Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Chalan by si zaslúžil Norrisa :!: O nominácii niet pochýb IMO. Len si nepokaziť zvyšok regular... Podobne Perry MRT, celkom jednoznačne. Nemám ho rád pre jeho osobnosť/povahu, inak by bol obľúbenec, ale toto si jednoducho zaslúži. Platí to isté čo pre Višňu, nepokaziť si zvyšok, predbehnúť slabého Stamkosa a udržať si náskok pred Sedinom.
Perry :clap: V poslednych 8 zapasoch ma bilanciu 11+4 :wave:

Ja som uz davno vravel, ze mam na lajnu Perry-Getzlaf-Ryan slabost :slintac: :wub: boze, takmer som zabudol na Selanneho :wub:...aaaale co mam slabost na cely Anaheim :wink2: Chcem vas v prvom kole vidiet ako 8 nasadeny tim... :sarcasm:
Skoda ze jsme to dnes zacali honit az za stavu 1-5, to se spatne vyrovnava. Sutter se sice snazil, ten jeho kick goal na 5-4 nemel chybu, snad se dival Milan Baros :D Poprve od ASG nastoupil Hiller a ze by na ten zapas vzpominal v dobrem...sotva, 3 goly z 9ti strel. Hlavne ze uz je zdravy, ale nechtel bych byt ted na miste treneru, vrati se jasna jednicka, ale zrovna v case kdy se nam dari a zbyli 2 golmani chytaji slusne. Ale je to urcite lepsi nez pred mesicem, to ty starosti byly mnohem horsi. 1.lajna to rozpaluje prave vcas ( snad nebude pozde ) a ac me individualni trofeje moc nezajimaji nezlobil bych se kdyby po delsi dobe bylo na nektere jmeno hrace od nas :)
Bravo Ducks :clap: :clap:

Uzasny hokej, na vas se mi tak krasne diva, v posledni dobe jsem si z toho udelal pravidlo a absolutne nelituji :yes:

Neskutecna ta vase lajna, oni snad neschazeji z ledu a ten jejich hokej obsahuje v sobe uplne ale uplne vsechno :good: To co dnes opet predvedl Corey Perry, to je jako z rise snu, fantazie :wave: On musi mit MR trophy a Visna Norrise, ale o to tady az tak nejde... Tedy jde, ale neni to priorita...

Chicago(ktere ma navic hnusne tezky rozpis :lol2: ) tedy zariznute stylovym zpusobem od namotivovaneho a nabuseneho Anaheimu, ty vase posledni tretiny, to je neco neskutecne a dvounasobny balzam pro moji dusi! Vyhra totalne zaslouzena, o tom ani nema cenu diskutovat... Porad nemam slov, pro me jste momentalne nejzajimavejsi team v NHL. Po dnesku uz playoffs snad bude! Snad.

A tam vam budu jednoznacne drzet palce nejvic ze vsech na Zapade, i Vancouver muze byt pravem v nejistote! Diky hosi za skvely hokej :good:
Že by Perry jednou nastřílel 50 gólů .. to mě ani ve snu nenapadlo. Vždy jsme myslel, že je lepší nahrávač jak střelec. Nuže, omyl. Jinak, dnes pěkné vítězství :good:
Ja by som povedal, že on bol vždy skôr strelec, akurát sa viac sústreďoval na nehokejové, resp. špecifické úkoly. Teraz hrá presne to, čo je mu šité na mieru a pozrime sa, ako to funguje. Obom hráčom by som to veľmi prial. Treba to priať tým, čo si to zaslúžia. :thumbsup:

Ako Hiller Atlantik?
Skoda ze jsem se nedival, byl jsem spolecensky unaven a ani jsem nezkusil hledat stream :thumbsdown: , jen jsem vedel ze tecem 0-1. O to sladsi bylo probuzeni, ale uz bych se mel zase podivat na nejaky nas zapas live. Ikdyz pri me smule bychom asi projeli. V Chicagu chytal Emery a vyhralo se tak myslim ze dnes v noci s Avs nastoupi taky.
čo dodať, Teemu Selanne :poklona2: na neho sa nedajú ani žiadne slová použiť, je to proste starý blázon 3+2 :wave:

A Višňa opäť dva body, nech mu ten Norris výjde :modlenie:

ANAHEIM :arrow: :cup: :cool:
Mat vyse bod na zapas (v takmer 41 rokoch) je nieco, o com vacsina hokejistov moze pocas celej kariery len snivat. Teemu stale presti vacsinu hracov ligy (mozno v patdesiatke sa zaradi uz k priemeru :sarcasm: ) :good: Finnish Flash :clap:
Ten Sellane je neuvěřitelný, čím starší, tím snad lepší :poklona2: On vlastně Ducks vyhrál zápas. Ducks se jednoznačně tlačí do play off a ten budou asi hodně štípat své soupeře at by to byl kdokoliv. Jinak trochu čísel: Finský blesk zaznamenal už 22.hattrick v kariéře a podeváté v NHL prožil pětibodový večer. :good: Nechce se mi ani trochu věřit, že tento sympatak z Finska hraje poslední sezonu, jak někde říkal. Spíš doufám že se na jeho kousky budeme moci dívat i další sezonu
Neuvěřitelné... Ten Sellane snad nestárne, nebo co :povzbudzovanie: Úžasné co ve svém věku tenhle finský blesk předvádí... Zaslouží nejvyšší uznání :poklona: Doufám, že ty zvěsti o poslední sezóně nejsou pravdivé... Proč by proboha končil? :good:
no zrovna dnes som čítal, že ešte to s tým koncom nie je až také žhavé :yahoo: že sa rozhodne po sezóne.

Ale zdá sa mi, že pre duo Fínov Koivu-Flash platí jedno staré známe: sú ako víno, čím starší, tým lepší :cool:

A ako bolo na predošlej strane poznamenané, kľúčoví hráči (viď aj Perry) získavajú formu v najvhodnejšom možnom čase, v závere ZČ a myslím si, že nenájde sa veľa ľudí, ktorí by nechceli vidieť zápasy Anaheimu aj v júni :frajer2:

Individuálne tabuľky tiež stoja za to, Lydman 1. v +/- v celej NHL, Perry najlepší strelec, Višňa najlepší obranca, minimálne podľa získaných bodov. Ešte tak nech sa rozchytá Hiller a :wink2:
Co ten Kariya? Letos nehrál kvůli zranění, ale pracuje na návratu ještě aspoň na jednu sezónu příští rok? Docela rád bych je viděl hrát se Selannem zase spolu :-)
Síce mám radšej Detroit, ale v tomto roku budem v SC fandiť Anaheimu.
Čo sa týka Hillera, to je istota, zachvíľu sa chytí.
Anaheim to reze jedna basen :wave:

Vcera jsem koukal na DET-CHI (jinak taky :good: ) a rikam si ze Kaceny v pohode vyhraji, ze jich dnes vyjimecne vynecham... Nicmene uvod jsem jeste nejak shledl a nestacil jsem se divit. Ducks horeli v obrane jak fakle, hokej jak na rybniku, co akce to sance na jedne nebo druhe strane. Ten zapas me proste pohltil, byla to show. Avs vedli 2-0 a nastrelili za tohodle stavu jeste 2 tyce!! Carlyleho slo porazit na stridacce. Samozrejme Ducks to tam v utoku taky tradicne roztaceli, jen Bobby Ryan mel v 1.tretine dobrych 5 golovek. Pak se to protrhlo se Selannem, tlak byl ve druhe tretine uz nesnesitelny a kdyz bylo otoceno na 3-2 (po hrubkach E.Johnsona...), sel jsem si konecne spokojene lehnout :yes:

Anaheim hraje skvele, ultraatraktivne, ma velkou kvalitu ale zaroven pomerne nevyrovnany kadr a nejistou obranu. Na Stanley Cup jsou i vetsi favoriti, ale pokud se hvezdy Ducks utrhnou a podrzi golman, vsechno je mozne :yes:

Btw. nevim co s Hillerem, asi by uz mohl chytat(podle lekaru), ale experiment s nim v NSH posledne dopadl tragicky tak se radeji Carlyle rozhodl opet duverovat Emerymu. Emery je zatim velmi solidni a hlavne tym s nim vyhrava (bilance 5-0-0 s Emerym), takze fakt nevim co bude...

U me je Anaheim jednoznacne c.2, ted ovsem jeste prichazi velmi tezka serie zapasu, kterou je nutno zvladnout, GO DUCKS!
mountain píše:Co ten Kariya? Letos nehrál kvůli zranění, ale pracuje na návratu ještě aspoň na jednu sezónu příští rok? Docela rád bych je viděl hrát se Selannem zase spolu :-)
Kariya sa v lete rozhodne či neukončí kariéru celkovo, jeho zdravotné problémy sú vážne...
ehm Teemu 3+2 ? 5 bodu ve 40 letech ?:) on normalne popira zakony starnuti :)
Dnes mame dalsi veledulezity zapas v Calgary, pokud tam zvitezime tak Flames z boje o plejof defacto odstavime a sami tam nakrocime pravou nohou. Prozatim jsme tyto zapasy zvladali nad me ocekavani vyborne, tak proc v tom nepokracovat :) Posledni zapas s Avs musel byt o nervy a jak Atlantik poznamenal mit Avs vic stesti mohli po 1.tretine vest 4-0 a to bychom sotva otocili. Dalsi 2 body ( povinne, ale vydrene ) zapocitane, Dallas ziskal jen bod a Chicago kupodivu prohralo, nase sance na PO jeste stouply.
Paul Kariya...myslim ze ani on sam nevi jak na tom bude v lete. Pokud by byl 100 pro zdravy, Teemu se nerozhodl jit krmit holuby do parku a dali to zase dokupy byla by to parada :cool: Ale i samotne prodlouzeni kariery Finskeho bleska by me nesmirne potesilo :oslava: , opravdu by byla skoda jeste koncit. Jsem velmi zvedavy jak bude vypadat nas tym na podzim, hlavne sestaveni utoku. Krome Selanneho konci kontrakt i Blakeovi a az na McMillana a Parrose vsem hracum z bottom lines. Blake se mi letos libi tak doufam ze zustane, ikdyz nahrada v podobe zdraveho a po hokeji hladoveho Kariyi by se mi moc libila. Uvidime, na to je jeste kupa casu, ted je treba dotahnout to do plejof a pak teste se :box:
Obrázek

EDIT: Krasne se to tady rozbehlo, tolik prispevku za 1 den tu snad jeste nebylo, je to treba oslavit :oslava: Snad to tak bude pokracovat :good: , to se i ja pak rozhoupam k vetsi aktivite :)
Zatim se zapas vyviji spravnym smerem, podarilo se nam otocit z 0-1 na 3-1 :thumbsup: Ve 2.tretine nas Flames prehravali, ale skoroval pouze Visnovsky po skvele praci Getzlafa pred brankou, ne nepodobne te Perryho pri golu Fowlera. Kipper proste nemel sanci zasahnout. Jackman mohl vyrovnat na 2-2, ale videorozhodci gol neuznal. Snad to ve 3.tretine udrzime a pokud ne tak aspon dotahneme do prodlouzeni ( vsadil jsem tisicovku na X ).

Ve 3.tretine jsme Flames az na ten gol v dvojnasobnem oslabeni k nicemu podstatnemu nepustili a sami mohli rozhodnout uz drive. Nakonec vyhru pojistil EN Perry, plejof se nam zase priblizilo :clap: :yahoo: Tisicovku objetuju, budu se muset o vikendu uskromnit :D

Par zajimavosti:
Lubo Visnovsky svym 16-tym golem vyrovnal sezonni rekord Fredrika Olaussona.
Cam Fowler je se svymi 27mi asistencemi nejlepe nahravajicim novackem v historii Ducks.
Emery si drzi skvelou serii 6-0-0.
Perry vstrelil 45.gol sezony a znovu se osamostatnil na cele tabulky strelcu.
V zaveru me poradne vytocil Giordano, ktery nejakych 15 sekund pred koncem nevybirave nabral Ryana kolenem a ten po zapase dost kulhal. Snad bude Bobby v poradku a ten svinak dostane v nejblizsi dobe po cuni :bitka3:

Dnesni sestava:
Ryan - Getzlaf - Perry
Blake - Koivu - Selanne
Winchester - McMillan - Beleskey
Ruutu - Marchant - Parros

Visna - Fowler
Lydman - Sbisa
Beauchemin - Brookbank

Emery

EDIT: 2.gol zapasu byl nakonec pripsan Perrymu, tudiz jich ma v sezone uz 46 a Fowler si pripise jen asistenci, celkove 28.
woooooooooooooooooooooooooooooooooooow :fucker2: :fucker2: :wave:
mide16 píše:woooooooooooooooooooooooooooooooooooow :fucker2: :fucker2: :wave:
Jeeee, maly curacek vylezl z diry, krasny to prispevek zide16 :yahoo: Kde jsi byl kdyz ti tvoji supaci prohrali s echt mancaftem 2-4 :?: Jo, vim, ty jsi ten fanousek co vyleza jen kdyz se dari.... to te plne chapu, v plejof uz te neuvidime :moj:
máš pravdu neprispievam často, ale potom čo ste robili na konci zápasu som sa proste neudržal, teraz by som to už nenapísal ale nevadí :D ...

Naozaj ten koniec bol dosť hlúpy z vašej strany vždy po zapískaní do slabšieho hráča :thumbsdown: , škoda že nebol na ľade Clowe to by sa Parros s Beleskym aj posrali ...

Inak ľúto mi je Višnovského snaď bude v pohode, škoda pritom to nebol ani žiadny Big Hit :( ...
Zaklad je, ze Višňa je OK, dnes dokonce hral a dal neskutecny gol. Pan HRAC a jasne nejlepsi obrance ligy :good: Upozornuji jeste na 1.gol Anaheimu, uz davno jsem tak krasnou akci nevidel. V zaverecne tretine to bylo strasne peklo a 2 neuznane goly Ducks v poslednich dvou minutach :ja_neviem:

Ale bacha na to, jeste se to komplikuje... Z jiste zalezitosti muze byt nakonec drama.

Dallas, pokud bude muset, tak muze udelat ze 4-ech zapasu i 8 bodu. CLB(d), 2xCOL a na zaver do Minnesoty, to je bajecny rozpis...
Anaheim ma San Jose a pak 2x Los Angeles a je mozne, ze potrebuje jeste 2 vyhry... A pritom po dnesku mohl byt postup uz zajisten, jen kdyby se zvladl tenhle zapas... :scare:

Chicago to ma tezke taky. Dnes me Indiani opet nasrali, kdyz prohrali na nulu doma s brutalne betonujici Tampou(vetsi hnus od nejakeho teamu jsem uz davno nevidel). Chicago jede do MTL, pak ma doma nevyzpytatelne St.Louis a na zaver jako tresnicka dvouzapas s DET. Zadna sranda tedy...

Po dnesku se to zamotalo poradne. Navic Emery ztraci kouzlo a upada. Dnes ten 1.gol co dostal, achboze :hroza:
Na obranu Razora musím poznamenať, že tú strelu nečakal ani sám strelec :giggle: To sa proste stane. Inak chytal dobre.

Keď sme sa lúčili, našiel som kvalitný stream a dopozeral to po lahôdke prvého útoku. A neľutoval som, krásny zápas. Čo sa týka tých neuznaných gólov, reagoval som na to v teme F*cking thread. Rozhodcovia boli nesmierne prísni, ale i neskutočne presní, až som neveriacky krútil hlavou. :ee: Dallas bol však počas celého stretnutia o krok vpred. Hlavne forecheck bol excelentný, Wandella bol opäť plný ľad. Na vhadzovania boli vyrovnaným súperom, darilo sa aj Ottovi. Daley, Robidas s prehľadom, Gogo bol ale včera invisible. Výborný bol najmä Morrow, prekvapil Langenbrunner, sklamala prvá lajna Eriksson-Richards-Benn. Lehtonen dobre riešil scrambles, viac k jeho výkonu ani nemám čo dodať. :ja_neviem:

Čo sa týka Ducks, nebol to príliš konzistentný výkon. Raz prvá lajna neskutočne zatápala (ako pred spomínaným gólom), inokedy sa vďaka napádaniu nevedela dostať do pásma. Dallas to zvládal takticky. Zvyšné lajny taktiež nežiarili i keď Selanne mal niekoľko dobrých ťahov z čoho napokon rezultoval aj gól Višňu. (ktorý mimochodom vyzeral vcelku ok aj keď si myslím, že nejaká bolesť tam bola, odohral znova výborný zápas). Pochválil by som aj Sbisu, ktorý sa viackrát zapojil do útoku. Naopak sklamal Fowler, ktorému podľa mňa absolútne nesvedčí hrať s Brookbankom v 3.páre. Je mäkký pri mantineloch, stále má na čom pracovať, čo by som mu nevyčítal, avšak ani smerom dopredu to nebolo ono. A to je práve jeho šálka kávy. Za celý zápas si spomeniem na jediné kvalitné vyvezenie coast-to-coast.

Dallas zaslúžene vyhral, i keď mal na mále v závere. Ak by Ducks vyrovnali, ukončili by im sezónu. Takto stále "žijú", otázka je dokedy...

P.S.: Perry a MRT musí byť na betón. U Ľuba a NorrisT mám oprávnené obavy. Ale o tom, kto si to zaslúži najviac (i keď v tohtoročnej slabej konkurencii) niet pochýb! :yes:
Je to skoda, jak psal Getzo pri nasi vyhre uz mohlo byt vymalovane :-( Ale jak rika nepsane pravidlo kdyz nevyuzijes 5 na 3 tak nevyhrajes. Dival jsem se ted na ty neuznane goly a rozhodci meli pravdu :yes: Lehtonen stal v brankovisti kdyz ho Koivu srazil a pri tom golu Ryana byla smula ze Perry puk alespon neliznul. Neda se nic delat, musime zamakat. Ikdyz na LA nam to posledni sezony moc nejde a na Sharks to neumime uz dlouhodobe ( vyjimka v plejof :) )
2704 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS