Na obranu Razora musím poznamenať, že tú strelu nečakal ani sám strelec

To sa proste stane. Inak chytal dobre.
Keď sme sa lúčili, našiel som kvalitný stream a dopozeral to po lahôdke prvého útoku. A neľutoval som, krásny zápas. Čo sa týka tých neuznaných gólov, reagoval som na to v teme F*cking thread. Rozhodcovia boli nesmierne prísni, ale i neskutočne presní, až som neveriacky krútil hlavou.

Dallas bol však počas celého stretnutia o krok vpred. Hlavne forecheck bol excelentný, Wandella bol opäť plný ľad. Na vhadzovania boli vyrovnaným súperom, darilo sa aj Ottovi. Daley, Robidas s prehľadom, Gogo bol ale včera invisible. Výborný bol najmä Morrow, prekvapil Langenbrunner, sklamala prvá lajna Eriksson-Richards-Benn. Lehtonen dobre riešil scrambles, viac k jeho výkonu ani nemám čo dodať. :ja_neviem:
Čo sa týka Ducks, nebol to príliš konzistentný výkon. Raz prvá lajna neskutočne zatápala (ako pred spomínaným gólom), inokedy sa vďaka napádaniu nevedela dostať do pásma. Dallas to zvládal takticky. Zvyšné lajny taktiež nežiarili i keď Selanne mal niekoľko dobrých ťahov z čoho napokon rezultoval aj gól Višňu. (ktorý mimochodom vyzeral vcelku ok aj keď si myslím, že nejaká bolesť tam bola, odohral znova výborný zápas). Pochválil by som aj Sbisu, ktorý sa viackrát zapojil do útoku. Naopak sklamal Fowler, ktorému podľa mňa absolútne nesvedčí hrať s Brookbankom v 3.páre. Je mäkký pri mantineloch, stále má na čom pracovať, čo by som mu nevyčítal, avšak ani smerom dopredu to nebolo ono. A to je práve jeho šálka kávy. Za celý zápas si spomeniem na jediné kvalitné vyvezenie coast-to-coast.
Dallas zaslúžene vyhral, i keď mal na mále v závere. Ak by Ducks vyrovnali, ukončili by im sezónu. Takto stále "žijú", otázka je dokedy...
P.S.: Perry a MRT musí byť na betón. U Ľuba a NorrisT mám oprávnené obavy. Ale o tom, kto si to zaslúži najviac (i keď v tohtoročnej slabej konkurencii) niet pochýb!