápem, vieš si predstaviť, čo by asi so mnou urobilo, keby Draper na poslednú sezónu podpísal s Coloradom ? :giggle:
to by možno potešilo :yes: :klobuk_dole:
neis píše:
martin83 píše:o spokojenosti si povime az Jágr pogratuluje Sidneymu k vyhre ve vzajemne serii v play off.
je videt ze z nej mate strach a jediny jak ho zastavit je pro vas moznost zraneni.... :thumbsdown:
martin83 píše:
neis píše:
je videt ze z nej mate strach a jediny jak ho zastavit je pro vas moznost zraneni.... :thumbsdown:
Né divám se na to realně, jestli ho ještě jendou někdo sejme, tak už to nikdy nebude ten stejný Crosby a už teďka bude nachylnější na zranění..Stačí málo a bude z něj další Lindros. Největší talent co dojeden na otřesy...Spíše se divím vám, že nemáte ani trošku strach a stejně vás v prvním kole vyřadí MTL...
Jágr udělal dobře, že nešel do PIT, = http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-nhl ... chtel.html = bylo to tak, jak jsem říkal. Nabídka PIT nebyla férová, ale chtěli jen reklamní figurku. Tak na co si teď chtějí fans PIT stěžovat? Jarda jasně řekl, že udělá to, co pro něho bude nejlepší. Ne nejlepší pro Raye Shera nebo někoho takovýho.
Neviem či som to tu už spomínal, ale ja som martinovi v chate ešte dávno hovoril, že Shero ho chcieť nebude, lebo on taký proste nie je (pokojne to môže dosvedčiť) + Jágr by bol u mňa frajer, keby šiel do Montrealu. Tam som si ho vyslovene prial vidieť s Plekancom, takto u mňa neskutočne klesol. :thumbsdown: Nie že by na tom bol niekedy nejak dobre... :giggle:
zorz píše:Jágr udělal dobře, že nešel do PIT, = http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-nhl ... chtel.html = bylo to tak, jak jsem říkal. Nabídka PIT nebyla férová, ale chtěli jen reklamní figurku. Tak na co si teď chtějí fans PIT stěžovat? Jarda jasně řekl, že udělá to, co pro něho bude nejlepší. Ne nejlepší pro Raye Shera nebo někoho takovýho.
Vidíš to jsou přesně pohledy do kterých člověk nevidí....
12423 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS