Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak...a už vieme kde si Zach poranil koleno :sarcasm: :lol2:

(desná) - reklama

EDIT ako správne poznamenal leo:

Eastonky - krása :yes: :D

Obrázek
Getzo5 píše:
Ty nove Eastonky vypadaji moc dobre :thumbsup:
DEVILS ISLES 3:2 ( OT ) :clap: :clap:

What a game by Teddy - Josefson - Clarkie line ??? tahle trojice mě totálně dneska uzemnila hráli skvělý nátlakový hokej se spoustou rotací v rozích a hlavně to vyjádřili i bodově !!!
JJ a Ansi první goly v sezoně !! Další zápas zase s Trasherama tak ani nemusím psát co je třeba.
PS: Eastonky brusle se mi nelíbí.... brusle se mi líbí od NikeBauer :good:
Tá lajna bola unreal. Myslím, že presne tak by zatiaľ mala vyzerať, t.j. Zharkov vo 4th a Clarkie s kids. Minimálne do času, keď sa to pomieša.

Nike už tam nie je, je to len Bauer :P A som prekkvapený, tieto sú určite krajšie IMO. Najkrajšie sú aj tak RBK. :cinka:

A toto vám asi určite uniklo keď ste nepozerali post-game Hockey Night Live on MSG...

Dan-O :lol2: :wub:

A Lemaireova tlačovka :wink2: :arrow: http://video.msg.com/Home/Lemaire-Postg ... Isles-3-12
Getzo5 píše:Nike už tam nie je, je to len Bauer :P A som prekkvapený, tieto sú určite krajšie IMO. Najkrajšie sú aj tak RBK. :cinka:
Obrázek

Ty jsou bezkonkurencni :thumbsup:
Tak a sme .500. Môžeme sa začať baviť o playoff :sarcasm:
:clap:
Devils :wave:
takto si od nich predstavujem hru, Clarkieho lajna bola vazne skvela, ten tam drel do posledneho dychu :-O Isles hrali velky prd a tie ich goly dali tak, ze ani sami nevedeli ako. Ved pomer striel hovori sam za seba 35-15 :-O
Skoda ze tam Montoya nechcel moc pustit :lol2:
A kazdopadne krasny Anssiho gol :wave:
Lets go devils...we're rollin' :wave:
bohuzel me vcera opet premohla spolecenska unava a tak jsem po druhe tretine sel spat ale byl jsem mile prekvapen (ne ze bych neveril) kdyz jsem rano koukal na vysledek a stats. JJho lajna hrala opravdu dobre a myslim ze JL jim veri vzhledem k TOI a prostpru na presilovkach a v OT. Nevim jak vy, ale ja si bud Fayneho vsimam vic a uz nejsem tak paf nebo se opravdu zhorsil, coz je snad jen momentalni. Kdo me vsak tesi je Salmela ktery se od waivu velmi zlepsuje a zda se mi lepsi zapas od zapasu. Na Rolieho to melo podobnej efekt (vim, hralo tam vic faktoru) ale mozna by si waivrem meli projit vsichni. :sarcasm: Co me ale netesi je, ze nejsme sami kdo hraje dobre. Dalo by se rict ze vsichni kdo s nama bojuje o PO je taky v laufu. (pochopitelne) hodilo by se aby na nekoho spadla deka jakou jsme meli v prvni puli i my. Na druhou stranu, dalo by se rici ze to mame ve vlastnich rukou, protoze kdyz vyhrajeme vsechny tak to mozna i na titul v Atlanticky :D
megaton píše:Nevim jak vy, ale ja si bud Fayneho vsimam vic a uz nejsem tak paf nebo se opravdu zhorsil, coz je snad jen momentalni
jj, mas pravdu, Fayne hral dost naprd...dost toho kazil...ale ak by vyslo vitaztvo tej divizie, tak to potom s istotou bude aj SC :D
Fayne to kazil? :eek2: Fayne to nekazil, akurát mu nevyšla jedna kľúčová nahrávka kedy miesto toho aby to poslal popri mantineli volil pass po lajne keď mal už blízko stojacu raketu Grabnera. :hroza: Nevyšiel mu zápas proti Ottawe, ale inak hral stále dobre...ALE! Predtým hral takmer dokonalo a teraz si raz-2x za zápas neodpustí nahrávku po ktorej :eek2: Je to ešte neskúsenosť. Tlak sa zvyšuje, nervozita príde. Ale nakoľko nám tie chyby takmer rozhodovali o bodoch, mal by sa poučiť, to áno...

:thumbsup: Ešte 14 zápasov, tak poďme toto video trochu natiahnuť!

pre begbeeeho...
Obrázek

pre pobavenie... :lol2:
Obrázek

pre mňa... :roll: :cinka:
Obrázek
Getzo Kovyho? ja myslel ze ho nemusis. (alespon z pocatku to tak vypadalo)

Odkud kupujes dres? Ja taky zvazuju nakup Kovyho, ale rikam si ze pockam az podepise Zach a pak bych spis volil jeho dres.

ps. pokud byste nekdo mel zajem o Reebok replica Langse(jako original, akorat to pod krkem kde je logo NHL to mam cervene misto cerne) tak jsem otevreny vsem nabidkam. Rikam si totiz ze s platem soc. pracovnika mit doma dva dresy je trochu luxus :D. Pokud se nikdo nenajde tak si ho necham nebo ho dam brachovi (priznivec Phily :bitka3: )
Omyl, naopak, je to po Datsyukovi môj najobľúbenejší Rusák a jeden z najobľúbenejších hráčov vôbec. Do Devils som ho chcel ako fanúšik, nechcel ako fanúšik Devils (zrejmé obavy, ktoré sa spočiatku tejto sezóny objavili ako brutálne opodstatnené, ale MacLean :giggle:). Na tú mizériu sa fakt nedalo pozerať, takže sa svojim komentárom z toho času ani nečudujem (ani ostatným), ale to na veci nič nemení. (btw. pri prvotnom podpise som tu ešte nechodil, to som to oslavoval inde :oslava: takže aké spočiatku? Spočiatku tejto sezóny? No bodaj by aj nie, to boli nervy tak prehrávať, uznávam že som mal byť trpezlivejší, ale to sa nedalo) Kiež by mu šla karta už stále...

Zo Štátov, nie z Čiech. Bohužiaľ náš židovský štát si k cene (22USD poštovné) účtuje DPHčku a clo, takže som znechutený, ale beriem kým som pri prachoch. :D Už to kašlem, nechce sa mi čakať na lepšiu ponuku z okolia.

RE: P.S.: (za seba) ja som ten posledný kto by jeho dres chcel ale to asi vieš... :angel: :D (btw. to že pod krkom je červená znamená, že je takmer nový :-O) ...daj bratovi, troll. :cert:
tak to jo. ja mel jen takovy pocit. ale to se tezko posuzuje z fora.
Tak dres Langse je jako novy tak dlouho ho nemam, ale moje jesitnost a snaha byt "up to date" me nuti si koupit jeste jeden. a rikam si ze s kovym mam vystarano na 15 let. doufam ze po lete budu moci rict neco podobneho o Zachovi.

a jeste bych se rad zeptal, ale neodpovidej pokud nechces, na kolik te to tak vyjde?

jo a dej si bacha at neprekrocis 150USD i s postovnym pac jinak i tady budes muset platit clo. (teda alespon v CR to tak je)

ps. mate nekdo zkusenosti s timto?

http://www.jerseysbase.com/front/index.do

http://www.finetradeorg.com/NHL/NHL-New ... evils.html
Som pod hranicou a na SVK sa to ráta cez eurá. Ak suma prekročí 150 eur, tovar sa nielen zdaňuje, ale musí aj precliť. Platobný základ pre vypočítanie položiek sa potom berie z originálnej sumy, teda z dolárov. :wink2: Som ale pripravený aj na možnosť, že bude odchýlka... kupujem k tomu ešte taký gíč na stenu :D

EDIT: Skúsenosť s týmito nemám (originál sú napr. icejerseys), ale podľa fotiek by to prvé MOHLO byť ok. To druhé sú lacné throwbacky, nekupovať!
No ja mám na Vianoce sľúbený jeden originál podľa vlastného výberu, ale budem objednávať z nejakej SK alebo CZ stránky.
V hre sú Kovaľčuk, Parise, kapitánsky Stevens a Ovečkin...
Neviem.
begbeee píše:No ja mám na Vianoce sľúbený jeden originál podľa vlastného výberu, ale budem objednávať z nejakej SK alebo CZ stránky.
V hre sú Kovaľčuk, Parise, kapitánsky Stevens a Ovečkin...
Neviem.
Do Vianoc už bude dávno jasné čo a ako so Zachovou novou zmluvou. Kovy je Kovy. Kapitánsky Stevens? Cez českú stránku? Ako to myslíš? Reebok? No nvm či to pôjde a ak, budeš musieť zaplatiť vopred. Nuž a Ovechkin je pre teba asi povinnosť :D Tak si vyber. :lol2: Ja by som vzal dva. Pariseho už s Cčkom a Ovechkina, byť tebou. (jedného na vlastné náklady)
Priateľka mi slúbila na Vianoce, že si môžem jeden vybrať, že mi kúpi, takže to rozhodovanie niechám na potom a rozhodnem sa podľa momentálnej nálady. Bude už jasné, čo Parise, či Kovaľčuk bude stále Kovaľclutch a či Ovečkin nebude 20 gólový powerforward...
A dopadne ako keď som si nedávno zobral slovenského Gáboríka... Že som ja nezobral Hossu :bitka3: :doh: :fnuk:
Co se týče těch dresů tak ten mám jeden neoficiální bez jmenovky který mám na treninky v hokejbalu, ( v létě jdu do Kovyho :yes: ) pak mám 2 trika Devils ( hlavně z tohoto mám radost http://www.fanda-nhl.cz/new-jersey-devi ... sey-devils ) . V neděli mi donesl známý co žil v Americe kšiltovku podepsanou od Pattyho přímo v Jersey takže s ní teď hrdě brázdím ulice :)
Martin #27 píše:Co se týče těch dresů tak ten mám jeden neoficiální bez jmenovky který mám na treninky v hokejbalu, ( v létě jdu do Kovyho :yes: ) pak mám 2 trika Devils ( hlavně z tohoto mám radost http://www.fanda-nhl.cz/new-jersey-devi ... sey-devils ) . V neděli mi donesl známý co žil v Americe kšiltovku podepsanou od Pattyho přímo v Jersey takže s ní teď hrdě brázdím ulice :)
to je hrozny jaky jsou tady palky za veci (tady). doporucuju obednavat pres Yahoo fan shop. Je to rychli, relativne levny i s postovnym. Akorat jednou jsem bral chicago cerveny M (pres NHL.com) a je to jak nase XXL a pak yahoo cerny chicago S a je to jak nase S :D tedy male (pokud by mel nekdo mensiho brachu nebo byl mensiho zrustu tak ho rad preposlu za symbolickou cenu). ale mam i cerny NJD S a to je docela dobry. co se snazim rict, ze Yahoo ma velikosti spise podobne nasim (mikina Dallasu M je ideal) ale nhl.com ma veci tak o velikost vetsi. mikinu Devils jsem musel nechat zuzit ale delka ok. Tedy berte veci pres yahoo, ktere posila do celeho sveta, tedy i do CR a SVK
begbeee píše:Priateľka mi slúbila na Vianoce, že si môžem jeden vybrať, že mi kúpi, takže to rozhodovanie niechám na potom a rozhodnem sa podľa momentálnej nálady. Bude už jasné, čo Parise, či Kovaľčuk bude stále Kovaľclutch a či Ovečkin nebude 20 gólový powerforward...
A dopadne ako keď som si nedávno zobral slovenského Gáboríka... Že som ja nezobral Hossu :bitka3: :doh: :fnuk:
Aby si ho uriekol? :sarcasm:

Obrázek
megaton píše: to je hrozny jaky jsou tady palky za veci (tady). doporucuju obednavat pres Yahoo fan shop. Je to rychli, relativne levny i s postovnym. Akorat jednou jsem bral chicago cerveny M (pres NHL.com) a je to jak nase XXL a pak yahoo cerny chicago S a je to jak nase S :D tedy male (pokud by mel nekdo mensiho brachu nebo byl mensiho zrustu tak ho rad preposlu za symbolickou cenu). ale mam i cerny NJD S a to je docela dobry. co se snazim rict, ze Yahoo ma velikosti spise podobne nasim (mikina Dallasu M je ideal) ale nhl.com ma veci tak o velikost vetsi. mikinu Devils jsem musel nechat zuzit ale delka ok. Tedy berte veci pres yahoo, ktere posila do celeho sveta, tedy i do CR a SVK
Jo to máš recht ty velikosti jsou tam totalně jiné.... v česku kupuju velikosti L a když jsem si z Ameriky objednaval zhruba před rokem triko Devils velikost L tak mi přišla taková trochu noční košilka no :D
Ako totálne? :eek2: Všetko je tam o číslo väčšie, toť vsjo...treba jednoducho kupovať o ćíslo menšie než na čo je človek zvyknutý. :wink2: Odchýlky sa nájdu vždy, s tými sa ale nedá urobiť nič.
13 zápasov a sme cca 4 body za postupovým miestom. Bože ja som z toho nervózny. :hop:
jj, blizime sa k tomu 8. PO spotu,ale teraz zapas s Ottawou a potom pridu tvrdsi superi :| ...som hrozne zvedavy, ako to dopadne. inak teraz s atlantou skvely zapas...Yayo sa rozbieha :D ...a Marty tiez obcas caroval...lets go devils :wave:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA