od
Getzo5 » pon 07. bře 2011 17:09
Martin #27 píše:
Jelikož mám tento týden noční tak jsem dneska zápas neviděl ale sledoval jsem ho v práci online na nhl.com a to jsou snad větší nervy než se na ten zápas dívat živě

hlavně při těch nájezdech člověk pořád mačká F5 a modlí se ať Marty chytne nebo už rozhodnem.
Getzo jak zápas vypadal? Na střely jsme byli lepší se dívám ale podle sestřihu Isles byli celkem nebezpeční. Každopádně další důležité body, v úterý musíme doma přejet Sens
Ako píše dunim, už v druhom zápase sme ospalí, bez pohybu. Zvoľnili sme a to sa mi nepáči, každopádne team morale je vysoká a víťaziť sa darí i naďalej. Je jasné, že po tak dlhom čase nemôžme hrať nátlakovú hru neustále, ale chcelo by to menej šetrenia sa, prídeme o body ak to nezmeníme i keď aj po taktickej stránke je to dobré...kým sa vyhráva...

Isles boli nebezpečnejší, Marty nás viackrát skvelo podržal, na konci zápasu si tam dával semafory atď.

Každopádne sme riskovali a v SO to boli veru nervy. Nebudem ďaleko od pravdy ak poviem, že pravých technikov v tíme zas veľa nemáme a ani Tedenby neuspel, kaźdopádne deke bola cesta, Winky to pochopil a parádne Montoyu vykúpal. Ak ale chceme byť úspešní aj naďalej, musíme sa prebudiť.