Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:wave:
Jelikož mám tento týden noční tak jsem dneska zápas neviděl ale sledoval jsem ho v práci online na nhl.com a to jsou snad větší nervy než se na ten zápas dívat živě :D hlavně při těch nájezdech člověk pořád mačká F5 a modlí se ať Marty chytne nebo už rozhodnem.
Getzo jak zápas vypadal? Na střely jsme byli lepší se dívám ale podle sestřihu Isles byli celkem nebezpeční. Každopádně další důležité body, v úterý musíme doma přejet Sens
tak konecne som sa dostal k netu a rovno som este stihol poslednu tretinu s isles..ak mam pravdu povedat z nasej strany sa mi nepacila vobec ale dako sme urvali 2 body co je podstatne! josefson sa mi za ten cas velmi pacil naopak steckel bol proste vtej tretej tretine priserny :hroza: 2 striedania po sebe stratil na nasej modrej puk pri spracovani, neskor sme inkasovali gol a v zavere prehral buly v utocnej tretine proti konopkovi..za tu jednu tretinu nic pozitivne len same chyby(a po tych stratach puku keby je mladsi tak u lemaira sedi).. neviem ako mu to islo doteraz.. este nas podrzal brodeur kedze forceking supera nam robil celu tretiu tretinu strasny problem.. nastastie to tam winky v najazdoch rozhodol.. inak suhlasim s martinom ze aj na tuhu defenzivnu hru sa da pozerat..vlastne prestne ako to popisal (mozno to mam rad prave tym ze som odchovany na devils :D ) este dodam ze devils dokazu byt nebezpecni aj ked brania a tak to mam rad..takze pre mna je to hokej pozeratelny a bavi ma..aj ked chapem ze nezaujateho fanusika to mozno nenadchne a fanusika supera dokonca znechuti ked maju jeho favoriti problem prejst co i len za modru :D
Martin #27 píše::wave:
Jelikož mám tento týden noční tak jsem dneska zápas neviděl ale sledoval jsem ho v práci online na nhl.com a to jsou snad větší nervy než se na ten zápas dívat živě :D hlavně při těch nájezdech člověk pořád mačká F5 a modlí se ať Marty chytne nebo už rozhodnem.
Getzo jak zápas vypadal? Na střely jsme byli lepší se dívám ale podle sestřihu Isles byli celkem nebezpeční. Každopádně další důležité body, v úterý musíme doma přejet Sens
Ako píše dunim, už v druhom zápase sme ospalí, bez pohybu. Zvoľnili sme a to sa mi nepáči, každopádne team morale je vysoká a víťaziť sa darí i naďalej. Je jasné, že po tak dlhom čase nemôžme hrať nátlakovú hru neustále, ale chcelo by to menej šetrenia sa, prídeme o body ak to nezmeníme i keď aj po taktickej stránke je to dobré...kým sa vyhráva... :wink2: Isles boli nebezpečnejší, Marty nás viackrát skvelo podržal, na konci zápasu si tam dával semafory atď. :cinka: Každopádne sme riskovali a v SO to boli veru nervy. Nebudem ďaleko od pravdy ak poviem, že pravých technikov v tíme zas veľa nemáme a ani Tedenby neuspel, kaźdopádne deke bola cesta, Winky to pochopil a parádne Montoyu vykúpal. Ak ale chceme byť úspešní aj naďalej, musíme sa prebudiť. :yes:
Jo díky za shrnutí chlapi :good: .... Tak to že už tak moc nebruslíme a působíme unaveně mi přijde logické. Tak jak jsme hráli takových posledních řekněme 17 zápasů tak se pořád asi hrát nedá v takovém tempu. Důležité jsou ale výhry které zatím máme!!
Dunime co se týče Steckela taky se mi nějak zatím extra nepozdává čekal jsem od něho asi trochu víc, kromě buly na které jsem se u něho zaměřil mě ZATÍM svými defensivními schopnostmi a fyzickou hrou nepřesvědčil
gratulace JJ za prvni bod. Hraje dobre a asi se i libi Lemairovi, coz je pro jeho vyvoj jedine dobre. Akorat bych ho zas neprechvaloval. Mezi tri nejlepsi urcite ne ale hraje slusne,to se musi uznat. To same ovsem nelze rici o Steckelovi kterej se tam misty mota hrozne. Snad si rychle zvykne na system a bude platnym hracem. krome sveho druheho zapasu zatim nic moc. spis nic. Komu se prej ale naramne dari je Henrique a nam tak trochu nastava pretlak v utoku. Ne ze by to bylo naskodu s nasim prumerem kolem dvou golu ale musi se to poresit. Stejne tak i obrana. na druhou stranu siroky kadr je to co vyhrava Cup. tedy jen mile starosti. (az na cap hit nekterych, snad bude o Rolieho zajem po sezone)
Steckela by som nechal si posedieť na 1-2 zápasy, možno mu to pomôže. Predsalen...presť od takticky slabšej defenzívy k najdokonalejšej v lige, to nie je tak jednoduché. Úprimne ale musím priznať, že včera som z neho bol na prášky...

Cítim tu nové pozadie pre Martina? :doh: :giggle: :)

Obrázek

megaton: :eek2: Ja si nemyslím, že som ho prechválil, podobne sa o ňom po každom stretnutí vyjadril i samotný tréner, takže? :ja_neviem: A včera tam bol opäť jedným z lepších.
tak byl jednim z lepsich a jak rikam me se teky libil ale mezi tri nebo pet nejlepsich bych ho neradil.

Kovy, Rolston, Tallinder, Volch, Marty, Zajac - mozna i v tomto poradi. Pak dalsi a mezi nimi i JJ.

Doufam, ze vcera to byl prvni bod z velke rady v dresu Devils.
Getzo: Díky za wallpaper :yes: :good: je parádní

http://www.versus.com/blogs/nhl-expert- ... e-destiny/ Doporučuju přečíst nejen Devils fans !! rozhodně velmi zajímavý článek a myslím že se u něj i pobavíte v některých pasážích

The Good Lord Himself may even be a fan of the Devils now. (It’s a joke people, settle down).
:D
dnes to asi neuvidim, tak doufam ze az ranu kouknu na teletex uvidm vyhru abych mohl pri cisteni zubu nazhavit comp a kouknout na highlity. Kdyz prohrajeme tak si vzdycky nechci hned kazit den. Jinak se bojim ze Teddy bude trochu flakac, dnes opet vynechal rani rozbrusleni (nepovine) ale vsichni ostatni co nemaji jiste misto nebo jsou v NJ kratce tam byli. Nevim, no minule kdyz vynechal tak dal dva goly, ale trochu se bojim ze timhle si rozhodne ocko u JL neudela. Mozna se bude pakovat jako Bregy pred nim. (nerad bych, ale za slusnou protihodnotu, proc ne)
Nevieš čo sa stalo a hneď to musí byť flákanie? :D Všimol si napr. niekto, že mal v predchádzajúcom zápase bolestivý stret? Môže to byť zranenie. Môže to byť aj frustrácia (čo si ale pri jeho štýle hokeja nemyslím, že je to jeho prípad, ale ktovie). Takže neposudzovať...zbytočné bez dôkazov. To je ako s Kovyho vynechaným tréningom, much ado bout nothin` :roll:

Inak nech náš run dopadne už akokoľvek, páni, na toto môžme byť proste nesmierne hrdí. Len pokračovať :povzbudzovanie:

Obrázek
urcite, muze v tom byt i neco jineho, ale jak rikam, uz jednou to udelal... Uvidime. Talent ma. jen ho nepromrhat.
dufam, ze dnes to budu cez ottawu pohodlne 2 bodiky. uz sa tesim na ten zapas :wave: ...inak kedy ma uz konecne nastupit Zach Parise?
Cleared to skate bol v utorok, ráta sa cca s 3 týždňami postupného zaťažovania, hlavne čo sa týka akcelerácie a bŕzdenia. Skôr než koncom marca určite nie, ak vôbec. Pokiaľ nebude šanca na POs 100% a on nebude na 100% pripravený (predsalen stáť na ľade a byť aj v zápasovom rytme je rozdiel) hrať, hrať už nebude. Aj to je možnosť.

Obrázek

:giggle:

Na request o sigoch atp. ti odpoviem do pár minút, ale máś prehnané požiadavky :D (p.s. vyplň si profil, nech vieme odkiaľ fúka :wink2:)

Vitaj teda medzi nami. :D
dakujem za privitanie, vidim ze new jersey devils je tu hottest topic :D
djxtreme píše:dakujem za privitanie, vidim ze new jersey devils je tu hottest topic :D
Nevieš ako vyzeráme :wink2: :giggle:

Na vážnu nôtu: To nie, tým je Tampa (a topic ŽENY v sekcii Pokec :giggle:). Ale sme z tých aktívnejších. :yes:
Getzo5 píše:
djxtreme píše:dakujem za privitanie, vidim ze new jersey devils je tu hottest topic :D
Nevieš ako vyzeráme :wink2: :giggle:

Na vážnu nôtu: To nie, tým je Tampa (a topic ŽENY v sekcii Pokec :giggle:). Ale sme z tých aktívnejších. :yes:
mal som na mysli Atlanticku diviziu :wink2: ... no ale ak Devils budu pokracovat v skvelych vykonoch, porazime aj ZENY :D
djextreme vítej :)

Dneska to byla velká škoda :-( je jasné že jsme už jednou prohrát museli ale nečekal jsem že to pžijde zrovna proti Ottawě a že nás srazí nováček který byl draftovaný mezi úplně posledními . No snad nám už nedochází dech
Nevadí šance stále je tak se o ni porveme !! v pátek s Atlantou ( po týdnu konečně zase uvidím live )

http://www.nj.com/devils/index.ssf/2011 ... _high.html Getzo ty ses díval live že?? Byl to high stick nebo ne?
Very close if ever :wink2: :( Malo byť aspoň reviewed, to rozhodne. Tam dokonca nebolo ani zrejmé či to sklepol obranca, Zubrus alebo Yayo a to z videa, nechápem ako to tak okamžite s istotou mohol vidieť sudí. Podľa mňa dal na inštinkt a rýchle oko, ale aj to už neraz sklamalo...
nevim proc ale nejak jsem dnesni prohru ocekaval. Uz dva zapasy jsou ty vykony jak kdyby se smirili ze neni sance na PO a takhle to zakonite muselo skoncit. Jinak Teddy prej misto rozbrusleni volil prochazku. Chlapec ma odvahu. Rikal ze pokud neda gol (nedal) tak uz nikdy nevynecha. no jsem zvedav.

Z replaye se to zda jako zahrany vysokou holi, kazdopadne tohle neni na video, to leda ze by dal JJ gol. Taky se zda ze Fayne byl pri prvnim golu mimo pozici, ale co, porad se uci. Jak hral Steckel? zdalo se ze se dost cpe do brany. nekdo koho pochvalit nebo naopak?

je toto predcasne?

Steckela som chválil aj v chate :wink2: Hral neobvykle dobre, takže som optimista, chce to čas. Inak Palmieri slabý a Fayne BRUTÁLNY. Odkedy v tejto sezóne nastúpil, sprdol som ho len raz, tak dobre vždy hral, ale kokos, to bol včera preň "deň blbec". Doslovne :hroza: Ale mizerne hrali viacerí. Až na ATL a CAR (vzájomný zápas) nám pomohli Isles i Pens, takže sme zas tak neprerobili a facka bola potrebná. Prispôsobiť sa hre momentálne tak mizernému (nielen mizerne hrajúcemu ako my v prvej polovici sezóny) tímu, na to nie je ospravedlnenie ani výborný Anderson a preto sa treba poučiť a zabrať. Kým žijeme, dýchajme...
dakujem za privitanie Martin
sledoval som live vcerajsi zapas, ale vobec sa mi nepacil ten vykon,uz tak blbo hrali aj Islanders,ale tam sa nakoniec stastie usmialo,vcera to bolo tiez len "tak aby sa nepovedalo vykon", ale po tom Eliasovom vyrovnani som dufal ze bude aspon to predlzenie. Skoda, mali to uz udrzat, ale suhlasim, ze mozno to prospeje k lepsim vykonom, lebo ak chceme pomyslat na PO, musi sa to odrazit aj na vykonoch a hlavne teraz s tymi lahsimi supermi,co nas cakaju este v marci lebo v aprili to budu len z prvej polovice tabulky konferencii :?
Inak co sa tyka toho neuznaneho golu, bola to urcite vysoka hokejka, skoda toho. Tak dufajme ze v piatok bude Atlanta pre nas lahkym sustom :wink:
The golf course I work at opened back up today and I work with Marty Reasoner's brother.....

We talked for a while about hockey and he said the Panthers locker room was pretty pissed off at Tallon because at the begining of the year he told them he planned on keeping the team together because he felt this year would be a good one......then the deadline approaches and as you all know, he traded everybody away for nothing which got a lot of them pissed at him for basically throwing the towel in

I told him a lot of us Devils fans wanted his brother because Arnott was likely going to get traded and we would need a center, and he said that's what they (his family) were hoping for because they are all here in Jersey and it would be great to get to watch Marty play here, or anywhere locally

The only teams that showed interest in him were the Canucks and Rangers this past deadline but nothing ever got worked out
:cool: Takže máme uňho šancu. To je presne tretí center, ktorého by som si prial aj ja.

Pronger ako vzor :roll:
YEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!

Obrázek

Obrázek

We`re STILL alive baby :juchu: Fluky goals, veľa PK a dve tretiny pasívneho napádania miesto aktívneho, ale zvládli sme to. We suck, but we win. Atlanta doesn`t, but they lose. That`s the difference, make the best out of it - hovorím! Poďme ďalej :povzbudzovanie:
Getzo5 píše:YEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!

We`re STILL alive baby :juchu: Fluky goals, veľa PK a dve tretiny pasívneho napádania miesto aktívneho, ale zvládli sme to. We suck, but we win. Atlanta doesn`t, but they lose. That`s the difference, make the best out of it - hovorím! Poďme ďalej :povzbudzovanie:
Jestli do teho Play off postoupíte, tak z vás budu mět mladý ..
toto boli vydrete 2 bodiky :D ...skoda tej nepremenenej sance dvoch na jedneho v 3rd period. to mal byt gol jednoznacne a :eek2: vdaka bohu za ten OT gol...uff bol to riadny huzvak :D no one cares, ide sa dalej :wave:
dnesny zapas s Isles bude nesmierne dolezite vyhrat :roll:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS