Tak ja suhlasim s Atlantikom v tom, ze casovo to vobec nie je zosynchronizovane. Cele to (zatial...dufajme) nedava zmysel, kedze Pronger a Timonen uz nemaju vela pred sebou. Aj ked zas na druhej strane Giroux, JVR, Voracek ci Simmer nie su novacikovia a nieco uz odohrate predsa maju. Plus stale su v time Briere ci Hartnell. Ja len dufam, ze so Schenna vyrastie aspon poor man's Mike Richards, aj ked vseobecne prevlada nazor, ze Brayden by mal zvladat lepsie ofenzivne cinnosti a naopak v tych defenzivnych za (uz bohuzial

) byvalym kapitanom flyers zaostavat. Ale stale je to len ( sice top) prospekt, kde to moze dopadnut vselijako. Myslim ale, ze pre Schenna v buducnosti by tych 60-70 bodov problem byt nemal
Strata Cartera a hlavne Richieho uz sice trochu prebolela, ale stale to bude tazke a ja som rad, ze Homer mal aspon trochu sudnosti, ze ich oboch vymenil do druhej konferencie. Vacsina ludi si ale mysli, ze za tymto "prevratom" stoji Snider a Homer to jednoducho urobit musel. S odstupom casu sa na tie protihodnoty pozeram trochu inak, Voracek+Simmer+Schenn+8th pick za Cartera a Richieho nie je vobec zle. Aj ked tato protihodnota by davala vacsi zmysel pre tim v rebuilde, co flyers nie su. Z tohto pohladu som "lil bit confused".
Jeff, Mike vdaka za vsetko, nech sa vam v novych timoch dari :klobuk_dole: (a som zvedavy, kde a s kym bude Carter v tom Ohiu zurovat

)
No a zostava na dalsiu sezonu by mohla vyzerat nejako takto:
Hartnell-Briere-Leino/Cole/Gagne (???)
JVR-Giroux-Voracek
Steeg-Shenn-Simmonds
Nodl/Sestito-Betts-Powe
Pronger-Carle
Timonen-Coburn
Mesz-Gustafsson/Bartulis/OD
Bryz, Bob
Nie zle...na utok na

to sice nevidim, ale PO by ujst nemalo.
A este ku Getzovej poznamke o shut down centrovi:
To by zaujimalo aj mna. Homer si mysli a teda aj povedal, ze tuto ulohu prevezme teraz Giroux. No mne sa to velmi nepozdava, kedze Claude je v tomto od Richardsa na mile vzdialeny. Casom to bude mozno Schenn, ale co dovtedy? Aky sme mali na centri depth, ktory nam kazdy zavidel a teraz ?

V utoku si svoje odohraju, len ta D cinnost bude...no uvidime.
PS.: Nesmierne by ma potesila vymena 8th+Versteeg do Floridy za ich vyber v prvom kole (3rd). Nieco sa o tom uz posuskavalo, ale je otazne, aku pravdivost ma tato info. Flyers by pravdepodobne brali Larssona, ak by tam stale bol. Ja osobne by som zas bral Landeskoga.