nie je co riesit.....Savvyho si zial na zvysok sezony definitivne skrtam, tym padom, sa uvolnia financne prestupove moznosti a som presvedceny o tom, ze k nam pocas TDL zavita zaujimavy hracik.....s predsezonnou "automatickou" ucastou v PO sa neuspokoji ani Chia, ani cepiBruinsFan píše:Chia má prostriedky na to, aby niečo počas TD vymyslel...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
To by som sa teda počudoval, keby to Zee nevyhral... konieckoncov, nezačal nejak slávne, ale tak, ked sa medved naserie, tak amen tma.
Thomas tiež skvelá show, ten súboj s Wardom nemal chybu...
cepi: pekná fotka...
ostáva nám teda ešte samotný duel, naozaj sa počudujem, ked Lidstromov tím nevyhrá, naozaj o tri triedy lepšie zložený ako Staalov, hoc viem, je to exibícia... no a pomaly sa blíži aj deň, kedy opäť odštartuje NHL, samozrejme i s našou účasťou, hráme vonku... symbolicky, v RBC center...
cepi: pekná fotka...
ostáva nám teda ešte samotný duel, naozaj sa počudujem, ked Lidstromov tím nevyhrá, naozaj o tri triedy lepšie zložený ako Staalov, hoc viem, je to exibícia... no a pomaly sa blíži aj deň, kedy opäť odštartuje NHL, samozrejme i s našou účasťou, hráme vonku... symbolicky, v RBC center...
boze Eklundpetrik píše:tak podla :uvodzovky: eklunda :uvodzovky: sa Chia snazi uvolnene miesto pod stropom zaplnit senatorom chrisom phillipsom
ak by mu to nejakou brutalnou nahodou tentokrat vyslo a mal by naozaj pravdu, co by na taku posilu povedali fanusikovia bruins?
Tim Thomas byl již potřetí ve vítězném týmu ASG (poprvé v roce 2008 v Atlantě a podruhé v roce 2009 v Montrealu). Gólman Bruins se tak stal čtvrtým brankářem historie NHL, kterému se něco takového povedlo. Kromě něj to dokázali ještě Glenn Hall (4), Frank Brimsek (3) a Martin Brodeur (3)

Hockey sources here indicated to CSNNE.com that there’s strong interest on the trade front in defenseman Mark Stuart, and that dealing the rugged defenseman might be an option for the Bruins over the next four weeks if the team needs to clear salary cap space for a roster move.cepi píše:tym padom v trejd kurze Ference, ci Stuart
Timmy, Timmy, Timmy "To si ani neviete predstavit, ako je velmi pre nas dôlezity. Aj dnes to dokazal na plnej ciare, ked chytil pokus Brandona Suttera z otozky. Neda sa to ani opisat, no je naozaj fantasticky" Claude Julien

Nesuhlasim s tebou.. V tomto zapase sme boli jednoznacne lepsimi. Co sa tyka Pricea, tak ten ma sklamal, podal podpriemerny vykon , vid prvy golGetzo5 píše:Keby vám WSH neponúkol šance a nepodržal vás Carey, tak ste na tom ešte horšie...nie, len o tom to nie je. :smile03:maro píše:Nuz o tom toje. Bos drzi iba Thomas.
Boli šance darované? Boli. Vychytal Price výhru a napravil mnohými zákrokmi ten Perreaultov softer? Napravil. Niet o čom diskutovať.maro píše:Nesuhlasim s tebou.. V tomto zapase sme boli jednoznacne lepsimi. Co sa tyka Pricea, tak ten ma sklamal, podal podpriemerny vykon , vid prvy gol.
Ty si ešte stále nepochopil na čo to bola reakcia?maro píše:goly padaju z chyb. My sme boli aktivnejsi a prinutili sme ich tie chyby urobit. Naopak ans vykon bol zcela bezchybny, az na ten 1.gola
70 perc. ako aj ostatne timy.. bos ale plnych 100 proGetzo5 píše:Preto sú tam tie percentá ty brepto, hráte rýchlejší a útočnejší hokej než Boston a to je všetko.maro píše:A o5 sa mylis. Nasa hran nespociva na brankarovi, spis ked mu to v poslednej dobe velmi nejde. Mame vyvazeny kader a keby sme nedavali goly nemozeme vyhravat.
toto je topic Bruins ci Habs?
jednou vetou k Habs, neviem, neviem, ci hraju tak utocny hokej ako tomu bolo za cias Kovalova.....Prajs drzi Habs nad vodou o tom niet pochyb....podobne ako Timmy, ale to nie je ziadna novinka, kazdopadne, zapas nevyhrava len brankar, inak povedane, goly brankar nedava
aj napriek Savvyho absencii nam ide karta a snad ten divizny triumf bude patrit nam
jednou vetou k Habs, neviem, neviem, ci hraju tak utocny hokej ako tomu bolo za cias Kovalova.....Prajs drzi Habs nad vodou o tom niet pochyb....podobne ako Timmy, ale to nie je ziadna novinka, kazdopadne, zapas nevyhrava len brankar, inak povedane, goly brankar nedava
pana boa to bol uvod
nechapal som, no hned som vedel, ze toto bude match se vsim vsudy
Ten, kto prišiel na zápas Boston - Dallas s 5minútovým omeškaním, si mohol po skončení duelu búchať hlavu o stenu, pretože prišiel asi o najúžasnejších 80 sekúnd hry v tejto sezóne. Hráči Bruins a Stars sa počas prvých 4 sekúnd trikrát pobili, Milan Lucic a Patrice Bergeron strelili dva rýchle góly, ktorými vyhnali gólmana hostí Andrew Raycrofta na striedačku.
Bitkárske peklo odštartovali Gregory Campbell a Steve Ott prakticky hneď po úvodnom buly - jasným víťazom sa stal hráč Dallasu Ott, ktorý Campbellovi zlomil nos. Jeho tvár následne zaliala krv a musel sa nechať ošetriť.

O sekundu na to prichystal vendetu Shawn Thornton, ktorý "naložil" Krisovi Barchovi

No a aby tomu nebolo málo, o ďalšie dve sekundičky na to Adam McQuaid knokautoval Briana Sutherbyho a domáci fanúšikovia šaleli.
Vypradená TD Garden v nasledujúcich sekundách explodovala radosťou ešte dvakrát, no tento raz, čuduj sa svete, už nie kvôli bitkám, ale kvôli gólom - trafil sa Milan Lucic a Patrice Bergeron. Keďže prvé minúty patrili bitkárom, po necelých 240 sekundách hry prišlo ešte na jednu pästnú výmenu, no a opäť z nej vyšiel víťazne domáci hokejista - Andrew Ference tvrdým hákom zložil Adama Burisha.

"Neviem, čo tie bitky vyvolalo, možno len nejaké podpichovačky pred zápasom," vyhlásil kapitán Dallasu Brendan Morrow a pokračoval: "Takéto veci vás môžu viac nakopnúť a im sa to aj podarilo. Nehrali sme zle, to nie, ale niekedy sme možno trošku viac reagovali zbrklo," priznal líder hosťujúceho tímu.
Štyri bitky a 91 trestných minút "trošičku" pripomenulo zápas týchto súperov spred 30 rokov, kedy Boston hostil ešte prechodcu Dallasu - tím Minnesoty North Stars. Dňa 26. februára 1981 rozhodcovia udelili dokonca 406 trestných minút. "Počul som o tom zápase, ale nikdy som tú bitku nevidel. Hráči Dallasu možno áno, a tak chceli niečo s tým spraviť," hútal domáci Brad Marchand.
http://www.youtube.com/watch?v=Q8BW8jHN ... r_embedded
tie uvodne
vymeny resp. hned ta uvodna medzi Campbellom a provokaterom Ottom mala svoju logiku...
a o nejaku sezonu spät to medzi nami a hviezdickami vrelo podobne
http://www.youtube.com/watch?v=eUSCk-E-TSg
vsetko bolo paradne, len skoda toho zbytocneho Pailleovho zakroku
http://www.youtube.com/watch?v=7mJbKBZd ... r_embedded obcas To Daniel so svojou dravostou prehana
„Myslím, že to nebyl moc dobrý hit,“ řekl obránce Andrew Ference. „Něco takového se snaží ze hry vymítit. Člověk nemůže být pokrytec a stěžovat si pouze v případě, kdy se to stane jemu a tvrdit, že je to v pořádku, když to udělá spoluhráč.“
Sawad by vsak nemal napodobnit nasho Savarda a v jeho pripade by malo byt vsetko OK, s tym ze Paille sa nejakej tej zapasovej suspendacie zrejme nevyhne
v zapase potesil Rask, ktory sa predviedol najmä pocas 5 minutovej oslabovky, David Krejci odohral paradny zapas, podobne ako prva formacia vedena Bergym, ktory mal na hokejke dalsi hetrik, no opustenu klec Stars v zavere nesikovne minul, no ihned to napravil aspon A
Dallas to sice dotiahol na 1 golovy rozdiel, ale vsetko mohlo byt inak, ak by sudi nepiskol Wheelerovi riadnu
faul na brankara
Julien bol pravom nejbabrany, gol sme sice v oslabovke neinkasovali, no obranca McQuaid sa pri tom upisknuti prezentoval svojou premierou trefou v NHL, ktorou by zvysoval skore na 5:0 a poslal by hviezdicky definitvne do nebicka......
nic to, dalsie bodky do tabulky a v sobotu privitame dalsieho hosta zo zapadu sardinky v
eu case
nechapal som, no hned som vedel, ze toto bude match se vsim vsudy
Ten, kto prišiel na zápas Boston - Dallas s 5minútovým omeškaním, si mohol po skončení duelu búchať hlavu o stenu, pretože prišiel asi o najúžasnejších 80 sekúnd hry v tejto sezóne. Hráči Bruins a Stars sa počas prvých 4 sekúnd trikrát pobili, Milan Lucic a Patrice Bergeron strelili dva rýchle góly, ktorými vyhnali gólmana hostí Andrew Raycrofta na striedačku.
Bitkárske peklo odštartovali Gregory Campbell a Steve Ott prakticky hneď po úvodnom buly - jasným víťazom sa stal hráč Dallasu Ott, ktorý Campbellovi zlomil nos. Jeho tvár následne zaliala krv a musel sa nechať ošetriť.

O sekundu na to prichystal vendetu Shawn Thornton, ktorý "naložil" Krisovi Barchovi

No a aby tomu nebolo málo, o ďalšie dve sekundičky na to Adam McQuaid knokautoval Briana Sutherbyho a domáci fanúšikovia šaleli.
Vypradená TD Garden v nasledujúcich sekundách explodovala radosťou ešte dvakrát, no tento raz, čuduj sa svete, už nie kvôli bitkám, ale kvôli gólom - trafil sa Milan Lucic a Patrice Bergeron. Keďže prvé minúty patrili bitkárom, po necelých 240 sekundách hry prišlo ešte na jednu pästnú výmenu, no a opäť z nej vyšiel víťazne domáci hokejista - Andrew Ference tvrdým hákom zložil Adama Burisha.

"Neviem, čo tie bitky vyvolalo, možno len nejaké podpichovačky pred zápasom," vyhlásil kapitán Dallasu Brendan Morrow a pokračoval: "Takéto veci vás môžu viac nakopnúť a im sa to aj podarilo. Nehrali sme zle, to nie, ale niekedy sme možno trošku viac reagovali zbrklo," priznal líder hosťujúceho tímu.
Štyri bitky a 91 trestných minút "trošičku" pripomenulo zápas týchto súperov spred 30 rokov, kedy Boston hostil ešte prechodcu Dallasu - tím Minnesoty North Stars. Dňa 26. februára 1981 rozhodcovia udelili dokonca 406 trestných minút. "Počul som o tom zápase, ale nikdy som tú bitku nevidel. Hráči Dallasu možno áno, a tak chceli niečo s tým spraviť," hútal domáci Brad Marchand.
tie uvodne
a o nejaku sezonu spät to medzi nami a hviezdickami vrelo podobne
vsetko bolo paradne, len skoda toho zbytocneho Pailleovho zakroku
„Myslím, že to nebyl moc dobrý hit,“ řekl obránce Andrew Ference. „Něco takového se snaží ze hry vymítit. Člověk nemůže být pokrytec a stěžovat si pouze v případě, kdy se to stane jemu a tvrdit, že je to v pořádku, když to udělá spoluhráč.“
Sawad by vsak nemal napodobnit nasho Savarda a v jeho pripade by malo byt vsetko OK, s tym ze Paille sa nejakej tej zapasovej suspendacie zrejme nevyhne
v zapase potesil Rask, ktory sa predviedol najmä pocas 5 minutovej oslabovky, David Krejci odohral paradny zapas, podobne ako prva formacia vedena Bergym, ktory mal na hokejke dalsi hetrik, no opustenu klec Stars v zavere nesikovne minul, no ihned to napravil aspon A
nic to, dalsie bodky do tabulky a v sobotu privitame dalsieho hosta zo zapadu sardinky v
Old time hockey
Kiež by takých zápasov bolo čo najviac. Nech si Atlantik hovorí o nudnom Bostone spoliehajúcom sa na Thomasa čo chce, je to jeden z mála tímov v lige, ktorý takýto hokej stále udržiava pri živote a ja som za to nesmierne rád. Philly už zďaleka nie je to čo bývala, Boston sa nemení. A v tejto sezóne podobne musím vyzdvihnúť aj Dallas. Crawford s nimi hrá nepríjemný hokej aj keď v posledných zápasoch sa im tak nedarí, tento duel + domáci zápas s Pens a vonku v San José boli parádne ofenzívne hokejové bitky s mnohými boxerskými vložkami
Kiež by takých bolo viac. Z môjho pohľadu je to riadna škoda, to je jedna z hlavných vlastností, čo mi začína chýbať. Obzvlášť u Devils hockey. Kedysi sa ľudia báli nás, dnes...no povedzme, že už nie, minimálne.
Boja sa Jacquesa. 
Njn, Paille...
Njn, Paille...
Paille udělal nechutnou prasárnu, za kterou by měl dostat pořádný flastr!!! A jinak - třeba já konkrétně nejsem nijak odvázaný z toho, že zápas ani pořádně nezačne a už jsou na světě tři bitky...Getzo5 píše:Old time hockey![]()
Kiež by takých zápasov bolo čo najviac. Nech si Atlantik hovorí o nudnom Bostone spoliehajúcom sa na Thomasa čo chce, je to jeden z mála tímov v lige, ktorý takýto hokej stále udržiava pri živote a ja som za to nesmierne rád. Philly už zďaleka nie je to čo bývala, Boston sa nemení. A v tejto sezóne podobne musím vyzdvihnúť aj Dallas. Crawford s nimi hrá nepríjemný hokej aj keď v posledných zápasoch sa im tak nedarí, tento duel + domáci zápas s Pens a vonku v San José boli parádne ofenzívne hokejové bitky s mnohými boxerskými vložkami
Kiež by takých bolo viac. Z môjho pohľadu je to riadna škoda, to je jedna z hlavných vlastností, čo mi začína chýbať. Obzvlášť u Devils hockey. Kedysi sa ľudia báli nás, dnes...no povedzme, že už nie, minimálne.
Boja sa Jacquesa.
Njn, Paille...![]()
Ještě jedna poznámka k tvé diskusi s marem - musel jsem se tak trochu zasmát, když jsem četl, jak naše hra je založená na gólmanovi (tomu ne, s tím souhlas, ale od gólmana by to mělo začít všude...) a na chybách soupeře
10-15..?AndyF píše:Jejda, to jsem zvedavej, kolik zapasu dostane...cepi píše:... hráč Dallasu Ott, ktorý Campbellovi zlomil nos. ...![]()
ako som bol byval spominal, boli tam nedoriesene ucty z minulosti a bolo jasne, ze ak k nam zavita tradicny to provokater Ott bude veselo
inak zaujimavy nazor vyslovil pred par dnami Bobby Holik, ktory poskytol rozhovor pre iste periodikum..."Nerad to hovorim, ale myslim, ze Bruins su lepsim tímom, bez Marca Savard; ak bude fit a vrati sa spät do kolotoca, myslím si, ze vedenie Bruins bude usilovat o obchode s nim"
co sa tyka jeho mozneho trejdu, pocital som s nim v ramci TDL, stalo sa co sa stalo, Savvy je zda sa do konca sezony odpisany a ktohovie co bude dal....ci sme boli lepsim timom so Savvym ci bez neho, hm, uprimne, Savvy mal este daleko od hraca, ktoreho sme poznali par sezon spät, isla nam karta aj s nim a ide aj teraz bez neho, chyba vsak ako osbnost v kabine, taka ikona klubu, no je potesitelne, ze to chalanov nezlomilo a idu si tou svojou vyslapanou, ci vytuzenou cestou
1. tým old-time hockey ja ale nemyslím len tento zápas a už vôbec nie len bitky :smile03:habs píše:Paille udělal nechutnou prasárnu, za kterou by měl dostat pořádný flastr!!! A jinak - třeba já konkrétně nejsem nijak odvázaný z toho, že zápas ani pořádně nezačne a už jsou na světě tři bitky.... Chápu, že to někdy vyplyne ze hry a někdy je to i nezbytné, ale tohle...? Vážně nevím. Co se hokeje týče, viděl jsem pouze první třetinu a ta nebyla vůbec špatná - hlavně tedy ze strany Bostonu, bohužel...
.
Ještě jedna poznámka k tvé diskusi s marem - musel jsem se tak trochu zasmát, když jsem četl, jak naše hra je založená na gólmanovi (tomu ne, s tím souhlas, ale od gólmana by to mělo začít všude...) a na chybách soupeře. Nevím, nevím, ale nemyslíš, že k těm chybám ho musí někdo svou hrou donutit? Nebo si myslíš, že je soupeř nabídne sám, jen tak pro potěchu toho druhého...
? A pokud vím, většina gólů padá po chybě na té či oné straně. Tedy debata trochu o ničem.
2. tak ju nerozvádzaj keď je o ničom, nie?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé