Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

LOS ANGELES KINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kopitarův otec údajně nejspíš pro slovinskou televizi prohlásil, že Anžeho kotník nemusí být zlomený. Rentgen ukáže víc, nicméně ani v tomto případě by se Anže neměl vrátit dříve než za 6 týdnů, pokud ovšem on sám nebude na svůj návrat příliš chvátat.

Nějak teď nevidím důvod, proč by se Kings vůbec měli letos do playoff dostat. Sice se jeho spoluhráči ve zbytku zápasu viditelně semkli a až nečekaně ho společnými silami zastoupili, ale tohle bude fungovat jen krátkodobě. Už tak dost chabá ofenziva dostala velkou ránu, navíc Kopitar chodil i na oslabení a nastupoval proti top lajnám soupeře. To prostě nepůjde nahradit.
A sme v :butt: Vzhľadom na to, že vlastne nemáme ani poriadneho no. 2 centra...
Ešte som si hovoril, že ak náhodou nepostúpime, pôjdem sa pozrieť na Slovincov v skupine o záchranu.
:arrow: 29.03. - Anže Kopitar se loučí s myšlenkami na play off NHL. Pondělní vyšetření slovinského útočníka ukázalo, že poraněný pravý kotník potřebuje nutně operaci. I při nejlepším možném vývoji bude hráč Los Angeles mimo hru několik měsíců.

:cry: :cry: :cry:
No čo už...ja som bol beztak zmierený, že nebude. Skôr ma veľmi prekvapila správa o dĺžke absencie 6 týždňov, zo by nezregeneroval ani Clark Kent :giggle:
Getzo: S těmi 6 týdny přišel kouč Murray ještě v den zápasu, kdy se nevědělo, co přesně je za problém. Jinak kotník zlomený ani vymknutý není, odnesla to kost nad kotníkem. Anže pro slovinská média prohlásil, že se mu brusle dostala do nějaké rýhy v ledu. Bůh ví, jestli je to jen další důkaz ubohé kvality ledu ve Staples nebo přirozené opotřebení v průběhu zápasu.

Oilers - Kings 0:2

Kings dokázali vyhrát po čtvrté v řadě, Bernier pochytal 32 střel a připsal si 2. shutout sezóny. Podobně jako v předchozím zápase s Avs i tentokrát úřadovala nově složená druhá útočná řada Smyth - Lewis - Brown. Lewis ve druhé třetině 2x našel Browna a ten obě přihrávky využil. Lewis bude muse ještě zapracovat na vhazování, v dnešním zápase vyhrál jen jedno z 12.
Canucks - Kings 3:1

Od Kopitarova zranění jsem v hokejové depresi, na zápasy se netěším, z obvyklé ofenzivní nudy je nuda ještě větší, a je to o to horší, když Kings vypadají oproti Canucks jako učedníci. V poslední třetině za stavu 1:2 Kings nedokázali vystřelit ani jednou na branku, to se stalo popáté v celé jejich historii, naposledy v roce 2003. Doughty byl celý zápas hodně namotivovaný, v první třetině jeho nájezdy na Luongovu branku ještě vycházely, jeho střela se odrazila ke Cliffordovi a Kings se ujali po jeho zásahu do odkryté branky vedení. Ve druhé třetině Doughty přišel v útočné zóně o puk a Canucks svůj break 2 na 1 proměnili. V samém závěru třetiny se Doughty opět pokusil sjet až do branky, Kosatky znovu získali puk a z rychlého protiútoku přidali druhý gól, 0,9 sekundy před sirénou :eek2: Btw už v první třetině se jim podařilo v samém závěru skórovat, ale gól uznán nebyl, puk se dostal do branky už po čase. Poslední třetina byla ze strany Kings naprosto o ničem, nejprve se všichni báli o Handzuše, který se dostal v rohu mezi dva hráče Canucks a jeho pád nevypadal příliš kontrolovaně, Hanzduš naštěstí pokračoval. Clifford se ho pravděpodobně pokusil pomstít, za naražení na hrazení dostal 5 minut + do konce zápasu, následovalo další Greenovo vyloučení a byl z toho třetí gól v Quickově brance.

Matt Barry v diskuzi na hockeybuzz.com má nejlepší report ze zápasu, jaký jsem kdy viděl :!: :yahoo: :hop: Mohu jen doporučit:
http://www.hockeybuzz.com/boards/thread ... forum_id=1
Naprosté zemětřesení nastalo na posledním tréninku v obranných i útočných řadách. V tomto složení by Kings měli nastoupit dnes proti Stars:

Clifford-Richardson-Simmonds
Smyth-Stoll-Moller
Penner-Handzus-Brown
Ponikarovsky-Lewis-Westgarth

Scuderi-Doughty
Mitchell-Johnson
Martinez-Greene

V brance bude Quick

Vypadá to jako aprílový žertík, ale moc bych na to nespoléhal.
Kings - Stars 3:1

V tuhé defenzivní bitvě získali Kings další vemi důležité 2 body.

Po první bezgólové třetině se nejdříve ujali vedení Kings, Mitchell vystřelil, Simmonds puk tečoval a ten se přeci jen i Fistricovou zásluhou dostal do branky. Vyrovnáno bylo o minutu později, Richardsova střela propadla Quickovi mezi nohama. Rozhodčí nechali zápasu volný průběh, hrálo se bez přesilovek, jen v závěru druhé třetiny došlo k vyloučení na obou stranách a hře 4 na 4.

7 minut před koncem dal vítězný gól Greene za vydatné pomoci Goligoskiho, kterému se puk odrazil do branky od brusle. Všechny 3 dosavadní góly tedy dali jen hráči Stars :D Kings se potom podařilo zavřít zadní vrátka a v pohodě hrající Brown přidal třetí gól do prázdné branky.
Dobře Kings. I bez Kopitara a Williamse si touto výhrou prakticky zajistili play off. Ted jeste skončit na 4. nebo 5. miste a vyhnout se těm nejlepsim. :thumbsup:
A potom vyhráme :cup: pri celkovom pomere striel 281:849, pričom 50% gólov dáme ako v poslednom zápase s Dallasom. :lol:
Justin Williams se překvapivě objevil na tréninku a dokonce se pokoušel i střílet. Williams si zranil rameno zhruba před 2 týdny a zatím nikdo není schopen říct, jestli se nějak zkrátí očekávaná doba absence, která byla původně odhadována na 4 týdny. Williamse čekají testy, po nich se uvidí.
Sharks - Kings 6:1

V případě výhry by si Kings zajistili místo v playoff, takto si jen připsali nejvýraznější prohru této sezónu.

No, po druhém gólu Sharks jsem to zabalil, protože se nedalo už čekat nic jiného než pokračování vraždění. Quicka vystřídal po 4. gólu Bernier, ani ten ale nedokázal zastavit střelce Sharks. Kings alespoň zvládli sehrát bezgólovou poslední část.

Quick si i přes vynikající výkony v poslední době neodpustí pustit vždy alespoň jeden slabší gól. Snad se velmi rychle začne zase soustředit, jeho nadlidské výkony jsou nyní potřeba víc než kdy jindy.

Kings by se ve zbývajících zápasech měli snažit získat 4. nebo 5. místo, poslední zápasy s Vancouverem a San Jose naznačili, jak by mohla vypadat playoff série s těmito soupeři, moc pěkný pohled by to nejspíš nebyl.
Kings - Coyotes 3:2 SO

Nájezdy jsou letos královskou disciplínou Kings a díky nim si Králové zajistili s konečnou platností letošní playoff. Kings čekají ještě 2 zápasy s Ducks, je docela zábavné mít jejich osud ve vlastních rukou :) Ducks mají ale v závěru sezóny vynikající formu, pokud se Kings nebude dařit držet jejich střelce na uzdě, nemají v gólových dostizích nejmenší šanci.

I když Kings otevřeli skóre zápasu, pořádně se rozjeli až ve druhé polovině zápasu. Coyotes otočili stav zápasu ještě v první třetině a snažili se svůj náskok potom držet. Kings srovnali až 3 minuty před koncem druhé třetiny. Oba góly Králů si byly velmi podobné. V obou případech stál na začátku silový nájezd z pravé strany až před Bryzgalova (v prvním případě Brown, ve druhém Simmonds), následovala přesná přihrávka na spoluhráče v tandemu, který se také tlačil přímo do branky a gól (v prvním případě Stoll, ve druhém Clifford).

Je třeba vyzdvihnout především lajnu Clifford - Richardson - Simmonds, která má spoustu energie a dělala zadním řadám Kojotů největší potíže. Zlepšení bylo vidět i na Möllerovi, u mantinelů dostává naloženo, ale s pukem je vynikající, dvakrát se dostal do obrovské šance. Dokonce i Penner snad dvakrát vystřelil :-O

Williams pokračuje v tréninku, podle optimistických odhadů by se jeho rehabilitace mohla o celý týden uspíšit, takže na playoff by snad měl být připravený. Snad ne ale podobně jako loni, kdy ho kouč Murray přestal nasazovat.
všechno wrist shot na lapačku :thumbsdown: ... Tím, čím se minulou sezónu proslavil Aucoin nás teď Králové porazili :ja_neviem: nejsou to dvakrát pohledný nájezdy, ale jsou účinný....

Celkově pěknej PO zápas... občas se přitvrdilo až moc, až jsem občas nechápal výroky rozhodčích a to hlavně na začátku třetího dějství.... kdy Krále do 4 prostě neposlal... Celkově škoda, měli jsme to rozhodnout (Doughty na brankový čáře.... Stempnaik půl minuty před koncem .... Shane Doan :hroza: )
sidney77 píše:Kings - Coyotes 3:2 SO

Kings čekají ještě 2 zápasy s Ducks, je docela zábavné mít jejich osud ve vlastních rukou :)
To je síce pravda ale netreba zabúdať že v tích istých rukách máme aj svoj osud :!: :D /chápem že si myslel skôr postupové nádeje:) / ked už sme si to miesto clinchli ako prvý z pomedzi dosť tesnej partie tak prečo sa nepokúsiť udržať aj to 4te miesto a veriť si aj s mierne hriešnymi úmyslami na druhé kolo ale to nechám tak radšej lebo PO je e PO a to sa bude bojovať in real time:) hlavne predošle zápasy /myslim rybacinu typu"6:1" a rybacinu typu "3:1"/ ako si spomínal mierne ukazujú na fakt že sa treba držať čo najvyššie :D

Minulý zaver bol teda dosť malebný aj s tými Ducks... a Luba poslať domov na MS by tiež nebolo odveci:D ale zase sa mi pačila aj myšlienka pacifickeho fullhousu... ale ako u kačerov selly spominal čikágo sa tam asi nejako dostať musí....

no a margo tímu ty tu hovoríš všetko:D ale občas ma tak jemne zamrzí že čislo 94 na tom lade už nie je to čo bývavalo... možno potrebuje daky kick alebo dačo na prebudenie:) pripomina mi teraz trochu Riša Všechného z Banskej Bystrice:) ten tiež už tomu tímu asi hlavne skusenosti rozdával ako by sa mal hnať za pukom s výrazne mladšími chalanmi:) a lajna Simmer, Cliff, Richi nechcem zakriknúť ale ak bude v takom nabudení pokračovať tak može doplniť zranenú útočnú čiernu dieru :thumbsup:

nuž ale tak sme tam opať raz:D /a okej asi som iba plejoff fan ale to tak pekne nabudi :oops: a človek ma chuť aj postovať nie len čitať:D/
a ak by som sa Ťa mohol sidney spytať ešte... raz pri anžem si pisal niečo o zlej kvalite ladu v staples?.... máš k tomu aj dáke články alebo tak? rád by som si to pozrel bližšie...
Vredik píše: a ak by som sa Ťa mohol sidney spytať ešte... raz pri anžem si pisal niečo o zlej kvalite ladu v staples?.... máš k tomu aj dáke články alebo tak? rád by som si to pozrel bližšie...
To se probíralo hodně na LGK, ani jsem se tím moc nezabýval. Někdo tam přeložil ze slovinštiny rozhovor s Kopitarem, kde říkal, že mu noha právě zůstala v nějaké rýze v ledu, nic víc. Jinak o nekvalitě ledu ve Staples se mluví běžně, to není nic nového. Jednak za to může samozřejmě počasí v Kalifornii a potom velká spousta akcí ve Staples, např. jako domácí prostředí ho mají jak Lakers, tak i Clippers.
Ducks 2:1 Kings

K zápasu nesôr, teraz je podstatné, aby sme domáci zápas s Ducks vyhrali. Zároveň by jeden z dvojice NSH - PHX mal prehrať, najlepšie obaja. Predsa len NSH alebo PHX je hratelnejší súper ako VAN, SJS alebo DET. Aspoň to druhé kolo by sme mohli dať, aj keď bez Kopitara. :?
William dnes prodělá vyšetření a pokud vše dopadne dobře, měl by zasáhnout ihned do 1. zápasu playoff :yes:

Teď jde jen o to, aby to nebylo proti Canucks, Sharks či Dead Things.
Kings - Ducks 1:3

Ta nejlepší možná pozvánka na playoff! Kings odehráli spoustu minut v první třetině v početní výhodě, pokud jsem stačil počítat, tak 3x a z toho hned ta první přesilovka byla na 2+2. Kings jsou ovšem naprosto bezradní, nepřesní, zoufalí... Jakmile se početní stav srovnal na 4 na 4, Ducks dali první gól, při své přesilovce přidali druhý a bylo po zápase :ja_neviem: Víc jsem opět nevydržel, zvlášť když mi ESPN poslední týdny víc loaduje než běží (zajímavé, že problém je pouze s domácími přenosy Kings). Mám několik dnů na to, abych se rozhodl, jestli si vůbec připlácet 15 EUR za utrpení při sledování těchto Kings proti Canucks nebo Sharks.

Na playoff se má člověk těšit, doufat v nějaký zázrak, nějaký obrat, ve zvýšené úsilí, které by dokázalo eliminovat možné nedostatky. Současní Kings pod Murrayem ovšem pouze přináší deprese. Když tým ztratí v rozmezí 3 zápasů své dva nejproduktivnější hráče, nelze čekat, že se to nijak neprojeví, ale nevybral si Lombardi tu dlouhou přestavbu právě proto, aby pokud možno co nejvíce účinky podobných situací snižoval? Kde je Schenn, když jeho kolegové z draftu v jiných týmech dávno hrají? Proč se není Möller schopen po tolika letech podstatně prosadit? Kde jsou další útočníci, kteří by mohli naskočit (OK, Loktionov je zraněný)? A mezitím Ducks vejdou do sezóny po loňském neúspěchu s vysmívanou AHL obranou, sice s vynikajícím prvním útokem, ale jinak s mixem průměrných nebo přestárlých hráčů a jsou jasnými kandidáty a nepostupové příčky (v nejlepším případě). A to nezmiňuju problémy v brankovišti. A na konci sezóny jsou 4., mají 50. gólového střelce, stařící válí jak za mlada a celý hokejový svět je nadšený z ofenzivní hry. V LA se těžko najde někdo, kdo by sousedům trpce nezáviděl a zároveň nehleděl přes plot s méně nebo více skrytým obdivem. Proč musí Kings procházet zatím 5 letou přestavbou a konec stále není v dohledu, když přebudovat téměř nový tým lze i v rámci jedné sezóny? Podobná věc se podařila i před několika lety v Philadelphii.

Penner a Ponikarovsky :hroza: Tohle vypadá na další majstrštyk Lombardiho. Ale je větší chyba u hráčů nebo u kouče? Murray chce z každého útočníka mít v první řadě především grindera do 3. útoku, defenzivně spolehlivého a myslícího především na obranu, neúnavně pracujícího v rozích a před brankou. Tohle tady bylo s Boylem, Purcellem, Parsem, Loktionovem, když hrál na křídle, koneckonců nyní i s Möllerem. Ne každý je ovšem hráč typu Browna, Simmondse nebo Smythe. Podobné "přeučení" prostě trvá dlouho, i Kopitar měl pod Murrayem v první sezóně pokles produktivity, až postupně dokázal mít znovu i větší dopad na ofenzivu. Další věc u P+P je to, že se o nich ví, že 100% pracovitost není zrovna jejich největším aktivem. U Frolova se ukázalo, že podobní hráči prostě pod Murrayem nemají šanci, přesto Lombardi přivede další.

A ještě jedna věc k Murrayovi. Po zranění Kopitara dostal šanci Lewis a v prvních dvou zápasech neskutečně zazářil. Co udělá kouč? Po třetím nepodařeném (pro celý tým) Lewise pošle zpátky do 4. lajny a už ho tam nechá, i když se Kings nadále v útoku nedaří.

Terry, díky za práci, kterou jsi v LA odvedl, pevná obrana je základ, na to jsi odborník a to jsi dokázal. Nicméně je rok 2011, nikoliv 2000 a období Devils už je pryč. Lidi se chtějí hokejem bavit a ne u něj usínat.
Na play-off si nemusíš nič predplácať :thumbsup: Na myp2p bude kopa linkov v skvelej kvalite.
Škoda, že Wings nemôžu dostať LA, to by bola veruže zaujímavá séria :)
Myp2p jsem v poslední době několikrát využil, právě když mi úplně kikslo ESPN. Nejvyšší kvalitu jsem našel tak kolem 900 kB, což se s 3000 na ESPN nedá ani zdaleka srovnat. Ale je fakt, že jsem zkoušel narychlo jen ty linky, při kterých jsem nemusel nic hledat a doinstalovávat.

Byl upřesněn program Kings po zahajovací zápasy nové sezóny v Evropě:

7. října/októbera ve Stockholmu proti NY Rangers
8. října/októbera v Berlíně proti Buffalo Sabres

Předtím budou Kings pravděpodobně hrát exibiční zápas v Hamburgu.
Aby som začal šetriť. Tentokrát to nemôže bez mojej účasti. :hop:
sidney77 píše:Myp2p jsem v poslední době několikrát využil, právě když mi úplně kikslo ESPN. Nejvyšší kvalitu jsem našel tak kolem 900 kB, což se s 3000 na ESPN nedá ani zdaleka srovnat. Ale je fakt, že jsem zkoušel narychlo jen ty linky, při kterých jsem nemusel nic hledat a doinstalovávat.

Byl upřesněn program Kings po zahajovací zápasy nové sezóny v Evropě:

7. října/októbera ve Stockholmu proti NY Rangers
8. října/októbera v Berlíně proti Buffalo Sabres

Předtím budou Kings pravděpodobně hrát exibiční zápas v Hamburgu.
asi je prilis brzo ptat se na orientacni ceny LA x Buff, ze? Pokud se budou listky pohybovat v cenach za jake slo jit na Yots s Bs tak urcite jedu.
Luky nám to snad ohlídá :) Nemám ponětí, kde se na to vstupenky vůbec shání, zatím jsem se ničeho neúčastnil, ani v Praze. Jenom matně tuším, že na stránkách Kings už něco mělo probíhat, ale nesledoval jsem to.

Jinak pondělní zápas byl pravděpodobně posledním zápasem Michala Handzuše v dresu Kings. Na centru mají Kings obrovský přetlak, takže se příliš s novým kontraktem počítat nedá. Kromě Kopitara mají Kings Stolla, Lewise, Richardsona a musí už začít zapracovávat Schenna a Loktionova. Lombardi by se měl spíš soutředit na získání centra do druhého útoku, to je jedna z achillových pat současné sestavy. Stoll na to nemá, Lewis ani Richardson nejsou dostatečně produktivní a nevěřím, že by se Schenn nebo Loktionov mohli o toto místo seriózně ucházet.

Osobně bych si raději nechal Handzuše, i přes svůj zjevný nedostatek rychlosti je na oslabení a do role třetího centra naprosto neocenitelný (relativně, 4 mio je opravdu příliš). Naopak bych se zbavil Stolla, případně Richardsona, kdyby to bylo nutné. Samozřejmě za předpokladu, že Lombardi dokáže někým nahradit Stollovo 20 gólů a vhazování, jinak to nemá význam.

Nicméně předpokládám, že realita bude následující. Stoll bude druhý centr, Lewis třetí, Richardson čtvrtý, Schenn bude muset strávit minimálně rok v AHL, Loktionov dostane větší šanci v prvním týmu a bude na něm, jestli se dokáže prosadit do podstatnější role.
Zatiaľ som ešte ani ja nič nezisťoval, ohľadom lístkov. A to čo zase porobili na lakings.com, teraz mi to 300 vecí načítava a je to neprehľadné, aspoň na prvý pohľad.
Jack Johnson ide na MS.
2981 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS