Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Super zpráva............. :clap: :hop: :yes: :yahoo:
Od vypadnutí Caps z play off o něm přemýšlím, jestli mu dají novou smlouvu nebo ne a je fakt, že jsem měl celkem dost velké obavy, že to nevýjde..
A dnes se to konečně povedlo..SUPER!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap:
Ještě musíme do 1. července podepsat novou posilu s Chicaga, za kterou jsme obětovali 26. místo, v 1. kole draftu - Troye Brouwera.. :yes: :yes: :yes:

Bohužel se asi rozloučíme s Mattem Bradleym a Boydem Gordonem... :? :?
Nepředpokládám ani, že podepíšeme Arnotta a Sturma a asi ani ne obránce Hannana.. :? :?
Obránce Sloan byl umístěn na waiwer list a uvidíme, jak to dopadne s Varlamovem.. :-( :-(

Sestavu bych momentálně (před 1. červencem), viděl asi takhle:
B:
Neuvirth
Holtby

O:
Schultz - Green
Carlson - Alzner
Wideman - Erskine (Poti, Orlov)

Ú:
Ovečkin - Bäckstrom - Knuble (Brouwer)
Laich - Johansson - Semin
Chimera - Perreault (Eakin) - Fehr
Hendricks - Sjogren (Beagle) - Brouwer

Jinak si myslím, že Caps asi nebudou moc shánět nové hráče... :yes: :yes:
Máme jich dost a celkem kvalitní...
Dokonce se může stát taková kuriozita, že budeme mít tři švédské centry.... :shock: :-O :shock: :-O

Tak uvidíme, co nám přinese začátek prázdnin.... :yes: :yes:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!
J.R.-20 píše:Super zpráva............. :clap: :hop: :yes: :yahoo:
Od vypadnutí Caps z play off o něm přemýšlím, jestli mu dají novou smlouvu nebo ne a je fakt, že jsem měl celkem dost velké obavy, že to nevýjde..
A dnes se to konečně povedlo..SUPER!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap:
Ještě musíme do 1. července podepsat novou posilu s Chicaga, za kterou jsme obětovali 26. místo, v 1. kole draftu - Troye Brouwera.. :yes: :yes: :yes:

Bohužel se asi rozloučíme s Mattem Bradleym a Boydem Gordonem... :? :?
Nepředpokládám ani, že podepíšeme Arnotta a Sturma a asi ani ne obránce Hannana.. :? :?
Obránce Sloan byl umístěn na waiwer list a uvidíme, jak to dopadne s Varlamovem.. :-( :-(

Sestavu bych momentálně (před 1. červencem), viděl asi takhle:
B:
Neuvirth
Holtby

O:
Schultz - Green
Carlson - Alzner
Wideman - Erskine (Poti, Orlov)

Ú:
Ovečkin - Bäckstrom - Knuble (Brouwer)
Laich - Johansson - Semin
Chimera - Perreault (Eakin) - Fehr
Hendricks - Sjogren (Beagle) - Brouwer

Jinak si myslím, že Caps asi nebudou moc shánět nové hráče... :yes: :yes:
Máme jich dost a celkem kvalitní...
Dokonce se může stát taková kuriozita, že budeme mít tři švédské centry.... :shock: :-O :shock: :-O

Tak uvidíme, co nám přinese začátek prázdnin.... :yes: :yes:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na co Arnotta, Sturma, Bradleyho či Hannana?!

Ovechkin - Bäckstrom - Knuble
Brouwer - Laich - Semin
Chimera - Johansson - Fehr
Hendricks - Perrault - King
Gordon

Schultz - Green
Carlson - Wideman
Poti - Alzner
Erskine,Orlov

Neuvirth
Varlamov
Holtby

Myslím, že poskládáno je to skvěle :thumbsup: Ale už se nemůžu dočkat nástupu Kuznetsova...
Otázkou je, či budú hľadať Caps k Neuvirthovi nejakú staršiu dvojku alebo nechajú si Holtbyho ? :ja_neviem:
for OndroNR

Nevěřím tomu, že budou shánět nějakou starší "dvojku".
Na co???
Holtby ukázal, že má svoje kvality. Potřebuje jen chytat, chytat a zase chytat..
A je možné, že časem bude u Caps "jednička" on... :yes: :yes:
J.R.-20 píše:for OndroNR

Nevěřím tomu, že budou shánět nějakou starší "dvojku".
Na co???
Holtby ukázal, že má svoje kvality. Potřebuje jen chytat, chytat a zase chytat..
A je možné, že časem bude u Caps "jednička" on... :yes: :yes:
Nikdy nevieš, čo sa McPheemu v hlave "zjaví". Ale tak, dvojka Neuvirth - Holtby by mohla fungovať :thumbsup: Som zvedavý, či podpíše Brouwer :wink2:
for leo

Sestavu Caps jsi napsal, ale takle to určitě nebude... :) :)
Laich je sice původem centr, ale ve Washingtonu už dlouhé roky nastupuje na levém křídle druhého útoku. Centra hrává při přesilovce a na buly chodí i při oslabení.. :yes: :yes:
Centr druhého útoku bude Johansson, ale je možné že tam spadne po loňské velice slabé sezóně Bäckström a Johasson bude hrát centra Ovečkinovi.. V poslední sezóně tak už párkrát hráli a nehráli to spolu vůbec špatně..(viz. zápas proti Edmontonu)
A malej Perreault,(teda pokud podepíše novou smlouvu) nemůže hrát ve 4. defenzivním útoku.. To dá rozum.. :yes: :yes:
Proto podepsali na dva roky 23-letého švédského reprezentanta Mattiase Sjögrena a ten bude na 90 % hrát toho 4-tého centra.
A D.J. King???
Tak ten ani omylem.. To byl zase jeden špatný tah, našeho GM.. :cry: :cry: Loni nehrál skoro vůbec a když hrál a porval se(proto ho Caps získali), tak většinou dostal na budku.. :-O :-O I proto ho Caps dali už v únoru na waiwer list, kde si ho bohužel nikdo nevybral. :-( :-(
Caps se ho budou opět snažit zbavit a pokud se to nepovede, tak bude hrát většinu sezóny na farmě a do prvního můžstva se dostane jen výjímečně(pokud bude hodně zraněných atd.) :yes: :yes:

A obrana??
Carlson nebude určitě hrát s Widemanem. Jeho parťák je Alzner. Této mladé dvojici to loni šlo, pěkně se sehráli, tak proč je trhat. Wideman bude asi opravdu hrát s Erskinem... Spolu vždycky jeden ofenzivní a jeden defenzivní bek.. :yes:
Uvidíme, co bude s věčně zraněným Potim.. Myslím, že se ho budou Caps taky snažit zbavit. :? :?
A mladý Maxim Orlov začne sezónu na farmě a pokud se někdo zraní, tak půjde do prvního mužstva. Odhaduji že za Caps odehraje tak 15 až 30 zápasů.. :yes: :yes:

Takže asi tak... :yes: :yes:
Uvidíme, dneska to začíná... :wave: :wave:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!
"Výměna: Washington Capitals vyměnili brankáře Semyona Varlamova do Colorada Avalanche za první kolo draftu v roce 2012 a druhé kolo draftu v roce 2013." ... dobrý trade! Na to, že sa často hovorilo o odchode do KHL sa z toho vytĺklo hodne. A Varly u lavín, môže byť... skutočne spokojnosť!
MaJes píše:"Výměna: Washington Capitals vyměnili brankáře Semyona Varlamova do Colorada Avalanche za první kolo draftu v roce 2012 a druhé kolo draftu v roce 2013." ... dobrý trade!
Dobrý? DOBRÝ? :rofl:

Sherman práve DAROVAL Washingtonu top10 pick na najslinejšom drafte od roku 2003 (+ voliteľný 2nd) za injury-prone gólmana, ktorý to mal namierené do Ruska. Tímu, za ktorý ešte Kuznetsov a Orlov ani nehrali. Toto je BOHOVSKÝ trejd :!: Tim Kurvers bohovský!
Getzo5 píše:
MaJes píše:"Výměna: Washington Capitals vyměnili brankáře Semyona Varlamova do Colorada Avalanche za první kolo draftu v roce 2012 a druhé kolo draftu v roce 2013." ... dobrý trade!
Dobrý? DOBRÝ? :rofl:

Sherman práve DAROVAL Washingtonu top10 pick na najslinejšom drafte od roku 2003 (+ voliteľný 2nd) za injury-prone gólmana, ktorý to mal namierené do Ruska. Tímu, za ktorý ešte Kuznetsov a Orlov ani nehrali. Toto je BOHOVSKÝ trejd :!: Tim Kurvers bohovský!
Dobre, dobre, pravdu máš, bohovský! :)
Takže parádne picky, Brouwer a teraz WARD :!: McPhee skvelá práca zatiaľ. Nepáči sa mi to :thumbsdown:

EDIT: Aj Hamrlíka...hmm. To môže dopadnúť oboma smermi. Ale jeden smer by som si tipol. :angel:
Hamrlikovi 3, 5 miliona a wardovi 3 miliony? Vidim to na nejaku zaujimavu vymenu :ja_neviem:

Zostavaju nam zhruba dva miliony do stropu a nemame podpisanehe alznera, brouwera plus nemame druheho brankara. Green alebo Semin :?:
Ted jsem přišel s oslavy strýcových 60-tin a koukám jako blázen... :shock: :-O :-( :cry:
Doufám že se s toho do rána probudím.... :shock: :shock: :shock: :shock:
Ten náš GM, je asi fakt demen*... :thumbsdown: :thumbsdown: :-O :-O :shock: :shock: :-(
Na co Hamrlíka??? A Halperna??? A Warda??? Nechápu.............
Asi jsem toho moc vypil....
Uvidíme ráno, jestli se mi to nezdálo......... :panika: :panika: :panika:
J.R.-20 píše:Ted jsem přišel s oslavy strýcových 60-tin a koukám jako blázen... :shock: :-O :-( :cry:
Doufám že se s toho do rána probudím.... :shock: :shock: :shock: :shock:
Ten náš GM, je asi fakt demen*... :thumbsdown: :thumbsdown: :-O :-O :shock: :shock: :-(
Na co Hamrlíka??? A Halperna??? A Warda??? Nechápu.............
Asi jsem toho moc vypil....
Uvidíme ráno, jestli se mi to nezdálo......... :panika: :panika: :panika:
Včera som už pri tom nebol a dnes ráno sa nestačím čudovať, naštartuje sa to parádnym tradeom Varlyho a takto to do... :hroza: :hroza: :hroza:
Čo sa vám nepáči na Wardovi ? :-O
Takže vidím, že se mi to opravdu nezdálo.... :hroza: :hroza:

for OndroNR
Proti Wardovi nic nemám. Ani proti ostatním... Ale prostě mě to připadá zbytečný, podepsat tolik hráčů.. :shock:
Ono asi fakt dojde na to, co tady napsal minato. Že se asi chystá nějaká velká výměna. :yes: :yes:
Možná Green?? Schultz?? :-O :-O
A v útoku Semin?? Fehr?? :shock: :-O
To jsem fakt zvědavej, co McPhee vykoumá... :shock: :-O
J.R.-20 píše:... Ale prostě mě to připadá zbytečný, podepsat tolik hráčů.. :shock:
hlavne toto a najmä starý Hamrlík... okrem iného mi Ward príde preplatený...
Hamrlík bol stále najlepší bek MTL bez ohľadu na vek, on si možno tie peniaze zaslúži
J.R.-20 píše:Takže vidím, že se mi to opravdu nezdálo.... :hroza: :hroza:

for OndroNR
Proti Wardovi nic nemám. Ani proti ostatním... Ale prostě mě to připadá zbytečný, podepsat tolik hráčů.. :shock:
Ono asi fakt dojde na to, co tady napsal minato. Že se asi chystá nějaká velká výměna. :yes: :yes:
Možná Green?? Schultz?? :-O :-O
A v útoku Semin?? Fehr?? :shock: :-O
To jsem fakt zvědavej, co McPhee vykoumá... :shock: :-O

Uz vcera spominal GM mozne sparenie dvojice hamrlik-green, v podobnych intenciach nieco naznacoval aj budreau, takze sa s greenom zrejme pocita do buducej sezony. Hamrlik sa vraj priviedol najma kvoli neistej buducnosti Potiho, ktory podla najhrorsieho scenara moze aj ukoncit karieru, mozno tam budeme hladat nedostatocny cap space(2,8 mega). George tiez tvrdil, ze chce udrzat sucasnu skupinu hracov pokope a robit co najmenej zmien pred aj pocas rocnika, ale niekto odist musi.
Mame Vokouna za sumu, aku bude brat Theodore alebo dokonca za sumu o 0,5 mega nizsiu, aku bude brat Smith :lol:

Zatial sa mi kroky nasho GM pozdavaju, musel sa riadne prastit do hlavy, inak si tolko pozitivnych krokov v takom kratkom obdobi neviem vysvetlit. Zostava nam 0,5 mega pod platovym stropom a Alzner a Brouwer bez zmluvy. Najviac ozeliem Potiho, Schultza a Semina, dana dvojka by mohla byt zakomponovana do bliziaceho sa trejdu.
Sakra, probudím se a koukám jako blázen!!!! :-O :-O :-O :-O
Máme Vokouna.......... :-O :-O :-O
A skoro zadarmo... :-O :-O :-O
Ale jak už tady píše minato, co bude s Alznerem a s Brouwerem??? :? :? :?
Někdo půjde s kola ven a mám obavy, kdo to bude.. :? :?
Taky se mi jeví nejvíc Schultz, Semin, možná Fehr...
Uvidíme..
J.R.-20 píše:Sakra, probudím se a koukám jako blázen!!!! :-O :-O :-O :-O
Máme Vokouna.......... :-O :-O :-O
A skoro zadarmo... :-O :-O :-O
detto, drsné... 1,5 mil za rok :D
Preboha co sa ten vokoun zblaznil?
wtf vokoun za 1.5 :-O :-O :shock:
tak to uz hej, to uz hej :lol: je to sranda co sa ten rok deje, ale kazdopadne toto je steal of the year, gratulace :yes:
Caps nesnášim, takže jeho podpis u nich (když sem doufal,že podepíše s námi) mě celkem rozdrtil. Navíc Voky jednoznačně ukázal, že mu nejde o peníze (jak se dlouho mluvilo) ale o úspěch. Jednoletá smlouva mi přijde spíš jako zkušební rok, jak si povede v Play-Off. Každodpádně většina z nás odhadovala Vokyho cenu minimálně na 4.5 milionu za rok a nezdá se mi, že by mu nikdo v NHL nenabídl alespon ty 4 mega (u nás v Tampě bysme mu je dali)... mrzí mě to, protože máme 2x dražšího Rolosona, který hraje poslední sezonu. Tomáš musel mít už předem jasno, kde chce podepsat.
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS