Tak s jednodennim časem na zpamatování se z šoku, bych chtěl taky něco napsat. Těším se až 29.prosince poprvé v sezoně přijedou flyers do Pittsburghu, těším se na to jak diváci snad ocení aplausem ve stoje Maxe Talbota a jak hromovým bučením vyprovodí toho podrazáka s číslem 68, že raději uteče do nejbližšího kasina.
Jágra jsem včera definitivně zavrhl a to nejen ve Philem přeju mu neuspěchy kamkoliv jen v souvislosti s hokejem půjde, aj to Kladno at mu treba zkrachuje. POdivejte, kdyby po MS řekl, pujdu do NHL, pak podepsal hnedka ve Flyers, tak mě to ani tak netankuje, ale po takové komedii co spravil, jak se zachoval ke klubu, kde se stal (s mariovou pomocí), světovou hvězdou. Mimochodem, to, jak řekl, že by hrál za Maria i za minimum, řekl, pro CBC i na OH, ale když přišlo na realnou situaci, stačilo zachrastit větším měšcem, a přihodit 1.3 milionu a bylo po loajalitě a pittsburghském srdci, jestli vůbec kdy Jagr nějaké měl. Je jen škoda, že NHL nemá tým v Las Vegas, nebot takhle by to bylo asi lehké rozhodování pro něj....
Na druhou stranu si zase říkám, Jarda to taky není žádná vyhra, navic tahle liga už neni pro stary, sice je tu par vyjimek, ale jistotu nemame. Ale na to odpoví až čas.
Jedno je jisté, rivalita s Flyers dostává nový rozměr, a já přeji Flyers s Jágrem v sestavě jen to nejhorší. Sen by byl porazit je v serii play off a vysmát se české "hvězdě" do obličeje.