Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak zrovna s Atlanty bych nemel strach. Mozna bych si nepral Rangers, kteri to opravdu na nas umi, ale zas nakonec Play OFF je jina soutez :-P
Díval jsem se na včerejší zápas s Chicagem a moc se mi líbilo jak hrál Johansson. K mému překvapení Backstroma dobře zastoupil a s Ovechkinem si herně sedli. Doteď jsem ho přehlížel, ale začnu ho od ninějška brát v potaz. Je dobrý a jsem zvědavý, kam se bude jeho kariéra ubírat.
Vyhra nad chicagom dobra, ten drtivy tlak predchadzajuci rozhodujucemu golu v predlzeni bol neskutocny :good: Predsa len ale by som uz bol rad za nejake prehry, treba este pred play-off padnut na hubu a prve miesto ma tiez nelaka, stat proti new jersey s lemairom by nebol ziadny prijemny sparingpartner na rozbeh :scare:

Co sa johanssona tyka, robi mi radost, zlepsenie v porovnani so zaciatkom sutaze je znacne, najvacsie v nasom kadri za tuto sezonu, v niektorych zapasoch bol nasim najlepsim hracom. Priznam sa, ze som mal mierne obavy o jeho vykonnost, a chcel som ho najskor na farme, ale moje obavy boli rozplynute. Rozumny hrac, platny na oboch koncoch ihriska, uvidime, ako sa popasuje so "sophomore". Potencialne svedske duo na centroch na mnoho rokov dopredu sa mi velmi paci :yes:
Dopr..le!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Tak Jason Arnott je zraněný!!!! :cry: :cry:
Nevím přesně co mu je, ale dneska určitě hrát nebude....... :verysad: :verysad:
Šanci dostane asi Mathieu Perreault.... :yes: :yes:

Tak uvidíme.... :-O :-O :-O

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!
Tak dnes padl i Montreal.... :yes: :yes:
9. výhra v řadě!!!!!!!!!!!!!!!! :clap: :hop: :yahoo: :clap: :hop: :yahoo:

Arnotta nakonec nahradil Beagle, ale to nic nezměnilo na výhře Capitals... :yes:
Dneska podal skvělý výkon Marcus Johansson.. :good: :good:
Ten švédskej klučina, je zápas od zápasu lepší a lepší... :yes: :yes:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak "caps" po užasne sérii padlo...Jinak informace pro fanoušky Capitals. Pro neklesající zájem o náš web jsem udělali nový http://washingtoncapitals.cz/ sice ještě není celý hotov, ale už teď se bez problému můžete dočíst news kolem týmu.
Obrázek

Neuvy sa už pripravuje na predčasný koniec sezóny a MS že si dal spraviť "českejšiu" masku... :sarcasm:
Getzo5: No pěkná, ale... někdo by mu měl asi vysvětlit, že na MS nepojede... i kdyby Caps předčasně skončili sezónu, což myslím stejně nehrozí. :eek2:
for Getzo5
Na MS se může začít připravovat celé tvoje N.J.D.... :hop: :yes: :lol: :yahoo:
V čele s Kovalčukem, Eliášem a Brodeurem.. :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Ten vás v zápase s námi skvěle podržel... :hop: :hop:
Z 12 střel - 3 góly, tak to je fakt opora... :yes: :yes:
Legenda... :? :-P
J.R. Ted si zahravas s ohnem :) ted te utluce vlnou argumentu bacha na to at z toho vyjdes se zdravou kuzi :)
Nebudem nič tĺcť. Každý predsa pozná dve veci: Vyslať na bránu súpera 12 striel je riadna hanba už aj na Devils y 90tych rokov a všetci dobre vieme ako sa gólmanovi chytá, pokiaľ naň v zápase ide všehovšudy 12 striel.

Každý nech si z toho urobí obrázok o jeho komentári sám. Vlastne, on nepotrebuje komentár. :) Fanúšikovia Caps v zámorí a tu sa zdá sa nelíšia, preto ich všetci porovnávajú s Pens. :lol2:
No byla to pouze reakce.. :)
Já jsem s tím rýpáním nezačal.. :)
Getzo5 se začal do mě navážet už před měsícem.. :yes: :yes:
Já jsem do té doby neřekl proti Devils nic špatného. Naopak se mě jejich stíhací jízda líbila. :clap:
Ale když se tenhle pán začal strefovat do mě a potom vtipkuje o Michalově masce, musel jsem reagovat.. :yes:

Jinak 12 střel za zápas, je opravdu málo, ale jak je vidět, na Devils to v jejich domácím prostředí v pohodě stačilo.. :lol2: :lol2:
Nedej bože, kdyby těch střel bylo kolem 30-ti.. :-O :-O
To by se Martymu smáli i bránkáři ze druhé farmy... :yahoo: :yahoo:
Flyers - Capitals 4:5 po sn. !!!!!!!!!!!!! :clap: :hop: :yahoo: :wave:
I ve čtvrtém zápase této sezóny, se nerozhodlo v základní hrací době... :yes: :yes:
Washington bez Ovečkina, Arnotta, Potiho, Greena dokázal urvat oba body na ledě "Letců", po samostatných nájezdech.
Capitals měli skvělou první třetinu, po které vedli 2:0. A když ve druhé minutě, druhé třetiny, vedli Caps po gólu Widemana 3:0, tak už jsem věřil, že to dotáhnou k výhře po zákl. hrací době..
Nestalo se... :-O :-(
Letci zabrali a otočili na 4:3!!!!!!!!!! :cry: :-( :-O
Naštestí skvělý Johansson vyrovnal a šlo se do prodloužení. V tom se nerozhodlo a přišly na řadu nájezdy... :)
Rozhodující nájezd proměnil Semin, který byl podle mě nejslabší hráč zápasu, v dresu Capitals... :yes:
V dresu Caps skvěle zahrála řada Chimera, Johansson, Knuble. :clap: :clap:
Naopak nejslabší byl Semin a již tradičně Sturm!!! :thumbsdown: :thumbsdown:
Aspoň že ten rozhoující nájezd Semin proměnil...

Jinak taková perlička. U všech gólů v základní hrací době byl Wideman... :-( :-(
A to jak u gólů Caps, :good: :good: tak i Flyers... :thumbsdown: :thumbsdown:
Dal dva góly. Jeden v přesilovce a druhý vlastní... :yes: :yes:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!
Dari se vam, ale konkretne tady by bylo na miste trosku sebareflexe...

Vysledky jsou proste lepsi nez hra. Phillu nesnasim a na zapas jsem se dival neutralne, nebo dokonce z pozice, ze by me vyhra WSH potesila vic. Ale objektivne jste byli jasne horsi, kdyby Philla nemela v brane ty dve kardinalni diry, tak je vysledek tak 5:1 pro PHI. WSH za cely zapas snad 3 sance a dali 4 goly. To same proti NJD, hra totalne o nicem, skvely Neuvirth, 12 strel a vyhra 3:0. Predtim napr. na lede Pittsburghu, 40 strel Penguins, neskutecny Neuvirth a vyhra WSH 0:1.

Ne ze by to v konecnem uctovani hralo nejakou roli, protoze ono porad tu divizi vyhrajete uplne zaslouzene(i protoze Tampa to je des a hruza a nechapu jak mohla vubec postoupit do playoffs). Ale proste i vy mate hodnekrat stesti a berete body i tam, kde si to (svym zpusobem) nezaslouzite.

Ja jen, ze bacha na to, momentalne to sice vypada ze jste ve skvele forme... Ale kdyz se na to podivame trosku pozorneji, tak ta hra podle me nic moc. Takze pokud chytnete v playoffs NYR, kteri to na vas jinak neskutecne umeji, tak muzete opet dopadnout s velkou ostudou.
for Atlantik
Musím s tebou souhlasit... :yes: :yes:
Hodně našich výsledků, neodpovídá předvedené hře... :yes:
Máme někdy dost štěstí, to je fakt... :yes: :yes:
A další fakt je, že ze všech týmů které asi postoupí ve Východní konferenci do play off, si osobně nejmíň přeji N.Y.R. :-(
Tak jako loni jsem si nepřál Montreal, ( loni jsem to tady psal), tak si letos nepřeji "Jezdce".
Ti to na nás letos umí a v této sezóně nám dvakrát dali velký výprask... :yes: :-( :cry: :verysad:
Doufám že se jim nějak vyhneme... :yes: :yes:
A když ne, tak bůh s námi... :hroza: :hroza:
Ještě, že se hraje hokej na výsledky a ne na výkon. Přesto chci říct, že mám lepší pocit z našeho týmu než v loni. Jsem strašně zvědav jak si povedeme v první kole Play off. Letos věřím tým víc. uvidíme
suhlasim, nami predvadzana hra je nieco uplne ine, ako v minulych rocnikoch, viacej stavana a vhodna na play-off. Mam trochu obavy z toho, ze v nasom time nie je vyhranena jednotka, prakticky mame troch vyrovnanych brankarov, co moze byt vo vyradovacke problem, pretoze odhadnut, kto zrovna bude mat svoj top den, je nemozne, jedine ze si bude bruce hadzat mincou. Podobne som zvedavy aj na situaciu, ked sa niekomu nevydari jeden zapas, ako theodorovi v predoslych rokoch, ci ho podrzi, pripadne bez dodatocnej sance posadi. Moze byt z toho problem, preto verim, ze sa nam konecne od zaciatku niekto chyti, a bude istota, nieco na sposob halak´s style :-P
Inak naozaj neviem, co si mam mysliet o seminovi. je to ohen a voda, den a noc v jednom. Za to, co predviedol pri gole girouxa v druhej tretine, by som ho hnal peskom domov. Boli obdobia, ked som ho chcel z nostalgie v muzstve silou-mocou ponechat, predsa len je to nas "odchovanec" a ked vychyti den, je uplnou pasiou na neho pozerat, ale momentalne sa priklanam k variante jeho trejdu, ocakavam dalsie invisible predstavenie v jeho podani, ten priestor mu jednoducho nikto v nadstavbe neposkytne a bude nahraty :? play-off boli a on nie je hracom, ktory je ochotny bolest podstupit.
Taktiez si neodpustim vyslovit mozno kacirsku myslienku v podobe zvazenia dalsieho pokracovania greena v nasom time, uprimne, komu momentalne chyba? V najdolezitejsich zapasoch nepredviedol nic, carlson sa neustale zlepsuje, mame nadejneho orlova, presilovky toho roku tiez stali za tuzku, zmluva sa krati...Urcite stoji jeho odchod za zvazenie, ale osobne nepredpokladam, ze mcphee bude uvazovat o jeho vymene, velmi tazko sa zbavuje domacich hracov a ked neposlal kade lahsie ani semina :ja_neviem:

Nech uz tento rok dopadneme, akokolvek, moze to znamenat mnohe. Bruceovi za tie roky prakticky nie je co vycitat, skusil sa presadit nadhernym ofenzivnym, kombinacnym prejavom,ajked mierne naivnym, bohuzial, ako zistil, proti vetru sa stat neda, dnesny hokej nanestastie podobnemu stylu nepraje. Ked mu nevyjde ani momentalna vyckavacia a defenzivna taktika, pravdepodne by mal odist, ak uspejeme, spolu s radostou sa ma urcite bude zmocnovat aj pocit akehosi smutku, kedze nami praktikovany hokej nie je to, co by som chcel v podani capitals vidiet.
Hosi, skvela sebareflexe :thumbsup: To jsem ani necekal, ze si to takhle uznate.

Ja myslim, ze se da v tom stylu najit nejaka ta zlata stredni cesta (takova zmena jako delame my v PIT letos, jen skoda tech zraneni), vy jdete z extremu do extremu... Bohuzel pro me, ten team mate tak kvalitni, ze vyhravate bez ohledu na styl a pak uz je to jenom loterie v playoffs. Ja si ani nemyslim, ze by jste nebyli teamem pro playoffs, jednoduse jste tam meli smulu a serie vam utikali v domacich zapasech c.7, hra spatna rozhodne nebyla. Letos mam z vas popravde velky strach. Na jedne strane vidim, ze ta hra je na pohled nic moc, ale vysledky jsou a muzou byt i v playoffs. Pro me jste nejvetsi favorit Vychodu a kdyz tohle rika fanda Pittsburghu, tak verte, ze to vazne boli, ale je to tak...

Me spise zarazi jedina vec. A to je bez ohledu na styl. Posledni kousek do mozaiky co vam chybi. Presilovka. Ta byla loni tak drtiva a najednou se tak propadla, i v playoffs jste na to vyhoreli. Na uspesnou presilovku totiz nepotrebujete hrat ofenzivni hokej 5 na 5, to nema se stylem hry nic spolecneho. Pokud by vam sla presilovka tak jak loni v ZC a pak by nastoupil ten beton co umite, tak by se s vama temer nedalo hrat...
Ak prehras trikrat po sebe 7. zapas, to nemoze byt nahoda. Super nasiel sposob, ako nas prekonat, co na nas plati a neboli sme schopni najst odpoved, reagovat, zmenit nas pristup. Napriklad s montrealom minuly rok sme busili,busili, busili stale tym istym sposobom, s odstupom casu som dospel k nazoru, ze predovsetkym my samy sme spravili z halaka hviezdu, az v druhom rade sa pricinil o to on sam. Ziadne spinave goly, ziadne dorazky, ziadny hranicny zakrok, nic.

Minuly rok boli nase oslabovky chabe, preto sa pracovalo cez leto najma na ich zlepseni a pri presilovkach nam akosi usiel vlak, azda sa treneri nazdavali, ze to pojde samo, neviem. Toho roku sme si vytvorili aj negativny klubovy rekord tykajuci sa presiloviek. Kes si ale spomeniem na nasu uspesnost v serii s montrealom, horsie to snad uz byt nemoze :scare:
holtby v noci opat s prehladom, kludom a pokojom nemu vlastnym, ajked proti sucasnemu montrealu nie je SO nic vynimocnym... :-P Varlamova vraj chcu v rusku, moj najvacsi oblubenec spomedzi nasich goalies, ale bohuzial, fyzicky nema na to zvladat nieco tak narocne, ako je nhl, s tymi neustalymi zraneniami a navratmi bude neustale preslapovat na mieste, asi by sa mal vratit domov :cry:
minato píše:holtby v noci opat s prehladom, kludom a pokojom nemu vlastnym, ajked proti sucasnemu montrealu nie je SO nic vynimocnym... :-P Varlamova vraj chcu v rusku, moj najvacsi oblubenec spomedzi nasich goalies, ale bohuzial, fyzicky nema na to zvladat nieco tak narocne, ako je nhl, s tymi neustalymi zraneniami a navratmi bude neustale preslapovat na mieste, asi by sa mal vratit domov :cry:
No bohužiaľ, ale musím povedať, že to vidím podobne. Taktiež ho mám s prehľadom najradšej, ako svojho času Escheho :cry: a domnievam sa, že i obdobne dopadne. :cry: Na tom pravda nie je nič zlé, ale NHL je NHL a on na to fakt mal/má. Keď sme sa minule na Devils board bavili, či by sme nešli do trejdu s WSH (gólmana), nakoľko Caps majú na jednej čiare až troch, najčastejšie padalo jeho meno (/Holtbyho), ale ja som hneď zdôraznil Amíkom dve veci: 1. Aj pokiaľ by sa rozhodli trejdovať, skôr to bude práve on pre zdravotné problémy aj keď kvalitou prevyšuje ostatných (pravda uvidíme v budúcnosti čo Holtby a Neuvirth) 2. práve preto by som ho, aj napriek tomu, že ho mám rád, nechcel.

Už veľmi neverím, že sa niečo zmení. Ak nič iné, brankár, tak ako každý iný hráč, potrebuje určitý čas po zranení, kým sa dostane do pohody. Bohužiaľ, taký luxus si Varly častokrát dovoliť nemôže a konkurenti nespia.

Mimochodom, Holtby je slušná kópia Bryzgalova. Neviem kto to konštatoval, ale istá podobnosť v štýle tam naozaj je. :yes:
v dnesnom zapase som videl 2 tretiny a musim povedat, ze varly bol fantasticky, volbu play-off No.1 ale vidim na neuvirtha , ktory ma kvantitativne najviac zapasov na svojom konte a najvyrovnanejsie vykony, ajked v poslednych zapasoch to velmi nedaval :ja_neviem: Ked vidim nasho aktualneho supera, rangerov, tak ma zalieva krvavy pot, to uz by som radsej chcel odvetu s montrealom, chalani by mali o to vacsiu motivaciu. Jazdci nam vobec nevyhovuju, v RS nam dokazali pekne zavarit plus tortorella na lavicke :scare: Dufam, ze nakoniec si osmicku uhra buffalo, asi najviac vhodny super pre nas. :yes: :)
http://www.washingtonpost.com/sports/ca ... story.html

zaujimavy clanok, najma pre caps fans :wink2:
26th OVERALL pick for Brouwer! .. Tomuto chlapovi neviem prísť na chuť, nič moc teda :|
Laich and the Capitals will announce later today that the center has signed a six-year contract extension worth a total of $27 million.

:wave: :wave: :wave:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS