Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Reeper.89 píše:
Však, to je dobře. Letos je jeho hra bída pro oči! ... Je lepší, když leží doma u TV než hraje na ledě. Aspoň dostanou prostor jiní. :)
Zranenia mu určite nepomohli...
mt-svk píše:
Reeper.89 píše:
Však, to je dobře. Letos je jeho hra bída pro oči! ... Je lepší, když leží doma u TV než hraje na ledě. Aspoň dostanou prostor jiní. :)
Nebraň jej pořád! Sleduji Bruleho od začátku sezóny, hrál jalově a pak se "zranil" (podle mě spíš nechce makat... dívat se na jeho obličej na tréninku bylo otřesný, stejně jako u Hemského). Zranění sou jedna věc, ale aby měl před zraněním v prvních 40 zápasech 9 bodů? To prosím NE! :wink: :wink:
Reeper.89 píše:
mt-svk píše:
Reeper.89 píše:
Nebraň jej pořád! Sleduji Bruleho od začátku sezóny, hrál jalově a pak se "zranil" (podle mě spíš nechce makat... dívat se na jeho obličej na tréninku bylo otřesný, stejně jako u Hemského). Zranění sou jedna věc, ale aby měl před zraněním v prvních 40 zápasech 9 bodů? To prosím NE! :wink: :wink:
Nebránim ho. Len dodávam. Ku bodom, niekedy sa nedarí aj keď človek maká /tým nemám na mysli, źe je to brulého prípad/. Pravdu povediac, chcela by som ho späť, je to Duracell, hodil by sa nám za centra tretieho útoku.
mt-svk píše: Nebránim ho. Len dodávam. Ku bodom, niekedy sa nedarí aj keď človek maká /tým nemám na mysli, źe je to brulého prípad/. Pravdu povediac, chcela by som ho späť, je to Duracell, hodil by sa nám za centra tretieho útoku.
Pokuď to nejsou vyloženě sympatie k tomu, jak vypadá (že by se ti líbil vzhledově), tak nechápu, proč jej chtít do týmu. fajn, Vhazování super ale tím to končeje. Napadá utočníky ale odletí od nich jak dřevotříska. Střílí, ale příklepem a nepřesně. Bruslí, ale nemá balanc. Nahrává ale marně. Na tréninku, když sem viděl záznamy, co se nacvičuje dělal ksichty, až to zdravé nebylo. Za ten plat je to SAKRA málo. Ale co už, každej máme své "oblíbence", kteří i přesto, že podavají výkony hodné truchlení máme rádi a ujíždíme na nich, vid (nesnažím se rejpat, jen konstatuji a obohacuji ti informace, ohledně Bruleho, které ti nejspíše unikly) :)
Reeper.89 píše:
mt-svk píše: Nebránim ho. Len dodávam. Ku bodom, niekedy sa nedarí aj keď človek maká /tým nemám na mysli, źe je to brulého prípad/. Pravdu povediac, chcela by som ho späť, je to Duracell, hodil by sa nám za centra tretieho útoku.
Pokuď to nejsou vyloženě sympatie k tomu, jak vypadá (že by se ti líbil vzhledově), tak nechápu, proč jej chtít do týmu. fajn, Vhazování super ale tím to končeje. Napadá utočníky ale odletí od nich jak dřevotříska. Střílí, ale příklepem a nepřesně. Bruslí, ale nemá balanc. Nahrává ale marně. Na tréninku, když sem viděl záznamy, co se nacvičuje dělal ksichty, až to zdravé nebylo. Za ten plat je to SAKRA málo. Ale co už, každej máme své "oblíbence", kteří i přesto, že podavají výkony hodné truchlení máme rádi a ujíždíme na nich, vid (nesnažím se rejpat, jen konstatuji a obohacuji ti informace, ohledně Bruleho, které ti nejspíše unikly) :)
On talent má, ak by ho dostal správny tréner do ruky, určite by sa jeho potenciál prejavil. A verím, že Arniel by jeho potenciál vydoloval. Treba mu len prečistiť hlavu... :D
Dufam, ze Omark a Paajarvi zacnu v dalsej sezone hrat lepsie, pretoze potencial v nich je obrovsky, len nie su tak produktivni ako som cakal. Napriklad ked hraju za Svedsko tak je to uplne o inom....
Teemu Selanne píše:Dufam, ze Omark a Paajarvi zacnu v dalsej sezone hrat lepsie, pretoze potencial v nich je obrovsky, len nie su tak produktivni ako som cakal. Napriklad ked hraju za Svedsko tak je to uplne o inom....
Ich súperi sú úplne o inom...ich priestor na ľade je úplne o inom...
Getzo5 píše:
Teemu Selanne píše:Dufam, ze Omark a Paajarvi zacnu v dalsej sezone hrat lepsie, pretoze potencial v nich je obrovsky, len nie su tak produktivni ako som cakal. Napriklad ked hraju za Svedsko tak je to uplne o inom....
Ich súperi sú úplne o inom...ich priestor na ľade je úplne o inom...
tak to hej, ja len verim, ze sa obom produktivita v NHL zlepsi
ti mladici tam dobre lietaju po lade, este nezbieraju tolko boodov ale to sa casom zlepsi, talent na to maju. preco ale prehravaju je ich defenzivna hra kde su hodne slabi. ja by som preferoval keby edmonton bol priemerny tim tj. ani moc zly ale ani moc dobry. to by bolo idealne. nebavi ma hrat s najhorsim timom v divizii, ale nebudem ani nadseny ak by zacali dominovat.
Dneska jsme si dali zákusek v podobě Canucks.. 2:0 :shock: :) :) ... Dubnyk moc práce neměl. 26 střel tuším. Pěkné ráno :yahoo:
Reeper.89 píše:Dneska jsme si dali zákusek v podobě Canucks.. 2:0 :shock: :) :) ... Dubnyk moc práce neměl. 26 střel tuším. Pěkné ráno :yahoo:
O nic nejde.Kdyby to bylo v polovine sezony tak vas vyklepnem :fucker2:
leo píše:
Reeper.89 píše:Dneska jsme si dali zákusek v podobě Canucks.. 2:0 :shock: :) :) ... Dubnyk moc práce neměl. 26 střel tuším. Pěkné ráno :yahoo:
O nic nejde.Kdyby to bylo v polovine sezony tak vas vyklepnem :fucker2:
Takové cené skalpy se počítají :) ... a můžeš si ty :fucker2: schovat někam. Podle mě takhle vypouštět zápasy před PO není dobré a pak se to může projevit na výsledcích. Ale cajk :klobuk_dole:
Toto ste si všimli? :hmm:

- Hemsky gets 42 points then separates his shoulder. Season over.
- Hall gets 42 points then gets a high ankle sprain. Season over.
- Gagner gets 42 points then severs tendons on his hand. Season over.
- Eberle got his 42nd point and took an elbow to his head by Raffi Torres.
Lukas33 píše:Toto ste si všimli? :hmm:

To je jak v nejakem horroru :D

A v pristi sezone toto magicke cislo bude stat vedle jmena Edmonton v kolonce PTS :D

Myslim ze sme prave nasli Ultimate question of life, the universe, and everything. :)
42+0 (420 pro rejpálky)..ano, přesně tohle číslo bude figurovat v počtě bodů, nasbíraných všemi hráči Oilers v příští sezóně :cinka: :)
Reeper.89 píše:42+0 (420 pro rejpálky)..ano, přesně tohle číslo bude figurovat v počtě bodů, nasbíraných všemi hráči Oilers v příští sezóně :cinka: :)
:giggle:
leo píše:
Reeper.89 píše:42+0 (420 pro rejpálky)..ano, přesně tohle číslo bude figurovat v počtě bodů, nasbíraných všemi hráči Oilers v příští sezóně :cinka: :)
:giggle:

V negativu hledej pozitiva :ja_neviem: :D :D
zatial nemame ani tolko bodov, co sme nahrali v minulej sezone. V poslednom zapase to ale mozeme prekonat. Pocet vyhier uz vsak urcite budeme mat mensi.

inak Paul Lorieau (to je ten, co u nas spieval hymny) po 30 rokoch konci :-(
Obrázek
Základní část je u konce, pojďme se tedy podívat a zhodnotit naše klady a zápory u hráčů. -->

Klady:

1.Eberle,Hall, Paajarvi, Omark:

Eberle: Když řeknu Eberle, každý z vás si asi vybaví jeho parádní 1. gól kariéry proti Calgary, kdy v sólu v oslabení překonal M. Kiprusoffa. Tento gól se dostal mezi Top sezóny, nutno podotknout, oprávněně. Eberle vyniká silným bruslením, tahem na bránu a střelou zápěstím. V budoucnu by měl být jednou z našich hl. opor. Obstojně i brání, ale špatná stabilita mu neprospívá. Přirovnal bych jej ke Comriemu, doufám, že však Eberle nespadne tak jak Comrie ale zazáří. :)

Hall: Hall mě ze začátku štval. Dostával se do šancí, ale spaloval je. Když se mu konečně proti Columbusu zadařilo a spadlo mu to, rozjel se. Hall je parádní bruslař a technik. Má zápal pro hru a výtečnou střelu. Do budoucna s ním počítám jako s kapitánem. Jeho slabiny jsou hlavně hra v obraně a hra bez puku. Pokud bych jej měl k někomu přirovnat, tak k Patu Kaneovi. :)

Paajarvi: Většina by koukla na statistiky a řekla, že tenhle švéd zklamal. Není tomu tak, aspoň ne dle mě. Body nejsou vše a u tohoto hráče už vůbec ne. Paajarvi se celou sezónu dokázal dostat v každém zápase do velkých šancí, jen prostě neměl štěstí v zakončení. Obstojně bránil, chodil do soubojů. Paajarvi vyniká skvělým pokrytím puku, rychlém bruslení, jedovatou střelou a nátlakem na soupeře.
Potenciál v něm vidím na 30-35 gólech a 75-85 bodů. Nový Zetterberg to asi nebude, ale osobnost v řadách Oilers určitě. :)

Omark: Nwm, jestli jej napsat sem nebo do záporů. Omark zklamal/nezklamal. Jako klady u něj je skvělé myšlení, přihrávky, sólové akce a pokrytí puku. Ale zápory jsou EXTRÉMNÍ nedostatky v obraně, časté sólování a ztráta puku. Dal jsem ho sem, protože každý ví, že je to talent. Je to jeho první sezóna a nebyla tak zlá (Ale ani dobrá). Do budoucna by na tu 2. lajnu mít měl. :yes:

2. Dubnyk

Mr. Dubnyk. Když měl formu, dokázal nám vychytat zápas a vyhrát jej prakticky sám (Stále mám na paměti zápas s RW, kdy nás držel na živu jen on, než jsme prohráli AŽ v prodloužení). Jeho problémem je nestálá forma. Jako dvojka by byl parádní, jako jedničku jej zatím prostě nevidím, ale pořád má čas. Jeho výhoda je, že je velký a na svou velikost i poměrně rychlý. Ovšem, občasným kiksům se nevyhne ani on. V příští sezóně jsem na něj zvědav. Pokud prorazí, budu rád. :)

3. Jones

Když k nám přišel od Predators, nevěnoval jsem mu pozornost. Říkal jsem si, jestli vůbec bude hrát základ, tak leda 4. lajna a 5 minut za zápas. Když se blížil konec základní části, viděl jsem, jak moc jsem se zmýlil. Jones je velmi dobrý. Na svoji rychlost a postavu se dostával často do úniků. Hrál dobře i v oslabení. Porozuměl si s Colinem Fraserem. Jeho přednosti jsou určitě hra do těla, postava, pozičně dobré umístění u branky. Zápory vidím snad jen v jeho fyzičce, držení puku a tu střelu by to chtělo zlepšit. Většina jeho gólů byla z dorážek. Ale rozhodně, pro mě příjemné překvapení :)

4. Petry, Peckham

Začnu Peckhamem. Nejvylučovanější obránce. Ano, jeho přednosti jsou v defenzívě. Tam hrál obstojně. On je to vlastně skvělý obránce. Kdyby byl rychlejší a pohyblivěhší, pozičně hrál lépe, byl by to ideál. Peckham hraje skvěle do těla. Ano, sice sbírá mnoho trestných minut, ale prostor před brankou nedá nikomu zadarmo. Poctivý bojovník a srdcař. Taky velký vtipálek. Rozhodně sympaťák.
Pokud zlepší poziční hru a bude hrát čistěji, bude rozhodně platným hráčem. :)

Petry. Ze začátku se mi z něj dělaly pupínky. Jeho hra v defenzívě byla otřes! Jak ale postupovala sezóna a on si zvykal, zlepšoval se a já přehodnotil svůj názor na něj. Petry končil sezónu povětšinou v druhém obranném páru a nutno podotknout, jeho hra byla velmi, velmi dobrá. Uvidíme, co z něj vyroste. :eek2:

To by bylo asi tak vše.
________________________________________________________________________________________________________________

A teď zápory, kterých bylo více.

1. Hemský

Pan hračička. Už dost prosím. Je to talent boží. Neuvěřitelný hráč. Ale už mi s ním došla trpělivost a opřu se do něj. Každý ví, čeho je Hemský schopen (prokličkovat mezi 3 soupeři). Každý ale taky ví, čeho je NEschopen (odehrát kompletní sezónu). Jeho zranění mi už přijdou opravdu podivná a spíš si myslím, že si jej přivozuje "schválně", protože na něj není strhávána pozornost, tak jako na Eberleho, Halla či Paajarviho. Je to zkušený hráč, schopný sbírat bod na zápas ale takhle ne. Na tréninku často trénuje individuálně, na obličeji mu vidím znuděný výraz. Baví ho ten hokej? Kdysi byl naštvaný, že kapitánské C dostal Ethan Moreau a né on, a já se ptám, TAKHLE má vypadat tahoun mužstva? Jen když kouknu vedle k rivalům z Calgary a vidím Iginlu, řeknu si: „Ten kluk to snad s tím kapitánem mužstva nemůže myslet vážně!“ Nejradši bych jej vyměnil, víc k němu nemám co dodat. :hroza:

2. Horcoff

Vedení si řeklo, "má fest prachů, na ho*no výsledky, dáme mu kapitánské C a on začne makat". Hm. Zlepšil se, to ano ale pořád hraje mizerně. V kabině jsem neviděl, že by někdy něco k hráčům řekl, svými výkony mužstvo taky nestrhne. Zápal tam asi bude, hokej ho narozdíl od Hemského baví, ale.. pracovní morálka není prostě vše a na rozdíl od Paajarviho, který body neměl též Horcoff prostě ani nestřílel. Za ty prachy. :hroza:

3. Gagner

Můj oblíbenec. Neskrývám však, že mě jeho výkony mrzí. Gagner zklamal! Pořád má potenciál ale.. Přestávám mu věřit. Hra v obraně KATASTROFE, Hra bez puku KATASTROFE, vhazování KATASTROFE . Už ani nájezdy neproměňuje, co se s ním stalo? To sám nevím, že by nehrál naplno? Dostal šanci v prvním útoku, nepředvedl nic světoborného. Jestli na sobě kluk nezačne pracovat, neskončí dobře.
Gagner se ke konci ZASE jak je jeho zvykem rozjel ale taky se ZASE, jak je jeho zvykem zranil. Příští sezónu od něj čekám něco víc, jak ušmudlanejch 42 bodíků. To dělají u Nucks ve 3. lajně. :hroza:

4.Brule

Vtip pane Brule? Jestli jste mohl hrát hůř, tak to vás v áčku ani vidět nechci. Bruleho si z této sezóny pamatuju hlavně skrz jeho KSICHTY, co dělal na tréninku. Jak řekla MTV-SVK, tomu borci chybí vitamín C! Fyzička HROZNÁ. On nehrál zle, dokonce!! Mněl skvělé vhazování a jeho střela taky patřila k přednostem, ale zbytek. Ta DEFENZÍVA! Ale hrál do těla, to je fakt. Nechápu, jak mohl spadnout tak dolů. Na tu 3. lajnu má, ale na víc rozhodně ne. To by ho ten hokej musel bavit. Možná jen potřebuje změnu prostředí. :hroza:

5.Cogliano

HA! Naše "Lama". Ať jde natáčet filmy, hezounek. Nepřitvrdí, vhazování na ***, hra do těla tam není. A když jedou 2 na jednoho s někým, VŽDY zakončí Cogs a VŽDY to POSERE.:hroza:

6.Foster

Existuje hůře bruslící obránce, hůře pozičně postavený obránce a větší zklamání v naší obraně jak Foster? Podle mě ne. Ani na přesilovce se nepředvedl. Bylo vidět, že minulá, jeho povedená sezóna byla zapříčiněním S. Stamkose. V slabším týmu zapadl a na jeho výkony se nedalo koukat. Neprodlužovat smlouvu Prosím! :hroza:

7.Gilbert

Are you kidding me? 4 mega pro tohoto vlasáče. Dostával šanci, zvorával to jak pole. Ne pane Gilbert, takhle se hokej nehraje. Kdybych u vás viděl snahu, tak vás sem nenapíši, ale mně jste se nelíbil v žádné situaci. Propadal jste jak v ofenzívě, tak defenzívě. Ty vaše chyby za brankou! :scare: :hroza:

8. Chabibulin

Vás pane, jsem ihned po podpisu odsoudil. Ne. VY občas chytnete tutovku, nebo vyhrajete zápas prakticky sám, ale pak pustíte 6 gólů z 30 střel. Ano, obrana vám moc nepomohla ale vy jí taky ne. Hrát před golmanem, co nepodrží proti slabším týmům, co pustí lajcké góly. Ale tuším, že má zákrok v TOP sezóny . Nic víc.. To je málo, od takové "hvězdy", co kdysi vyhrála SC. :hroza: :hroza:

A to by bylo nejspíš vše. Pokud má někdo z vás další postřehy, sem s nimi. :klobuk_dole:
Ja len jediná poznámka - Eberle nikdy ako Comrie neskončí, o tom som presvedčený. Taký hráč ako on, či Morin si nájde miesto v každom tíme aj napriek tomu že po ňom ľad nehorí...

+ rád by som ešte videl šancu pre Deslauriersa, nemôžem si pomôcť. Ak už nič iné, on ma bavil. Dubnyk je prerastená opica s nudným štýlom. Ako Lindback. Bez urážky. :wink2:
http://oilers.nhl.com/club/news.htm?id=560940" onclick="window.open(this.href);return false;
Predam malo nosený 3rd dres Edmonton-Hemský 83...veľkosť 50-L cena 30e..janomarcin@centrum.sk
Městská rada v Edmontonu odsouhlasila rámcovou dohodu o financování nové haly Oilers. Na 450miliónové investici se město bude podílet podílet 125 milióny, stejná částka by měla být vybrána na daních z prodeje lístků a dalších služeb v aréně. 100 mil. dolarů zaplatí majitel Olejářů Darryl Katz. O zbývajících 100 miliónů chtějí obě strany požádat vlády provincie Alberta a Kanady. Součástí dohody je ujednání, že klub zůstane v Edmontonu dalších 35 let.
3192 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA