Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Azizek píše:Myslet si to můžeš, ale to je jen tvůj boj, jak to bylo doopravdy ví jen ti kteří se účastnili jednání, a já nevidím důvod z něj dělat nějakýho hajzla. Nehledě na to že jsem rád že šel do Phily, protože v Pissburghu by mě štval.
Já snad z něj dělám hajzla?? :-O Si blázen :D Já Jardu obdivuju jako málo koho, jenom jsem se pozastavil nad průběhem vyjednávání nového kontraktu
Kdyz si mam vybrat mezi Jagrem za 3,3 a Leinem za 4,5 tak dycinky Jagr... :ciga:
Hmm ale celkove myslim ze i kdyz to jsou sakra velky zmeny ze se to spatne neudelalo.

Co me tesi ze dira po Darollovi se zaplnila Maxem Talbotem 5 let a 9M myslim ze je za celkem prijemnou cenu a pritom je to sakra platnej hrac.
Talbot 1.8M je preplaceni... Asham je IMO lepsi a toho jsme podepsali za 0.775M, Kennedyho za 2M, taky neni o cem.

Ode dneska Phillu nesnasim vic nez kdykoliv predtim. Maximu presto zkusim poprat at se mu dari. Dobry chlapik, oblibite si ho, ale preplaceny je stejne. Jagr no comment, u me nadobro skoncil, pro me tedy dalsi duvod proc Phillu nesnaset. Jags toho nakeca hodne, ale jako charakter se projevi malokdy. Preji hezkou locker room cancer... Myslim ze odedneska Ovechkin nebude pro Pittsburgh nejvetsim nepritelem...

Jsem nasrany? Ani ne, jen z pochopitelnych duvodu vam preju krach vasi koncepce a posranou sezonu. Holmgren konec-koncu taky nemel k Pittsburghu zadny respekt... Pennsylvanske derby bude mit ted jeste vetsi naboj, je se nac tesit.
Ja budem mat 1000x radsej v time Jagra na jednu sezonu za 3.3M ako Leina na 4 sezony za 4M. Aspon pri nasej typologii hracov. Talbot nema za tak zly cap hit, len tak 5 rocna dlzka je :hroza:

Ci sa to niekomu paci, alebo nie, Jagr bude mat (IMO) vacsi impact na tim, ako by mal Leino. JVR-Giroux-Jagr by nemusela byt zla lajna, co poviete? Alebo JVR-Giroux-Voracek a Hartnell-Briere-Jagr :?: :hmm:
Teraz som si vsimol, ze sme vytrejdovali Versteega do Floridy. well done, Homer :sarcasm:

To ma serie. Chcel som vidiet Steegera hrat u nas celu sezonu a bez zdravotnych komplikacii... Sice takto budeme moct podpisat Simmondsa, ale Steegera je skoda (IMO).
Pretože to bola prvotná reakcia v záchvate smiechu z bizarnosti celej situácie a má dôvody:
- môj názor na kondičnú pripravenosť Jágra
- môj názor na prehnané očakávania okolo jeho osoby
- môj názor na predchádzajúce ťahy, byť to vynútené, oslabujúce v krátkodobom horizonte tím hodný finále SC
- môj názor na prehnaný prísľub od Jágra byť mentorom, obzvlášť v tíme, kde teraz prebral taktovku Pronger
- môj názor na čosi ako podpis legendy hlavného rivala a emócie na oboch stranách barikády s tým spojené
- môj názor na uprednostnenie jednoročnej zábavky menom Jágr pred dlhodobými kontraktmi tímu
- môj názor na podpis Voráčka len na jeden rok
- môj názor na stále nedoriešený podpis Simmondsa a v tom čase ešte stále Versteega ako súčasť tímu
- môj názor na podpis Jágra v súvislosti so stále nevyriešenou otázkou defenzívnej stránky útoku Philly
- môj názor na hodnotu kontraktu samotnú

Obrázek
Atlantik píše:Talbot 1.8M je preplaceni... Asham je IMO lepsi a toho jsme podepsali za 0.775M, Kennedyho za 2M, taky neni o cem.

Ode dneska Phillu nesnasim vic nez kdykoliv predtim. Maximu presto zkusim poprat at se mu dari. Dobry chlapik, oblibite si ho, ale preplaceny je stejne. Jagr no comment, u me nadobro skoncil, pro me tedy dalsi duvod proc Phillu nesnaset. Jags toho nakeca hodne, ale jako charakter se projevi malokdy. Preji hezkou locker room cancer... Myslim ze odedneska Ovechkin nebude pro Pittsburgh nejvetsim nepritelem...

Jsem nasrany? Ani ne, jen z pochopitelnych duvodu vam preju krach vasi koncepce a posranou sezonu. Holmgren konec-koncu taky nemel k Pittsburghu zadny respekt... Pennsylvanske derby bude mit ted jeste vetsi naboj, je se nac tesit.
Tobě hrabe nebo z tebe mluvil aktuální vztek?? Tohle bych fakt nečekal....
Souhlasim s Martinem. Pro Jagra hraly nejvetsi roli penize. Vseobecne se vi ze KHL musi setrit a kdo vi kolik mu nabizeli. Jestli me pamet neklame tak loni bylo halo kolem toho, ze nejsou prachy a vsem klesnul prijem. Je fakt ze 3 mega v rusku a 3 mega v americe nejsou stejny 3 mega, ale to ze odesel k Philthy tomu dava trochu horkou prichut. Jagr mohl NHL karieru ukoncit po boku nejvetsi hvezdy, kterou on sam kdysi byval a hlavne, mohl skoncit tam, kde zacal tedy v Pitt a s poharem. 3,3 mega je slusny prijem. Pro philu to neni zadnej velkej risk, podle me si tech 60-70 bodu uhraje a to od hrace za 3 mice asi chces predevsim.
Sory Atlantik ale to je prispevek hodny pubertalniho ko*ota.

Nerikam ze fandim pittsburgu ale neprejumu mu neuspech ten tym podle me patri do spicky a tam ma svoje misto.

Tohle je opravdu na urovni teda pod urovni.
Tak nevim kde zijete hosi, ale ja jsem se jeste krotil. Nevim co tam bylo retardovane, nebo pubertalne a ko.otsky napsano... Paneboze, je to rivalita a po tomhle co jste udelali ode mne necekejte ze budu Jagrovi prat hodne stesti, nebo co... Uz podruhe odmitl Pittsburgh. Navic uz u Talbota jsem mel problem to prekusnout, ale OK. A ne, neisi, nehrabe mi. Nevim co se vam vlastne nezda? Co jste cekali od fandu Penguins? Ze to prijmeme s usmevem? Misto nadavek(chapu, to je styl Flyers... :good: ) bych ale poprosil konkretni argumenty. To komu fandim je moje vec a to ze Philla to neni, to je snad pochopitelne. Cele mesto bude ted proti Flyers vic nez kdykoliv predtim, nejde jenom o me...
Vis co doufam ze nekdo rozkope Crosbymu palici a uz si nezahraje kdyz si takovej strasnej rival tak taky zacnu.
Anger píše:Vis co doufam ze nekdo rozkope Crosbymu palici a uz si nezahraje kdyz si takovej strasnej rival tak taky zacnu.
Ou, tohle vypadá na začátek pořádné řežby! No něco podobného se dalo očekávat! Fanoušci Pens jsou šíleně vytočení! :box:
Anger píše:Vis co doufam ze nekdo rozkope Crosbymu palici a uz si nezahraje kdyz si takovej strasnej rival tak taky zacnu.
Ja vam takovy pristup vytykat nebudu... Btw. taky nevim jak by jste reagovali, kdyby Richards sel do PIT, taky by to nekteri fans Philly tezce nesli. Nam se stalo v jistem smyslu (Jagr+Talbot) neco podobnyho.
Nič proti tebe, ale toto je mimo priať niekomu zranenia a veci podobné :thumbsdown:
Jaké prosímtě máme mít argumenty na tvoje chování? Kdyby tady byl smajlík ve svěrací kazajce, tak by to byl naprosto vystihující argument a hnedka by ti ho tady šoupl....Je to jen hokej a nevím proč by ti něco mělo znechutit Phillu?? To že jí Jágr dál přednost?? Stejně se tady všichni uspokojujete že je to jen kvůli prachům, tak o co jde ?? A Talbot?? A co ? To jsme měli zuřit za Ashama??
Ale pořád nechápu co stím má společného Philla, že ji dokonce musíš NENÁVIDĚT!!!??? Mě je úplně jedno komu fandíš, nějaký Pens už mě dávno nesere, ale tohle je už čistý fanatismus...
OndroNR píše:
Nič proti tebe, ale toto je mimo priať niekomu zranenia a veci podobné :thumbsdown:
Přečti jsi v jakém to psal kontextu ;)
Porad nechapu, co je na tom zvlastniho, ze Phillu nenavidim... Je to uz z principu dlouholety nejvetsi divizni rival, to vi kazdy. Tak o co jde? Preplatite nam 2 "nase" hrace, dalsi duvod... Letos v playoffs jsem vam dokonce jeste jakz-takz fandil a to jen proto ze jste hrali styl ktery se mi libil. To uz je co rict ze jsem to tak byl schopen brat, ale ted je to jine a ja Jagra po poslednich okolnostech proste nechci videt uspesneho po tomhle cirkusu a natozto v teamu rivala. I Mario se v mistnim radiu vyjadril, ze se citil zklamany z pristupu sveho pritele (zdroj Rob Rossi, nemusi to byt 100% pravda, ale ani bych se nedivil). Neni o cem a nevim proc to tady dramatizujete, proste se pripravte na drsnou atmosferu a rivalitu v pristi sezone, ktera dosahne jeste vetsich rozmeru...

Btw. neisi, rikal jsem ti neco, kdyz si vyvadel v chatu po vyrazeni Pens od Tampy? Nerikal, protoze je to normalni projev fandu soupere, ja to beru... Takove oslavne ody, ale vubec mi to tehdy nevadilo a v dalsim kole proti Bostonu jsem dokonce fandil Flyers. Ted kdyz vyjadrim svuj negativni postoj k Flyers, tak jako napr. 99% jinych fandu Pens v USA, tak mi hrabe a jsem za pubertalniho ko.ota? Hrabalo by mi kdyby jsem vam po tomhle fandil a Jagrovi pral at se mu dari. Nehrozi...

Takhle se to neda brat jak to berete vy, kazdy si muze fandit komu chce, 99% fans Flyers taky PIT nenavidi a ja na tom nevidim nic zvlastniho a nevytykam vam to. Holt, ted se okolnosti pohly jeste drsnejsim smerem a ja jsem vyjadril svuj tvrdy postoj, protoze si nemuzu pomoct proste...

Jinak, preju vam neuspech, ale nechci aby to bylo prostrednictvim zraneni klicovych hracu, tak jako to tady prezentoval Anger, to precejen asi ne... I kdyz ani tenhle pristup by mi od Flyers fans nijak zvlast nevadil a ani by me neprekvapil...
Ale pořád je to jen hokej a to dokonce hokej, který je od nás fyzicky ohromně vzdálen a takové divoké slova jako nenavidím a celková podrážděnost je naprosto zbytečná a přehnaná. Philla dala Jágrovi a Talbotovi nabídku a oni ji vzali, pokud by jsi byl nasraný na tyto hráče tak proč né, ale to má jako Philla držet prsty dál od božkého nedotknutelného Pittsburghu? Kteří si ješitně mysleli, že je z nich Jágr podělaný??A on helemese není a vás to naprosto sere ......
Medzi "tak čo, napodobní Crosby Lindrosa? :giggle: " a "dúfam že tá vaginálna plačka sa už bez migrény na ľad nepostaví" je rozdiel medzi fanúšikovstvom, inu podpichovačnou rivalitou a debilitou. IMO Emócie pracujú, skúste sa vžiť do kože toho druhého. Vám by podpis bývalej ikony klubu, ešte k tomu rodáka s arcirivalom vyvolal nemenej zaujímavé žalúdkové pochody. Ako poznám Flyers fans, tak aj väčšie :D ale to nechajme bokom.

Just sayin`.

P.S.: Že niekto berie fandenie vážne, čo je rarita, je pozitívum, nie negatívum. Má to isté hranice, ale žeby boli teraz prekročené? To si NEMYSLÍM. Bolo to vyjadrené expresívne? Áno. Je to u fanúšikov neprirodzené? Nie. Dalo sa to z vašej strany odignorovať? Celkom určite. Veď vám predsa môže byť jedno, že vás niekto pre niečo neznáša. Čo jedno, totálne ukradnuté. A od fanúšika Pens? To vám vadí? Ježiši Kriste.

Ak to fandenie beriete len ako "však je to len hokej", tak ste diváci, nie riadni fanúšikovia. A je jedno, či žijete v Českej republike, alebo Pennsylvánii. To je to európske zmýšľanie. :hroza: Toť môj názor na podobné nezmyselné debaty.

Niektorí ľudia sú tu (HF, všeobecne) senzitívni ako :arrow:

Obrázek

EDIT: Už som dostal v chate námietku od neisa :D un****ingbelievable. Že to zas prezentujem ako pravdu pravdoucí. Rád by som videl kde...pomôžte mi, prosím. :cry:
Jágr po tomto u mňa klesol :thumbsdown: Mal podpísať v Pittsburghu a všetko by bolo v poriadku. Lenže on ide po peniazoch, navyše, v drese Flyers si ho neviem vôbec predstaviť :ja_neviem:
A vis co neisi, ze me to az tak nesere? Je to spise neco jineho... Nevim, rekneme, ze jde o prohloubeni rivality, ale nezavidim vam, tak bych to nerekl. Ja jsem z Jagra totiz nikdy nebyl nijak extra posrany, nenajdes jediny prispevek ktery by to dokazoval... To ale neodporuje tomu, ze ho za tohle nemuzu ne-nenavidet, totiz uz podruhe Penguins odmitl a zklamal Maria, i presto ze mu neco kdysi nasliboval.

Ano, chtel jsem Jagra, ale jen a jen za prijatelny peniz a to proste, jak se ukazalo, neslo.
Kdyby jsme ho podepsali za 3 Mega a vic, tak proste ztratime perspektivniho Kennedyho, ktery ma dlouhodoby potencial v nasem teamu pusobit a byt dulezity. To Shero riskovat nemohl, kvuli riziku 40-ti leteho Jagra na 1 rok - ztratit mladeho hrace, ktery bude prinejmensim stabilni 20-25 golovy strelec ?!

Tim, ze je Jagr(jsou fans kteri v navalu emoci vytahli jeho stare dresy a ted je upaluji...) soucasti Philly, tak se to automaticky prenasi na cely team, pricemz ten team jsem nemel rad uz predtim. Takze normalni domino efekt... A jak jsem rikal, Talbotovi preju jen to nejlepsi, on nic nevyhlasoval jako Jagr a chapu ze takovou nabidku jako dostal u vas odmitnout nemohl. Preplatili jste ho, tak ho mate, chlapik je to fajn. Ale jak se mu vzdycky smal Geno Malkin, Max proste nema (hokejove) ruce...

Getzo, uplne presne! Thx, asi bych to lepe nenapsal. Taky nechapu, ze fans Flyers narikaji, ze jim fanda Pens vyjadril nesympatie... Tady se proste tezko s nima diskutuje, kdyz to berou z evropskeho pohledu. Ten americky je uplne o necem jinem...
Atlantik píše:
Ja vam takovy pristup vytykat nebudu... Btw. taky nevim jak by jste reagovali, kdyby Richards sel do PIT, taky by to nekteri fans Philly tezce nesli. Nam se stalo v jistem smyslu (Jagr+Talbot) neco podobnyho.
No tak mne nejako extra nevadil ten tvoj prvy prispevok, pretoze chapem, ze ste si (fanusikovia pens) mysleli a verili, ze Jagr nakoniec podpise u vas za nejaky "smiesny" milion. A on nakoniec podpise najvacsiemu rivalovi a aby toho nebolo malo, prida sa k nemu este aj Talbot. Takze ta tvoja reakcia mne neprisla nejaka prehnana a to, ze neznasas flyers mi tiez nevadi. Nakoniec keby si nas mal rad, by to bolo asi o dost zvlastnejsie :giggle: . Ja tiez pens nemusim, neda sa povedat, ze neznasam, pretoze neznasam ine veci (napriklad spenat :D ), ale rad ich nemam.

Ale chcem zareagovat na toho Richardsa. TO by vobec nebolo nieco podobne, ako ti to len mohlo napadnut :shock:
Talbot=Asham, tam si vycitat nemusime nic a Jagra si nemohol povazovat za "vasho" hraca. Ano, ak by si vyberal podla loajality a sentimentu, logicky mal skoncit u vas. Ocividne mal ale ine preferencie, kedze podpisal nam. A porovnavat to s Richardsom :ee:
Atlantik:

Moje reakce je docelá podrážděná, protože mi přišlo, že se vztahy mezi námi ( nesvářené fans strany) docela urovnaly a zrovna od tebe mě to celkem mrzí, protože mi to přišlo celkem osobní, což je ale asi taky chyba.
OK kajo, vim ze ty to beres v poho... :good: Btw. Richards byl extremni priklad, vybral jsem ho proto, ze byl aktualni, ale jde mi v zasade jen o princip. Taky by se to znaselo z vasi strany spatne a to tedy ze hodne spatne. A Jagr i presto, ze v Pens delsi dobu nehral, porad byl povazovan za ikonu a Talbot byl naprostym milackem fans, i pro mne... Takze kdyz ti behem hodiny podepisou u nejvetsiho rivala 2 hraci, na kterych fandum PIT celkem zalezelo, tak to prijemne neni, jak rikam, jeste jsem se krotil...
12423 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS